Ruska invazija na Ukrajinu
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Kad ti longi pridikuje o spamanjuRayMabus wrote:Ebenica na ignore.
Već deset dana samo spamaš na ovoj temi i to jedne te iste stvari i vrtiš se u krug.
Ako ti moraš negdje liječiti svoje komplekse i svoj povrijeđeni ego, ja to ne moram čitat.
BY BY
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Pa čovik je pila.
To je neoboriva činjenica.
Prevrti njegove postove deset dana unatrag i to ti je dokaz.
Uvati se nečega i onda kad mu netko odgovori onda namjero još više buši i svrdla i time se hrani.
To su takvi ljudi.
To se samo odjebe i doviđenja.
To je neoboriva činjenica.
Prevrti njegove postove deset dana unatrag i to ti je dokaz.
Uvati se nečega i onda kad mu netko odgovori onda namjero još više buši i svrdla i time se hrani.
To su takvi ljudi.
To se samo odjebe i doviđenja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
On je malo više od spama. Spamer se može ponašat ko pčela pa s cvijet na cvijet tj s teme na temu pa nešto tamo iskenja pa na drugoj pa sutra nešto drugo al uglavnom ipak šara i spamucka. Raznovrstan je. Ne pila jedno te isto danima u krug a samo s namjerom da buši druge u zdrav mozak.AlfaOmega wrote:Kad ti longi pridikuje o spamanjuRayMabus wrote:Ebenica na ignore.
Već deset dana samo spamaš na ovoj temi i to jedne te iste stvari i vrtiš se u krug.
Ako ti moraš negdje liječiti svoje komplekse i svoj povrijeđeni ego, ja to ne moram čitat.
BY BY
A ovo je nešto drugo.
Ovo je bušotina. Isto spam samo bušotina. Ima svrdlo i onda se zakači i buši di može i traži žrtvu koju će bušit.
To ti je energetski vampir.
Last edited by RayMabus on 3/4/2022, 01:16; edited 1 time in total
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Izyum u potpunosti u ruskim rukama. Rusi sve intenzivnije ciljaju željeznička čvorišta u Ukrajini. Gomilaju se snage i u Pridnjestrovlju na istoku Modlavije. Mislim da će se ipak ići na Odessu.
Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
Ostaje još da se vidi hoće li se i Odessa uključiti u taj koncept.
AlfaOmega wrote:Kad ti longi pridikuje o spamanjuRayMabus wrote:Ebenica na ignore.
BY BY
alkar alfa usridu issami
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
by RayMabus Mon 28 Feb -
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
2014-04-11
ferka bi bila jedan na jedan s istim uvjetima, kad nijedna osoba ne može računat na pomoć, kad jedna nije u podređenom položaju, kad jedna nema autoritet nad drugom (šef-radnik, policajac-civil, vojnik-civil) i kad oružje nije nigdje u igri, čak ni doma u ormaru (ljudi su osvetoljubivi). kad privedeš nekoga i skineš opasač nije ferka, ta osoba je zarobljena-lišena slobode, ne može otić nikud nakon "ferke", kolege su osvetoljubive. kao da tučeš invalida, doslovno. 90-tih su djeca išla po utakmicama, ja sam bio dijete u to doba, debili poput mihe bi me tukli po stanicama, pitali jesam kad pio "tinte" (jer poplaviš od batina-tinta).. vidiš kako je i miha dao izbor medicinska lopta po glavi ili da te tučem. jebem ti mater bolesnu i stoci koju primaju u policiju. čak i kad je bivša službena osoba ne može bit ferka, on je kolega do smrti osobama koje bi mogle privodit nakon ferke. ja kao bivši navijač imam otežavajuće okolnosti u slučaju bilo kakvog sukoba, miha kao bivši policajac ima olakšavajuće. nema tu ferki, to je navlakuša za budale.violator wrote:Eb, je l' "ferka" goloruka borba jedan na jedan? Ne znam ima li kod nas neki uvrijezen naziv za to.
Usput, ja te necu stavit' na blok pa neces i veceras morat' u fetus polozaj.
Last edited by ebenica on 3/4/2022, 01:35; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
by RayMabus Mon 28 Feb -
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze dijelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
Ides na ignore. Ovoje 30-i put da si ovo napisao!
Guest- Guest
Ponavljanje je majka mudrosti.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
2014-04-11
To su planovi. Šta ne znači da će se ostvarit al eto samo tih pet stvari vidiš zašto oni neće oduistat od kontrole toga dole.
To je tako.
To je tako.
2014-04-11
Rat u Hrvatskoj i BiH je trajao nekih pet godina. Oni su to pokušali na prepad zauzet al to šta in nije prošlo kako su zamislili ne znači uopće da su odustali.
Malo su promijenili planove al oni ne planiraju dopusti da ta Ukrajina bude anglosaski proxi u njihovom mekom trbuhu.
U svakom slučaju računajte na : pomorska blokada i težnja spajanja s ovima u Moldaviji.
Ne mora to bit ove godine al neke druge.
Malo su promijenili planove al oni ne planiraju dopusti da ta Ukrajina bude anglosaski proxi u njihovom mekom trbuhu.
U svakom slučaju računajte na : pomorska blokada i težnja spajanja s ovima u Moldaviji.
Ne mora to bit ove godine al neke druge.
Last edited by RayMabus on 3/4/2022, 01:34; edited 2 times in total
2014-04-11
veseras cu pricati sam sa sobom kao sa pametnim covjekom , nema druge
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Ponavljanje je majka mudrosti.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
Gotovo, nema te, pukla ljubav.
Guest- Guest
RayMabus wrote:On je energetski vampir.
Energetske vampire ne zanimaju činjenice nego da sisaju nekome pažnju i energiju.
Podatak koji ne znaš ne može utjecat na tebe.
Dake BY BY ( opcija ignore ).
Pa moram ti rec' da ga nisi uopce ubra' ali, hajde, bye - bye. :)
Guest- Guest
To je van mojih nadležnosti i zove se zove slobodna volja.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Ponavljanje je majka mudrosti.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
Ljudi ovdje pišu gluposti pa onda čuješ neke stvari kao Rusi odustali a evo tih pet stvari koje san ja napisa ti je već ono ZAŠTO to nije točno.
Odustat će ako ih polomiš a ako ne oni će upirat TO.
2014-04-11
Jesan. Mozak me zabolija. Počelo mi se čelo mrštit. To znači da mi je počeja radit reaktivni um.violator wrote:RayMabus wrote:On je energetski vampir.
Energetske vampire ne zanimaju činjenice nego da sisaju nekome pažnju i energiju.
U stvarno bi ga samo likvidira. Samo bi čuli pucanj.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
IDUĆI MOLIM.
2014-04-11
ebenica wrote:ferka bi bila jedan na jedan s istim uvjetima, kad nijedna osoba ne može računat na pomoć, kad jedna nije u podređenom položaju, kad jedna nema autoritet nad drugom (šef-radnik, policajac-civil, vojnik-civil) i kad oružje nije nigdje u igri, čak ni doma u ormaru (ljudi su osvetoljubivi). kad privedeš nekoga i skineš opasač nije ferka, ta osoba je zarobljena-lišena slobode, ne može otić nikud nakon "ferke", kolege su osvetoljubive. kao da tučeš invalida, doslovno. 90-tih su djeca išla po utakmicama, ja sam bio dijete u to doba, debili poput mihe bi me tukli po stanicama, pitali jesam kad pio "tinte" (jer poplaviš od batina-tinta).. vidiš kako je i miha dao izbor medicinska lopta po glavi ili da te tučem. jebem ti mater bolesnu i stoci koju primaju u policiju. čak i kad je bivša službena osoba ne može bit ferka, on je kolega do smrti osobama koje bi mogle privodit nakon ferke. ja kao bivši navijač imam otežavajuće okolnosti u slučaju bilo kakvog sukoba, miha kao bivši policajac ima olakšavajuće. nema tu ferki, to je navlakuša za budale.violator wrote:Eb, je l' "ferka" goloruka borba jedan na jedan? Ne znam ima li kod nas neki uvrijezen naziv za to.
Usput, ja te necu stavit' na blok pa neces i veceras morat' u fetus polozaj.
Da, nije mi bilo jasno sto se misli pod "ferka", iako sam kontekst kojeg si sad opisao jako dobro razumjela. Zao mi je. :(
Daj se ne nerviraj zbog njega.
Laku noc, Eb.
Last edited by violator on 3/4/2022, 01:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
RayMabus wrote:To je van mojih nadležnosti i zove se zove slobodna volja.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Ponavljanje je majka mudrosti.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
Ljudi ovdje pišu gluposti pa onda čuješ neke stvari kao Rusi odustali a evo tih pet stvari koje san ja napisa ti je već ono ZAŠTO to nije točno.
Zapišo si lijepo prijateljstvo koje smo njegovali godinama!
Guest- Guest
Ne da mi se ponavljat al očito ću morat :MDMiridije wrote:RayMabus wrote:To je van mojih nadležnosti i zove se zove slobodna volja.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Ponavljanje je majka mudrosti.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:A još najbolje da neće.AlfaOmega wrote:Rusi su se povukli iz okolice Kijeva jerbo tam nemaju strateški značaj. Očito su zaključili da su ukrajinsku vojsku dovoljno izmorili da je ne moraju više rastezivati na više frontova. Kijev im nije ni bija cilj, cilj im je kopneni koridor Krima sa ostatkom zemlje (samim tim i Donbass, jel?).
---
Zapišo si lijepo prijateljstvo koje smo njegovali godinama!
To je van mojih nadležnosti i zove se zove slobodna volja.
--
Sretan ti put.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jesan. Mozak me zabolija. Počelo mi se čelo mrštit. To znači da mi je počeja radit reaktivni um.violator wrote:RayMabus wrote:On je energetski vampir.
U stvarno bi ga samo likvidira. Samo bi čuli pucanj.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
IDUĆI MOLIM.
A nisi takav hrabrisa kad te Sheki vrijedja na pasja kola, je l'? Onda jos i gace skines
Eee, povuci vodu za tim svojim reaktivnim umom. :)
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu