Ruska invazija na Ukrajinu
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ne triba mi analiza za to. Odma ću ti odgovorit. U Odesi. To je močvara koja je pretvorena u žitnicu. Isto ko i Vojvodina. Potpuno ista stvar.AlfaOmega wrote:
Btw. longi, ev molbica za tebe. De mi analiziraj gdi je točno najobradivije ukrajinsko poljoprivredno zemljište.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
"U ovom trenutku, kada se Ukrajina suočava s agresijom na Ukrajinu, kada imamo bombardovanja stambenih naselja, rušenje stambenih blokova i kriminalne aktivnosti u kontekstu međunarodnog prava, teško mi je razumjeti ovaj stav Mađarske. Zbog toga, ova politiku će Mađarska veoma skupo platiti", ističe Duda.
Nakon toga, osvrnuo se i na energetsku zavisnost Mađarske od Ruske Federacije.
"Nuklearna elektrana koja proizvodi energiju za Mađarsku također je i ruska elektrana. Oni su prije nekoliko godina sklopili dogovor s ruskim subjektima za modernizaciju ove elektrane. Ta ovisnost je ogromna. Energetska zavisnost od Rusije problem je mnogih zemalja Evropske unije i zbog toga nije bilo moguće uvesti sankcije na kupovinu energenata", pojašnjava poljski predsjednik.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/duda-u-trenucima-ruske-agresije-na-ukrajinu-tesko-mogu-razumjeti-stav-madjarske-i-orbana/220327005
Rusi se mogu pozdraviti s naftnom indutrijom Srbije.
Pa pa Dugine ruski Jovane Raškoviću.
Nakon toga, osvrnuo se i na energetsku zavisnost Mađarske od Ruske Federacije.
"Nuklearna elektrana koja proizvodi energiju za Mađarsku također je i ruska elektrana. Oni su prije nekoliko godina sklopili dogovor s ruskim subjektima za modernizaciju ove elektrane. Ta ovisnost je ogromna. Energetska zavisnost od Rusije problem je mnogih zemalja Evropske unije i zbog toga nije bilo moguće uvesti sankcije na kupovinu energenata", pojašnjava poljski predsjednik.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/duda-u-trenucima-ruske-agresije-na-ukrajinu-tesko-mogu-razumjeti-stav-madjarske-i-orbana/220327005
Rusi se mogu pozdraviti s naftnom indutrijom Srbije.
Pa pa Dugine ruski Jovane Raškoviću.
2014-04-11
Longi ipak ti treba, poprilično si fulao...RayMabus wrote:Ne triba mi analiza za to. Odma ću ti odgovorit. U Odesi. To je močvara koja je pretvorena u žitnicu. Isto ko i Vojvodina. Potpuno ista stvar.AlfaOmega wrote:
Btw. longi, ev molbica za tebe. De mi analiziraj gdi je točno najobradivije ukrajinsko poljoprivredno zemljište.
2015-08-08
Nisam.michaellcmacha wrote:Longi ipak ti treba, poprilično si fulao...RayMabus wrote:Ne triba mi analiza za to. Odma ću ti odgovorit. U Odesi. To je močvara koja je pretvorena u žitnicu. Isto ko i Vojvodina. Potpuno ista stvar.AlfaOmega wrote:
Em šta je ovo gori šta sam nabroja Odesa ima mediteransku klimu pa možeš sadit puno više kultura.
2014-04-11
Nije bitna samo zemlja nego i klma.
Pitaš koja je najbolja zemlja u Ukrajini i ja ti kažem Odesa.
Ja san agent za nekretnine odnosno imam položen tečaj za to ( nemam agenciju ). Iman par stanova. Znan šta je lokacija.
Ja san agent za nekretnine odnosno imam položen tečaj za to ( nemam agenciju ). Iman par stanova. Znan šta je lokacija.
2014-04-11
jesi fulao si, stavio sam kartu koja točno pokazuje gdje su koncentrirane obradive površine... odesa ne spada u to... i nije toRayMabus wrote:Nisam.michaellcmacha wrote:Longi ipak ti treba, poprilično si fulao...RayMabus wrote:Ne triba mi analiza za to. Odma ću ti odgovorit. U Odesi. To je močvara koja je pretvorena u žitnicu. Isto ko i Vojvodina. Potpuno ista stvar.AlfaOmega wrote:
Em šta je ovo gori šta sam nabroja Odesa ima mediteransku klimu pa možeš sadit puno više kultura.
2015-08-08
Ti to gledaš kao zemljoradnik a ja to gledam drugim očima i moj ti je odgovor : Odesa.michaellcmacha wrote:
jesi fulao si, stavio sam kartu koja točno pokazuje gdje su koncentrirane obradive površine... odesa ne spada u to... i nije to
2014-04-11
nema potrebe da forcaš, odesa kao i drugi dijelovi ukrajinskog primorja imaju drugu funkciju... uglavnom tu su se odvijale druge gospodarske aktivnosti, ozbiljnija poljoprivreda je komplet gore iznadRayMabus wrote:Nije bitna samo zemlja nego i klma.
2015-08-08
a jebiga sad... ovo ti je bzvz, i nije u reduRayMabus wrote:Ti to gledaš kao zemljoradnik a ja to gledam drugim očima i moj ti je odgovor : Odesa.michaellcmacha wrote:
jesi fulao si, stavio sam kartu koja točno pokazuje gdje su koncentrirane obradive površine... odesa ne spada u to... i nije to
2015-08-08
Cila Ukrajina je poljoprivreda ako ćemo to tako gledat. Najunosnija zemlja dakle najbolja zarada na njoj je Odesa.michaellcmacha wrote:nema potrebe da forcaš, odesa kao i drugi dijelovi ukrajinskog primorja imaju drugu funkciju... uglavnom tu su se odvijale druge gospodarske aktivnosti, ozbiljnija poljoprivreda je komplet gore iznadRayMabus wrote:Nije bitna samo zemlja nego i klma.
2014-04-11
michaellcmacha wrote:Longi ipak ti treba, poprilično si fulao...RayMabus wrote:Ne triba mi analiza za to. Odma ću ti odgovorit. U Odesi. To je močvara koja je pretvorena u žitnicu. Isto ko i Vojvodina. Potpuno ista stvar.AlfaOmega wrote:
Glup je, a ne zna ni guglati.
The chernozems of central Ukraine, among the most fertile soils in the world, occupy about two-thirds of the country’s area.
https://www.britannica.com/place/Ukraine/Soils
Guest- Guest
U redu je zato šta ti imaš svoju točku gledišta i pogled ti je usmjeren na kvalitetu zemlje a ja gledam sve.michaellcmacha wrote:a jebiga sad... ovo ti je bzvz, i nije u reduRayMabus wrote:Ti to gledaš kao zemljoradnik a ja to gledam drugim očima i moj ti je odgovor : Odesa.michaellcmacha wrote:
Ipak sam ja đeneral GF s pet zvjezdica. Imam širi pogled na bojno polje.
2014-04-11
rusofil ti je postavio pitanje da analiziraš gdje je u ukrajini koncentrirana plodna zemlja... Nije u Odesi, nije u prmorju i nije u Donjecku i u Luhansku... u tom prostoru ima zemlje i to sasvim solidne ali to nije baza za proizvodnju, baza je gore sjevernije
2015-08-08
AlfaOmega wrote:Ukri kukaju da Rusi traže previše
Naravno da traže previše, s obzirom da će uskoro doživjeti vrlo neugodan kraj svoje specijalne vojne operacije pa u konačnici neće imati temelja za bilo kakva zahtjevanja.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:rusofil ti je postavio pitanje da analiziraš gdje je u ukrajini koncentrirana plodna zemlja... Nije u Odesi, nije u prmorju i nije u Donjecku i u Luhansku... u tom prostoru ima zemlje i to sasvim solidne ali to nije baza za proizvodnju, baza je gore sjevernije
Ako ćeš sadit kulture koje svi imaju pa onda ti treba velika površina da bi tako šta dalo zaradu.
2014-04-11
Speare Shaker wrote:AlfaOmega wrote:Ukri kukaju da Rusi traže previše
Naravno da traže previše, s obzirom da će uskoro doživjeti vrlo neugodan kraj svoje specijalne vojne operacije pa u konačnici neće imati temelja za bilo kakva zahtjevanja.
Ponovit ću svoje predviđanje o prvom svibnju (ove godine) kao i okvirnom terminu riješavanja većine problema u tom dijelu svijeta. Ili barem krajem početaka, da parafraziram W. Churchilla.
Guest- Guest
ne znam jel se sjetiš da sam prije nekad pisao o toj crnoj zemlji i da je ukrajina sveukupno oko 50%, a cijeli svijet zajedno ostalih 50'%... govorim o toj černozem ekstra prvoj klasi plodne zemlje... to recimo kod nas uopće nema, ima nešto malo u mađarskoj i u rusiji, u usa nema tako kvalitetne zemlje...Speare Shaker wrote:michaellcmacha wrote:Longi ipak ti treba, poprilično si fulao...RayMabus wrote:Ne triba mi analiza za to. Odma ću ti odgovorit. U Odesi. To je močvara koja je pretvorena u žitnicu. Isto ko i Vojvodina. Potpuno ista stvar.AlfaOmega wrote:
Glup je, a ne zna ni guglati.
The chernozems of central Ukraine, among the most fertile soils in the world, occupy about two-thirds of the country’s area.
https://www.britannica.com/place/Ukraine/Soils
2015-08-08
nije poanta samo u velikim površinama, ali dobro to je druga tema.... trebao si pogledat a ne na prvu pisati...RayMabus wrote:michaellcmacha wrote:rusofil ti je postavio pitanje da analiziraš gdje je u ukrajini koncentrirana plodna zemlja... Nije u Odesi, nije u prmorju i nije u Donjecku i u Luhansku... u tom prostoru ima zemlje i to sasvim solidne ali to nije baza za proizvodnju, baza je gore sjevernije
Ako ćeš sadit kulture koje svi imaju pa onda ti treba velika površina da bi tako šta dalo zaradu.
2015-08-08
Gore vam je hladna klima, možeš samo sadit te izrazito kontinetalne kulture koje gore svi sade a to znači da moraš proizvest količinu da bi ima zaradu dakle treba ti puno veća površina po seljaku, onda opet ta klima to znači i veće elementarne nepogode šta ti može i hoće smanjit urode a tu je i udaljenost prijevoza do ciljanih tržišta dakle transport željeznicom uključen u cijenu.
Odesa je najprofitabilnija zemlja u Ukrajini.
2014-04-11
Nisam trebao. I dalje ti je moj odgovor : Odesa.michaellcmacha wrote:nije poanta samo u velikim površinama, ali dobro to je druga tema.... trebao si pogledat a ne na prvu pisati...RayMabus wrote:michaellcmacha wrote:rusofil ti je postavio pitanje da analiziraš gdje je u ukrajini koncentrirana plodna zemlja... Nije u Odesi, nije u prmorju i nije u Donjecku i u Luhansku... u tom prostoru ima zemlje i to sasvim solidne ali to nije baza za proizvodnju, baza je gore sjevernije
2014-04-11
Longi o toj temi kao i o NTB treba znati i pokoji detalj... potpuno je ok da vi od mora o tom znate malo ili ni toliko... nije to neki veliki bed, samo ne trebaš forcati jer nema nekog smisla... odesa je luka iz koje se otprema sve ono što se uzgoji gore sjevernije... ovo što ti projiciraš na odesu, u stvari se odvija na cipru, i u turskoj... odesa je minorna po toj osnovi...RayMabus wrote:Gore vam je hladna klima, možeš samo sadit te izrazito kontinetalne kulture koje gore svi sade a to znači da moraš proizvest količinu da bi ima zaradu dakle treba ti puno veća površina po seljaku, onda opet ta klima to znači i veće elementarne nepogode šta ti može i hoće smanjit urode a tu je i udaljenost prijevoza do ciljanih tržišta dakle transport željeznicom uključen u cijenu.
2015-08-08
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu