Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eto to su oni fini rusi koji nikoga ne napadaju i nikoga ne okupiraju. Eto neka rusofilska gamad nađe koga je NATO okupirao i oteo im makar i komadić zemlje za razliku od rusije koja je to učinila čak i da se nije pokušala skrivati.Noor wrote:da, showŠandor Winnetou wrote:U principu da sada gruzija krene oslobađati gruziju (abhazija i osetija) od ruske okupacije, moldavija dijelove moldavije od ruske okupacije, japan kurilske otoke o ruske okupacije, finska svoju zemlju od ruske okupacije rat bi potrajao 10 dana uz slom ruskog nacističkog režima a sve države u okruženju istog bi napokon prodisale.Noor wrote:gdje su oni brodovi s tenkovima i amfibijama što su krenuli iz rusije uz obale japana?
zna tko?
Inače hint za tu istu rusofilsku gamad, NATO je i OSNOVAN DA BI SE DRŽAVE NATO SAVEZA ZAŠTITILE OD RUSKE AGRESIJE, samo to ruskoj bandi nikako da dođe do velikog(a ipak malog) mozga nego u sve nemoguće situacije unose hrpetinu gluposti nebi li razvodnili sranja koja rusi rade u Ukraini.
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
michaellcmacha and Noor like this post
vlakovi imaju zacrtanu rutu kretanja, nema usporavanja, širenja, razdvajanja, kao takve ih je jako teško osiguravat od napada ili sabotaža, doslovno se baba može došetat do pruge i stavit eksploziv.MDMiridije wrote:
Opet te lijepo pitam da mi objasnis logiku dostave opreme iz azije brodovima umjesto zeljeznicom?
brodovi s druge strane pružaju puno veću sigurnost, moguće ih je napast samo vojno ali i lakše ih je branit.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pomorski desant. Planiraju pomorski desant na Odesu. Planirali su. Sad se nečkaju jer im još kopnena vojska nije došla kopnom do Odese i spjila se s Moldavijom nego zapela ovdje u Mariupolju di su izgubili hrpu pješadije i tenkova i još se lome tamo.MDMiridije wrote:
Opet te lijepo pitam da mi objasnis logiku dostave opreme iz azije brodovima umjesto zeljeznicom?
Sad ih malo zaprašuju.
[size=39]DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka koju je objavilo rusko ministarstvo obrane, na kojoj se, kako kažu, vidi salva projektila koji su ispaljeni s broda u blizini crnomorske luke Sevastopolja na Krimu.[/size]
[size=39]https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-rusi-objavili-snimku-ovako-nasi-projektili-gadjaju-ukrajinsku-vojsku/2349961.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d[/size]
[size=39]
[/size]
[size=39]Imaš već deset amfibija na potezu Sevastopolj ( Krim ) pa sve do Zmijskog otoka ( blizu granice s Rumunjskom ) i čekaju desant već mjesec dana al kopnena vojska im se uopće nije probila do Odese pa da negdje zauzme obalu kako bi se ovi mogli mirno iskrcat.[/size]
[size=39]Treba im amfibija a ne željeznica jer planiraju pomorski desant na Odesu i širu okolicu.[/size]
Znas ti u kakvom bi stanju bili ti marinci sad da su mjesec dana na brodovima pred obalom?
Guest- Guest
Dragovit wrote:violator wrote:michaellcmacha wrote:tupačo tupava odi u pp pa me prijavi da sam vas kretene upozorio da ćete ukoliko se rat proširi i na hrvatsku biti izloženi sigurnosno obavještajnim procedurama, koje karakteristične za ratno stanje vašu djelatnost mogu i hoće detektirati kao subverzivnu, sabotersku, odnosno neprijateljsku i opasno po sigurnost vojske, policije ali i građana rh, i da ukoliko izostane reakcija struktura, da će po inerciji doći do ekscesa na individualnoj razini, jer vam nitko zdravom razumu neće dozvoliti da radite to što u ovom trenutku radite...a i zašto bi...
Miha, saberi se. Koji ti je vrag!? Sto ja to tocno radim???
ne ideš mu niz dlaku nego vidiš pravi uzrok svoj ovoj nesreći ukrajinaca koja ih je snašla.
plus nisi rusofob.
a to ti je njemu/njima neoprostivi grijeh.
Nije to od jucher jer prije Majdana su ti banderasi regrutirali djecu kao onomad u Somaliji plemenske vodje .Oni su obuchavani u duhu nacizma i taman su fizichki stasali 2014 pa praktichno dokazali lojalnost nacistima.Gledao sam neki dan na nekoj televiziji italijanski prilog o tome kako su se infiltrirali u shkole pa kao fol djeca donose kolache u shkolu i od toga novca se kupuju uniformr Azova.Svi kolachii imaju svoje imea jedno od njih je Putinov mozak ,Zirinovski srce a badava se dijelio kolach krv ruske djece.Samo zbog ovoga treba ih istrijebiti kao zohare.I taj ukrajinski narod uplashen od komunizma nije ni shvacao u shta ovi monstrumi rade pod budnom palicom zapada.Rusi su bili glupi i to im zamijeram shto odmah tu bandu nisu poubijali u nocnim akcijama ili su mislili to je nash narod od njih nam ne prijeti nikakva opasnost,ako nishta trebali su otvoreno intervenirati na strani Janukovica pa do rata ne bi ni doshlo .Ali avaj shto bi bilo kada bi bilo.Vjerojatno sada imaju neshto shto tada nisu imali,jer su se mozda bojali da se NATO ne umijesha a sada ih boli kurac hoce li ili nece jer imaju chiime poteracati zapadne zemlje.
Pa to san i napisa tamo u onom postu oko pogiblje pukovnika marinaca u Mariupolju.MDMiridije wrote:RayMabus wrote:Pomorski desant. Planiraju pomorski desant na Odesu. Planirali su. Sad se nečkaju jer im još kopnena vojska nije došla kopnom do Odese i spjila se s Moldavijom nego zapela ovdje u Mariupolju di su izgubili hrpu pješadije i tenkova i još se lome tamo.MDMiridije wrote:
---
Treba im amfibija a ne željeznica jer planiraju pomorski desant na Odesu i širu okolicu.
Znas ti u kakvom bi stanju bili ti marinci sad da su mjesec dana na brodovima pred obalom?
---
Gadne su bitke u tom Mariupolju čim ovakvi ginu. Doduše Putin ih je posla sve da predvode napad s kineskim toki vokijima di su krali vojni proračun a razliku stavljali sebi u đep pa ih je već pet šest postalo : narodni heroji Rusije.
Čujem da ne bombardiraju luku. Mariupolj ima najdublji gaz ( Azovsko more je u biti pličak, dubina mora ono pet do 20 metara ) a baš Mariupolj ima dublji gaz i mogu veći brodovi uplovljavat tu i zato je tu luka.
Valjda će tu iskrcat tenkove i pješadiju iz amfibija jer su već četiri tjedna na brodu a od iskrcavanja na Odesu za sada ništa a ovdje su izgubili masu vojske i tenkova pa će najvjerovatnije tih deset amfibija sa po oko 150 tenkova i par tisuća profi vojske iskrcat TU.
Last edited by RayMabus on Wed 23 Mar - 20:01; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakav idiotmentalitet wrote:Dragovit wrote:violator wrote:
Miha, saberi se. Koji ti je vrag!? Sto ja to tocno radim???
ne ideš mu niz dlaku nego vidiš pravi uzrok svoj ovoj nesreći ukrajinaca koja ih je snašla.
plus nisi rusofob.
Nije to od jucher jer prije Majdana su ti banderasi regrutirali djecu kao onomad u Somaliji plemenske vodje .Oni su obuchavani u duhu nacizma i taman su fizichki stasali 2014 pa praktichno dokazali lojalnost nacistima.Gledao sam neki dan na nekoj televiziji italijanski prilog o tome kako su se infiltrirali u shkole pa kao fol djeca donose kolache u shkolu i od toga novca se kupuju uniformr Azova.Svi kolachii imaju svoje imea jedno od njih je Putinov mozak ,Zirinovski srce a badava se dijelio kolach krv ruske djece.Samo zbog ovoga treba ih istrijebiti kao zohare.I taj ukrajinski narod uplashen od komunizma nije ni shvacao u shta ovi monstrumi rade pod budnom palicom zapada.Rusi su bili glupi i to im zamijeram shto odmah tu bandu nisu poubijali u nocnim akcijama ili su mislili to je nash narod od njih nam ne prijeti nikakva opasnost,ako nishta trebali su otvoreno intervenirati na strani Janukovica pa do rata ne bi ni doshlo .Ali avaj shto bi bilo kada bi bilo.Vjerojatno sada imaju neshto shto tada nisu imali,jer su se mozda bojali da se NATO ne umijesha a sada ih boli kurac hoce li ili nece jer imaju chiime poteracati zapadne zemlje.
Kronologija krize u Ukrajini | Politika | DW | 07.05.2014
michaellcmacha likes this post
...ajmo unaprijed proglasiti da ruje i srbi nikad i nikad ne mogu pociniti zlocine ali uvijek druge cine zlocine nad njima te su zato drugi nacisti,ustase i vjecni zlocinci dok su ovi vjecna nejac
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:Kakav idiotmentalitet wrote:Dragovit wrote:
plus nisi rusofob.
kaze mi turbo idiot kome odgovaram jebem ti mater glupu koja te okotiila.
Prije sat vremena
Njemačka i Švedska šalju moćno oružje
Švedska je objavila da Ukrajini šalje 5000 protutenkovskih sustava. Njemačka će poslati još 2000 komada protutenkovskog naoružanja.
-
Njemačka i Švedska šalju moćno oružje
Švedska je objavila da Ukrajini šalje 5000 protutenkovskih sustava. Njemačka će poslati još 2000 komada protutenkovskog naoružanja.
-
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:...ajmo unaprijed proglasiti da ruje i srbi nikad i nikad ne mogu pociniti zlocine ali uvijek druge cine zlocine nad njima te su zato drugi nacisti,ustase i vjecni zlocinci dok su ovi vjecna nejac
Ajde mi odgovori na jedno pitanje a mogu i ostali nepismeni idioti sa ovog foruma.Tko je dobio medijski rat u ovome ratu ?Hajde da vas chujem pizda vam materina pokvarena.
al ste mentalnom zadrmali kavez, mašala
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Hoćeš da ti dam i broj parcele na groblju gdje se nalazi?mentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:Kakav idiotmentalitet wrote:
Inače idiote gore ti je link oko svih događanja u Ukraini, znam da si glup i znam da si idiot ali jebemu kišobran barem pokušaj. Ne počinju sranja tamo gdje vama srbskim ili ruskim govnima to odgovara, dakle u RH nije rat započeo 05.08. 1995te niti je rat u Ukrajini započeo s majdanom kako to vi srbende i rusofilska stoka konstantno pokušavate gurati, kužiš idiote a? a? a?
mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...ajmo unaprijed proglasiti da ruje i srbi nikad i nikad ne mogu pociniti zlocine ali uvijek druge cine zlocine nad njima te su zato drugi nacisti,ustase i vjecni zlocinci dok su ovi vjecna nejac
Ajde mi odgovori na jedno pitanje a mogu i ostali nepismeni idioti sa ovog foruma.Tko je dobio medijski rat u ovome ratu ?Hajde da vas chujem pizda vam materina pokvarena.
Nemoj drugima da su idioti majketi.
Pa ljudi poput tebe su razlog zašto pišu uputstva na bocama šampona.
Guest- Guest
dobro to i nije nešto naročito, baciš bananu ispred kaveza i mentalni se pokida da je dohvatiljubo1212 wrote:al ste mentalnom zadrmali kavez, mašala
michaellcmacha likes this post
MDMiridije wrote:mentalitet wrote:vuksadinare wrote:...ajmo unaprijed proglasiti da ruje i srbi nikad i nikad ne mogu pociniti zlocine ali uvijek druge cine zlocine nad njima te su zato drugi nacisti,ustase i vjecni zlocinci dok su ovi vjecna nejac
ebenica wrote:vlakovi imaju zacrtanu rutu kretanja, nema usporavanja, širenja, razdvajanja, kao takve ih je jako teško osiguravat od napada ili sabotaža, doslovno se baba može došetat do pruge i stavit eksploziv.MDMiridije wrote:
brodovi s druge strane pružaju puno veću sigurnost, moguće ih je napast samo vojno ali i lakše ih je branit.
Ma ok ali reče čovjek da će ih iskrcavati u luci. I nije neki faktor iznenadenja ako 4 broda predju pola planete da dodju negdje. S obzirom da se radi vise o kamionima,inzinjeriji i par oklopnjaka sve su sanse da to ne bi u prvom valu na plaze islo. Pa mi nema logike da rade plan dovlacenjem tih jedinica u Odesu ili na Krim ovim putem. Vise logike ima da posalju prazne brodove a vozila prugom recimo u Novorosijsk. Brze bi doslo i jedno i drugo.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Hoćeš da ti dam i broj parcele na groblju gdje se nalazi?mentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:
Kakav idiot
Inače idiote gore ti je link oko svih događanja u Ukraini, znam da si glup i znam da si idiot ali jebemu kišobran barem pokušaj. Ne počinju sranja tamo gdje vama srbskim ili ruskim govnima to odgovara, dakle u RH nije rat započeo 05.08. 1995te niti je rat u Ukrajini započeo s majdanom kako to vi srbende i rusofilska stoka konstantno pokušavate gurati, kužiš idiote a? a? a?
Ma goni se u sto piichki materini ljudska gnjido .Jebala ti fashistichka Ukrajina i rod i porod.Samnom ne komuniciiraj jer si glup ko kurac pa me svojom propagandom zelish uvjeriti u vashe lazii .Ja sam vec ovdje zakachio dokumentarni film od Olivera Stona pa ako imas mozga usporedi to sa tim dokumentarcem a od vas bolesnih kretena ionako ne otvaram nishta.Postavio sam pitanje i onom dinarskom kretenu Tko je dobio medijski rat u Ukrajini pa ako imash mozga odgovori da vidim koliko ste inteligentni a ja cu na tvome odgovoru znati koliko si glup..Ajde pichko da te vidim.
tu ti je zajeb, rekao sam da bacaš sijeno, bik ne zna kaj bi s bananom, al sijeno, to rasturaŠandor Winnetou wrote:dobro to i nije nešto naročito, baciš bananu ispred kaveza i mentalni se pokida da je dohvatiljubo1212 wrote:al ste mentalnom zadrmali kavez, mašala
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro ti nisi idiot nego neshto bolesnije od toga a tvoja dijagnoza je U suvremenoj genetici križanje blisko povezanih jedinki naziva se inbreeding. Što je veći koeficijent inbreedinga, veća je šansa da će se susresti recesivni geni za nasljedne bolesti. Dakle, za ujaka i nećakinju je 1/8, za rođaka i sestričnu - 1/16, za rođake i sestre - 1/32, za četvrte rođake - 1/64.Šandor Winnetou wrote:MDMiridije wrote:mentalitet wrote:
Kako ide invazija, rekao bih pomalo, slabo, slabo.
Navijanje pak, to ide puno bolje:)
Navijanje pak, to ide puno bolje:)
dijagram-
2015-08-09
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu