ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada

Go down

Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada Empty Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada

Post by vuksadinare Fri 1 Apr - 19:49

Sto kazete?...zadovoljni..ja da
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada Empty Re: Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada

Post by vuksadinare Fri 1 Apr - 19:50

knindja borjan na vratima kanade..ima da ga izbusimo ko knindje u akciji maslenica
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada Empty Re: Nasa skupina na SP u Kataru:Belgija,Hrvatska,Maroko,Kanada

Post by debotoijusto Fri 1 Apr - 20:07

treba popusit marokanca na + beskonacno zatim pocuckat javorov sirup
za prvo mjesto potuci se s crncima iz belgije

belgija HR kanada maroko , prvi krug na prvu rekao bi
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber Fri 1 Apr - 21:15

kada je to grupiranje uznojenih dečkića?

oće li brzo?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by T. Fri 1 Apr - 21:27

Same kmice protiv nas...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by niels Fri 1 Apr - 21:50

Treba biti oprezan, tim više što smo još uvijek među generacijama.

Kanada navodno igra odlično, Maroko vodi trener koji o nama zna sve. Igra se po 90 minuta za pobjedu, da su ne znam kako uigrani i pripremljeni, trebati će nam i sreće.

Ako budemo imali čistu situaciju prije treće utakmice, onda se možemo malo i osvrnuti i vidjeti što i kako.

Ali korak po korak, skromno, ponizno. Maroko, pa Kanada. I neće biti lako.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels Fri 1 Apr - 21:54

Nema lake skupine ni utakmica ni zajamčenog prolaza na Mundijalu.

A pratim ih od 1950. Mogli smo proći i 2002, 2006 i 2014 u drugi krug. Podcijenili smo Meksikance, Japance i Australce.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Fri 1 Apr - 22:36

Belgija je jaka, mada svi igraju, nema lakih.

Cekam da udjem u MAX za Dablin a najradije bi se vratio nazad.

Jos kasni.

https://ibb.co/QcfB6FY
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by veber Fri 1 Apr - 22:46

najbolje su te mjene, kada ekipa se skupi i navija za tamo neke uznojene, rusofile koji ko hrčak u kolutu, trče za loptom.

a, ženke ostave "nebranjene".

to je ko ono u bibliji o sedam krava, malo debljih i malo mršavih.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 2 Apr - 5:51

niels wrote:Nema lake skupine ni utakmica ni zajamčenog prolaza na Mundijalu.

A pratim ih od 1950. Mogli smo proći i 2002, 2006 i 2014 u drugi krug. Podcijenili smo Meksikance, Japance i Australce.
pa koliko si star gospe ti...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by pizzon Sat 2 Apr - 6:33

vuksadinare wrote:
niels wrote:Nema lake skupine ni utakmica ni zajamčenog prolaza na Mundijalu.

pa koliko si star gospe ti...

ne diraj coveka i tebe to ceka :)

brazil
srbija
swajcarska
kamerun

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 2 Apr - 7:29

...nama ce najteza utakmica biti protiv kanade a srbiji protiv kameruna...kanada je nepoznanica..zavrsili su kvalifikacije ispred amera i meksika i to je znak da nisu bezazlen protivnik mada bi trebali tu tri boda zakapariti...s a marokom smo cini se ne tako davno igrali i mislim da smo 2-0 pobjedili..belgija je belgija danas vrlo dobra reprezentacija mada u malom padu..odlicno su igrali nekoliko zadnjih godina..lukaku i de brujin zvijezde ali i drugi igraci dobri..srbija bi mogla sa kamerunom mozda i najtezu utakmicu odigrati u grupi..kamerun nije tog sjaja kao prije desetak i vise godina..ili iz 1990 sa roger millom..ali uvijek znaju biti neugodni..mogu pobjediti favorite ali i izgubiti uvjerljivo..tipicna africka momcad nepredvidiva...oni su sistem kakav im je dan
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus Sat 2 Apr - 8:10

debotoijusto wrote:treba popusit marokanca na + beskonacno zatim pocuckat javorov sirup
za prvo mjesto potuci se s crncima iz belgije

belgija HR kanada maroko , prvi krug na prvu rekao bi

ne znam, ja nisam previše optimist.

Belgiju smo uglavnom pobjeđivali - do prije 10 godina, kad su bili 70. reprezentacija svijeta. Zadnje tri godine su prva, trenutno druga iza brazila. Dakle kotiraju puno bolje od nas.

Kanada - imaju onog ludog kninskog četnika borjana i daviesa od kojih je svaki na transfermarktu skuplji od cijele hr. reprezentacije.

I maroko - e sad jebiga nisu oni neki kurac, ali znamo mi vahu i vaha zna nas, pa tu uvijek može biti iznenađenja kad imaš protivnika koji te zna

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sat 2 Apr - 8:23

Grupa naizgled povoljna ali to je jako opasno i moze zavarati
Tesko ce biti a pitanje je koliko smo mi sada jaki
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sat 2 Apr - 11:36

Ringo10 wrote:Grupa naizgled povoljna ali to je jako opasno i moze zavarati
sad smo jaci nego 2018..i mladji..bar tako vele strucnjaci..imamo gro dobrih mladjih nogometasa plus tri,cetri iskusna..modric perisic vida vjerojatno i rebic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Sat 2 Apr - 11:44

Ringo10 wrote:Grupa naizgled povoljna ali to je jako opasno i moze zavarati
tko vi, australija se još nije kvalificirala, morate prvo pobijediti emirate
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 Sat 2 Apr - 11:46

marcellus wrote:
ne znam, ja nisam previše optimist.
 gazimo mi to rođo, ko plitak potok, dvije pobjede u prve dvije tekme
onda sa švabama, spremni ko kostelić
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sat 2 Apr - 12:17

"Kad sam preuzeo reprezentaciju, igračima sam na prvom sastanku rekao da će oni biti ti koji će zabiti prvi povijesni gol za Kanadu na SP-u, koji će završiti utakmicu bez primljenoga gola i koji će proći skupinu u Kataru", rekao je kanadski izbornik John Herdman, inače Englez, u gostovanju na televiziji TSN pa nastavio:

"Govorio sam im da će svaka utakmica u kvalifikacijama biti priprema za ono što nas čeka u Kataru. Nismo mi naivni da mislimo da ćemo izaći na teren protiv Belgije i raditi što nam padne na pamet. Bit ćemo pametni, ali ne uplašeni. Nama je ovo Svjetsko prvenstvo baza za 2026., kad će Kanada biti domaćin. Da bi znao igrati na takvom turniru, moraš ga osjetiti. No mi u Katar ne idemo sudjelovati."

"Moj suradnik Jason de Vos boravio je u Hrvatskoj nakon što su igrali finale 2018. godine i pratio je kako rade s igračima. Osobno sam bio u Hrvatskoj dulje vrijeme jer je moj sin trenirao u jednom od njihovih klubova. Slušao sam ih i gledao što rade i jako puno sam naučio. Ta mala zemlja pokazala je što je sve moguće na ovakvim turnirima. Tako i mi moramo razmišljati", rekao je Herdman i dodao:
"Došlo je vrijeme da Kanađani spreme svoje talijanske i hrvatske dresove u ormare i navuku naš crveni dres te bodre svoju reprezentaciju. Ne mogu vam ni opisati kako sam se osjećao kad sam vidio naše ime u ždrijebu Svjetskog prvenstva i svi na to trebaju biti ponosni."
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics