Većina Rusa podrzava napad na EU !?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Većina Rusa podrzava napad na EU !?
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:epikur37 wrote:
Ne znam što Bošnjaci računaju i kako kalkuliraju odbijajući ga.
Imaju istu temeljnu računicu kao i Putin. Igraju na kartu s jedne strane svog imidža vječne žrtve (kod Putina je to težnja zapada za potčinjavanjem Rusije), a s druge svoje dokazane neuračunljivosti nadajući se da će im svijet dopustiti da rade što ih je volja kako ih ne bi u potpunosti odbio od sebe odnosno kako ne bi spalio sve mostove prema njima.
Činjenica da oni predstavljaju puno manji problem za svoje uže okruženje nego ruski car Putin (namjerno ne kažem Rusi, čak niti Ruska Pravoslavna Crkva nebitno što je sad u potpunosti na strani Putina) za svijet, ništa bitno ne mijenja, osim možda u spoznaju da su oni dokazano puno gluplji od Putina, jer je baš svima jasno kako zapravo, za razliku od Putina, prijete ne samo praznom nego i nepostojećom puškom.
Naime, ja cijelo vrijeme govorim da je glavni problem bosanskih muslimana i njihovih političkih elita činjenica da oni nisu u stanju bilo kakvom vrstom sile natjerati ni Hrvate, a kamoli Srbe da poštuju njihivu vlast i zakone.
Uostalom, zašto bi kada ih ni muslimani ne poštuju poput recimo presude/odluke vlastitog Ustavnog Suda u predmetu Sejdić-Finci?
I to je glavni generator ove pat pozicije, ali za koju je jasno da ne može potrajati ne samo dovijeka nego čak niti posebno dugo.
I pobijedit će ne onaj koji se pokaže kao najluđi nego najistrajniji u skladu sa temeljnim moralnim načelima poštujući tu činjenicu o jedino održivoj temeljnoj prirodi BiH kao države.
Druga je priča što je sudbina te države i dalje otvoreno pitanje bez obzira što je ona Putonova za sad već potpuno izvjesna. On je ionako svoju politiku prema BiH formirao na temelju suprostavljenosti politike zapada, a ne zbog navodno velike ljubavi prema kršćanima Srbima i Hrvatima i neshvaćanju politike muslimana.
Uostalom, riječ je o čovjeku koji podržava uključivanje u rat Čečena i sirijskih muslimana protiv većinskih ukrajinskih pravoslavaca (i manjim dijelom grkokatolika).
x
Nihil opstat, imprimi potest.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To ti projiciraš svoju logiku na druge... Kaya vam je sve lijepo objasnila... A ja ju podržavam u potpunosti... Zapad, Europa, NATO u ovom trenutku imaju monetu za potkusurivanje u vidu srbije koju sve države u okruženju doživljavaju kao opasnost, i zasigurno ako se rat bude širio na druge države u vidu ruske agresije, srbija bi i trebala i morala biti napadnuta punom silinom, bez da joj se dozvoli bilo kakav manevar. To bi u smislu reciprociteta bilo nekakvih 20% revanša za ovo što rusija čini ukrajini pod geslom da se sigurnosno štiti... Naravno razlika je u tom što bi srbiju trebalo u tom slučaju 100% polupti, poubijati joj kompletnu vojsku uz stradavanje srpskih civiča 1,5% od ukupne populacije...mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Te ankete su sranje.
Bile i ostale .
A da je Rusima pun kurac to stoji
Pa ne znam da su sranje ali chiitam neki dan da vecina mladih i demokrata i republikanaca odobrava atomski rat sa Rusijom.Shto ti to govori zakljuchi sam?Obrazovanje daje svoje rezultate u USA jer su uvjereni da to njih ne moze dodirnuti,a kada kazem nekom takvom ameru da vec sada na Alantiku i Pacifiku kao i u meksiichkom zaljevu chuchi neka ruska podmornica sa atomskim glavama odma se shtrecnu ii kazu o jebote onda nam ne treba atomski rat.Tako ti je i ovdje na forumu ja sam za neshto samo ako ja necu zbog toga ispashtati ali ako to mene ne dotiche a vecina budala misli dace biti poshtedjeno onda rokaj po njima.Ljudi su generalno najpokvarenija stvorenja na kugli zemaljskoj i za sada protiv toga ne mozemo nishta.
Pa nek mladi i stari srbi srbuju i rusuju po mitinzima, a jadni oni nikog da im ovo gore prispodobi, a to je gore od jedne W76 iz C4 paketa
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Zbog rasprave oko rafinerije ?Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Država Srbija vjerovatno ima pravo prvotkupa pošto je riječ o strateškom objektu za državu.
Ne vidin uopće u čemu je problem ?
U činjenici da Srbija gubi svog najvažnijeg saveznika i političkog zaštitnika.
Hmmm....možda će Rusi izgubit tako jedan vid držanja Srbije za muda al to je sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Ovaj prijedlog izmjene izbornog zakona snažno je lobiran od hrvatske strane i iza njega su stali SAD i EU.
Ne znam što Bošnjaci računaju i kako kalkuliraju odbijajući ga.
I to će se vidjeti uskoro.
Imaju istu zelju kao shto su Ukrajinci imali ,Da tuudjim kurcem lupaju po glogiinjama.Rachunaju na Tursku ilii NATO a ne znaju da ga nakon ove krize nece vishe biti jer sve potencijalne chlanice su se uvjerile da je to Tgar od papira ,shto bi se narodski reklo kurac na biciklu:)))
michaellcmacha wrote:To ti projiciraš svoju logiku na druge... Kaya vam je sve lijepo objasnila... A ja ju podržavam u potpunosti... Zapad, Europa, NATO u ovom trenutku imaju monetu za potkusurivanje u vidu srbije koju sve države u okruženju doživljavaju kao opasnost, i zasigurno ako se rat bude širio na druge države u vidu ruske agresije, srbija bi i trebala i morala biti napadnuta punom silinom, bez da joj se dozvoli bilo kakav manevar. To bi u smislu reciprociteta bilo nekakvih 20% revanša za ovo što rusija čini ukrajini pod geslom da se sigurnosno štiti... Naravno razlika je u tom što bi srbiju trebalo u tom slučaju 100% polupti, poubijati joj kompletnu vojsku uz stradavanje srpskih civiča 1,5% od ukupne populacije...mentalitet wrote:Ringo10 wrote:Te ankete su sranje.
Bile i ostale .
A da je Rusima pun kurac to stoji
Pa ne znam da su sranje ali chiitam neki dan da vecina mladih i demokrata i republikanaca odobrava atomski rat sa Rusijom.Shto ti to govori zakljuchi sam?Obrazovanje daje svoje rezultate u USA jer su uvjereni da to njih ne moze dodirnuti,a kada kazem nekom takvom ameru da vec sada na Alantiku i Pacifiku kao i u meksiichkom zaljevu chuchi neka ruska podmornica sa atomskim glavama odma se shtrecnu ii kazu o jebote onda nam ne treba atomski rat.Tako ti je i ovdje na forumu ja sam za neshto samo ako ja necu zbog toga ispashtati ali ako to mene ne dotiche a vecina budala misli dace biti poshtedjeno onda rokaj po njima.Ljudi su generalno najpokvarenija stvorenja na kugli zemaljskoj i za sada protiv toga ne mozemo nishta.
Pa nek mladi i stari srbi srbuju i rusuju po mitinzima, a jadni oni nikog da im ovo gore prispodobi, a to je gore od jedne W76 iz C4 paketa
Ja ne projeciram svoju logiku nikome nego glasno razmishljam potkrepljujuci svoje postove chinjeniicama i drugachijim ameriichkim razmishljanjima i to iznosiim ovdje na forumu.Ja ne prijetim ljudima koji drugachiije razmishljaju od mene jer smatram da ovo mjesto i postoji da bi suchelili razlichita mishljenja te po mogucnosti doshli do neke zajednichke istine.Ovdje problemi nastaju kada vi koji se ne slazete sa nekim choporativno pochnete napadati na neistomisljenike a to je upravo ono zbog chega ste se navodno borili,za demokraciju i protiv jednoumlja.Medjutim vi ne dopushtate drugachije mishljenje shto je odlika jednoumlja u prevodu komunistichke i fashiistichke ideologije.Samo u fashistichkim i komunistichkim drzavama postoji jedno mishljenje i jedan chovjek (vodja ,caca,diktator)kojeg vi priznajete kao jedinu istinu.Ja smatram da je to bolesno pa pokushavam dokuchiti vashu proshlost i dolazim do zakljuchka da ili ste bivshe komunjare ili su vam bliznji u WWII ratu bili na strani fashiizma ili ste imali rigidan odgoj ,gdje je otac bio taj koji je odluchivao o svemu i njegova je sveta(na Balkanu je to chinjenica bez obzira na vjeru ili naciju,a kod hrvata posebno dinaroida je to uochljivije) bez obzira koliko je bio u pravu tako da ste i vi naslijedili taj mentalitet i vjerojatno ste tako odgajali svoju djecu i tako i od njih stvorili kretene i ne slobodne ljude.Meni ne smeta nichiije suprotno mishljenje nego mi smeta vashe zagadjivanje virtualnog prostora i onda desi osim vrijedjanja insinuacija o nechijem porijeklu ili pripadnosti.Boraveci na ovome forumu vec niz godiina shvatio sam da takve treba izbjegavati jer nisu kapacitirani da bilo shto shvate a pretpostavka da neshto shvatite su moralne, etichke i civilizaciske vrijednosti,jer ako to nemate badava je bilo shto objashnjavat vec je jedini nachin da vam se udje u mozak sluziti se vashim metodama jer se klin klinom izbija.Ja osobno znam biti uljudan prema svakome tko je takav prema meni i koga ne interesira tko sam shto sam ,odakle sam i kamo idem,koliiko zaradjujem,ime ,prezime itd..Po zakonima Hrvatske prijetnje drugim forumashima fizichkim i inim drugim napadima je krivichno djelo pa tako i americhkim zakonima pa te pitam da li o tome razmishljash.Mogu uzeti odvjetnika i sakupiti sve tvoje skrin shotove i on ce na osnovu toga doznati tvoju IP adresu od tvoga provajdera koji je zakonski obvezan da mu je da.Pa veoma te je lako locirati i eto ti problema tebi i tvojoj obitelji.No dobro odrastao si chovjek pa radi shto hocesh meni ni u dzep ni iz dzepa.Dakle,kada idesh na sud i netko te optuzi za neshto,shto mislish da li je pravedno da sudija prije donoshenja kazne ili oslobadjanja od optuzbe treba i tebe neshto pitati i dozvoliti ti da iznesesh svoje vidjenje dogadjaja u svezi optuznice ili cesh reci pa uredu je iako me optuzuju lazno.Dakle ,uvijek obuci tudje cipele da vidish da li zuljaju ili ne.Eto, nadam se da sam bio fin i uljudan pa ako bilo tko od vas zeli polemizirati u svezi bilo chega ja cu prihvatiti vashu istinu i reci vam hvala ako neshto pametno nauchim od vas jer sa tim nemam problema zato shto je moj moto da odrasli chovjek moze neshto nauchiti i od dvogodishnjeg djeteta,samo je vazno imati otvoren mozak i ne plashiti se tudjega mishljenja.Ako ti je Kaya neki parametar za uchenje onda fakat nemam shto polemizirati sa tobom i tebi slichnima.Ubuduce,ako mi se obracash, obracaj se kao normalno ljudsko bice i tako cesh biti tretiran a oko se budesh ponashao kao diivljak znaj da sam bolji u tome od tebe pa cu te samo poslati u tri pichke materine kao i ostale koji mi na takav nachin budu pristupali.
pizzon wrote:mentalitet wrote:RayMabus wrote:Šta se da to se više ne vraća.
Pizdon ne pizdekaj. Rafineriju u Pančevu su modernizirali Rusi i uložili u nju i ta modernizacija je za obradu teške ruske nafte.
Šta ti imaš s tim ? Nit imaš svoje nafte nit išta. Šta će to tebi ? Opet ćeš prodat nekom trećem.
Ajde konachno neshto pametno i od tebe.
kenja isto ko i ti !
bice to srpsko, svakako !
ali ne nacionalizacijom.
pa sta ako su modernizovali,
sve su dobili mufte.
samo nam treba srbin
bez putera na glavi.
ideoloskog ili bilo sta sl.
neko ko se ne izoblici
kad vidi putina ili izgovori
rec rusija.
neko kome je srbija sve.
sve ima svoju cenu, pa i
rusko ulaganje u NIS.
Eto ne slazem se sa tobom a slazem se sa njim pa ce me sada prozivati da sam ustasha mada kada se izmaknem sa strane i promatram ne mogu i da hocu ne vidjeti tvoju zatupljenost shto opet i nisii ti kriv jer strani mediji kao i uHrvatskoj ispiru vam mozak,a mozak nije teshko isprati onima koji nije veci od kokoshijeg.Ja ziivim na zapadu viishe od 30 godina i mogu reci a potvrdit ce ti i drugi koji dugo zive na zapadu da je takozvana demokracija sharena laza ii da svijetom vladaju odredjene elite koje su taj epitet same sebi priskrbile pa da ti prevedem da bolje razumijesh .To nije nishta drugo do mafija kojoj je ime Cosa Nostra.A ti i dalje vjeruj u toga tvoga pedera sa avatara pa cesh daleko stici.
mentalitet wrote:pizzon wrote:mentalitet wrote:
Ajde konachno neshto pametno i od tebe.
kenja isto ko i ti !
bice to srpsko, svakako !
ali ne nacionalizacijom.
pa sta ako su modernizovali,
sve su dobili mufte.
samo nam treba srbin
bez putera na glavi.
ideoloskog ili bilo sta sl.
neko ko se ne izoblici
kad vidi putina ili izgovori
rec rusija.
neko kome je srbija sve.
sve ima svoju cenu, pa i
rusko ulaganje u NIS.
Eto ne slazem se sa tobom a slazem se sa njim pa ce me sada prozivati da sam ustasha mada kada se izmaknem sa strane i promatram ne mogu i da hocu ne vidjeti tvoju zatupljenost shto opet i nisii ti kriv jer strani mediji kao i uHrvatskoj ispiru vam mozak,a mozak nije teshko isprati onima koji nije veci od kokoshijeg.Ja ziivim na zapadu viishe od 30 godina i mogu reci a potvrdit ce ti i drugi koji dugo zive na zapadu da je takozvana demokracija sharena laza ii da svijetom vladaju odredjene elite koje su taj epitet same sebi priskrbile pa da ti prevedem da bolje razumijesh .To nije nishta drugo do mafija kojoj je ime Cosa Nostra.A ti i dalje vjeruj u toga tvoga pedera sa avatara pa cesh daleko stici.
normalno da se slazes
vi ste nas i doveli
do ove realnosti.
vi i nasi neprijatelji
iz regiona imate sl.ciljeve
kada je rec o srbiji
samo vas jebe fatamorgana
zvana rusija, pa to ne
registrujete
normalno da vise verujem
karadjordjevicima nego vama
2020-04-21
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NAKON RUSA, I BRITANCI IDU U NAPAD NA SIRIJU?
» Predsjednik Irana ruski napad na Ukrajinu nazvao agresijom koju Teheran ne podržava
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Predsjednik Irana ruski napad na Ukrajinu nazvao agresijom koju Teheran ne podržava
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
Page 5 of 5