ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 34 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:11

RayMabus wrote:
violator wrote:

Kako tada reagira taj tvoj ego? :)

Nisi mi na piku.

To shvati kao dobru vijest.

U cijeloj svojoj inkarnaciji od sedme godine ( kada postaješ svjesna jer prije toga ti je mozak još u razvoju, nisu se razvile bitne funkcije za stjecanje svjesnosti o svjesti jer ti mozak nije dosegao tu dob do sedme godine il tako nešto ) pa do svoje deinkarnacije.

To ti je nabolja vijest koji si primila u svojoj trenutnoj inkarnaciji.

Bilo bi jako loše za tebe kao dušu da jesi tj da si mi na piku.

Znam ja lovit duše i van tijela tj nisi se cijela inkarnirala nego samo s 10%.

Mogu ti napravit sranje teško a da me nikad fizički ne upoznaš.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:12

MDMiridije wrote:
Eroo wrote:
MDMiridije wrote:

Sve ih pobili dabogda.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 34 Screenshot-2190

Bilo bi lijepo ali tesko. Preveliko je to podrucje i premalo jedinica da bi ih bas okruzili. Ono sto je vjerojatnije je da su im onemogucili manevriranje vozilima i maksimalno otezali dovlacenje nekuh rezervi,hrane i slicno.

Problem je ako to postane fokus generalni onda ovi opet se skoncentriraju na to podrucje....Ukrainci moraju brzo raditi. I maknuti se dqlje. Ako se krenu ukopavati oko tih ili ne znam ni ja sto....to je lose. Njima igra jedino da pobiju toliko napadaca da se krenu pitati ostali sto se dogada. Tako nastaje panika.
samo što više ubijati, sakatiti je još bolje i uništavati logistiku...finski recept je i u današnjem vremenu poprilično učinkovit... Vjerojatno neće dobit rat, ali će rusima nanijeti toliko štete i gubitaka da će na kraju pregovarati, nešto izgubiti, ali ipak sačuvati državu... Rusija što god dobila neće joj biti ni za ljutu travu na ljutu ranu, a kamoli što više

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:17

dijagram wrote:Rusi bez snage za znacajnije napredovanje, moral nikakav.

Ukrajinci bez snage da potisnu ruse znacajnije, moral visok.

Slijedi mrcvarenje, rusko bestijalno razaranje, civilne zrtve i manje vise nerijesena situacija.

dolazi ljepše vrijeme, a opet mokrija zemlja, oklopnoj i mehaniziranoj vojsci teret, a ukrajinskoj pješadiji, polet... Za sada uspijevaju nadomjestiti sve gubitke u ljudstvu, a to puno znači jer govori da imaju ljude na dispoziciji za popunu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:23

ebenica wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
ebenica wrote:kruh, usrani kruh, jebem ti mater nenormalnu :facepalm

ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu. 
u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak 

nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka
nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.
gle konjine, protiv nje je pokrenut kp i tereti ju se za kd za koje je zapriječena kazna 6 godina zatvora bez prava na uvjetnu... E da, ne možeš kupiti ni jednu štrucu kruha za 30 milijuna dolara, jer su im tvoji simpatikusi porušili sve trgovine i pekare... Jebem ti mater glupu

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:24

vuksadinare wrote:ukri u kontri...zelenski zaprijetio orbanu 'sada ce se vidjeti tko nas je izdao zbog novca'...

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-odbaceni-kod-kijeva-zelenski-sad-ce-se-vidjeti-tko-je-uz-nas-a-tko-nas-je-izdao-radi-novca-15173898

ukri satru madjare u tri dana..
NOVO 1:40 - U svojem obraćanju ljudima diljem svijeta, a čije smo dijelove prenijeli ranije (možete ih naći nešto niže u tekstu), predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski osvrnuo se i na summite NATO-a, EU-a i sastanak na vrhu država članica G7 koji će se u četvrtak i petak održati u Bruxellesu.
Zelenski je sudionike tih sastanaka, dakle lidere zapadnih zemalja, pozvao da poduzmu smislene korake te dodao da će ti razgovarati razotkriti "tko je prijatelj, tko je partner, a tko nas je izdao zbog novca".
- Političari moraju podržavati slobodu, svi oni. Moraju podržavati i borbu za život. Mi očekujemo smislene korake od NATO-a, EU i G7. Znamo da su Rusi već počeli lobirati za svoje interese, a to su interesi rata. Znamo i da rade da nekim svojim partnerima, Znamo da žele ovo pitanje 'ugasiti', maknuti sa stola. Ali prije toga moramo ugasiti rat.
-
Pa Ping Pong mu je već reka da se on i njegov mentor Biden ( Demokrati ) napuše kurca :

Kina je u srijedu stala u rusku obranu, nazvavši Rusiju “važnom članicom” G20, piše SCMP.
G20 je skupina koja treba pronaći odgovore na kritična pitanja, kao što je gospodarski oporavak od pandemije Covid-19, izjavio je danas glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova Wang Wenbin.
“Nijedan član nema pravo ukloniti drugu zemlju kao članicu. G20 bi trebao provoditi pravi multilateralizam, jačati jedinstvo i suradnju”, kazao je službenik kineskog MVP na današnjoj medijskoj konferenciji.
Ministarstvo vanjskih poslova Indonezije, zemlje koja trenutačno predsjeda skupinom G20, odbilo je komentirati pozive da se Rusija isključi iz G20.
-
https://www.geopolitika.news/razgovori/komentari/z-meter-kina-definitivno-stala-uz-rusiju-nitko-nema-pravo-iskljuciti-rusiju-iz-g20/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:25

violator wrote:
ebenica wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
zašto psuješ ko bolesnik? šta si i ti postao bolesnik ko safet? 
budi bez brige i ta što ju je uhitilo će nadrljati.. ove odvežu nakon par sati, ta će čamiti u ukrainskim zatvorima(što su najgori u europi) godinama
ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.

To ti je ono razmisljanje tipa ma nije to zlostavljanje, ako je zasluzeno.
opet si glupa... Smanji anesteziju, kad počne bolit, možda nadođeš

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:26

michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
ratna su vremena, nema se vrijeme za krađu. 
u SSSRu(čiji je integralni dio bila ukraina) isti ti koji bi krali za vrijeme rata bili kažnjeni ono slanjem na prvu liniju fronte da pokupe metak 

nema se vremena više za sudove i takve stvari. ali kako rekoh , ovo je vrhunska stvar, kladim se da bi par ovakvih primjera u RH vrlo brzo smanjilo razinu lopovluka
nema se vremena jel? a pička s 30 milja nečega bježi iz države, kolko to usranog kruha može kupit? dvije limenke pive i kruh i treba ih vezat sa stup i mučit? jebem ti mater nernormalnu.
gle konjine, protiv nje je pokrenut kp i tereti ju se za kd za koje je zapriječena kazna 6 godina zatvora bez prava na uvjetnu... E da, ne možeš kupiti ni jednu štrucu kruha za 30 milijuna dolara, jer su im tvoji simpatikusi porušili sve trgovine i pekare... Jebem ti mater glupu
Imaš ti volje to njemu objašnjavat a ?

Izađi vanka i otiđi do stupa pa njemu objašnjaji.

To ti je ista stvar.

Stup nema uši a tako i taj i slični njemu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:29

To dvi pleske mu zalipiš iza ušiju i ćića mića gotova priča.

Nekome nešto objašnjavaš a on jednosmjerna komunikacija, ne dopire ništa tvoje do njega al on samo prema tebi priča svoje i točka ( jednosmjerna komunikacija ).

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:32

ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
ebenica wrote:
ako su ovakve stvari normalne onda sam ja ponosan kaj sam bolesnik.
Pa da sve puste da kradu što bi im se dogodilo? Ovako te malo kao lopova svežu na stup srama i poslje toga češljaj dalje vunu.
pa kaj onda onu žensku sa 30 milja dolara nisu tak vezali za stup? nego neke jadnike koji nisu imali di pobeć' pa kradu kruh ili dvije limneke pive.
kaj ne nađu tog političara iz "narodne stranke" i vežu ga za stup i pitaju di je kruh za 30 milja dolara? ovo je tebi normalno? jesi ti isto bivši pandur? pendrečenje vezanih i ta sranja? kurac ti se diže na to? onak hrabar si?
glupane vezali bi je, ali je fufa pobjegla... Uhvatili su je mađari, a ne ukrajinci

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 02:35

RayMabus wrote:To dvi pleske mu zalipiš iza ušiju i ćića mića gotova priča.

Nekome nešto objašnjavaš a on jednosmjerna komunikacija, ne dopire ništa tvoje do njega al on samo prema tebi priča svoje i točka ( jednosmjerna komunikacija ).

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.

Sta nije to reaktivni um i divljanje ega? :)

Nego, mene one spomenute metode jako podsjecaju na scijentologiju, a na blogu se ne navodi izvor tih ucenja, skola, pravac.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:35

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.
ne mogu, javio sam se na ratni raspored, evo noćas sa HRVATOM doplovio u Supetar i zauzeo borbeni položaj... Šamaranje tog i pstalih kretena prepuštam vama...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:37

michaellcmacha wrote:

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.
ne mogu, javio sam se na ratni raspored, evo noćas sa HRVATOM   doplovio u Supetar i zauzeo borbeni položaj...  Šamaranje tog i pstalih kretena prepuštam vama...
A jebe se mene za njega.

Ja san ti reka svoje metode i šta ću napravit napadne li Rusija Hrvatsku.

Pokaza san ti kape službene počasne postrojbe republike srpske i da su to ruske kape ( sa širokim obodom ) koje ovdje nikad nisu tradicionalne bile.

Dakle glume mi Ruse.

Nek šta bude zaglumit ću ih ja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/3/2022, 02:40

Jebate, večeras kad sam stigao u split, tu ko da su svi pomrli... Nisam mogao birtije nać za popit kavu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:42

violator wrote:

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.

Nego, mene one spomenute metode jako podsjecaju na scijentologiju, a na blogu se ne navodi izvor tih ucenja, skola, pravac.
Ajme meni.

Sad ću joj morat sve objašnajvat a imam samo jedan život ( jednu vremensku traku koja je ograničena vremenski ).

Vidi šta san ti napisa tamo stranicu prije al dat ću ti link i na to al ja nisan učitelj pa sad, pitaj ti slobodno , obaveza mi je dat znanje ako mogu tj ako ga imam al ...ja to iman u malon prstu i onda mene zamara da ja to sad sve iden objašnjavat tako da ćeš morat malo sama čitat.

Šta san ti napisa stranicu dvije prije ?

---------------

by RayMabus Today at 1:22

Mogu ti dat i kompletan tekst al ono morala bi pročitat par knjiga o psihologiji pa onda opet dodatno pa dosta toga da shvatiš količinu mog znanja.

Ja san ti to skratija u
: Samo ego može biti povrijeđen i odma te napa tj tvoj ego s rečenicom da odjebeš.

Sad se u tebi stvara tlak.

Najradije bi me progutala od bijesa.

To ti je ego.

Ja ti ga vadin namjerno na površinu da ti u praksi to pokažem.

A zašto se ne nasmiješ kad te netko pošalje u tri pičke materine ?

A šta ti to toliko smeta ?

Uvrijedila si se jel ?

E pa neka si.

Jedi govna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:45

violator wrote:

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.

Evo :

https://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.com/2010/08/grupo-elron.html
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2022, 02:48

RayMabus wrote:
violator wrote:

Dvi iza ušiju i gotovo.

KRAJ RASPRAVE.

Ajme meni.

Sad ću joj morat sve objašnajvat a imam samo jedan život ( jednu vremensku traku koja je ograničena vremenski ).

Vidi šta san ti napisa tamo stranicu prije al dat ću ti link i na to al ja nisan učitelj pa sad, pitaj ti slobodno , obaveza mi je dat znanje ako mogu tj ako ga imam al ...ja to iman u malon prstu i onda mene zamara da ja to sad sve iden objašnjavat tako da ćeš morat malo sama čitat.

Šta san ti napisa stranicu dvije prije ?

---------------

by RayMabus Today at 1:22

Mogu ti dat i kompletan tekst al ono morala bi pročitat par knjiga o psihologiji pa onda opet dodatno pa dosta toga da shvatiš količinu mog znanja.

[size=40]Ja san ti to skratija u[/size]
[size=40] : Samo ego može biti povrijeđen i odma te napa tj tvoj ego s rečenicom da odjebeš.[/size]

[size=40]Sad se u tebi stvara tlak.[/size]

[size=40]Najradije bi me progutala od bijesa.[/size]

[size=40]To ti je ego.[/size]

[size=40]Ja ti ga vadin namjerno na površinu da ti u praksi to pokažem.[/size]

[size=40]A zašto se ne nasmiješ kad te netko pošalje u tri pičke materine ?[/size]

[size=40]A šta ti to toliko smeta ?[/size]

[size=40]Uvrijedila si se jel ?[/size]

[size=40]E pa neka si.[/size]

[size=40]Jedi govna.[/size]

Mene zanima na temelju kojih ucenja, pravaca, skola ovi s bloga pisu to sto pisu. :) Ne trebas mi navesti sve, daj barem nekolicinu. :) Emgrami, twin souls? Koje si ti to knjige iz psihologije tocno citao?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 02:55

violator wrote:
RayMabus wrote:
violator wrote:

Mene zanima na temelju kojih ucenja, pravaca, skola ovi s bloga pisu to sto pisu. :) Ne trebas mi navesti sve, daj barem nekolicinu. :) Emgrami, twin souls? Koje si ti to knjige iz psihologije tocno citao?
Hmmm

Zamisli zgradu. Veliku. Ogromnu. S puno soba i hodnika. U svim sobama i na hodnicima su knjige.

Too bi potrajalo bar dva moja fizička života ako bi ti iša pisat KOJE TO KNJIGE IZ PSIHOLOGIJE I DRUGIH STVARI DODIRNIH VEZANO UZ TO SAM TOČNO ČITAO.

Znači zgrada. Velika. Ogromna. S puno soba i hodnika a u svim sobama i po hodnicima su knjige.

To ti je odgovor.

To ne pitaj. Nećemo nikad završit razgovor. Treba bar dva fizička života ako počmem nabrajat svaku tu knjigu posebno po naslovu.

Znači NE to pitanje. Tehnički neizvedi odgovorit u jednom životu. Trebaju najmanje bar dva. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 03:13

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:ukri u kontri...zelenski zaprijetio orbanu 'sada ce se vidjeti tko nas je izdao zbog novca'...

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rusi-odbaceni-kod-kijeva-zelenski-sad-ce-se-vidjeti-tko-je-uz-nas-a-tko-nas-je-izdao-radi-novca-15173898

ukri satru madjare u tri dana..
NOVO 1:40 - U svojem obraćanju ljudima diljem svijeta, a čije smo dijelove prenijeli ranije (možete ih naći nešto niže u tekstu), predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski osvrnuo se i na summite NATO-a, EU-a i sastanak na vrhu država članica G7 koji će se u četvrtak i petak održati u Bruxellesu.
Zelenski je sudionike tih sastanaka, dakle lidere zapadnih zemalja, pozvao da poduzmu smislene korake te dodao da će ti razgovarati razotkriti "tko je prijatelj, tko je partner, a tko nas je izdao zbog novca".
- Političari moraju podržavati slobodu, svi oni. Moraju podržavati i borbu za život. Mi očekujemo smislene korake od NATO-a, EU i G7. Znamo da su Rusi već počeli lobirati za svoje interese, a to su interesi rata. Znamo i da rade da nekim svojim partnerima, Znamo da žele ovo pitanje 'ugasiti', maknuti sa stola. Ali prije toga moramo ugasiti rat.
Skupina G7 (svjetski ekonomski vrh) naziv je za savjetodavni forum sedam najznačajnijih industrijskih zemalja svijeta.
Čine ga predsjednici vlada SAD-a, Kanade, Japana, Njemačke, Italije, Francuske i Ujedinjenog Kraljevstva. Na konferencijama raspravljaju o globalnim problemima svjetskog gospodarstva kao što su međunarodni dugovi, energetika, zaštita okoliša, međunarodna trgovina oružjem i droge. To je primjer skupine zemalja koje ne čine neku službenu organizaciju, nemaju zajednička tijela ili sjedište. Predsjednici ili ministri tih zemalja povremeno se sastaju kako bi uskladili djelovanje svojih zemalja na polju gospodarstva i međunarodne politike.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 34 350px-Group_of_Seven_%28G7%29_Countries.svg

Zemlje članice G7 i EU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 03:15

Sve više postaje jasno kako Kina definitivno zauzima rusku stranu u globalnom geopolitičkom sukobu, intenziviranom nakon ruske vojne invazije na Ukrajinu. To, naravno, nije nikakvo posebno čudo s obzirom na krajnje poremećene američko-kineske odnose posljednjih nekoliko godina, kao i prevladavajuću spoznaju (ne samo u Kini) da je upravo Kina slijedeća na redu, nakon Rusije, za konačan obračun Zapada (prije svega SAD-a) s njom i njenim interesima – koji su po Sjedinjene Države blago rečeno najkonkurentniji, ne samo po pitanju gospodarskih i trgovinskih interesa, već i onih iz sfere visokih tehnologija i obrane.
Naime, Peking ne samo što nije osudio spomenutu rusku vojnu operaciju, već je i kritizirao Zapad zbog uvođenja strogih proturuskih sankcija kojima se ne želi prikloniti. Štoviše, upravo najavljuje daljnju svestranu suradnju s Rusijom, uključujući i ekonomsku – u onim sferama koje su po njih uzajamno korisne.
-
Kao potvrdu ove teze  možemo ukazati na današnju vijest koju je objavio honkoški medij South China Moring Post (SCMP).
Ruski predsjednik Vladimir Putin planira sudjelovati na sljedećem summitu G20 u Indoneziji kasnije ove godine i u srijedu je dobio vrijednu potporu Pekinga u otporu na sugestije nekih članica tog foruma da bi Rusiji mogao biti zabranjen pristup grupi, navodi SCMP.
-
Sjedinjene Države i njihovi zapadni saveznici sada procjenjuju bi li Rusija trebala ostati u skupini 20 velikih gospodarstava nakon invazije na Ukrajinu, rekli su za britanski Reuters izvori uključeni u rasprave, navodi SCMP.
No, na svaki potez za isključenje Rusije vjerojatno bi drugi u skupini uložili veto, kazali su izvori.
-
Kina je u srijedu stala u rusku obranu, nazvavši Rusiju “važnom članicom” G20, piše SCMP.
G20 je skupina koja treba pronaći odgovore na kritična pitanja, kao što je gospodarski oporavak od pandemije Covid-19, izjavio je danas glasnogovornik kineskog Ministarstva vanjskih poslova Wang Wenbin.
“Nijedan član nema pravo ukloniti drugu zemlju kao članicu. G20 bi trebao provoditi pravi multilateralizam, jačati jedinstvo i suradnju”, kazao je službenik kineskog MVP na današnjoj medijskoj konferenciji.
Ministarstvo vanjskih poslova Indonezije, zemlje koja trenutačno predsjeda skupinom G20, odbilo je komentirati pozive da se Rusija isključi iz G20.
-
Britanski Reuters o ovoj temi navodi i slijedeće:
Ruska veleposlanica u Indoneziji, izjavilaje da Putin namjerava otputovati na indonezijski odmaralište na otok Bali na summit G20 u studenom.
“Ovisit će o mnogo, mnogo stvari, uključujući situaciju s COVID-om, koja postaje sve bolja. Zasad je njegova namjera… on to želi”, rekla je veleposlanica Ljudmila Vorobjeva na konferenciji za novinare.
Upitana o prijedlozima da bi Rusija mogla biti izbačena iz G20, kazala je da je to forum na kojem se raspravlja o gospodarskim pitanjima, a ne o krizi poput Ukrajine.
“Naravno da izbacivanje Rusije s ovakvog foruma neće pomoći da se ti ekonomski problemi riješe. Naprotiv, bez Rusije bi to bilo teško učiniti”, prenosi Reuters riječi ruske diplomatkinje.
Zanimljivo je kako ruski državni medij RIA danas piše kako je sredinom ožujka poljski ministar vanjskih poslova Zbigniew Rau izjavio da bi njegova zemlja mogla zamijeniti Rusiju u G20.
Zauzvrat, njemački kancelar Olaf Scholz istaknuo je da bi takvu odluku trebale donijeti sve zemlje sudionice.
G20 je neformalna udruga, tako da ne postoje postupci za isključenje iz nje.
Nedavno smo izvijestili kako Indonezija (za sada) ne namjerava na dnevni red slijedećeg summita ove grupe u studenom ove godine na dnevni red staviti raspravu o stanju u Ukrajini.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 03:17

Naime, Peking ne samo što nije osudio spomenutu rusku vojnu operaciju, već je i kritizirao Zapad zbog uvođenja strogih proturuskih sankcija kojima se ne želi prikloniti. Štoviše, upravo najavljuje daljnju svestranu suradnju s Rusijom, uključujući i ekonomsku – u onim sferama koje su po njih uzajamno korisne.
-

A ništa. Spucat ćemo ti carine. cheers
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/3/2022, 03:20

Previše ti brodovi zagađaju. Putuju vamo tamo i dime i zagađuju.

Lipi moj evo tebi carine pa ti se neće isplatit izvozit tim brodovima zagađivačima u Europu i Ameriku i manje zagađenja i svak će u svon selu sadit mrkvu i život ide dalje.

Odma pada i potražnja za naftom i zakon ponude i potražnje i pada mu i cijena i onda Rusija i Saudijska Arabija odma imaju manji proračun od prodaje nafte.

AJ zdravo i jbse.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics