Ne bi Will Smith osamario Chris Rock-a da nije bilo bijelog supremacizma
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ne bi Will Smith osamario Chris Rock-a da nije bilo bijelog supremacizma
T. wrote:jedan glumac plesnio drugog glumca u prostoriji punoj glumaca, a ljudi vjeruju da to nije bila gluma ?
A ono...baš uvjerljivo. Za Oscara.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
- Nasilje u svim njegovim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodjeli Oscara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Želio bih ti se javno ispričati Chrisu. Bio sam van sebe i pogriješio sam. Neugodno mi je i moji postupci nisu odraz muškarca kakav želim biti. Nema mjesta nasilju u svijetu ljubavi i dobrote - poručio je Will Smith.
vidio da je Akademija pokrenula i istragu i da bi mogao ostati bez kipića, čak biti i izbačen iz Akademije
strašno me ganula njegova iskrenost i poniznost
https://www.vecernji.hr/showbiz/isplivala-stara-snimka-na-kojoj-se-will-smith-ruga-celavom-muskarcu-1574681
vidio da je Akademija pokrenula i istragu i da bi mogao ostati bez kipića, čak biti i izbačen iz Akademije
strašno me ganula njegova iskrenost i poniznost
https://www.vecernji.hr/showbiz/isplivala-stara-snimka-na-kojoj-se-will-smith-ruga-celavom-muskarcu-1574681
Last edited by Noor on Tue 29 Mar - 16:36; edited 1 time in total
Na Oscarima su godinama htjeli da do izražaja više dođu crni glumci i crnačka kultura generalno.
Sad ne bih htio ikoga uvrijediti, ali nisam 100% da su baš na ovakve stvari mislili
Sad ne bih htio ikoga uvrijediti, ali nisam 100% da su baš na ovakve stvari mislili
Guest- Guest
Uz covid i ratne izvještaje ova tema na VIP-u je pravo osvježenje :D
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Glumac odglumio da je ošamario glumca koji je odglumio da je bio ošamaren
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
T.- Posts : 17552
2014-04-14
T.- Posts : 17552
2014-04-14
sve stoji samo nikog takva tematika puno ne zanima, sve ozbiljne teme koje sam stavljo nikog ne zanimajuniels wrote:Imamo rat na pragu, inflaciju, pandemiju, nestašicu, posrnulu obnovu od dva potresa, paralizu najmanje dva sustava (obrane i vanjskih poslova, ako ne i obavještajnih službi), ilegalne migrante, smještaj izbjeglica iz Ukrajine, puzajuću sušu, migraciju na euro…
tko je koga gdje ošamario i zašto je to uopće ikome bitno?
Dosada su valjda i njih obojica zaboravili što je bilo.
a o HR, pa nemam ja tu sta puno rec jer nisam upoznat sa detaljima, ono sto mogu rec je da vi (kao i mnogi drugi) imate puppet government ekipe iz davosa, doduse jos uvjek u soft verziji, ali kad dode vrijeme, ko god vam tad bude na vlasti, bice produzena ruka te ekipe psihopata iz davosa, koja ce vam prvo uvest digitalnu lovu koja ce se poslije moc programirat da se moze trosit samo u skladu sa politikom odrzivosti, onda ce vam uvest u obrazovanje hardcore "gradansko obrazovanje" (wokizam) koji ce nakon sto se ucvrsti postat jedina preostala religija, a koju ce ostaci crkava i ostalih religioznih institucija takode propovjedat sa ponekim rijetkim preostalim krscanskim terminima tek radi religijskog smeka na koji je puk naviko. Tako da ce ti problemi koji se sad cine veliki postat ili marginalni ili jos veci
oni koji se budu bunili (novi ateisti) ce bit kaznjavani od nove inkvizicije tako sto ce ih jednostavno iskljucit iz sistema, a to doslovno znaci ostat ce bez iceg, hrane, love i doma. To u najboljem slucaju, naci ce psihopati jos mnogo drugih metoda pored toga. Cipirat ce vas ko sto krave cipiraju po usima, imat cete digitalni ID, odredit ce vam sto i koliko smijete jest, di smijete putovat i ako smijete putovat, na sto mozete trosit lovu i slicno, a nagradivat ce vas ukoliko budete prijavljivali neciju svjesnu ili nesvjesnu homofobiju, transfobiju, rasizam, seksizam, govor mrznje i ukoliko ste aktivni promicatelj sistema. Nije bitno sto ce tako nevini ljudi stradat, ono sto je bitno je da sistem funkcionira. Ljudi su svakako vrece mesa bez duse jer sve je materijalno. Sve je materija, kemija i evolucija. I da, moracete sve to volit, i svjesno i nesvjesno. Umjetnost ce da crkne jer u svakom djelu ce neko moc prepoznat grijeh koji truje duse kolektiva, ili ce se u najboljem slucaju pretvorit u relativnu relativnost koja nije u relaciji sa nicim, osim ako se ne bude umjetnoscu smatralo ponavljanje novokomponiranih novoreligijskih fraza u nedogled dok mozak jednostavno ne pregori. Na zemlju ce se spustit pakao kakav covjecanstvo u povjesti nikad nije dozivilo, al neboj te se, naime to je tek teorija zavjere
a evo stavicu ovu temu kako world economic forum promovira marksizam na svom webu i vidices, nikog to zanimat nece
https://www.weforum.org/agenda/2018/05/200-years-of-karl-marx
2014-04-18
Ra wrote:Uz covid i ratne izvještaje ova tema na VIP-u je pravo osvježenje :D
moja najgledanija tema
2014-04-18
sega je da su navodno zivili u tzv 'otvorenom braku' u prevodu ona se kurvala sa nekim pjevacem
i sve to naplatio na chrisu
i sve to naplatio na chrisu
2014-04-18
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'TAMO GDJE NIJE BILO HERCEG-BOSNE I HVO-A Hrvatski narod nije opstao'
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» "Nije bilo genocida"
» Bilo je svega, ali ovoga nije
» crtica ih HR , da nije smijesno bilo bi zalosno
» '' NIJE PROPUSTILA NI RTL DIREKT PALFI SADA KAŽE DA ĆE TUŽITI BUNJCA 'Rekao je da lažem oko puštanja snimke svađe u javnost, a on zapravo laže da nije bilo dogovora oko EU mandata' ''
» "Nije bilo genocida"
» Bilo je svega, ali ovoga nije
» crtica ih HR , da nije smijesno bilo bi zalosno
Page 2 of 2