srbija izbori
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: srbija izbori
Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
"Ovakvi redovi svuda u Beogradu vidljivi golim okom, ali dosadašnji rezultati RIK-a to ne pokazuju. Interesantno. Ipak, ovdje se narod pita!", napisao je Karađorđević u objavi koja očito nije naklonjena Aleksandru Vučiću i dosadašnjoj vlasti.
cudna mi cuda cudnovatog
"Ovakvi redovi svuda u Beogradu vidljivi golim okom, ali dosadašnji rezultati RIK-a to ne pokazuju. Interesantno. Ipak, ovdje se narod pita!", napisao je Karađorđević u objavi koja očito nije naklonjena Aleksandru Vučiću i dosadašnjoj vlasti.
cudna mi cuda cudnovatog
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
lako je njemu sa distance filozofirati,što nije došao pa bi se vratio sa razbijenim nosom,zatvorenim okom i mrežicom na glavi...debotoijusto wrote:Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
cudna mi cuda cudnovatog
vili40-
2015-08-02
Ima vremena. Ovi ionako moraju da padnu na ulici.vili40 wrote:lako je njemu sa distance filozofirati,što nije došao pa bi se vratio sa razbijenim nosom,zatvorenim okom i mrežicom na glavi...debotoijusto wrote:Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
cudna mi cuda cudnovatog
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ima vremena. Ovi ionako moraju da padnu na ulici.vili40 wrote:lako je njemu sa distance filozofirati,što nije došao pa bi se vratio sa razbijenim nosom,zatvorenim okom i mrežicom na glavi...debotoijusto wrote:Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
cudna mi cuda cudnovatog
Shta taj Engleski potrchko hoce?A ti Srbiine bez obzira shto te smatram inteligentnim radje ti pritisni zenu uz zid i mrkni je s nogu nego shto ovakve gluposti pishesh.Nakon izbora dobiit ce mandat da vas ganja i tuche po ulici kao pacove.Zaboravi vishe igru u biijelm rukavicama,a iskreno na takvo ponashanje pete kolone imat ce i pravo.Kako rekoh drzi zenu za pichku ili pakuj kofere pa u Hrvatsku.Jedva te chekaju.
immortal likes this post
vili40 wrote:lako je njemu sa distance filozofirati,što nije došao pa bi se vratio sa razbijenim nosom,zatvorenim okom i mrežicom na glavi...debotoijusto wrote:Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
cudna mi cuda cudnovatog
previse je zivio u britaniji pa mu cudni izborni obicaji podanika
2014-04-12
Dobiće banderu na Terazijama i ništa više. Kod mene u Zemunu svaki sendvičar ima svoju banderu i ne bune se. Znaju da su prodali veru za večeru i da su se kurvali. Oni su peta kolona koja je dovela Srbiju na rub propasti. Ako dobiju i ove izbore, nije sigurno da će Srbija još mnogo puta izlaziti na izbore. Na vlasti su najgori, najpokvareniji. Kurve, lopovi, psihopate, bolesnici.mentalitet wrote:dzango wrote:Ima vremena. Ovi ionako moraju da padnu na ulici.vili40 wrote:lako je njemu sa distance filozofirati,što nije došao pa bi se vratio sa razbijenim nosom,zatvorenim okom i mrežicom na glavi...debotoijusto wrote:Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
cudna mi cuda cudnovatog
Shta taj Engleski potrchko hoce?A ti Srbiine bez obzira shto te smatram inteligentnim radje ti pritisni zenu uz zid i mrkni je s nogu nego shto ovakve gluposti pishesh.Nakon izbora dobiit ce mandat da vas ganja i tuche po ulici kao pacove.Zaboravi vishe igru u biijelm rukavicama,a iskreno na takvo ponashanje pete kolone imat ce i pravo.Kako rekoh drzi zenu za pichku ili pakuj kofere pa u Hrvatsku.Jedva te chekaju.
Jel se zna šta , sa koliko odsto je predsednik pobedio?
Ajmo kladionicu ...ja kažem 78-85%.
Više će mu biti neugodno, manje nije u redu jer je prinač nabavio . I so.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja kažem 42,8%. Ko izgubi opkladu...kaya wrote:Jel se zna šta , sa koliko odsto je predsednik pobedio?
Mora staviti u potpis što pobjednik kaže, mjesec danadzango wrote:Ja kažem 42,8%. Ko izgubi opkladu...kaya wrote:Jel se zna šta , sa koliko odsto je predsednik pobedio?
2015-08-15
Ajde. Mada opet sumnjam da ćeš biti mnogo surovija. A i imao sam nešto drugo na pameti. Ma nema veze.kaya wrote:Mora staviti u potpis što pobjednik kaže, mjesec danadzango wrote:Ja kažem 42,8%. Ko izgubi opkladu...kaya wrote:Jel se zna šta , sa koliko odsto je predsednik pobedio?
BIRAČ iz Apatina u Srbiji na snimci koja se širi društvenim mrežama javno je rekao da je dobio novac za glasanje, ali se požalio da je - dobio premalo.
Rekao je da neće glasati jer je dobio 3000 dinara (nešto manje od 200 kuna), dok su ostali dobili 5000 (oko 320 kuna). S nezadovoljstvom u glasu rekao je da neće izaći na izbore te da je to prevara.
"Neću da glasam za nikoga i to je to. Ja sam dobio samo 3000 za glasanje, a evo čovjeka koji je dobio 5000 dinara. Neću glasati, to je prevara. Stavili su novac u džep, a ja sam dobio samo 3000. Mirko Ostojić je rekao da se da 5000”, rekao je Srbin.
ovi za 200 kun sjebe drzavu i onda mu EU i NATO krivi
Rekao je da neće glasati jer je dobio 3000 dinara (nešto manje od 200 kuna), dok su ostali dobili 5000 (oko 320 kuna). S nezadovoljstvom u glasu rekao je da neće izaći na izbore te da je to prevara.
"Neću da glasam za nikoga i to je to. Ja sam dobio samo 3000 za glasanje, a evo čovjeka koji je dobio 5000 dinara. Neću glasati, to je prevara. Stavili su novac u džep, a ja sam dobio samo 3000. Mirko Ostojić je rekao da se da 5000”, rekao je Srbin.
ovi za 200 kun sjebe drzavu i onda mu EU i NATO krivi
2014-04-12
Neću. Sve u dozama dobrog ukusa ali da je neka zeka. Časna riječdzango wrote:Ajde. Mada opet sumnjam da ćeš biti mnogo surovija. A i imao sam nešto drugo na pameti. Ma nema veze.kaya wrote:Mora staviti u potpis što pobjednik kaže, mjesec danadzango wrote:Ja kažem 42,8%. Ko izgubi opkladu...kaya wrote:Jel se zna šta , sa koliko odsto je predsednik pobedio?
2015-08-15
samo nemojte prema Hrvvatskoj da ne zaglibite kao rusi ili još goredzango wrote:Prvo bi povešali ove. Onda ostalo.mortal wrote:je li bremortal wrote:i šta bi vi onda podržali ruse i jurišali na domaći teren po susjedstvu??dzango wrote:Da skinemo ove.mortal wrote:kome se nadatedzango wrote:Jesu. Treba nam 60%. Sad sam se vratio sa galsanja i čekao u redu. Daće Bog.kaya wrote:? a daj ne zezaj...ti se stvarno ufurao da su izbori a?dzango wrote:Moji su u redovima.
je li bre
2014-04-16
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a Floridu mu nisi spomenuomentalitet wrote:dzango wrote:Ima vremena. Ovi ionako moraju da padnu na ulici.vili40 wrote:lako je njemu sa distance filozofirati,što nije došao pa bi se vratio sa razbijenim nosom,zatvorenim okom i mrežicom na glavi...debotoijusto wrote:Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju.
cudna mi cuda cudnovatog
iskreno si me baš zabavio ovim tekstom
2014-04-16
izlaznost u bih 91%
plus, dosli autobusima
nema odbrane...
plus, dosli autobusima
nema odbrane...
2020-04-21
dzango wrote:59,7% i još se glasa. Idemo...
opaka neka situacija kod vas kad vas toliko izlazi i kad skladate pjesme kontra vlasti
to je sve zbog rusa
da nije ne bi
samo bi iskreno voljela znati vaše planove
mada si neke imam u vidu
2014-04-16
Uvek sa bratijom.mortal wrote:samo nemojte prema Hrvvatskoj da ne zaglibite kao rusi ili još goredzango wrote:Prvo bi povešali ove. Onda ostalo.mortal wrote:je li bremortal wrote:i šta bi vi onda podržali ruse i jurišali na domaći teren po susjedstvu??dzango wrote:Da skinemo ove.mortal wrote:kome se nadatedzango wrote:Jesu. Treba nam 60%. Sad sam se vratio sa galsanja i čekao u redu. Daće Bog.kaya wrote:? a daj ne zezaj...ti se stvarno ufurao da su izbori a?dzango wrote:Moji su u redovima.
je li bre
immortal dislikes this post
debotoijusto wrote:[size=48]Srpski princ Filip Karađorđević oglasio se na Twitteru o izborima u Srbiji. Kazao je kako je čudno da su ogromni redovi na biralištima u Beogradu, a da službeni podaci Republičke izborne komisije to ne pokazuju. [/size]
[size=48]"Ovakvi redovi svuda u Beogradu vidljivi golim okom, ali dosadašnji rezultati RIK-a to ne pokazuju. Interesantno. Ipak, ovdje se narod pita!", napisao je Karađorđević u objavi koja očito nije naklonjena Aleksandru Vučiću i dosadašnjoj vlasti.[/size]
[size=48]cudna mi cuda cudnovatog[/size]
poz za monarhiju
ovi sto glume monarhiste
nemaju veze sa monarhijom
ubaceni...
2020-04-21
Dogorelo do noktiju. Ako ovi ostanu, nas uskoro više neće biti.mortal wrote:dzango wrote:59,7% i još se glasa. Idemo...
opaka neka situacija kod vas kad vas toliko izlazi i kad skladate pjesme kontra vlasti
to je sve zbog rusa
da nije ne bi
samo bi iskreno voljela znati vaše planove
mada si neke imam u vidu
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbija: izbori
» Srbija ne sme da stane, Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Srbija: izbori
» Srbija ne sme da stane, Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 5 of 10