Ruska invazija na Ukrajinu
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
ja tebe nis razmel nisamdzango wrote:Kažu i da oni koji nemaju homoseksualne fantazije, ne razmišljaju na taj način.vuksadinare wrote:kazu da oni sa malim vole samo veliko..red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
Izmedju Poljske, Rusije I manjim dijelom Madjarske I Rumunjske
Bajden I Amerikanci izgleda nemaju nista protiv
Sta se tu dogadja, znam da Poljaci vec dugo ciljaju na Zapadnu UKR.
Pitanje je sta Rusi namjeravaju po tom pitanju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
Nažalost, neki naši dalnji rođaci...
Odbijam se svstati, nek rješavaju svoje prijepore kako se inače rješavaju prijepori među narodima...
Odbijam se svstati, nek rješavaju svoje prijepore kako se inače rješavaju prijepori među narodima...
bolje je kad ne mislis..i ne javis se..pametan ti pametniji miRingo10 wrote:Ja mislim da po svemu ovome Rusi ne idu na zauzimanje cijele UKR.
RUSI idu na zauzimanje Novorusije sa naglaskom na Donbas.
Tako to izgleda
2015-09-08
Ma stvarno?ebenica wrote:vi bi trebali naučit da ljudi ovdje prenose vijesti a ne da su to njihovi osobni planovi.red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
red wolf-
2016-02-10
realno je prvi svjetski rat bio među rođacima. kaj nisu svi ti carevi i kraljevi bili dio iste incestne obitelji, bratići i sestrične.T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
Guest- Guest
Poljaci zele Zapadnu UKR natrag. Uvijek su zeljeli a sad imaju veliku priliku
Uvijek su kukali i plakali za tim teritorijama...I kako im je Staljin to nepravedno oteo.
Uvijek su kukali i plakali za tim teritorijama...I kako im je Staljin to nepravedno oteo.
Last edited by Ringo10 on 25/3/2022, 21:57; edited 1 time in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
najstvarnije.red wolf wrote:Ma stvarno?ebenica wrote:vi bi trebali naučit da ljudi ovdje prenose vijesti a ne da su to njihovi osobni planovi.red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
Guest- Guest
Pa to je od 1. dana bilo jasno...Ringo10 wrote:Ja mislim da po svemu ovome Rusi ne idu na zauzimanje cijele UKR.
RUSI idu na zauzimanje Novorusije sa naglaskom na Donbas.
Tako to izgleda
Sa 150.000 ljudi će zauzet ukrajinu?
Pa nije to je*ena bosna...
..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
2015-09-08
Nešto nema ni korone od kada je počeo rat.T. wrote:E, sadržaj kojih se treba pod hitno uništiti da ne padne u ruke rusima...ebenica wrote:to iz onih njihovih 26 laboratorija kaj nisu imali tam?T. wrote:
Pa već se naveliko američka javnost priprema da će putin 'upotrijebit bojne otrove' a onda ameri ulaze u igru...
Iako se radi samo o 'biological facilities' gdje se razvijaju antibiotici i dr. lijekovi za spas čovječanstva...
Ne bi da rusi nemaju bojne otrove nego im trebaju američko/ukrajinski...
...a ruse vise mrze cak i od toga..znaju dobro tko im je noz sa hicom zabio..i ne jednomRingo10 wrote:Poljaci zele Zapadnu UKR natrag. Uvijek su zeljeli a sad imaju veliku priliku
Uvijek su kukali i plakali za tim teritorijama
2015-09-08
a budale...ebenica wrote:najstvarnije.red wolf wrote:Ma stvarno?ebenica wrote:vi bi trebali naučit da ljudi ovdje prenose vijesti a ne da su to njihovi osobni planovi.red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
red wolf-
2016-02-10
...a ti ringo ne seri...vec mi te je pun kurac...hrvatomrzac
2015-09-08
Ono kada razmišljaš kao Šiptar. Ili Balija Help Bosnia!vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
Last edited by dzango on 25/3/2022, 22:00; edited 1 time in total
i razmišljali bi opet. ti stvarno misliš da je nekom vani, zapadu, istoku, sjeveru stalo do tebe? stalo je ono nešto ljudi koji dođu odmorit na 3 tjedna i to je eventualno to. utopili bi te svi u žlici vode bez da trepnu.vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
Guest- Guest
jebote siptar u srpsko dupe zmazano...vama siptari dorucak rucak vecera..da vam bar otmu i sumadijudzango wrote:Ono kada razmišljaš kao Šiptar.vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
2015-09-08
Ili Balija. Help Bosnia! Kakvo je zadovoljstvo da te neko gleda kao žrtvu i jadnika? To je ozbiljno psihičko obolenje.vuksadinare wrote:jebote siptar u srpsko dupe zmazano...vama siptari dorucak rucak vecera..da vam bar otmu i sumadijudzango wrote:Ono kada razmišljaš kao Šiptar.vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
I, tko nam je tada pomogao?vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
Je*eni Nato i EU ili rusija?
I ne meći nas u ovu situaciju, čitavi je svijet na strani ukrajine...
Plus su bili naoružani do zuba i prije...
Nema usporedbe...
RayMabus and Ringo10 like this post
...nekidan sam citao..da je od zavrsetka drugog svjetskog rata..sto se tice ratova najvise stranih dragovoljaca doslo se boriti za hrvatsku stvar ili u hrvatske postrojbe..vjerojatno ce nadmasiti to ukrajina...toliko da im nije stalo..meni je do hrvatske stalo i kad budem umirao..ebenica wrote:i razmišljali bi opet. ti stvarno misliš da je nekom vani, zapadu, istoku, sjeveru stalo do tebe? stalo je ono nešto ljudi koji dođu odmorit na 3 tjedna i to je eventualno to. utopili bi te svi u žlici vode bez da trepnu.vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
2015-09-08
Ako je Rusima cilj demilitarizacija UKR, to su uglavnom postigli
Istjerali su NATO is UKR
Jos da kompletiraju kontrolu na Novorusijom i to je to
Tako nesto su izgleda I najavili
Na Kijev nece ici
Da, sa 150 000 vojnika logicno je da se ne osvaja Ukrajina
Oni vec sada mogu zahtijevati federalizaciju ili cak konfederalizaciju UKR.
Istjerali su NATO is UKR
Jos da kompletiraju kontrolu na Novorusijom i to je to
Tako nesto su izgleda I najavili
Na Kijev nece ici
Da, sa 150 000 vojnika logicno je da se ne osvaja Ukrajina
Oni vec sada mogu zahtijevati federalizaciju ili cak konfederalizaciju UKR.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
strani dobrovoljci su ti u prijevodu ili plaćenici ili avanturisti. legija stranaca ti je puna "stranih dobrovoljaca". to nije patriotizam niti kaj im je stvarno stalo do tebe i tvoje države. takvih ćeš nać na prste jedne ruke.vuksadinare wrote:...nekidan sam citao..da je od zavrsetka drugog svjetskog rata..sto se tice ratova najvise stranih dragovoljaca doslo se boriti za hrvatsku stvar ili u hrvatske postrojbe..vjerojatno ce nadmasiti to ukrajina...toliko da im nije stalo..meni je do hrvatske stalo i kad budem umirao..ebenica wrote:i razmišljali bi opet. ti stvarno misliš da je nekom vani, zapadu, istoku, sjeveru stalo do tebe? stalo je ono nešto ljudi koji dođu odmorit na 3 tjedna i to je eventualno to. utopili bi te svi u žlici vode bez da trepnu.vuksadinare wrote:..mislis da oni tak nisu razmisljali kad smo se mi tukli sa srbima...dobro se sjecam da nam nije bilo drago da tako neki vani razmisljaju nego da nas gledaju kao zrtve agresije i pomognu...a sad bi neki da radimo maglu i bas nas briga..pomalo kukavicki i nemoralno...T. wrote:Realno su stoka od naroda i jedni i drugi...
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu