Liliputin: Od sutra platite za plin u rubljima ili raskidamo ugovore
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Liliputin: Od sutra platite za plin u rubljima ili raskidamo ugovore
pravilan hrvatski izraz za neznanje/neupućenost/ne razumijevanje su španska sela ili u jednini špansko selo.vuksadinare wrote:spanska?..spanjolska pobogu..Ringo10 wrote:Cekaj malo....Pa zar nisu javili da je sa Solcom dogovorio da moze u Eurima
Nije mi jasno sta se dogadja.
A nije mi jasno ni cemu to u Rubljima. Samo gube trziste
Ne znam, ne razumijem se u fjnancije to su za mene spanska sela
kakva mrtva španjolska sela? di je taj izraz?
Guest- Guest
14:26 - Rusija neće odmah prekinuti opskrbu plina "neprijateljskim zemljama" prema novom dekretu koji zahtijeva da se plaćanje od 1. travnja vrši u rubljama. - Jučer sam dobio brojna pitanja o tome znači li to da ako nema izvršenog plaćanja da će isporuka plina biti prekinuta? Ne, ne znači - kazao je glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov, piše CNN.
Plaćanje za danas izvršenu isporuku dospijevaju krajem travnja ili početkom svibnja. Medijima je poručio da se za dodatna pitanja obrate Gazpromu.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/zelenski-dvojici-generala-oduzeo-cinove-rusija-jaca-snage-u-blizini-mariupolja-bitke-su-pred-nama-1575403 - www.vecernji.hr
Plaćanje za danas izvršenu isporuku dospijevaju krajem travnja ili početkom svibnja. Medijima je poručio da se za dodatna pitanja obrate Gazpromu.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/zelenski-dvojici-generala-oduzeo-cinove-rusija-jaca-snage-u-blizini-mariupolja-bitke-su-pred-nama-1575403 - www.vecernji.hr
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Av av, ništa od prijetnje
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Plaća se na kraju a ne na početku.
Isto ko i svaka roba, naručiš i kad dođe, platiš a ovdje se to radi ili na kraju mjeseca uplata ili tromjeseće ...a nekad i cijela godina a sad to zavisi od dogovora kupac prodavač.
Al uglavnom po ovoj izjavi ovoga to je mjesečna uplata dakle plin i ta količina tih 30-ak dana i puta cijena = PLATI.
Isto ko i svaka roba, naručiš i kad dođe, platiš a ovdje se to radi ili na kraju mjeseca uplata ili tromjeseće ...a nekad i cijela godina a sad to zavisi od dogovora kupac prodavač.
Al uglavnom po ovoj izjavi ovoga to je mjesečna uplata dakle plin i ta količina tih 30-ak dana i puta cijena = PLATI.
2014-04-11
Aha, a 30.4 će baciti atomsku ako ne plate plin?RayMabus wrote:Plaća se na kraju a ne na početku.
2015-08-15
Kvragu, gdje su Guderian i Paulus kad ih trebaš...
putler ce vjerovatno biti sudionikom nove oktobarske revolucije.
samo je problem kaj je zabrijao da je lenjin, ne kuzi da je car u toj prici.
samo je problem kaj je zabrijao da je lenjin, ne kuzi da je car u toj prici.
2014-12-30
Nafta, plin i električna energija poskupjeli su u cijelom svijetu, pa tako i u Austriji koja muku muči kako se izvući iz čak 80-postotne ovisnosti o ruskom plinu. Koronakriza i rat u Ukrajini očito su i Austriju “bacili na koljena”.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/inflacija-u-austriji-u-ozujku-cak-68-posto-najvisa-zadnjih-40-godina-1575554 - www.vecernji.hr
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/inflacija-u-austriji-u-ozujku-cak-68-posto-najvisa-zadnjih-40-godina-1575554 - www.vecernji.hr
2014-04-11
Pa vidis da svaki dan mijenja, misli da ce ucjenama pokoriti svijet...kaya wrote:Aha, a 30.4 će baciti atomsku ako ne plate plin?RayMabus wrote:Plaća se na kraju a ne na početku.
Ko mu jebe mater, nek raskine ugovore i nek mu narod glođe gvožđe, vidjet cemo koliko ce trajati
Šandor Winnetou likes this post
ti se smiješ kao i oni, lud na brašno.pokerjocker wrote:Tovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:spanska?..spanjolska pobogu..Ringo10 wrote:Cekaj malo....Pa zar nisu javili da je sa Solcom dogovorio da moze u Eurima
a ja .... što imaš ono u tvojem zagrebu?
špansko ili španjolsko?
de podsjeti me malo?
dugo me tamo nije bilo:
:)
vidi se da si "purger" ko i pozojski pa briješ da je špansko od "španaca".
znojite se kolektivno.
veber-
2014-12-30
tragikomicni likoviveber wrote:ti se smiješ kao i oni, lud na brašno.pokerjocker wrote:Tovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:spanska?..spanjolska pobogu..Ringo10 wrote:Cekaj malo....Pa zar nisu javili da je sa Solcom dogovorio da moze u Eurima
špansko ili španjolsko?
de podsjeti me malo?
dugo me tamo nije bilo:
znojite se kolektivno.
Od sutra u rubljima ili ste mrtvi
Ili od preksutra
Ili od sljedeceg mjeseca
Ili druge godine
Nekad svakako
Nema zajebancije s adolfom II.
Ili od preksutra
Ili od sljedeceg mjeseca
Ili druge godine
Nekad svakako
2015-08-15
problem je kaj ovaj wardolf ima atomske.kaya wrote:Od sutra u rubljima ili ste mrtvi
Ili od preksutra
Ili od sljedeceg mjeseca
Ili druge godine
Nekad svakako
ali znali su rusi i prije u ime mira zakotrljati glavu wardofa.
čisti kao garanciju.
ekonomsku
veber-
2014-12-30
https://informer.rs/planeta/balkan/691508/hrvatska-toalet-papir-cena-poskupljenje-kriza
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a, čuj tim "purgerima" je stenjevec kao mjesto stenjanja, uzdisanja-za njih vjerovatno zadovoljenje požude.Noor wrote:tragikomicni likoviveber wrote:ti se smiješ kao i oni, lud na brašno.pokerjocker wrote:Tovariš Koba wrote:vuksadinare wrote:spanska?..spanjolska pobogu..Ringo10 wrote:Cekaj malo....Pa zar nisu javili da je sa Solcom dogovorio da moze u Eurima
špansko ili španjolsko?
de podsjeti me malo?
dugo me tamo nije bilo:
znojite se kolektivno.
no eto nije od stenjanja kao uzdaha već od prostora di se vadio kamen.
stenje.
ali sve fetivi purgeri i kroati 100/100
veber-
2014-12-30
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Austrija: Nema nikakvog smisla kupovati 3 puta skuplji američki plin kad je ruski plin sasvim dobar
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Rusija je odlučila plaćati dug prema EU u rubljima
» Medved potvrdio: 'Gotova je koalicijska suradnja s Radimirom Čačićem, raskidamo u petak'
» Viktor Orban ukinuo kolektivne ugovore između radnika i poslodavaca u Mađarskoj
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Rusija je odlučila plaćati dug prema EU u rubljima
» Medved potvrdio: 'Gotova je koalicijska suradnja s Radimirom Čačićem, raskidamo u petak'
» Viktor Orban ukinuo kolektivne ugovore između radnika i poslodavaca u Mađarskoj
Page 6 of 6