Ruska invazija na Ukrajinu
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:KOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRayMabus wrote:Kolji sve šta nađeš u toj Transisitriji uključujući i djecu
Tko je normalan taj je do sada već uteka iz iste.
Ostali su samo teški četnici u istoj
KOLJI SVE.
SVE IH ZAKOLJITE
Ajde oladi malo danas Krista ti. Otiđi gledati nešto na tv-u, sok popij, jabuku oguli, odi da te netko zagrli...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Yoda , dolazi mu četiri amfibijska broda iz pravca Japana. Planira napad na Odesu.
Onaj dron šta je upao u Rumunjsku je ruski. To je dron novije proizvodnje i samo ga Rusija ima. Domet 150 km najviše s upravljačkom pločom. Tamo di je pao u Rumunjskoj to možeš samo iz Transisitrije.
Onaj dron u Zagrebu je nosio sovjetsku bombu od 40 kg koja nije eksplodirala. Imao je oznake petokrake a Ukri nemaju te oznake. Putanja tog drona kad se izračuna i je negdje sjeverna Transistrija.
Danas su s brodova ispalili rakete na Lavov i to tako da su to napravili preko Moldavije.
TO TAMO TRIBA SVE POKLAT PRIJE NEGO ŠTA ONI POKOLJU OVE OKO SEBE.
KOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKOLJI SVE.
SVE IH ZAKOLJITE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Aj ne budi ko safet ili ringo
Samo budala ne vidi očito.
To triba sve tamo poklat prije nego šta oni pokolju sve oko sebe.
To triba sve tamo poklat prije nego šta oni pokolju sve oko sebe.
2014-04-11
Nervoza će rasti u idućim danima. Sad će past Mariupolj a stižu i dodatna četiri amfibijska broda za iskrcavanje na Odesu a svaki ima na desetke tenkova i na stotine marinaca.
Nemojte mi sutra reči da vas nisam upozorio.
Treba napast prvi tu Transisitriju.
Dokaza je masu da su oni lansirali onaj dron na Zagreb.
2014-04-11
SAMO MI NEMOJTE SUTRA DOĆ REČ KAKO NISTE ZNALI.RayMabus wrote:Nervoza će rasti u idućim danima. Sad će past Mariupolj a stižu i dodatna četiri amfibijska broda za iskrcavanje na Odesu a svaki ima na desetke tenkova i na stotine marinaca.
JE LI VAM JASNO ?
JE LI VAN JASNO PIČKA VAN MATERINA.
2014-04-11
MDMiridije wrote:RayMabus wrote:KOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRayMabus wrote:Kolji sve šta nađeš u toj Transisitriji uključujući i djecu
Tko je normalan taj je do sada već uteka iz iste.
Ostali su samo teški četnici u istoj
KOLJI SVE.
SVE IH ZAKOLJITE
Ajde oladi malo danas Krista ti. Otiđi gledati nešto na tv-u, sok popij, jabuku oguli, odi da te netko zagrli...
Kao da ce te poslushati,pa 90% forumasha ovdje dodje pijana a i nadrogirana kao i ti.Jebiga svojevremeno si se Mridjije hvalio time a ja pamtim kao slon.
Dakle pusti chovjeka neka svrshava i pokazuje svoju pravu hrvatsku cud, ako nishta barem je iskren zato mu ne bi trbali zamjeriti.
meni je vishe interesantno shto vec neko vrijeme razgovara sam sa sobom a i to niije ono najgore nego je pocheo davati sam sebi odgovore ,e to je zadnja faza.
Ja san svoje reka a vi radite i mislite šta oćete ALI
ALI
SAMO JEDNU STVAR ONDA OĆU A TAJ JE DA MI SUTRA NE UPADATE SA : NISMO ZNALI.
JE LI VAM TO JASNO ?
DOBRO.
ALI
SAMO JEDNU STVAR ONDA OĆU A TAJ JE DA MI SUTRA NE UPADATE SA : NISMO ZNALI.
JE LI VAM TO JASNO ?
DOBRO.
2014-04-11
mentalitet wrote:MDMiridije wrote:RayMabus wrote:
KOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
SVE IH ZAKOLJITE
pa 90% forumasha ovdje dodje pijana a i nadrogirana kao i ti
Ti zato ni ne piješ niti se drogiraš. Ti si prirodno ovakav.
Guest- Guest
Možemo mi i drukčije.MDMiridije wrote:
Ti zato ni ne piješ niti se drogiraš. Ti si prirodno ovakav.
Vi obečate sutra da nećete govoriti nismo znali i priznate odgovornost a ja sa sebe skidam karmu jer sam pokušao spriječiti sranje većih razmjera ( lakše je njih tamo razoružat nego se pravit da to neće biti odskočna daska za napad na sve okolo pa i Europu raketama kao šta vidimo iz primjera drona u Zagrebu ).
Želim da moja karma bude čista i da se zna da sam to pokušao spriječiti.
To je sve šta tražim.
2014-04-11
Ja iskreno sumnjam da bi ti bio oduševljen da idući put umjesto drona u Zagreb doleti atomska bomba jer će i Srbija otić u kurac a to tamo je Čardak koji Putin koristi za lansiranje raketa prema Europi.mentalitet wrote:
Kao da ce te poslushati,pa 90% forumasha ovdje dodje pijana a i nadrogirana kao i ti.Jebiga svojevremeno si se Mridjije hvalio time a ja pamtim kao slon.
Dakle pusti chovjeka neka svrshava i pokazuje svoju pravu hrvatsku cud, ako nishta barem je iskren zato mu ne bi trbali zamjeriti.
meni je vishe interesantno shto vec neko vrijeme razgovara sam sa sobom a i to niije ono najgore nego je pocheo davati sam sebi odgovore ,e to je zadnja faza.
Nema to veze s tzv mojom hrvatskom čudi nego zdravim razumom.
2014-04-11
https://mobile.twitter.com/Tibtinabulum/status/1504918829243191299?t=6dR_mEEEZHZCx9azcijiUA&s=09
Ako se ovo potvrdi, onda je to peti general ruske vojske koji je otišao na onaj svijet u tri tjedna velikog napredovanja ruske vojske.
Ako se ovo potvrdi, onda je to peti general ruske vojske koji je otišao na onaj svijet u tri tjedna velikog napredovanja ruske vojske.
red wolf-
2016-02-10
Malo je to, treba još tog smeća da pognoji zemlju u Ukraini.red wolf wrote:https://mobile.twitter.com/Tibtinabulum/status/1504918829243191299?t=6dR_mEEEZHZCx9azcijiUA&s=09
I dajmo prekinimo gluposti oko nuklearnog rata. Njega neće biti i točka iz jednostavnog razloga, Zemlja ne pripada ljudima. Ljudi su ovdje u posjedu i ništa više od toga.
red wolf-
2016-02-10
Ali pazi, zasad 4 generala u tri tjedna invazije.Šandor Winnetou wrote:Malo je to, treba još tog smeća da pognoji zemlju u Ukraini.red wolf wrote:https://mobile.twitter.com/Tibtinabulum/status/1504918829243191299?t=6dR_mEEEZHZCx9azcijiUA&s=09
red wolf-
2016-02-10
Dobro im je ona žena djelila sjemenke suncokretada stavljaju po džepovima kad zagnoje da iz njih izraste nekakva biljka, tako će barem biti korisnired wolf wrote:Ali pazi, zasad 4 generala u tri tjedna invazije.Šandor Winnetou wrote:Malo je to, treba još tog smeća da pognoji zemlju u Ukraini.red wolf wrote:https://mobile.twitter.com/Tibtinabulum/status/1504918829243191299?t=6dR_mEEEZHZCx9azcijiUA&s=09
A Zapad je strepio od Rusije. Kakvo je ovo buđenje za Zapad bilo.Šandor Winnetou wrote:Dobro im je ona žena djelila sjemenke suncokretada stavljaju po džepovima kad zagnoje da iz njih izraste nekakva biljka, tako će barem biti korisnired wolf wrote:Ali pazi, zasad 4 generala u tri tjedna invazije.Šandor Winnetou wrote:
Malo je to, treba još tog smeća da pognoji zemlju u Ukraini.
red wolf-
2016-02-10
Šandor Winnetou likes this post
jebe se meni za njih ja se samo nadam da je u ciljnim koordinatama bar jedan trident određen za njih. ne mora cijeli dovoljan je jedan 100 kilotonski segment... toliko što se četnika tiče, što se tiče crvenkastog to sam odavno rekao, jebiga šteta da mi nije naletio na volej, kao što tvrdim da je kod nas opasnost u likovima poput epikura i nadam se da će se pametni ljudi ako dođe do napada na hrvatsku sa likovima poput njega bez puno okolišanja obračunati, ja znam da ja bih ako budem u moći i u prilici... ako ovakva razina ugroze našim ljudima nije dostatna da uvide da se sa bandom ne smije kompromisirati onda ga jebi, neka bude kako bude... ja samo znam da ukoliko sustav ne bude vodio brigu o čemu je dužan brigu voditi, ta obveza će se po inerciji prenesti na individualnu razinu, a onda jebo srednji vijek, i teksas u stjecaju.... u svakom slučaju netko se u cijeloj ovoj priči ne bude dobro proveo...veber wrote:miha, to kaj su safet, ringo, svetoje, zingaro debili i budale pa drobe-nije opasno.veber wrote:safet, ringo, crveni. sve to isti kuratz.michaellcmacha wrote:
ne bih se složio da ringo nije zla osoba, on je zbog svoje zle naravi i dogurao do mentalnog dna... i ovo što sad radi ne može se opravdati umnom insuficijencijom
opasno je kada vrlo pametna osoba, a crveni to je, drobi.
onda je to opasna malicioznost.
takav čovjek će lako prije navedene poslati da rade sranja.
njegova malicioznost ne ide iz niske inteligencije već baš suprotno.
a, sustavno piše maliciozno, a tu je samo iz objesti i mržnje.
samo dva četnika su ovdje ok
stanojko i džango.
čvrsto stoje iza svojih uvjerenja.
i onda znaš tko je četnik, a tko nije.
2015-08-08
Ovo je bilo dobro osmišljeno...i izvedeno.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
RayMabus likes this post
Najbolje utrošenih 50-60 minuta da se shvati što se u Ukrajini doista događa. Doug MacGregor
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
jebe se meni za njih ja se samo nadam da je u ciljnim koordinatama bar jedan trident određen za njih. ne mora cijeli dovoljan je jedan 100 kilotonski segment... toliko što se četnika tiče
--
A i to šta kažeš. Šta se ja uopće nerviran. Ako ispali nešto iz onog čardaka u Moldaviji put Balkana neće biti nikoga ovdje više.
--
A i to šta kažeš. Šta se ja uopće nerviran. Ako ispali nešto iz onog čardaka u Moldaviji put Balkana neće biti nikoga ovdje više.
2014-04-11
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu