Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
Prati Putina koji ne koristi društvene mreže lol.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Šefica Disneya: Majka sam jednog transrodnog i jednog panrodnog djeteta, pola naših likova treba biti LGBTQIA ili druge manjine
Treba mu reci da je taj putin gnjec ili netko slican:)catabbath wrote:Prati Putina koji ne koristi društvene mreže lol.
dijagram-
2015-08-09
samo se tako cesljate , razdjeljak sa strane
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa očito koristi kao i trump.catabbath wrote:Prati Putina koji ne koristi društvene mreže lol.
kao i moj direktor, kao i većina takvih koji imaju PR službu koja piše i lajka za njih.
veber-
2014-12-30
veber wrote:pa očito koristi kao i trump.catabbath wrote:Prati Putina koji ne koristi društvene mreže lol.
kao i moj direktor, kao i većina takvih koji imaju PR službu koja piše i lajka za njih.
Trump je sam twittao
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:veber wrote:pa očito koristi kao i trump.catabbath wrote:Prati Putina koji ne koristi društvene mreže lol.
Trump je sam twittao
bilo bi bolje da nije
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa tko im je tata da su baš oboje tako ispali, pajo patak?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nemaju tatu. Imaju dve mame koje su ranije bile tate pa su postale transgender i biseksual i lezbejke pre nego što su otkrili da su u stvari pederi i počeli da se oblače kao žene i onda postali nebinarni.kaya wrote:pa tko im je tata da su baš oboje tako ispali, pajo patak?
e jebiga..onda nisu imali šansudzango wrote:Nemaju tatu. Imaju dve mame koje su ranije bile tate pa su postale transgender i biseksual i lezbejke pre nego što su otkrili da su u stvari pederi i počeli da se oblače kao žene i onda postali nebinarni.kaya wrote:pa tko im je tata da su baš oboje tako ispali, pajo patak?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:e jebiga..onda nisu imali šansu
Ti si očito ženomrzac i trasnfob
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Podizanje jednog djeteta košta minimum 100 tisuća eura
» Kina je zaboravila politiku jednog djeteta i sada uvodi novčani poticaj za drugo dijete
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» POLA BEOGRADA U KOLAPSU ZBOG JEDNOG KONJA
» Predsjednik savjeta za nacionalne manjine RH-a i predstavnik njemacke manjine optuzio pupovcev SNV da trazi cetri puta vise love nego druge nacionalne manjine
» Kina je zaboravila politiku jednog djeteta i sada uvodi novčani poticaj za drugo dijete
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» POLA BEOGRADA U KOLAPSU ZBOG JEDNOG KONJA
» Predsjednik savjeta za nacionalne manjine RH-a i predstavnik njemacke manjine optuzio pupovcev SNV da trazi cetri puta vise love nego druge nacionalne manjine
Page 3 of 3