Ruska invazija na Ukrajinu
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
a i stil je posve različit, opušteno zajebantski kod sovaka i nadrkano docirajući kod ovog...
kad je sovak napisal nešt dulje od tri rečenice?
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Ne. Samo ego može biti povrijeđen. Ne triba mi ničiji oprost.kaya wrote:Aha, oprosti onda molim te.RayMabus wrote:Pa i radim. General sam galaktičke federacije s pet zvjezdica.kaya wrote:Jesmo. Pa lijepiš rakete non stop, kao da radimo u ministarstvu obrane u nabavi .RayMabus wrote:Zašto je to uopće bitno ? On promijeni nick večeras ili sutra i cila ta vaša igra detekcije i naprezanja moždanih vijuga tko je on točno pada u vodu.marcellus wrote:pa ne vidim da je ovo sovak.
Jebe se mene šta vi naprežete svoje dvije sive stanice oko nebitne gluposti al spamate temu.
Rat je.
AKO NISTE PRIMJETILI.
------------
Radije se veseli.
U mom vojnom taboru je koncert ( 23.01 napisano ).
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kaya wrote:Misilite sovak je to? Možda je bipolaran
ne znam, meni opće ne vuče na njega po baš ničem
Pa ni ja.marcellus wrote:a i stil je posve različit, opušteno zajebantski kod sovaka i nadrkano docirajući kod ovog...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kak se to dobije? aha, samo treba napisat slava ukraini i to je to, zasluženo poštovanje, ako se napiše bilo kaj drugo automatski se isto gubi.Šandor Winnetou wrote:
Debil, sa prijašnjim nickom je imao kakvo takvo poštovanje drugih, sa ovim je mulj sa dna septičke.
ispada da je kod vas poštovanje jebeno jeftino, jeftino se zasluži i jeftino se izgubi.
Guest- Guest
Nego, gdje su nestali svi oni likovi koji su nas godinama uvjeravali da bi rusija pomela nato, rusija ovo, rusija ono.
A sada ispade da ne mogu ni ukrajinu.
S natom bi taj rat trajao dva dana.
A možda i kraće.
A možda i kraće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I danas si se praviš pametan a? Ne ide ti to, probaj biti samo glup kakav jesi pa ćeš imati više poštovanjaebenica wrote:kak se to dobije? aha, samo treba napisat slava ukraini i to je to, zasluženo poštovanje, ako se napiše bilo kaj drugo automatski se isto gubi.Šandor Winnetou wrote:
Debil, sa prijašnjim nickom je imao kakvo takvo poštovanje drugih, sa ovim je mulj sa dna septičke.
ispada da je kod vas poštovanje jebeno jeftino, jeftino se zasluži i jeftino se izgubi.
michaellcmacha likes this post
Kuš su postalikaya wrote:Nego, gdje su nestali svi oni likovi koji su nas godinama uvjeravali da bi rusija pomela nato, rusija ovo, rusija ono.
A možda i kraće.
michaellcmacha likes this post
Isturili samo jadnog drageca i ebenog, ostali zdimili na rezervne položaje.kaya wrote:Nego, gdje su nestali svi oni likovi koji su nas godinama uvjeravali da bi rusija pomela nato, rusija ovo, rusija ono.
A možda i kraće.
da se pravim pametan ne bi mi išlo ali pošto jesam pametan ide mi sasvim dobro. nemam vaše poštovanje? au shit :( a baš sam htio bit dio plemena, šmrc.Šandor Winnetou wrote:I danas si se praviš pametan a? Ne ide ti to, probaj biti samo glup kakav jesi pa ćeš imati više poštovanjaebenica wrote:kak se to dobije? aha, samo treba napisat slava ukraini i to je to, zasluženo poštovanje, ako se napiše bilo kaj drugo automatski se isto gubi.Šandor Winnetou wrote:
Guest- Guest
Prvi napad odbijen a sad čekamo drugi.
Sumnjivi su mi ovi napadi na Belogrod. Nekako mi ispada da Putin želi poslat svu vojsku uključujući i ročnike na napad na Ukrajinu.
Moglo bi biti krvavo.
Sumnjivi su mi ovi napadi na Belogrod. Nekako mi ispada da Putin želi poslat svu vojsku uključujući i ročnike na napad na Ukrajinu.
Moglo bi biti krvavo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/amerikanac-koji-se-bori-u-ukrajini-postao-zvijezda-drustvenih-mreza-opet-su-me-ubili-15178355
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=50996
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=50996
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu