Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
marcellus wrote:Dragovit wrote:puf-pant .... s desetcima milijuna eura i dolara i čega sve ne u kuferima na graničnom prijelazu uhvatili suprugu ukrajinca bivšeg zastupnika u njihovom parlamentu koji je kao šef neke "domoljubne stranke". sirota je to ipak trebala prijaviti pa nastavila dalje s tim kuferima via poljska ili kamo već.
štakori kad krenu brod napuštati .... puf-pant!
;)
inače u onoj tvojoj rusiji su domoljubi pošteni i ne kradu i nemaju vile jahte i milijune. A vidjet ćemo kako će štakori odande bježat kad krene tarapana
al' te stislo uredništvo za jaja.
cancel culture?
a bio dogovor scarlett johansson-kurac k'o raketa.
tako je to kad si "javna osoba" kojoj svi znaju ime i prezime.
kad počne tarapana u "mojoj" rusiji što misliš što će biti u "tvojoj" americi? ili uk? eu?
to će ostati zaštićeno jer je natkriveno demokracijom i "dugom i njezinim bojama"?
piši sebi i svojima drugi rođendan ako sve ovo ostane unutar ukrajine.
ja sebi sigurno hoću.
;)
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
A šta ćemo mi ? Tv program i kokice. A zašto ? Zato šta je nama u interesu da se Lukašenko uključi jer onda Austrija i Orban više neće moći štiti Vučica nego će se morat odredit.
Zašto nam je to još bitno ? Zato šta bi ovo bija prvi napad Bjelorusa na Ukrajince bar koliko ja znam, kao takav i onda bi i za Ukre Bjelorusi bili = Rusija.
Mržnja je lijepa stvar.
Zašto nam je to još bitno ? Zato šta bi ovo bija prvi napad Bjelorusa na Ukrajince bar koliko ja znam, kao takav i onda bi i za Ukre Bjelorusi bili = Rusija.
Mržnja je lijepa stvar.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta sad, Rusi se više ne voze s tenkovima i kamionima po cestama?
Nego sad, ko pičke, samo ih bombardiraju iz aviona i gađaju raketama.
crvenkasti-
2014-04-17
jbg..ak te cope slijedi kastracija sigurnije iz daljine i zrakacrvenkasti wrote:Šta sad, Rusi se više ne voze s tenkovima i kamionima po cestama?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam malo niže. Mogu ladit jaja i gledat kako Lukašenko ( moskovska crkva ) napada Kijev i ove pravoslavce poviše mene.
Tv program i kokice.
Bijeli Hrvati bili su istočnoslavensko pleme; djelomično preci ukrajinske nacije; preci Hrvata na Jadranskom moru. Bijeli Hrvati su vjerojatno jednim dijelom također preci Slovaka, Čeha i Poljaka, ili su makar imali veliku ulogu u konsolidaciji slovačkog, češkog, poljskog i ukrajinskog naroda tijekom 10. i 11. stoljeća. Tragovi Bijelih Hrvata nalaze se po središnjoj i istočnoj Europi odnosno cijeloj Ukrajini, Slovačkoj, Češkoj, južnoj Poljskoj i jednim dijelom u sjevernoj Rumunjskoj. Pretpostavlja se da je mnogobrojan bjelohrvatski narod raspršen među navedenim nacijama zbog provale Mađara u 9. stoljeću i potom Mongola u 13. stoljeću. Bijeli Hrvati su također imali ogromnu ulogu u formiranju srednjovjekovne Mađarske države.
-
https://hr.wikipedia.org/wiki/Bijeli_Hrvati
2014-04-11
ima toga i te kako budi bez brige, samo neda mi se svaki dan stavljati.crvenkasti wrote:Šta sad, Rusi se više ne voze s tenkovima i kamionima po cestama?
Dragovit wrote:marcellus wrote:Dragovit wrote:puf-pant .... s desetcima milijuna eura i dolara i čega sve ne u kuferima na graničnom prijelazu uhvatili suprugu ukrajinca bivšeg zastupnika u njihovom parlamentu koji je kao šef neke "domoljubne stranke". sirota je to ipak trebala prijaviti pa nastavila dalje s tim kuferima via poljska ili kamo već.
štakori kad krenu brod napuštati .... puf-pant!
;)
inače u onoj tvojoj rusiji su domoljubi pošteni i ne kradu i nemaju vile jahte i milijune. A vidjet ćemo kako će štakori odande bježat kad krene tarapana
cancel culture?
kad počne tarapana u "mojoj" rusiji što misliš što će biti u "tvojoj" americi? ili uk? eu?
to će ostati zaštićeno jer je natkriveno demokracijom i "dugom i njezinim bojama"?
ja sebi sigurno hoću.
;)
ostat će zaštićeno najviše time što je vjerojatno većina ruskog nuklearnog oružja neupotrebljiva... i time što da nešto takvo ispale na ameriku, ako i prođe raketni štit, od kremlja će ostat tajga u roku od 15 minuta...
michaellcmacha wrote:naravno da se mi razumijemo, nisu kremljanci od jučer kremljanci... ja imam koju godinu života iza sebe, pa se dobro sjećam tko je kupovao vladimireca, a tko zetora i ursusa, igrom slučaja, kad bi se lagali naravno, hrvati su mahom kupovali čeha i poljaka i pod mus ferdžu od imt-a, ali rusa nikada, dok su srbendare po defaultu grabili prvo ruse, pa onda ferdže, a poljaka i čeha jedvom mukom... nstavno na tvoj upis ja jesam i znam vrlo dobro što je peta kolona i koliku štetu obrani države može napraviti, a svi ovi rusofili su potencijalna peta kolona, shodno tomu ja sam i naglasio da se njima trebaju pozabaviti sigurnosne službe, jer ako se one ne pozabave onda će se s njima pozabaviti ljudi na individualnoj osnovi, a između ostalih tu će pod određenim uvjetima, koje sam naveo, biti i moja malenkost... znači sve sam pojasnio do u detalj, nikakvo ubijanje nisam spomenuo dok nije krenulo podjebavanje i spominjanje prava na "mišljenje", jebem im mater i njihovom mišljenju, koje podrazumijeva odobravanje ubijanja tisuća civila zbog nemoći obračunavanja na bojnom polju sa nedvojbeno superiornijim i vještijim i vičnijim suparnikom...kaya wrote:Ja mihu potpuno razumijem, naime kremljanci su toliko odvratni u svojoj sladostrasnoj podršci ovom maskru nad ukrajinom da bi ih ja naslagala na hrpu i kalašom. A nisam ubila mrava u životu! Možda slučajno..
uglavnom ne da mi se više obrazlagat, tko je razumio, razumio je tko nije, a bude se pravio mutav, dobiće zasluženu porciju... i to je to... mi koji od prve sekunde nemamo dileme, a dobro je znano koji smo to mi, da nas ne nabrajam, ćemo svak na svoj način i u svojim mogućnostima doprinositi dobrobiti i našoj državi i našem narodu ako budemo ugroženi... i tu je priči po tom pitanju kraj... a ovi kremljani nek mole boga da se rat ne proširi jer će ih u tom slučaju njihova rusofilska "mišljenja" skupo koštati
marcellus wrote:Dragovit wrote:marcellus wrote:
cancel culture?
ja sebi sigurno hoću.
;)
ostat će zaštićeno najviše time što je vjerojatno većina ruskog nuklearnog oružja neupotrebljiva... i time što da nešto takvo ispale na ameriku, ako i prođe raketni štit, od kremlja će ostat tajga u roku od 15 minuta...
Sad je vec ptesao na nuklearno oruzje do pred mjesec dana je kokodakao da su rusi konvencionalno svjetska sila br 1.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pravi miha je imao krvava iskustva sa petom kolonom, i skotove koji su dojavljivali važne podatke četničkoj bandi u prvim danima rata i tražio i nalazio... ne zbog hira ili mržnje, nego zato jer su oni činili ogromnu štetu i izazivali strašne gubitke... pravom Mihi je banda poput ove ruske ubijala članove obitelji, kasapila ih i mrcvarila, i njemu se to ponovo ne gleda i ne doživljava i ovom prilikom, koju je mnogo puta navodio da bi se mogla otvoriti, pravi Mihaće zasigurno na temelju ranijih iskustava ovaj puta poduzimati, učinkovitije mjere za suzbijanje saboterstva i podrivanja sigurnosti naših ljudi odnosno naše vojske...violator wrote:michaellcmacha wrote:
aj odmori i odjebi... otrov se nakuplja za stoku kojoj ovdje nije mjesto...jebali mater svoju latentnu
Trebao bi ti malo puno odmorit'. Pises krvolocne pizdarije. Ali, hej, mozda je ovo pravi Miha, a onaj trezveni na Rona topicu - nije.
Mislim svima je to jasno samo odbijaju to prihvatiti kao moguću realnost zbog njihove idiotske zaljubljenosti u rusiju i putina pa traže svaku moguću pizdariju samo da skrenu pažnju sa genocida koji ruska vojska provodi na Ukrajinom i njenim stanovništvom. Te nato te amefika te kurci palci koje češljaju jezikom dok Ukrajina gori i ne treba nikakva teorija urote da bi se to vidjelo.
to treba pozatvarati i trajno lustrirati iz javnog života a ako su još štogod teže uradili trebaju gledati u travu odozdola.RayMabus wrote:Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski objavio je u nedjelju da je Vijeće za nacionalnu sigurnost i obranu zabranilo rad 11 političkih stranaka u zemlji koje, kako tvrdi Kijev, podržavaju rusku agresiju. Najveća među njima Opozicijska platforma – Za život bila je najveća oporbena stranka u parlamentu, s 43 od 424 mjesta, a osnovao ju je ukrajinski oligarh blizak Vladimiru Putinu.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/ukrajina-zabranila-stranku-blisku-putinu-kao-i-hrvatska-1992-sds-1572679 - www.vecernji.hr
ahahahahaha...
https://net.hr/danas/svijet/ruski-vojnik-predao-svoj-tenk-ukrajincima-578036de-a9fd-11ec-91ec-a653d02fe7c2?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR0aH6-nTRHpbCp2_lLdKqmESlUlx1IFlmjBdnUfZkIVHnqzTOeivqNOK88
https://net.hr/danas/svijet/ruski-vojnik-predao-svoj-tenk-ukrajincima-578036de-a9fd-11ec-91ec-a653d02fe7c2?utm_source=netFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic&fbclid=IwAR0aH6-nTRHpbCp2_lLdKqmESlUlx1IFlmjBdnUfZkIVHnqzTOeivqNOK88
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:Dragovit wrote:marcellus wrote:
cancel culture?
ja sebi sigurno hoću.
;)
da.
vidjeli smo na primjeru one ''stealth'' stare kante koja ti se spustila u kantograd gdje blajhuša s mudima kao grejp šeće psa.
znaš, i ja vjerojatno imam kurac od 30 cm s kojim drobim kamen.
vjerojatno.
da je to tako (ne mislim na moj kurac) amerika i nato bi već odavno uletili u ukrajinu.
ali rusija nije irak.
ne usude se čak niti zatvoriti zračni prostor iznad ukrajine.
a ako ili kad od rusije ostane samo tajga, od amerike će ostati samo prerija.
a od uk-a frizura alexandera borisa de pfepffela johnsona.
pozdravi si uredništvo.
Prije sat vremena
Rusija puca na Mariupolj iz Azovskog mora, kaže visoki dužnosnik američke obrane
Rusija je počela pucati na grad Mariupolj iz Azovskog mora, prema visokom dužnosniku američke obrane, koristeći skupinu od otprilike sedam brodova za pokretanje napada na kritični obalni grad. Dužnosnik je rekao da su neki od brodova možda minolovci i amfibijski desantni brodovi, ali neki od brodova su površinski borci koji su se pridružili napadu na opkoljeni grad u posljednja 24 sata.
Rusija puca na Mariupolj iz Azovskog mora, kaže visoki dužnosnik američke obrane
Rusija je počela pucati na grad Mariupolj iz Azovskog mora, prema visokom dužnosniku američke obrane, koristeći skupinu od otprilike sedam brodova za pokretanje napada na kritični obalni grad. Dužnosnik je rekao da su neki od brodova možda minolovci i amfibijski desantni brodovi, ali neki od brodova su površinski borci koji su se pridružili napadu na opkoljeni grad u posljednja 24 sata.
2014-04-11
MDMiridije wrote:marcellus wrote:Dragovit wrote:
cancel culture?
ja sebi sigurno hoću.
;)
Sad je vec ptesao na nuklearno oruzje do pred mjesec dana je kokodakao da su rusi konvencionalno svjetska sila br 1.
e debeli, gdje sam rekao da su rusi svjetska sila no.1?
malo ti se pomiješalo?
visoki tlak te jebe?
rekao sam da su ukrajinci imali vojsku koja bi dosta članica nato-a pregazila kao plitki potok.
a rusi su im sjebali zrakoplovstvo, zmin, pzo, oklop, topništvo, mornaricu i vezu u par dana.
ukrajinska vojska sada diše na škrge zahvaljujući hrpama PO oružja sa zapada
i što ih amerika i nato pokrivaju svojim radarskim i sustavima veze.
bez toga bile bi im postrojbe na terenu bile gluhe i slijepe.
"Planet Zemlja je gigantski vrtić, gdje ova djeca, ta mala djeca, ovi momci koji imaju toliko znanja da slikaju najbolje slike, da grade najbolja arhitektonska djela, oni također proizvode strojeve za ubijanje, zagađujuće strojeve kako bi uništili vlastitu vrstu riba.
Zamislite, na primjer, da ste se vi kao duh utjelovili u drugom svijetu gdje sva bića pomažu jedni drugima i dolazite na ovaj planet, a sa svog svemirskog broda vidite što se događa na Zemlji, kakva bi bila vaša reakcija?
Zamislite, na primjer, da ste se vi kao duh utjelovili u drugom svijetu gdje sva bića pomažu jedni drugima i dolazite na ovaj planet, a sa svog svemirskog broda vidite što se događa na Zemlji, kakva bi bila vaša reakcija?
2014-04-11
Šandor Winnetou wrote:michaellcmacha wrote:pravi miha je imao krvava iskustva sa petom kolonom, i skotove koji su dojavljivali važne podatke četničkoj bandi u prvim danima rata i tražio i nalazio... ne zbog hira ili mržnje, nego zato jer su oni činili ogromnu štetu i izazivali strašne gubitke... pravom Mihi je banda poput ove ruske ubijala članove obitelji, kasapila ih i mrcvarila, i njemu se to ponovo ne gleda i ne doživljava i ovom prilikom, koju je mnogo puta navodio da bi se mogla otvoriti, pravi Mihaće zasigurno na temelju ranijih iskustava ovaj puta poduzimati, učinkovitije mjere za suzbijanje saboterstva i podrivanja sigurnosti naših ljudi odnosno naše vojske...violator wrote:
Trebao bi ti malo puno odmorit'. Pises krvolocne pizdarije. Ali, hej, mozda je ovo pravi Miha, a onaj trezveni na Rona topicu - nije.
Mislim svima je to jasno samo odbijaju to prihvatiti kao moguću realnost zbog njihove idiotske zaljubljenosti u rusiju i putina pa traže svaku moguću pizdariju samo da skrenu pažnju sa genocida koji ruska vojska provodi na Ukrajinom i njenim stanovništvom. Te nato te amefika te kurci palci koje češljaju jezikom dok Ukrajina gori i ne treba nikakva teorija urote da bi se to vidjelo.
vas dvojica ste k'o marko grubnić i momčilo gurović.
:)
Eroo wrote:
Fašist...
koje krasne okice... pametniji je od pola foruma
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Noor likes this post
A štaš sad ?RayMabus wrote:"Planet Zemlja je gigantski vrtić, gdje ova djeca, ta mala djeca, ovi momci koji imaju toliko znanja da slikaju najbolje slike, da grade najbolja arhitektonska djela, oni također proizvode strojeve za ubijanje, zagađujuće strojeve kako bi uništili vlastitu vrstu riba.
Šou must go one. Dok traje obnova nema odmora. Preko vode do slobode.
2014-04-11
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu