Sve češći napadi vukova
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Sve češći napadi vukova
Uzeli su vam mjeru feudalci pravo . Svaka im čast. Ja bi još gora bila. Oni su vam ostavili kumpir. Dobro valjda da ne crknete baš baš jer ste morali raditi dalje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
Majke mi taj tretman bi vam trebalo vratiti.
Poslje atomskog rata, možda, sad na žalost imate ljudska prava.
I zamisli sve preživili. Poslje atomskog mi ćemo ostat, a vi iz nakupine smeća popularno zvanog grad!? Teško.
Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
I zamisli sve preživili. Poslje atomskog mi ćemo ostat, a vi iz nakupine smeća popularno zvanog grad!? Teško.
Obavezno vam smetaju životinje i imate istu priču.
2015-08-15
Sigurno vodaš neko retardirano pseto šta zasere svaku ulicu. Gadno je to, ali valjda će i neki pajdo ugrijat tvoj krevetkaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
a što drugo bi ti mogao napisati, kod seljačina uvijek isti repertoarRiplex wrote:Sigurno vodaš neko retardirano pseto šta zasere svaku ulicu. Gadno je to, ali valjda će i neki pajdo ugrijat tvoj krevetkaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
pas sere ulicu, jel pas spava u krevetu, jel pas muž, šetaj djecu
zato velim, pozna vas se kada otvorite usta i po koraku
ajde bolje vidi gdje je jadan šarov, dok ti sanjaš kako on radi paštetu od vukova mogu ti ga pojesti na lancu
al budeš već ti drugog šarova doveo, nije to tebi problem
2015-08-15
Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
da bar to, nego na van bacaju noge...i onako gledaju pse ispod okadzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
2015-08-15
I Imaju one pasivne face, kao krajevi iz kojih su došli.kaya wrote:da bar to, nego na van bacaju noge...i onako gledaju pse ispod okadzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
dzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
a mi nju po ljepoti
što ne prolazi :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:dzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
a mi nju po ljepoti
A ono, i tebe san sit kafano, dabogda se zapalila? Isto dobro,
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
a mi nju po ljepoti
A ono, i tebe san sit kafano, dabogda se zapalila? Isto dobro,
pa sad baš,
ali ovo se nadovezalo
2015-08-06
ljuti su znaš, lete im tu vrane, šeću mačke, psi a mislili su da su na asfaltu samidzango wrote:I Imaju one pasivne face, kao krajevi iz kojih su došli.kaya wrote:da bar to, nego na van bacaju noge...i onako gledaju pse ispod okadzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
2015-08-15
Potseća ih na prvu ljubav. Voljenu kozu koju su ostavili na kućnom pragu u rodnom selu.kaya wrote:ljuti su znaš, lete im tu vrane, šeću mačke, psi a mislili su da su na asfaltu samidzango wrote:I Imaju one pasivne face, kao krajevi iz kojih su došli.kaya wrote:da bar to, nego na van bacaju noge...i onako gledaju pse ispod okadzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
Životinje su šporke, velika su obveza i glasni su.
Biljke su zakon.
Neki dan sam išao kod grafičara, tu u gradu. U dvorištu drži neku džukelu, nisam ni prišao ogradi to laje, pjeni...sam lavež para uši, skače na ogradu.
U sred grada ponedjeljak ujutro 9 sati.
aj u pm...
Biljke su zakon.
Neki dan sam išao kod grafičara, tu u gradu. U dvorištu drži neku džukelu, nisam ni prišao ogradi to laje, pjeni...sam lavež para uši, skače na ogradu.
aj u pm...
2015-08-06
Osetio cuko da si Bosanac.epikur37 wrote:Životinje su šporke, velika su obveza i glasni su.
Biljke su zakon.
aj u pm...
dzango wrote:Osetio cuko da si Bosanac.epikur37 wrote:Životinje su šporke, velika su obveza i glasni su.
Biljke su zakon.
aj u pm...
Može biti,
Alli prilično neprimjereno a i vlasnik je očito neki psihopat
2015-08-06
dzango wrote:Osetio cuko da si Bosanac.epikur37 wrote:Životinje su šporke, velika su obveza i glasni su.
Biljke su zakon.
aj u pm...
2015-08-15
Nevjerojatno, životinja usred grada, pa ne mogu vjerovat stvarno.epikur37 wrote:Životinje su šporke, velika su obveza i glasni su.
Biljke su zakon.
aj u pm...
A koje su to životinje šporke?
2015-08-15
I po halterima.epikur37 wrote:dzango wrote:Poznaš ih po koraku, po pesmama i meraku?kaya wrote:Užas. I još dolazite u grad. Pozna vas se po koraku. I kad otvorite usta.Riplex wrote:kaya wrote:Najbolji tretman ste imali u srednjem vjeku. Tamo naravno niste smijeli ubijati po šumi jer vas odere ko zeca i stavi na stablo. I uzme tog zeca kojeg su ubili. Ako dobijete kugu samo stavi natpis kuga na selo i zagradi, dok ne umrete svi. Pa dođe po porez , uzme vam sve jer ste i tako štetotočine. I tako. Ajd tu i tamo su vam odlučili dati igara, bez kruha pa smaknu nekog javno a vi se okolo kreveljite, plazite jezik i smijete i gledate predstavu.
a mi nju po ljepoti
I vlasnik je penio?epikur37 wrote:dzango wrote:Osetio cuko da si Bosanac.epikur37 wrote:Životinje su šporke, velika su obveza i glasni su.
Biljke su zakon.
aj u pm...
Može biti,
Alli prilično neprimjereno a i vlasnik je očito neki psihopat
Kaj god, razumijem usamljenost i moderan tempo života, te potrebu za ljubimcima.
Nemam ništa protiv, dapače.
Ono što je iritantno je nametljivost tog trenda slično kao i s pederima.
Ali dobro, svako vrijeme ima svoje breme ali i prolazi.
Nemam ništa protiv, dapače.
Ono što je iritantno je nametljivost tog trenda slično kao i s pederima.
Ali dobro, svako vrijeme ima svoje breme ali i prolazi.
2015-08-06
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Biden: uragani u Americi sve cesci, bjez'mo
» Predbračni ugovori sve češći, cijena od 300 do 2000 KM
» Mogli je doista postojao na granici BiH,Srbije i Crne Gore.Divlji djecak zivio sa coporom vukova
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
» Masovni napadi na trumpove skupove
» Predbračni ugovori sve češći, cijena od 300 do 2000 KM
» Mogli je doista postojao na granici BiH,Srbije i Crne Gore.Divlji djecak zivio sa coporom vukova
» Glazbena diva Meri Cetinić dala podršku Thompsonu:Uništili su Vicu Vukova,a sada zabranjuju Thompsona
» Masovni napadi na trumpove skupove
Page 8 of 11