Ruska invazija na Ukrajinu
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Rusi su se u zadnjoj rundi pregovora obavezali povući iz okolice Kijeva. Naravno da će Ukri od toga sad praviti narativ kak junački lupaju Ruse, a ovi biže podvijena repa. I sve potkrijepit gomilom fotiki uništene tehnike iz drugih kuteva, da izgleda ka da je slikano pri 7 minuta.AssadNaPodmornici wrote:Ove priče da se Rusi povlače zbog dobre volje su od kurca recimo ja sam prije tjedan dana pisao o ugroženim ruskim pozicijama kod Kijeva. Meni je čak žao što se povlače jer većina njih bi bila uništena kroz neko vrijeme da se nisu povukli.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
https://twitter.com/oryxspioenkop/status/1509638696571707392?cxt=HHwWgIC5ha2ZqPMpAAAA
Rusi definitivno pobjegli s aerodroma Hostomel. Sve smo bliže događaju koji će označiti kraj ovog besmislenog rata.
Rusi definitivno pobjegli s aerodroma Hostomel. Sve smo bliže događaju koji će označiti kraj ovog besmislenog rata.
red wolf-
2016-02-10
pa ok, prošla ponoć.ebenica wrote:zijev.
veber-
2014-12-30
ma najbolje ga je prepustiti maximusu, da ga on dribla... mene samo izbije iz mozga pa ga moram stjerat u tri pičke materine...veber wrote:likovi tipa ebenice, "ne priznaju" "radijaciju", černobil je bio samo bakljica.michaellcmacha wrote:količina ispuštene radijacije procjenjena je na 100 puta jaču od hirošime i nagasakija zajedno...plutoniju koji je kontaminirao pripjat treba 24 000 godina da prepolovi razinu radijacije a i onda će biti oko 10 000 puta veća od normalne... ima još pun kurac... uglavnom ko ih jebe , ako su prošlu neka su, nek svi do jednog pocrkaju u mukama...
većina te tehnike će se vratiti u rusiju.
većina tih balavaca bit će ozračeni.
za 20g bit će Band Aid for Russia.
2015-08-08
Sada kada je ovo područje dodatno osigurano snagama UA, tenk je pronađen u izvrsnom stanju; zapravo je T-72B3M (Obr 2016.) ne T-90A.
Posada nije preživjela.
Last edited by RayMabus on 1/4/2022, 00:10; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Alfa lupeta gluposti jer muu je tako lakše objasniti batine koije je dobila ruska vojska a što se tiče tenka to nije ništa čudno kod rusa a pogotovo ako su bili u žurbi jer ih je netko potprašio.AssadNaPodmornici wrote:Ove priče da se Rusi povlače zbog dobre volje su od kurca recimo ja sam prije tjedan dana pisao o ugroženim ruskim pozicijama kod Kijeva. Meni je čak žao što se povlače jer većina njih bi bila uništena kroz neko vrijeme da se nisu povukli.
Drugo ne povlače se totalno, ostati će na nekim obrambenim pozicijama gdje im je sigurnija logistika i lakša obrana.
Ukrainci ulaze u sva sela i gradove na nekim mjestima ima stare uništene ruske tehnike međutim vode se i žestoke borbe jer im Ukrainci nadaju da se povuku jer će sutra ratovati protiv njih.
Mislim da sam se danas nagledao najviše uništene tehnike iako postoji mogućnost da je dio uništeno prije. To će sve oryx provjeriti lik je već prešao preko 2000 komada Ruske potvrđeno uništene tehnike dok realni broj je dosta veći.
Inače meni najzanimljiviji video Ukrainci negdje u oslobađanju našli na ruski prevrnuti najnoviji T 72b3 tenk, pazi ovo.. Ekipa se prevrnula najgore od svega jadni ruski tenkisti umrli u najgorim mukama ugušila ih močvara, a Rusi su se tu uredno vozili nisu niti pokušali izvući svoje, koje sada Ukrainci izvlače
https://twitter.com/UAWeapons/status/1509628110727172101?t=vI4_h_7zondyGWtX9dgTTA
nije provokacija, ozbiljno je pitanje, kaj nemaju tenkovi druge izlaze osim gornjeg? kakav je to usrani dizajn?AssadNaPodmornici wrote:
Inače meni najzanimljiviji video Ukrainci negdje u oslobađanju našli na ruski prevrnuti najnoviji T 72b3 tenk, pazi ovo.. Ekipa se prevrnula najgore od svega jadni ruski tenkisti umrli u najgorim mukama ugušila ih močvara, a Rusi su se tu uredno vozili nisu niti pokušali izvući svoje, koje sada Ukrainci izvlače
https://twitter.com/UAWeapons/status/1509628110727172101?t=vI4_h_7zondyGWtX9dgTTA
Guest- Guest
Idu kaže autobusima kroz šumu, razmile se, to čudo turista, roštiljaju , zajebavaju se , pa malo u reaktor 4 uzmu suvenire i tako.Noor wrote:kaya wrote:michaellcmacha wrote:ma nek ide u pičku materinu glupu... jebote mislio sam da je ringo najveća kretenčina na ovom forumu, pa poslije njega svetozar... kad ovaj pederčić ih je prešio za dve mazgoglave dužinekaya wrote:Ovaj nije normalan majke miebenica wrote:rusi su puzali kroz šumu i jeli lišće i travu a ukrajinski vatrogasci kad su gasili požare su stajali pa im neće bit ništa, i ovi busevi kaj turiste prevoze kroz šumu ne dižu prašinu usred ljeta.michaellcmacha wrote:, a po zemlji i po šumi se nikako ne smije kretati...
sileđijo, drž se ti mlačenja vezane djece. čobane pandurski.
Ne, pa on se ufuro da turisti idu tamo kao na more, šlape i ručnik na vrat i ajmoo...u černobil
A to trase vođene, na vlastitu odgovornost ko' prije operacije i strogo kontroliranim putem . I kaže nisu avanturisti nego masovni turizam . Što reći..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma dobro nisu pobjegli, prepustili su onako drage volje ukrajincima aerodrom na kojem im je izginulo pun kurac elitnih padobranaca... to se inače tako predaje ko da nisu ni bilired wolf wrote:https://twitter.com/oryxspioenkop/status/1509638696571707392?cxt=HHwWgIC5ha2ZqPMpAAAA
2015-08-08
ti mi možeš samo kurac pušit smeće pandurskomichaellcmacha wrote: mene samo izbije iz mozga pa ga moram stjerat u tri pičke materine...
Guest- Guest
Svijet je postao previše globaliziran. Globalizacija je jedini normalan put i alat stvaranja novog svjetskog poretka. Ne mogu postojati "otoci" u takvom svijetu. Rusija i mnogi drugi će to osjetiti uskoro. Taj novi svijet se stvara stoljećima. Generacijama. I taj cilj će biti postignut.
red wolf-
2016-02-10
Ide spavati pa u černobil u turizam valjda sutraveber wrote:pa ok, prošla ponoć.ebenica wrote:zijev.
Last edited by kaya on 1/4/2022, 00:11; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
Rusi su do sada sve slagali a zašto im ti vjeruješ valjda je svima jasno.AlfaOmega wrote:Rusi su se u zadnjoj rundi pregovora obavezali povući iz okolice Kijeva. Naravno da će Ukri od toga sad praviti narativ kak junački lupaju Ruse, a ovi biže podvijena repa. I sve potkrijepit gomilom fotiki uništene tehnike iz drugih kuteva, da izgleda ka da je slikano pri 7 minuta.AssadNaPodmornici wrote:Ove priče da se Rusi povlače zbog dobre volje su od kurca recimo ja sam prije tjedan dana pisao o ugroženim ruskim pozicijama kod Kijeva. Meni je čak žao što se povlače jer većina njih bi bila uništena kroz neko vrijeme da se nisu povukli.
netko se nasmijao na tvoju "foru". mater ti sad ćeš sama sebi tjedan dana Vi govorit od ponosakaya wrote:Idu kaže autobusima kroz šumu, razmile se, to čudo turista, roštiljaju , zajebavaju se , pa malo u reaktor 4 uzmu suvenire i tako.Noor wrote:kaya wrote:michaellcmacha wrote:ma nek ide u pičku materinu glupu... jebote mislio sam da je ringo najveća kretenčina na ovom forumu, pa poslije njega svetozar... kad ovaj pederčić ih je prešio za dve mazgoglave dužinekaya wrote:Ovaj nije normalan majke miebenica wrote:rusi su puzali kroz šumu i jeli lišće i travu a ukrajinski vatrogasci kad su gasili požare su stajali pa im neće bit ništa, i ovi busevi kaj turiste prevoze kroz šumu ne dižu prašinu usred ljeta.michaellcmacha wrote:, a po zemlji i po šumi se nikako ne smije kretati...
Ne, pa on se ufuro da turisti idu tamo kao na more, šlape i ručnik na vrat i ajmoo...u černobil
A to trase vođene, na vlastitu odgovornost ko' prije operacije i strogo kontroliranim putem . I kaže nisu avanturisti nego masovni turizam . Što reći..
Guest- Guest
Aj spavat odi, ideš na put sutraebenica wrote:netko se nasmijao na tvoju "foru". mater ti sad ćeš sama sebi tjedan dana Vi govorit od ponosakaya wrote:Idu kaže autobusima kroz šumu, razmile se, to čudo turista, roštiljaju , zajebavaju se , pa malo u reaktor 4 uzmu suvenire i tako.Noor wrote:kaya wrote:michaellcmacha wrote:ma nek ide u pičku materinu glupu... jebote mislio sam da je ringo najveća kretenčina na ovom forumu, pa poslije njega svetozar... kad ovaj pederčić ih je prešio za dve mazgoglave dužinekaya wrote:Ovaj nije normalan majke miebenica wrote:rusi su puzali kroz šumu i jeli lišće i travu a ukrajinski vatrogasci kad su gasili požare su stajali pa im neće bit ništa, i ovi busevi kaj turiste prevoze kroz šumu ne dižu prašinu usred ljeta.michaellcmacha wrote:, a po zemlji i po šumi se nikako ne smije kretati...
2015-08-15
hrabri branitelji zmijskog otoka su ruskoj topovnjači rekli odjebi! ....i onda su svi pobijeni.Šandor Winnetou wrote:Rusi su do sada sve slagali a zašto im ti vjeruješ valjda je svima jasno.AlfaOmega wrote:Rusi su se u zadnjoj rundi pregovora obavezali povući iz okolice Kijeva. Naravno da će Ukri od toga sad praviti narativ kak junački lupaju Ruse, a ovi biže podvijena repa. I sve potkrijepit gomilom fotiki uništene tehnike iz drugih kuteva, da izgleda ka da je slikano pri 7 minuta.AssadNaPodmornici wrote:Ove priče da se Rusi povlače zbog dobre volje su od kurca recimo ja sam prije tjedan dana pisao o ugroženim ruskim pozicijama kod Kijeva. Meni je čak žao što se povlače jer većina njih bi bila uništena kroz neko vrijeme da se nisu povukli.
Guest- Guest
to je u redu...RayMabus wrote:
Sada kada je ovo područje dodatno osigurano snagama UA, tenk je pronađen u izvrsnom stanju; zapravo je T-72B3M (Obr 2016.) ne T-90A.
Posada nije preživjela.
2015-08-08
ti se i jebeš negdje turbo dosadno, nemaštovito.kaya wrote:Aj spavat odi, ideš na put sutraebenica wrote:netko se nasmijao na tvoju "foru". mater ti sad ćeš sama sebi tjedan dana Vi govorit od ponosakaya wrote:Idu kaže autobusima kroz šumu, razmile se, to čudo turista, roštiljaju , zajebavaju se , pa malo u reaktor 4 uzmu suvenire i tako.Noor wrote:kaya wrote:michaellcmacha wrote:ma nek ide u pičku materinu glupu... jebote mislio sam da je ringo najveća kretenčina na ovom forumu, pa poslije njega svetozar... kad ovaj pederčić ih je prešio za dve mazgoglave dužinekaya wrote:Ovaj nije normalan majke miebenica wrote:rusi su puzali kroz šumu i jeli lišće i travu a ukrajinski vatrogasci kad su gasili požare su stajali pa im neće bit ništa, i ovi busevi kaj turiste prevoze kroz šumu ne dižu prašinu usred ljeta.michaellcmacha wrote:, a po zemlji i po šumi se nikako ne smije kretati...
Guest- Guest
iš pederčiću... kak te nije sram lagat da si služio vojsku... šupčino lažljivaebenica wrote:ti mi možeš samo kurac pušit smeće pandurskomichaellcmacha wrote: mene samo izbije iz mozga pa ga moram stjerat u tri pičke materine...
2015-08-08
https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-suncu-otkriveni-cudni-valovi-krecu-se-prebrzo-ne-znamo-sto-se-dogadja/2352355.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Blizu smo...
Blizu smo...
red wolf-
2016-02-10
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu