ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Guest 22/3/2022, 22:12

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
veber wrote:

i onda dođemo na nekih 22500 van stroja, koji psihički vežu barem još dvojicu uz sebe.

ali svi ste vi jako, internetski pametni i altruistični u tri pm.
ja nisam internetski pametan, kad se pišu gluposti a pišu se od samog početka to ne pomaže nikome već stvara lažnu sliku i šteti.
ruska vojska je na k0ljenima, imaju hrane za 3 dana, jedan se predao da bi dobio 10 000 dolara....di se to vidi bokte?
jel to ukrajinci vide, tih tvojih 15%, američkih, cnn-a ili nekog medija? vidi se iz svemira veliš? zakaj se ne vidi na terenu? to se ne vidi nigdje opipljivo jer je sranje.
isto bi bilo da rusi objave koliko su uništili ukrajinskih vojnika. šta vidjeli su iz svemira? ameri nisu imali svemir i ptičje oko kod talibana? od kud ih je izgmizalo onolko nakon povlačenja a bili su satrani i uništeni? gluposti ne pomažu nikome.
naravno da nisi pametan, i naravno da nemaš pojma, ali što je najgore ti nemaš pojma ni gdje si ni gdje pripadaš... eto jedino što imaš to je sreća... i to na kamaru...
slušaj me nadrogirana konjino. ja nisam ukrajinac i ja nisam rus, to nije moj rat niti će ikad bit. od 90-e do danas u mom životu nije bilo jednog dana da negdje u svijetu nije bio rat ili netko nije ginuo.
sirija, libija, irak..pizda materina ukrajina. to nisu moji ratovi niti će ikad bit. jedini rat koji za mene može postojat je kad se neka strana sila stvori na granicama hrvatske. ja nisam kršćanski križar za kršćansku stvar i puca mi jebeno kurac koje nacije su tvoja "braća" i koji su tvoji ratovi. i stvoriš se ikad ispred mene i budeš agresivan ja ću upotrijebit silu jer meni sila za razliku od ljudi na ovom forumu nije niti malo strana.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2022, 22:13

michaellcmacha wrote:ukrajinci nisu izgubili tenkove, ali su im tenkovi skriveni i izvan upotrebe po taktičkim zamislima jer u ovoj fazi "operacije" im nisu od neke pomoći... matematka je jasna, disperzirana pješadija sa kvalitetnim protuoklopnim sredstvima, nanose ogromnu štetu i gubitke ruskoj vojsci uz relativno male gubitke, minobacačke bitnice sa minobacačima 60mm i 82mm mogu u borbi na bliskim distancama napraviti čuda čak i pod ovim okolnostima kad postoje stotine očiju (kamera) na nebu... 
sama filozofija poimanja naziva ove brutalne agresije jasno ukazuje da su rusi, kao i srbi mentalno poremećeni, (rusi naravno nemjerljivo više od srba) jer oni pod uvođenje reda u drugoj državi podrazumijevaju uništavanje te države, ubijanje desetaka tisuća civila, masovne otmice državljana suverene države, davanje si za pravo da izvan svakog zdravorazumskog rezona tumače međunarodno ratno pravo iako tvrde da nisu u ratu.
nadalje odricanje prava ukrajincima da se brane od agresije koju mentalno poremećeni rusi negiraju, graniči sa šizofrenom histerijom koja je očito istovjetna boljka i kod braće srba i kod braće rusa, pa tako ovi srborusofilski mentalni bolesnici dovode u pitanje zašto ukrajinci pokušavaju sredstva za obranu skloniti od udara desetorostruko jačeg napadača, kao da oni to rade iz svog hira, a ne iz nasušne potrebe u borbi za goli opstanak... 
u ovom trećem mileniju svijet ima heroje današnjice u ukrajinskim ratnicima i svak tko se borio za slobodu, svak tko je patio za slobodu i u patnji slobodu čekao može se samo diviti ukrajinskom narodu i ukrajinskoj vojsci...
a naše države... i velike poput USA, FR, GB i male poput hrvatske, slovačke, ili slovenije, pa i onih neutralnih tipa finske, švedske su u ime ljudskosti i solidarnosti koliko god je moguće na dispoziciji da pruže svekoliku i svakojaku pomoć... pa ako u konačnici bude potrebno i da se uključe u tu "rusku operaciju" ali na način da rusi odjebu iz ukrajine, ali i iz europe za sva vremena... oni ionako europi ne pripadaju kao ni srbi.... kao ni braća im čečeni...
Koja ekipa, rusi, srbi i čečeni, ne znaš tko je veći koljač i divljak među njima.

Male
2017-12-31

Noor and niels like this post

Back to top Go down

Post by dzango 22/3/2022, 22:15

A šta je sa Jemenom? Niko ne pada u fras i ne lije gorke suze zbog Jemena. I tamo ginu ljudi, i tamo su izbeglice.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by niels 22/3/2022, 22:16

Nego…jel ste se vi ikad našli pa se pošibali ili to si ovak, folklorno, prijetite? :)
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2022, 22:18

niels wrote:Nego…jel ste se vi ikad našli pa se pošibali ili to si ovak, folklorno, prijetite? :)
ja nisam agresivan, ne napadam ljude. i već sam par godina u "penziji" od određenog načina života u kojem je bilo prisutno nasilje. al to sve ne znači da mi je nasilje strano.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2022, 22:21

michaellcmacha wrote:
Šandor Winnetou wrote:
violator wrote:

Drago mi je da nisam vjernica, ako se vjernici mole Bogu da cim vise ljudi pogine i dodje Mu na naplatu. Ja vidim zrtve s obje strane i vidim ljude na ovom topicu koji doslovno lesinare nad ovime sto se desava u Ukrajini, utvarajuci si da su u posjedu "prave istine", dok zapjenjenih usta i krvavih ocnjaka unaprijed redaju ljude prema stratistu. U ratu nema pobjednika, a istina je prva zrtva, i to sto pises, zajedno s ostalim pomracenim umovima slicnog diskursa, iako nasuprotnih aktera, odvratno je, odvratno, no bojim se da jos niste (ni ti, ni tvoji neistomisljenici) dosegli vrhunac te odvratnosti.

Obracam se tebi jer su me tvoji upisi najvise iznenadili, najvise odudaraju od onog sto si pokazao na drugom topicu na kojem sam i sama povremeno ispadala divljakusa, no slati nekog u materinu i/li drzati ga na ignoru nije isto sto i zazivati njegovu smrt, zapravo prijetiti mu likvidacijom.

I krasni su ti forumski prijatelji koji te jako dobro razumiju, toliko te dobro razumiju da im nije ni stalo do toga koliko sve ovo na tebe utjece i koliko te jako prebacuje u neke ruzne godine. Bitno je da si ovdje, da se topic kotrlja i da si zavrijedite grozomornim upisima jos jedan smislen dan zivota koji ce izbjegli Ukrajinci jako znati postovati jer im odvratnim forumskim pisanijama stvarno jako pomazete.
A koja je to druga istina u ovom ratu osim da rusi prave urbicid, ekocid i genocid nad Ukrainom i njezinim narodom?

U ratu nema pobjednika? Ima i ovdje se unaprijed znaju i tu nema dvojbe.

Prijatelji koji ga  "razumiju"? Pa svatko od nas koji je prošao pakao sa srbendama ga razumije jer isto razmišlja, ti ili netko treći to teško može razumjeti a pogotovo jer ste obični kalkulanti koji bi preko vlastitog komoditeta progledali kroz prste rusima u svinjariji koje rade u Ukrajini pa se stoga odjednom kao objektivno gleda i iz drugog kuta pa kao postoje dvije ili tri istine. Nema toga curo draga, istina je jedna a sve drugo je mazanje očiju i kalkulacija radi vlastitog probitka.
koja je to debilkuša, ona vidi žrtve na obje strane... a ne vidi tko tu koga ugnjetava i tko komu nameće što će i kako... ma ne mogu to uopće, jednostavno mi se, što kaya veli, taj narativ toliko gadi da nemam riječi...
Pa kažem ide se u razvodnjavanje očite ruske agresije pod izlikom pa ima i na drugoj strani žrtava. Činjenica je da rusi nisu upali u ukrajinu ne bi ni bilo tih drugih žrtava a još manje ovih prvih, zaboravlja na činjenicu da agresor ne može biti žrtva i da se ne može stavljati te dvije kategorije u isti koš. To isto su pokušavali i još pokušavaju napraviti srbende i sebe prikazati kao žrtvu ili barem izjednačiti krivicu a to je miljama daleko od istine

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by epikur37 22/3/2022, 22:22

niels wrote:Nego…jel ste se vi ikad našli pa se pošibali ili to si ovak, folklorno, prijetite? :)

To je dio forumskog folklora, Ja sam tu već skoro 20 godina.

premda osobno

želio bih s mihom, treom i dijagramom sjesti zajedno

moja je želja u Zagrebu, sve pokrivam...a imenjaku očekujem da upriliči :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by niels 22/3/2022, 22:23

Izbjeglice iz Ukrajine, žene i deca su jedno. Neki dan sam videl na TV-u klinca, dva tjedna je u Hrvatskoj, u školi je i priča hrvatski bolje od mene.

Grkokatolici su, Slaveni, ratari, vrijedni su i hrabri.

“Migranti iz Sirije” to nisu, niti su ikada bili, niti to mogu biti. Oni u Europi nemaju kaj tražiti, jer neće delati, već samo živjeti od socijale i kriminala.

Da se mene pitalo, ti ne bi vidjeli Ceutu, Pantelleriu, Lezbos…a kamoli dalje.

Nego, di su oni s natpisima “Refugees welcome!”, “Better rapists than rasists!”, itd.
niels
niels

Male
2021-04-26

darth_vader and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2022, 22:23

Ja nikada nisam nikome s ovoga foruma prijetio niti govorio ljudima što bih im napravio ili što ću im napraviti, niti mi je ikada to palo na pamet. S jedne strane mi je to potpuno besmisleno s druge mi nema logike nekoga upozoravati na to što se nekome eventualno sprema. Imao sam jednu na žalost situaciju u kojoj mi je jedan luđak banuo....ajde nije pogodio kuću, ali je pogodio ulicu i to je završilo kako je završilo. Da bude cirkus veći s tim sam čovjekom bio u sasvim pristojnim odnosima a pobjesnio je zbog totalne budalaštine. Vrhunac nekakvog nasilja u mom životu su bile situacije druge vrste u koje sam se sam doveo više ili manje potpuno svjestan da bi moglo doći do nečega gdje bih mogao izvući deblji kraj. Često je tako i bilo ali to nisu nikada bile situacije opet u kojima je nekakve ajmo reći "meta" bio nekakav pojedinac. Više skupine ljudi koje su na ovaj ili onaj način bile suprostavljene skupinama s kojima sam ja bio. Što u navijanju što u nekim drugim stvarima. I to danas kad promatram s odmakom, žali bože vremena,energije i novaca bačenih što se tiče nogometa. Barem onog navijačkog dijela s gostovanjima. A druge neke situacije neću ni spominjati. 

To mi se više puta dogodilo s nekim budeš super neovisno u kakvim okolnostima, u životu inače pa i ovdje, i u jednome trenutku kao i u svemu mora doći do neke teme u kojoj se ljudi ne slažu. Pređu preko toga ako su prijatelji ili ne znam ni ja. Ali nekada se dogodi doslovno da netko ne može preći preko nekoga. Kod mene je nesreća što to nikada nisu bile neke po nekakvim mojim kriterijima bitne stvari a eto ispalo je da tim ljudima jesu. I onda redovito sve dobre i pozitivne i lijepe stvari koje si proživio s nekim prijateljom padnu u vodu i radi jedne stvari odmah sve najgore o tebi kao da nikada ništa drugo nije ni postojalo. Šteta.

Last edited by MDMiridije on 22/3/2022, 22:26; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 22/3/2022, 22:25

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/3/2022, 22:26

MDMiridije wrote:
Hektorović wrote:
ebenica wrote:
ti imaš humanosti? od alepa je ostala jedna cigla, tvoja humanost se vrtila oko toga da europa slučajno ne bi postala smeđa i islamizirana kao i svima na ovom forumu.
pljeskalo se kad je naoružana pandurija pendrečila po granicama jadnike koji su htjeli pobjeć. gdje je bila ta humanost za ljudska bića tada? tvoja humanost je k'o i tvoja "sloboda". samo riječ.

Izbjeglice iz Ukrajine su one prave, dakle žene, djeca i starci. Muškarci ostaju i bore se. Kako i treba biti.

Ono iz Sirije i Afganistana je bila banda dezertersko-lopovska.

Bilo bi puno više muškaraca i iz Ukraine da nisu granice zatvorili za muškarce.
naravno da su zatvorili granice i naravno da imaju zakon da je muškarac koji je otac troje ili više djece oslobođen vojne obveze da se brine o brojnoj obitelji... kao što i roditelj većeg broja djece ima veći odbitak, kako bi lakše skbrio o djeci... naravno da je prirodno da se čovjek boji, ali se tu onda traži neka sredina gdje država poziva do 2% vojno sposobnih jer toliko otprilike ima visoku motivaciju za sudjelovati u obrani... a prisila je ionako kontraproduktivna

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 22/3/2022, 22:28

epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
kaya wrote:Ona je za mir, al ako se ovi predaju.
Hehe...pa nisu nenormalni valjda pa ih ovaj azijat putin pobije sve..
samo bi lud čovjek pristao na ruske uvjete pa da ih rusi jebu do kraja vječnosti. Dakle žrtvuj i milijun ljudi ali se nemoj pokoriti bitangama i silovateljima. Kad ih se jednom na taj način riješiš više nikada gadovi neće imati moć nad tobom i za dugo vremena će biti prezreni i odbačeni od svih normalnih ljudi na svijetu.

Nije politika u tome tre.

Niti je ovo posve rat jedan na prema jedan, premda na polju jeste, brutalno.

Ne treba žrtvovati milijun ljudi, ovo je vražija posla.

Razumijem emociju i posve je jasno da je Rusija silnik i agresor,

Tu nema izgovora, radi se o tome da Ukrajina sama ovo neće  dobiti jedino sebe  može potrošiti za interes drugih.

I to je cijela tragedija po mom mišljenju.

Ako idemo do kraja, neka se Zapad uključi, pa kud puklo, nemam problem s tim.

Ne bi trebalo ali ako je to cijena da se jednom zauvijek riješe stoke onda držim da je trebaju platiti, bilo kakav pristanak na ruske uvjete je dugotrajno umiranje u agoniji sa slomljenim moralom i duhom cijelog naroda.

Male
2017-12-31

darth_vader likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/3/2022, 22:30

Hektorović wrote:
ebenica wrote:
michaellcmacha wrote:
odjebeš ti lagano u troskoku... ja imam više humanosti kad sam nehuman od tebe kad si najhumanija...
ti imaš humanosti? od alepa je ostala jedna cigla, tvoja humanost se vrtila oko toga da europa slučajno ne bi postala smeđa i islamizirana kao i svima na ovom forumu.
pljeskalo se kad je naoružana pandurija pendrečila po granicama jadnike koji su htjeli pobjeć. gdje je bila ta humanost za ljudska bića tada? tvoja humanost je k'o i tvoja "sloboda". samo riječ.

Izbjeglice iz Ukrajine su one prave, dakle žene, djeca i starci. Muškarci ostaju i bore se. Kako i treba biti.

nad kojima su lili suze pederčići poput našeg jebenog

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2022, 22:31

MDMiridije wrote:

Ja nikada nisam nikome s ovoga foruma prijetio niti govorio ljudima što bih im napravio ili što ću im napraviti, niti mi je ikada to palo na pamet. S jedne strane mi je to potpuno besmisleno s druge mi nema logike nekoga upozoravati na to što se nekome eventualno sprema. Imao sam jednu na žalost situaciju u kojoj mi je jedan luđak banuo....ajde nije pogodio kuću, ali je pogodio ulicu i to je završilo kako je završilo. Da bude cirkus veći s tim sam čovjekom bio u sasvim pristojnim odnosima a pobjesnio je zbog totalne budalaštine. Vrhunac nekakvog nasilja u mom životu su bile situacije druge vrste u koje sam se sam doveo više ili manje potpuno svjestan da bi moglo doći do nečega gdje bih mogao izvući deblji kraj. Često je tako i bilo ali to nisu nikada bile situacije opet u kojima je nekakve ajmo reći "meta" bio nekakav pojedinac. Više skupine ljudi koje su na ovaj ili onaj način bile suprostavljene skupinama s kojima sam ja bio. Što u navijanju što u nekim drugim stvarima. I to danas kad promatram s odmakom, žali bože vremena,energije i novaca bačenih što se tiče nogometa. Barem onog navijačkog dijela s gostovanjima. A druge neke situacije neću ni spominjati. 

To mi se više puta dogodilo s nekim budeš super neovisno u kakvim okolnostima, u životu inače pa i ovdje, i u jednome trenutku kao i u svemu mora doći do neke teme u kojoj se ljudi ne slažu. Pređu preko toga ako su prijatelji ili ne znam ni ja. Ali nekada se dogodi doslovno da netko ne može preći preko nekoga. Kod mene je nesreća što to nikada nisu bile neke po nekakvim mojim kriterijima bitne stvari a eto ispalo je da tim ljudima jesu. I onda redovito sve dobre i pozitivne i lijepe stvari koje si proživio s nekim prijateljom padnu u vodu i radi jedne stvari odmah sve najgore o tebi kao da nikada ništa drugo nije ni postojalo. Šteta.
većinom su ljudi govna i što su glasniji u ponavljanju da su ti prijatelji veća su govna. ljudi misle da ih riječi čine ljudima ali ih djela čine ljudima. ono što radiš je ono što jesi a ne ono što govoriš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2022, 22:31

michaellcmacha wrote:
MDMiridije wrote:
Hektorović wrote:

Bilo bi puno više muškaraca i iz Ukraine da nisu granice zatvorili za muškarce.
naravno da su zatvorili granice i naravno da imaju zakon da je muškarac koji je otac troje ili više djece oslobođen vojne obveze da se brine o brojnoj obitelji... kao što i roditelj većeg broja djece ima veći odbitak, kako bi lakše skbrio o djeci... naravno da je prirodno da se čovjek boji, ali se tu onda traži neka sredina gdje država poziva do 2% vojno sposobnih jer toliko otprilike ima visoku motivaciju za sudjelovati u obrani... a prisila je ionako kontraproduktivna

Šta ja znam meni nekako, ako je netko odlučio pobjeći, i ono ograničiš ga da ne može pobjeći. Krene neko sranje, čovjek pukne ko kokica izgori psihički...i onda se moraš i o njemu brinuti. Ne znam kakve koristi mogu imati od ljudi koji su prestravljeni i koji ni na koji način se ne žele boriti niti biti ugroženi na neki način. Na kraju imaš više štete nego koristi od zadržavanja tih ljudi. Moraš skrbiti o njima, iz principa ih se ne pušta da odu, a kad dođe do situacije ti ljudi se isključe što od straha što od drugih stvari... prisilno novačenje još gore. Zamisli da ti čuva nekakav važan objekt potpuno nemotiviran vojnik. Pronađeš pušku naslonjenu na zid njega nigdje....

Mislim da imaju i više nego dovoljno ljudi koji se i te kako žele boriti s ovom stokom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/3/2022, 22:32

michaellcmacha wrote:
Hektorović wrote:
ebenica wrote:

nad kojima su lili suze pederčići poput našeg jebenog
ja za nikim nisam lio suze. ne lijem ih ni sad. a pederčić ti je mater ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 22/3/2022, 22:34

dzango wrote:

Ako tad nije dobio Oscara.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by dzango 22/3/2022, 22:35

niels wrote:Izbjeglice iz Ukrajine, žene i deca su jedno. Neki dan sam videl na TV-u klinca, dva tjedna je u Hrvatskoj, u školi je i priča hrvatski bolje od mene.

Grkokatolici su, Slaveni, ratari, vrijedni su i hrabri.

“Migranti iz Sirije” to nisu, niti su ikada bili, niti to mogu biti. Oni u Europi nemaju kaj tražiti, jer neće delati, već samo živjeti od socijale i kriminala.

Da se mene pitalo, ti ne bi vidjeli Ceutu, Pantelleriu, Lezbos…a kamoli dalje.

Nego, di su oni s natpisima “Refugees welcome!”, “Better rapists than rasists!”, itd.
Znači ima dve vrste izbeglica i onih koji stradaju? Belih hrišćana i onih koji to nisu. Ovi prvi se računaju kao humane žrtve a ovi drugi to takođe nisu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by epikur37 22/3/2022, 22:35

Šandor Winnetou wrote:
epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
samo bi lud čovjek pristao na ruske uvjete pa da ih rusi jebu do kraja vječnosti. Dakle žrtvuj i milijun ljudi ali se nemoj pokoriti bitangama i silovateljima. Kad ih se jednom na taj način riješiš više nikada gadovi neće imati moć nad tobom i za dugo vremena će biti prezreni i odbačeni od svih normalnih ljudi na svijetu.

Tu nema izgovora, radi se o tome da Ukrajina sama ovo neće  dobiti jedino sebe  može potrošiti za interes drugih.

Ne bi trebalo ali ako je to cijena da se jednom zauvijek riješe stoke onda držim da je trebaju platiti, bilo kakav pristanak na ruske uvjete je dugotrajno umiranje u agoniji sa slomljenim moralom i duhom cijelog naroda.
¸

Ali stani malo Tre..

Jesmo li mi pregovarali?

Ja se sjećam, mali brao sam šljive u Bosni a ti si ratovao....

Naši su pregovarali i nudili su Srbima više nego što su Srbi zaslužili i imali pravo.

Oni su odbili, i poklopili smo ih s pravom.

Hrvatska je pregovarala i nudila rješenja!

Ima li mjesta u Ukrajini za pregovor?

Ako nema, ok ali onda Ukrajinu ne treba ostaviti samu.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by niels 22/3/2022, 22:41

MDMiridije wrote:

Moj stav o nasilju je uvijek bio isti:
- ponašaj se prema ljudima onako kako želiš da se oni prema tebi ponašaju;
- ne traži tučnjavu, ali moraš biti svake sekunde biti spreman na nasilje, mislim i na čakije, metke itd. Nikad ne znaš na koga možeš naletjeti, ljudima dijagnoze ne pišu na čelu.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by dzango 22/3/2022, 22:41

epikur37 wrote:
Šandor Winnetou wrote:
epikur37 wrote:

¸

Ali stani malo Tre..

Jesmo li mi pregovarali?

Ja se sjećam, mali brao sam šljive u Bosni a ti si ratovao....

Naši su pregovarali i nudili su Srbima više nego što su Srbi  zaslužili i imali pravo.

Oni su odbili, i poklopili smo ih s pravom.

Hrvatska je pregovarala i nudila rješenja!

Ima li mjesta u Ukrajini za pregovor?

Ako nema, ok ali onda Ukrajinu ne treba ostaviti samu.

I nije sama. Dobila je moralnu podršku i oružje. I dobijaće još kako bi ubili što više Rusa.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics