srbija izbori
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: srbija izbori
Tako su Mađari osvojili dosta mesta na lokačnim izborima u Vranju. Isto pogrešili broj jer su u isto vreme bili i parlamentarni izbori a brojevi na listićima različiti.debotoijusto wrote:Čarli Vafls
@CharlieWafflees
Ispred pošte u Sremčici velika svađa Roma, jer su svi zaokružili pogrešni broj na glasačkim listićima.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
10 godina ispred vas.pokerjocker wrote:uznojeni su 100 godina iza homo sapiensa
2014-04-19
dzango wrote:Na Banjici redovi ispred birališta. Dobro ide.
Vlast već može upisati pobjedu, oporba razbijene glave može u taj novi KBC...
U EU, Kninu i Prištini dogodine 400 eura plata...
niels-
2021-04-26
Mora da bude bar 60% izašlih, da bi ih skinuli. Do 14 h je bilo 30%.niels wrote:dzango wrote:Na Banjici redovi ispred birališta. Dobro ide.
dzango wrote:Mora da bude bar 60% izašlih, da bi ih skinuli. Do 14 h je bilo 30%.niels wrote:dzango wrote:Na Banjici redovi ispred birališta. Dobro ide.
marinika tepic misa vacic i onaj treci like this post
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Marinika Tepić, Zdravko Ponoš i Vladeta Janković like this.debotoijusto wrote:dzango wrote:Mora da bude bar 60% izašlih, da bi ih skinuli. Do 14 h je bilo 30%.niels wrote:dzango wrote:Na Banjici redovi ispred birališta. Dobro ide.
marinika tepic misa vacic i onaj treci like this post
a misa nista ? nekako mi svi bacate na misu vacica osim kolege @pizona koji za kralja i otadjbinu
2014-04-12
Miša je njegov i vaš. I Vučićev, normalno.debotoijusto wrote:a misa nista ? nekako mi svi bacate na misu vacica osim kolege @pizona koji za kralja i otadjbinu
2014-04-19
Sa koliko odsto iznad 90% je precednik pobedio?
I je li oporba još na slobodi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
bosko obradovic likes this postdzango wrote:Moji su u redovima.
2014-04-12
I dalje njeguješ podanički mentalitet...marcellus wrote:debotoijusto wrote:prvorodjeni rutinski pobjedi
pragmaticno gledano to nije lose za HR u ovom trenutku
ne, sad bi bilo opasno za nas da se pojavi neki đinđić.
dok je vučko na vlasti mi smo s te strane mirni
Nismo sami više frajeru.
Dio smo NATO.
2014-04-18
Ima netko truli paradajz ?mentalitet wrote:debotoijusto wrote:prvorodjeni rutinski pobjedi
pragmaticno gledano to nije lose za HR u ovom trenutku
Lazesh kao avlijaner mala komunjarska pchkce. Interesantno je kako se brzo ujedinite kada je rijech o Srbiiji,naravno jer vas ona podsjeca na to kako je moglo bit bolje da ste ostal u YU i da vas Zapad nije izmaniipulirao prichama o blagostanju ,medu i mlijeku. Asad pushiite kurac kao ukrajinci.Radujte se sliijedecih 500 tisuca mladh koj ce put Njemachke i ostalih zap. zemalja nadajuc se boljem zivotu, a ti takvi cete ostati u toj vukojebini u kojoj ti nece moci netko datii inekciju protiv bjesnila pa ce te od muke svi pobijesniti ako vec niste.Uzivaj te promatram sa daljine i nadam se najgoremu.Jebiga takviim ljudma to ii treba,mazohiizam na djelu.
Gdje god dođem ovaj potjerani četnik viri kao merkat
2015-08-15
kaya wrote:Sa koliko odsto iznad 90% je precednik pobedio?
Pa valjda minimalno iznad 100%, inače nezahvalan narod...
105,3%, proslaviće sa pirinačem, soli i mlekom u prahu, ali neće da preteraju. :)
Sutra mora da se dignu već danas i da gledaju da budu ekonomski još jači, naftu će već nekako da nabave.
niels-
2021-04-26
ne može, znati će da je namjestio..niels wrote:kaya wrote:Sa koliko odsto iznad 90% je precednik pobedio?
105,3%, proslaviće sa pirinačem, soli i mlekom u prahu, ali neće da preteraju. :)
Sutra mora da se dignu već danas i da gledaju da budu ekonomski još jači, naftu će već nekako da nabave.
ovako 93,4% uopće nije sumnjivo...
2015-08-15
Kako javlja Nova.rs, dogodio se novi napad. Napadnuta je glumica, aktivistica i kritičarka Vučićeve vlasti Jelena Stupljanin.
Prvo joj je razbijen automobil, a onda se na nju dogodio i fizički nasrtaj.
Kako je Stupljanin ispričala za Novu, drugi je automobil udario u njen parkiran auto. Kad je po izlasku iz trgovine to uočila i željela pozvati policiju, kako je ispričala, iz prostorija Srpske radikalne stranke istrčala je nepoznata žena koja joj je izbila mobitel iz ruke i napala je na ulici.
Stupljanin je podigla telefon i rekla da će obavestiti organe reda o ovome što se upravo dogodilo, a spomenuta žena, za koju je Stupljanin sigurna da pripada Srpskoj radikalnoj stranci, rekla je da će čekati policiju, ali je potom otišla u obližnji restoran.
"Izašla sam i videla ulupljen automobil, Jedan drugi auto je bio zakucan u moj. Uzela sam telefon da slikam, ali je ta žena, koja je izašla iz prostorija Srpske radikalne stranke koja se nalazi preko puta, istrčala i izbila mi telefon iz ruke, nije mi dala da slikam", ispričala je Stupljanin drhtavim glasom za Novu.rs.
Dodala je da je nakon što se žena udaljila tri puta zvala policiju, ali da policija još uvijek nije izašla na teren.
Prvo joj je razbijen automobil, a onda se na nju dogodio i fizički nasrtaj.
Kako je Stupljanin ispričala za Novu, drugi je automobil udario u njen parkiran auto. Kad je po izlasku iz trgovine to uočila i željela pozvati policiju, kako je ispričala, iz prostorija Srpske radikalne stranke istrčala je nepoznata žena koja joj je izbila mobitel iz ruke i napala je na ulici.
Stupljanin je podigla telefon i rekla da će obavestiti organe reda o ovome što se upravo dogodilo, a spomenuta žena, za koju je Stupljanin sigurna da pripada Srpskoj radikalnoj stranci, rekla je da će čekati policiju, ali je potom otišla u obližnji restoran.
"Izašla sam i videla ulupljen automobil, Jedan drugi auto je bio zakucan u moj. Uzela sam telefon da slikam, ali je ta žena, koja je izašla iz prostorija Srpske radikalne stranke koja se nalazi preko puta, istrčala i izbila mi telefon iz ruke, nije mi dala da slikam", ispričala je Stupljanin drhtavim glasom za Novu.rs.
Dodala je da je nakon što se žena udaljila tri puta zvala policiju, ali da policija još uvijek nije izašla na teren.
2014-04-12
ku kumentalitet wrote:Niisam ni kliiknuo na linkniels wrote:debotoijusto wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/izbori-u-srbiji-trebali-su-biti-mucna-rutina-ruska-invazija-napravila-je-nered/2351212.aspx
nelos tekst
Da, tekst je zbilja dobar.
vidimo te...
jok nisi kliknuo, čim piše nešto sa SRB proviriš
2015-08-15
? a daj ne zezaj...ti se stvarno ufurao da su izbori a?dzango wrote:Moji su u redovima.
2015-08-15
Šandor Winnetou likes this post
kaya wrote:ne može, znati će da je namjestio..niels wrote:kaya wrote:Sa koliko odsto iznad 90% je precednik pobedio?
ovako 93,4% uopće nije sumnjivo...
Nije namešteno, kako te nije sram...
Vulin prebrojao sve još jednom, i to još juče.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
Jesu. Treba nam 60%. Sad sam se vratio sa galsanja i čekao u redu. Daće Bog.kaya wrote:? a daj ne zezaj...ti se stvarno ufurao da su izbori a?dzango wrote:Moji su u redovima.
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbija: izbori
» Srbija ne sme da stane, Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Srbija: izbori
» Srbija ne sme da stane, Izbori
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 3 of 10