Ruska invazija na Ukrajinu
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa već se naveliko američka javnost priprema da će putin 'upotrijebit bojne otrove' a onda ameri ulaze u igru...ebenica wrote:T. wrote:
Da će dolar past k'o kamen...
Di ćeš boljeg povoda za novi rat?
events of a draft? od kud je sad to ispalo? kaj nije vijetnam prošao?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
slava ukrajini smrt okupatoru i agresoru..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
Ovo je moj idol :
Pjongjang je za najnovije lansiranje projektila osmislio spot koji je snimljen u pravom holivudskom stilu - u njemu Kim nosi kožnatu jaknu i avijatičarske sunčane naočale, baš poput junaka iz filma "Top Gun". Sjevernokorejski vođa u videu korača kraj uniformiranih vojnih časnika, dok se vrata hangara polako otvaraju i otkrivaju masivni projektil.
Državna televizija emitirala je spot s blještavim efektima i montažama, a međunarodni komentatori video su usporedili s već spomenutim "Top Gunom" i južnokorejskim K-pop hitom "Gangnam Style" popularnog Psyja iz 2013. godine.
TV snimka lansiranja pokrenula je lavinu memeova na internetu u kojima se Kim naziva "Top Kim Jong-un", a video je dobio i novi naslov - "Pjongjang Style".
Uz intenzivnu zvučnu podlogu, kamera prati Kim Jong-una i časnike koji gledaju na satove prije nego što sjevernokorejski vođa skine sunčane naočale i kimne glavom kako bi odobrio početak lansiranja projektila. Počinje odbrojavanje. Jedan od Kimovih pomoćnika vikne "vatra!", drugi vojnik energično maše zastavom, a preostali okupljeni oduševljeno klikću dok jedan časnik napokon ne pritisne gumb za pokretanje rakete. Nakon što projektil nestane na nebu, Kim slavi vičući "hura" i visoko podiže ruke u zrak.
https://www.jutarnji.hr/video/news/pogledajte-kako-se-kim-hvali-novim-oruzjem-odjeven-poput-junaka-top-guna-snimio-bizaran-spot-15175263
Pjongjang je za najnovije lansiranje projektila osmislio spot koji je snimljen u pravom holivudskom stilu - u njemu Kim nosi kožnatu jaknu i avijatičarske sunčane naočale, baš poput junaka iz filma "Top Gun". Sjevernokorejski vođa u videu korača kraj uniformiranih vojnih časnika, dok se vrata hangara polako otvaraju i otkrivaju masivni projektil.
Državna televizija emitirala je spot s blještavim efektima i montažama, a međunarodni komentatori video su usporedili s već spomenutim "Top Gunom" i južnokorejskim K-pop hitom "Gangnam Style" popularnog Psyja iz 2013. godine.
TV snimka lansiranja pokrenula je lavinu memeova na internetu u kojima se Kim naziva "Top Kim Jong-un", a video je dobio i novi naslov - "Pjongjang Style".
Uz intenzivnu zvučnu podlogu, kamera prati Kim Jong-una i časnike koji gledaju na satove prije nego što sjevernokorejski vođa skine sunčane naočale i kimne glavom kako bi odobrio početak lansiranja projektila. Počinje odbrojavanje. Jedan od Kimovih pomoćnika vikne "vatra!", drugi vojnik energično maše zastavom, a preostali okupljeni oduševljeno klikću dok jedan časnik napokon ne pritisne gumb za pokretanje rakete. Nakon što projektil nestane na nebu, Kim slavi vičući "hura" i visoko podiže ruke u zrak.
https://www.jutarnji.hr/video/news/pogledajte-kako-se-kim-hvali-novim-oruzjem-odjeven-poput-junaka-top-guna-snimio-bizaran-spot-15175263
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Obožavan ovog lika. On je meni idol.RayMabus wrote:
Njega najviše volim. On je meni najdražiji od sviju. Pa pogledaj ti ovi kes. Pa kako ga neš volit.
Ovo je moj idol. Ja san ima njegovu sliku na zidu i to baš ovu koju san posta. Izriza je iz novina i onda je zalipija na zid tako da kad prođen i ovo vidin odma se i ja počmen smijat i uvati me kes.
Najozbiljnije. Ne zajeban se. Baš ova slika. Bila u novinama i mene uvatija smij i ja to izriza zid i zalipija na zid tako da svaki put kad prođen i to vidin da me uvati kes jer je slika vrhunska. Baš okida slika. Počmeš se i ti smijat kad ovo gledaš kako je on zavarija.
Ovo je moj idol.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne može bolji opisT. wrote:
Prave brojke će se saznati nakon puno godina...
Propaganda je nesmiljena sa svih strana...
Ne vjerujem nikome, ni glasnogovorniku ruske vojske ni histeričnom narkomanu zelenskome koji 'iskače iz paštete' i zaziva zapad da započme 3. svjetski rat...
Ipak primjećujem da 'ne pije vode' konstatacija ukrajinske strane da ruska vojska koja ima cca 15000 poginulih (po ukrajinskim izvorima) neselektivno gađa civile, kojih je poginulo za sada cca 1000 (po ukrajinskim izvorima)...
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
Izmedju Poljske, Rusije I manjim dijelom Madjarske I Rumunjske
Bajden I Amerikanci izgleda nemaju nista protiv
Sta se tu dogadja, znam da Poljaci vec dugo ciljaju na Zapadnu UKR.
Pitanje je sta Rusi namjeravaju po tom pitanju
Last edited by Ringo10 on 25/3/2022, 21:38; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to iz onih njihovih 26 laboratorija kaj nisu imali tam?T. wrote:
Pa već se naveliko američka javnost priprema da će putin 'upotrijebit bojne otrove' a onda ameri ulaze u igru...
Guest- Guest
od kud ti ispao..dijeli sisvoju mamu agresoreRingo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
2015-09-08
Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
red wolf-
2016-02-10
Šandor Winnetou likes this post
E, sadržaj kojih se treba pod hitno uništiti da ne padne u ruke rusima...ebenica wrote:to iz onih njihovih 26 laboratorija kaj nisu imali tam?T. wrote:
Pa već se naveliko američka javnost priprema da će putin 'upotrijebit bojne otrove' a onda ameri ulaze u igru...
Iako se radi samo o 'biological facilities' gdje se razvijaju antibiotici i dr. lijekovi za spas čovječanstva...
Ne bi da rusi nemaju bojne otrove nego im trebaju američko/ukrajinski...
kazu da oni sa malim vole samo veliko..red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
2015-09-08
..cuj ovoga..T. wrote:E, sadržaj kojih se treba pod hitno uništiti da ne padne u ruke rusima...ebenica wrote:to iz onih njihovih 26 laboratorija kaj nisu imali tam?T. wrote:
Iako se radi samo o 'biological facilities' gdje se razvijaju antibiotici i dr. lijekovi za spas čovječanstva...
2015-09-08
Dobar wifi oko harkova?vuksadinare wrote:..cuj ovoga..T. wrote:E, sadržaj kojih se treba pod hitno uništiti da ne padne u ruke rusima...ebenica wrote:to iz onih njihovih 26 laboratorija kaj nisu imali tam?T. wrote:
;))))vuksadinare wrote:kazu da oni sa malim vole samo veliko..red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
red wolf-
2016-02-10
gledam na tv 90% u hr za sankcije rusiji...rusofili ajmo ca u sao donbas
2015-09-08
vi bi trebali naučit da ljudi ovdje prenose vijesti a ne da su to njihovi osobni planovi.red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
Guest- Guest
kaj bi ti dao da ona luda plava nato lujka još uvijek vlada u rh i slika se okolo sa nato naoružanjem.vuksadinare wrote:gledam na tv 90% u hr za sankcije rusiji...rusofili ajmo ca u sao donbas
koje bi to sad ludilo bilo s njom.
Guest- Guest
Kažu i da oni koji nemaju homoseksualne fantazije, ne razmišljaju na taj način.vuksadinare wrote:kazu da oni sa malim vole samo veliko..red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
kad sljedeći put bude neki stop wall street ili black lives matter možda bi neki strani državnik, kineski ili ruski trebao doć dijelit kruh prosvjednicima i dat im podršku u borbi za slobodu.T. wrote:E, sadržaj kojih se treba pod hitno uništiti da ne padne u ruke rusima...ebenica wrote:to iz onih njihovih 26 laboratorija kaj nisu imali tam?T. wrote:
Guest- Guest
Ja mislim da po svemu ovome Rusi ne idu na zauzimanje cijele UKR.
RUSI idu na zauzimanje Novorusije sa naglaskom na Donbas.
Tako to izgleda
RUSI idu na zauzimanje Novorusije sa naglaskom na Donbas.
Tako to izgleda
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
ja tebe nis razmel nisamdzango wrote:Kažu i da oni koji nemaju homoseksualne fantazije, ne razmišljaju na taj način.vuksadinare wrote:kazu da oni sa malim vole samo veliko..red wolf wrote:Ludilo na kvadrat. Ali, treba vas razumijet. Rasplinuli su se vaši snovi o Majčici Rusiji i njenoj snažnoj armiji.Ringo10 wrote:Poljaci su objavili mapu podjele Ukrajine.
2015-09-08
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu