Ruska invazija na Ukrajinu
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Poznajem par hosovaca s roga istre, pula vodnjan.
Kad sam pitao tko je ovdje najveci hrvat jednoglasno su
kao takvog proglasili gnjeca.
Moze on sad pricati markove konake, ali decki su ga istaknuli.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
darth_vader likes this post
A onda reci i pa pa primanju Moldavije u NATO i EU i tvojim gopsodarima iz Pentagona čiji si ti pijun da radi u BiH protiv mene.RayMabus wrote:Hrvatski član predsjedništva BiH, izabran glasovima Bošnjaka, Željko Komšić otvoreno je optužio Hrvatsku i Srbiju za miješanje u unutarnje stvari BiH, uspoređujući njihovo djelovanje s ruskim u Ukrajini.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljko-komsic-dodik-i-covic-su-ruski-akteri-u-bih/2347730.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Pa pa ODESA.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
gdje je alfa i omega da nama, koji smo nestručni kad je u pitanju ratovanje, objasni kako to oni koji su u okruženju konkretno oni u černihivu-skoj oblasti svako malo nahvataju po desetak ruskih vojnika, evo i danas su njih 6 ćopili... de malo to pojasni ti koji si stručan... mi npr u sunji smo bili u poluokruženju i sa savom iza leđa, i baš nismo mogli okolo po srpskim položajima hvatati čejene
2015-08-08
tvoja baba nije niš kriva ali djed ti je mogao bar ukratko neke stvari prispodobiti... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:jebo te kako si tako plošan... prvo spominješ austrougare da su oni ordinirali i zavojevali zlu krv, iako to nije točno, a onda sad priču svodiš na iznenada zasijanu mržnju od nikud iako ni to nije točno...
a isti kurac je i u ukrajini... naravno neusporedivo veći okvir, drugi kontekst, ali isti kurac drugi celofan... i nikakvi neoconsi nisu odgovorni za zlo i ono i ovo
Nisu neoconsi moja baba je.
2015-08-08
Šandor Winnetou wrote:Možda dijelom jer u Istri nije nedostajalo bune i pobune protiv raznih okupatora ili uzurpatora, samo je istra više osjetljiva na talijanski fašizam a mi na istoku na turska ili srpska sranja.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
To imaš ili nemaš, dalje od toga se možemo samo čuditi zašto neki ne vide ono što je očito.
Pa mozda zato jer mi u Istri razmisljamo drukcije nego vi krajisnici koji ste stoljecima bili vojnici vojne krajine.
Nitko u Istri nije bio okupator ili uzurpator. Svi koji su stigli dosli su nas osloboditi. Istra je osjetljiva na sve fasizme pa i talijanski ali ne mrzimo zbog toga talijane niti ratujemo protiv talijana niti im razbijamo automobile. Onaj poslijeratni period titove okupacije je druga prica taj dio je uvezen sa balkana i slovenije od strane slovenskih nacionalista koje je tito primirio nekako.
Ali opet primjecujem da vam je ukrajina bila okidac za vase ratne traume pa se tema pretvorila u flashback seansu.
Guest- Guest
i ja sam imao prilike upoznat neke vange... i onda meni gnječ hoće prodat spiku da nije domoljub...dijagram wrote:Poznajem par hosovaca s roga istre, pula vodnjan.
2015-08-08
Baš san se fino maloprije iskenja.
Čekan da osvoje taj jug i Odesu i spoje se s Moldavijom koja onda neće ni u EU ni u NATO.
Izborni zakon u BiH.
Da vidim jel imate muda opet postavit Komšića da preglasa Hrvate i Hrvatsku.
Čekan da osvoje taj jug i Odesu i spoje se s Moldavijom koja onda neće ni u EU ni u NATO.
Izborni zakon u BiH.
2014-04-11
koji si ti lik.... :))))Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:Možda dijelom jer u Istri nije nedostajalo bune i pobune protiv raznih okupatora ili uzurpatora, samo je istra više osjetljiva na talijanski fašizam a mi na istoku na turska ili srpska sranja.Gnječ wrote:
Pa mozda zato jer mi u Istri razmisljamo drukcije nego vi krajisnici koji ste stoljecima bili vojnici vojne krajine.
Nitko u Istri nije bio okupator ili uzurpator. Svi koji su stigli dosli su nas osloboditi. Istra je osjetljiva na sve fasizme pa i talijanski ali ne mrzimo zbog toga talijane niti ratujemo protiv talijana niti im razbijamo automobile. Onaj poslijeratni period titove okupacije je druga prica taj dio je uvezen sa balkana i slovenije od strane slovenskih nacionalista koje je tito primirio nekako.
Ali opet primjecujem da vam je ukrajina bila okidac za vase ratne traume pa se tema pretvorila u flashback seansu.
2015-08-08
SLOVAČKI parlament odobrio je stacioniranje NATO-ovih stranih vojnika u zemlji, čiji bi broj mogao dosegnuti 2100.
Prvo će se rasporediti NATO-ova postrojba "Pojačana napredna prisutnost" s oko 1200 ljudi koji će doći iz Češke, Njemačke, Nizozemske, Sjedinjenih Država, Poljske i Slovenije. Usto će se razmjestiti sustav protuzračne obrane Patriot, rekao je ministar obrane Jaroslav Nađ. Pojačanja dolaze dok traje ruska invazija na Ukrajinu.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/slovacka-odobrila-rasporedjivanje-natoovih-vojnika-na-svom-tlu/2347735.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
Prvo će se rasporediti NATO-ova postrojba "Pojačana napredna prisutnost" s oko 1200 ljudi koji će doći iz Češke, Njemačke, Nizozemske, Sjedinjenih Država, Poljske i Slovenije. Usto će se razmjestiti sustav protuzračne obrane Patriot, rekao je ministar obrane Jaroslav Nađ. Pojačanja dolaze dok traje ruska invazija na Ukrajinu.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/slovacka-odobrila-rasporedjivanje-natoovih-vojnika-na-svom-tlu/2347735.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
kenja se ujutro između 6 i 7.... i to prije kave i duvana, a ne poslije... ako kenjaš ovako kasno onda moraš vidit što je sa izmjenom tvari... nešto ne štima...RayMabus wrote:Baš san se fino maloprije iskenja.
Izborni zakon u BiH.
Last edited by michaellcmacha on Tue 15 Mar - 20:46; edited 1 time in total
2015-08-08
michaellcmacha wrote:tvoja baba nije niš kriva ali djed ti je mogao bar ukratko neke stvari prispodobiti... :)))Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:jebo te kako si tako plošan... prvo spominješ austrougare da su oni ordinirali i zavojevali zlu krv, iako to nije točno, a onda sad priču svodiš na iznenada zasijanu mržnju od nikud iako ni to nije točno...
a isti kurac je i u ukrajini... naravno neusporedivo veći okvir, drugi kontekst, ali isti kurac drugi celofan... i nikakvi neoconsi nisu odgovorni za zlo i ono i ovo
Nisu neoconsi moja baba je.
Mog je nonica bolio kurac za politiku imao je posla preko glave.
Guest- Guest
Ukrajina je bila okidač za naglo buđenje raznih nacionalidtickih strasti u Hrvatskoj.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:Možda dijelom jer u Istri nije nedostajalo bune i pobune protiv raznih okupatora ili uzurpatora, samo je istra više osjetljiva na talijanski fašizam a mi na istoku na turska ili srpska sranja.Gnječ wrote:
To si dobro rekao,a to se i vise nego jasno primijecuje.
Slicno je i u Srbiji. I ovdje i tamo vise se pominju Hrvati i Srbi,nego li Ukrajinci i Rusi.
I hodajuc okolo primijecujem da je u Hrvatskoj rusofila kudikamo vise nego li bi se to dalo zakljuciti iz medija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti ćeš na galge, samo seri sokole..... bijeli.... ;)jastreb wrote:Ukrajina je bila okidač za naglo buđenje raznih nacionalidtickih strasti u Hrvatskoj.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
Možda dijelom jer u Istri nije nedostajalo bune i pobune protiv raznih okupatora ili uzurpatora, samo je istra više osjetljiva na talijanski fašizam a mi na istoku na turska ili srpska sranja.
Slicno je i u Srbiji. I ovdje i tamo vise se pominju Hrvati i Srbi,nego li Ukrajinci i Rusi.
I hodajuc okolo primijecujem da je u Hrvatskoj rusofila kudikamo vise nego li bi se to dalo zakljuciti iz medija.
2015-08-08
A jbga ja san se diga prije dvi ure. Spava san cili dan.michaellcmacha wrote:kenja se ujutro između 6 i 7.... i to prije kave i duvana, a ne poslije... ako kenjaš ovako kasno onda moraš vidit što je sa izmjenom tvari... nešto ne štima...RayMabus wrote:Baš san se fino maloprije iskenja.
Izborni zakon u BiH.
A moj čovik jel ti uopće ideju kako ću se ja iskenjat po drugariic Komšić, krugu 99 i Sorošu ?
Eto sad gledaš to upravo.
Idemo na Moldaviju i na granicu su Rumunjskom.
Problem sam ja u BiH a nije problem četnik u Srbiji koji je stvarna opasnost i za BiH i ostalo.
Sad će se i Rumunji okrenit protiv Srbije kad im Rus izbije na granice.
I da ne zaboravimo : uzimanjem te obale Turska a to je muslimansko brastvo trajno gubi Krim i pomorsku vezu s Ukrima a ruska mornarica tamo jača.
Ja ti kažem da san ti ja genral s pet zvjezdica.
Opusti se i uživaj.
Last edited by RayMabus on Tue 15 Mar - 20:51; edited 1 time in total
2014-04-11
Sve ide točno onako kako san i napisa :
by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze di[size=13]jelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
[/size]
by RayMabus Mon 28 Feb - 2:15
Baš me brige za Mariupolj. Jasno je da je ruska mornarica to odlučila zauzet kako im se ne bi sutra neki Briti tu stacionirali s raketama za gađanje druge obale Azovskog mora tj Rusije.
Šta će oni tamo u tom Mariupoliju ili ne boli me kurac. Kad se to osvoji onda ono mornarice iz Azovskog mora izlazi u Crno more i skupa s tom oklopnom vojskom ide na Odesu i središnju Ukrajinu u prostor između Kijeva i Odese.
Odesa se mora osvojiti jer :
1. Da NATO nema još jednu državu na Crnom moru a koja je izrazito antiruska i želi vratiti Krim
2. Da se prekine veza Kijeva ( čak i ako isti ne padne ) s morem ali i s Turskom koja koliko vidim s onim dronovima šta je dala Ukri dobro rokaju Ruse na tlu.
3. Da se spoje s Moldavijom i povrate Transisitriju i osiguraju da Moldavija neće u EU i NATO.
4. Da izađu na rumunsjku granicu a šta je delta Dunava i imaju kontrolu na ušću Dunava ( nije u Ukrajini al je granica i imaju uvid odma )
5. Da se zacementira more oko Zmijskog ostrva ( Ukrajina ne bi imala onda više nikakvi izlaz na more ) i zablokiraju plinska polja koja se nalaze di[size=13]jelom u rumunjskim vodama kako Rumunji ( čitaj američke, britanske i druge firme ) ne bi mogle tu vadit plin jer plina Rumunjska ima za još samo deset godina ( nalazi se unutra u Transilvaniji ta nalazišta koja imaju plina za Rumunjsku tek za još deset godina ).
[/size]
2014-04-11
Nisam rusofil po tom pitanju,nego pratim malo okolo,ko udbas. Jucer na Tifonu sjedi lik uz pivo i veliča Putina na sav glas i niko nista.michaellcmacha wrote:ti ćeš na galge, samo seri sokole..... bijeli.... ;)jastreb wrote:Ukrajina je bila okidač za naglo buđenje raznih nacionalidtickih strasti u Hrvatskoj.Gnječ wrote:
Cak mislim da su i Zoki i Dragan rusofili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema tu ratnih trauma nego jednostavno osjećaj za dobro i zlo, možda smo mi senzibilniji pa puno prije osjetimo to nego druge kategorije ljudi koje nisu morale kroz to prolaziti. Mi jednostavno vidimo i znamo o čemu se tu radi a sve one floskule i priče oko labova , nuklearnih sranja i sličnih teorija odbacujemo u srazu sa golim činjenicama na terenu a to je da su rusi agresori i da nemaju baš nikakva prava ubijati ukrajince u njihovim domovima niti im razarati državu ma da se i nalaze te pšizdarije o kojima pišete, dakle sravnite Harkiv no što je sa mariupoljem, kijevom,......... Tu jednostavno sva priča staje ma koliko neki od nas ne voljeli USA i sranja koja oni šire u mirnodopskim uvjetima. Sve te priče oko USA su u svrhu opravdavanja monstruoznih ruskih pizdarija u Ukrajini a opravdanja za te pizdarije jednostavno nema niti mogu postojati. Kad sve ogoliš ostaje jedna jednostavna brutalna činjenica da je rusija napala ukrajinu i da tamo pravi, ekocid, urbicid i genocid na svakom koraku što niti jedan lab ma kakav bio ne može opravdati.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:Možda dijelom jer u Istri nije nedostajalo bune i pobune protiv raznih okupatora ili uzurpatora, samo je istra više osjetljiva na talijanski fašizam a mi na istoku na turska ili srpska sranja.Gnječ wrote:
michaellcmacha likes this post
Tvoja birtija nije meritum ni za tvoje selo a kamoli za cijelu hrvatsku, ne piši gluposti.jastreb wrote:Ukrajina je bila okidač za naglo buđenje raznih nacionalidtickih strasti u Hrvatskoj.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
Možda dijelom jer u Istri nije nedostajalo bune i pobune protiv raznih okupatora ili uzurpatora, samo je istra više osjetljiva na talijanski fašizam a mi na istoku na turska ili srpska sranja.
michaellcmacha likes this post
Šandor Winnetou wrote:Nema tu ratnih trauma nego jednostavno osjećaj za dobro i zlo, možda smo mi senzibilniji pa puno prije osjetimo to nego druge kategorije ljudi koje nisu morale kroz to prolaziti. Mi jednostavno vidimo i znamo o čemu se tu radi a sve one floskule i priče oko labova , nuklearnih sranja i sličnih teorija odbacujemo u srazu sa golim činjenicama na terenu a to je da su rusi agresori i da nemaju baš nikakva prava ubijati ukrajince u njihovim domovima niti im razarati državu ma da se i nalaze te pšizdarije o kojima pišete, dakle sravnite Harkiv no što je sa mariupoljem, kijevom,......... Tu jednostavno sva priča staje ma koliko neki od nas ne voljeli USA i sranja koja oni šire u mirnodopskim uvjetima. Sve te priče oko USA su u svrhu opravdavanja monstruoznih ruskih pizdarija u Ukrajini a opravdanja za te pizdarije jednostavno nema niti mogu postojati. Kad sve ogoliš ostaje jedna jednostavna brutalna činjenica da je rusija napala ukrajinu i da tamo pravi, ekocid, urbicid i genocid na svakom koraku što niti jedan lab ma kakav bio ne može opravdati.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
A koji je razlog zasto je Rusija napala Ukrajinu?
Guest- Guest
Gle pokušao sam ti objasniti ovu sitaciju prije, no ovo pitanje je van ove materije i zahtjeva drugu temu, Nije da ne možemo i o tome no zaista nije tema.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:Nema tu ratnih trauma nego jednostavno osjećaj za dobro i zlo, možda smo mi senzibilniji pa puno prije osjetimo to nego druge kategorije ljudi koje nisu morale kroz to prolaziti. Mi jednostavno vidimo i znamo o čemu se tu radi a sve one floskule i priče oko labova , nuklearnih sranja i sličnih teorija odbacujemo u srazu sa golim činjenicama na terenu a to je da su rusi agresori i da nemaju baš nikakva prava ubijati ukrajince u njihovim domovima niti im razarati državu ma da se i nalaze te pšizdarije o kojima pišete, dakle sravnite Harkiv no što je sa mariupoljem, kijevom,......... Tu jednostavno sva priča staje ma koliko neki od nas ne voljeli USA i sranja koja oni šire u mirnodopskim uvjetima. Sve te priče oko USA su u svrhu opravdavanja monstruoznih ruskih pizdarija u Ukrajini a opravdanja za te pizdarije jednostavno nema niti mogu postojati. Kad sve ogoliš ostaje jedna jednostavna brutalna činjenica da je rusija napala ukrajinu i da tamo pravi, ekocid, urbicid i genocid na svakom koraku što niti jedan lab ma kakav bio ne može opravdati.Gnječ wrote:
Šandor Winnetou wrote:Gle pokušao sam ti objasniti ovu sitaciju prije, no ovo pitanje je van ove materije i zahtjeva drugu temu, Nije da ne možemo i o tome no zaista nije tema.Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
Nema tu ratnih trauma nego jednostavno osjećaj za dobro i zlo, možda smo mi senzibilniji pa puno prije osjetimo to nego druge kategorije ljudi koje nisu morale kroz to prolaziti. Mi jednostavno vidimo i znamo o čemu se tu radi a sve one floskule i priče oko labova , nuklearnih sranja i sličnih teorija odbacujemo u srazu sa golim činjenicama na terenu a to je da su rusi agresori i da nemaju baš nikakva prava ubijati ukrajince u njihovim domovima niti im razarati državu ma da se i nalaze te pšizdarije o kojima pišete, dakle sravnite Harkiv no što je sa mariupoljem, kijevom,......... Tu jednostavno sva priča staje ma koliko neki od nas ne voljeli USA i sranja koja oni šire u mirnodopskim uvjetima. Sve te priče oko USA su u svrhu opravdavanja monstruoznih ruskih pizdarija u Ukrajini a opravdanja za te pizdarije jednostavno nema niti mogu postojati. Kad sve ogoliš ostaje jedna jednostavna brutalna činjenica da je rusija napala ukrajinu i da tamo pravi, ekocid, urbicid i genocid na svakom koraku što niti jedan lab ma kakav bio ne može opravdati.
Mene zanima razlog a ne tko je kome probusio gume i razvalio tenk. Takvom statistikom se bavi turcin ero...5 tenkova otpala raketa vakum bombe itd.
Mene zanima odgovor na pitanje: koji je razlog? Valjda nije toliko tesko odgovoriti.
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu