Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
michaellcmacha wrote:idiotski da idiotskiji nije mogao biti... sve zajedno pas s maslom ne bi pokusoGnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
Nema tu ratnih trauma nego jednostavno osjećaj za dobro i zlo, možda smo mi senzibilniji pa puno prije osjetimo to nego druge kategorije ljudi koje nisu morale kroz to prolaziti. Mi jednostavno vidimo i znamo o čemu se tu radi a sve one floskule i priče oko labova , nuklearnih sranja i sličnih teorija odbacujemo u srazu sa golim činjenicama na terenu a to je da su rusi agresori i da nemaju baš nikakva prava ubijati ukrajince u njihovim domovima niti im razarati državu ma da se i nalaze te pšizdarije o kojima pišete, dakle sravnite Harkiv no što je sa mariupoljem, kijevom,......... Tu jednostavno sva priča staje ma koliko neki od nas ne voljeli USA i sranja koja oni šire u mirnodopskim uvjetima. Sve te priče oko USA su u svrhu opravdavanja monstruoznih ruskih pizdarija u Ukrajini a opravdanja za te pizdarije jednostavno nema niti mogu postojati. Kad sve ogoliš ostaje jedna jednostavna brutalna činjenica da je rusija napala ukrajinu i da tamo pravi, ekocid, urbicid i genocid na svakom koraku što niti jedan lab ma kakav bio ne može opravdati.
A koji je razlog zasto je Rusija napala Ukrajinu?
pas ne bi.
pas nanjuši pizdariju.
zato ti kusaš sve u 158.
jeb'o te bog što si se raspištoljio, pola foruma ćeš uhititi i ubiti.
šlagirat će te.
:)
Službenik- Posts : 3259
2022-02-24
Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:idiotski da idiotskiji nije mogao biti... sve zajedno pas s maslom ne bi pokusoGnječ wrote:
A koji je razlog zasto je Rusija napala Ukrajinu?
Sad cemo u rebusima. Koji je razlog? Ne zanima me da li je idiotski ili kretenski ili je pas s maslom nego reci koji je razlog.
kažu oni zna se tko je žrtva, a tko krvnik.
zna se.
ali tko je conspirator koji je uredno rovario i za ručicu vodio i na kocu doveo ukrajinu pred giljotinu to sad nećemo.
zato što su to naši saveznici i strateški partneri.
to je ''osjećaj za dobro i zlo''.
evo sad već kažu da je uloga rusije u siriji bila sramotna.
zašto?
jer su potamanili glavosjeke/fridmfajterse.
;)
Leviathan2 wrote:alo, LGBT ovci,
sto kazete na stokanu bazu placenika u Lvovu, jesu im jebali nanu a
a o drugoj u Chernigovu je tisina, u stvari nije bila baza nego hotel u kojem su bili smjesteni stranci , po snimkama izgleda da su popusili iskander
odoše u prašinu.
men'se čini da su u tim bazama najviše upokojeni ''bivši'' rangeri i sasovci.
zato se nešto više nego obično i pjene i englezi i ameri.
Neka su ih potamanili.Dragovit wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
idiotski da idiotskiji nije mogao biti... sve zajedno pas s maslom ne bi pokuso
Sad cemo u rebusima. Koji je razlog? Ne zanima me da li je idiotski ili kretenski ili je pas s maslom nego reci koji je razlog.
zna se.
ali tko je conspirator koji je uredno rovario i za ručicu vodio i na kocu doveo ukrajinu pred giljotinu to sad nećemo.
zato što su to naši saveznici i strateški partneri.
to je ''osjećaj za dobro i zlo''.
evo sad već kažu da je uloga rusije u siriji bila sramotna.
zašto?
jer su potamanili glavosjeke/fridmfajterse.
;)
Ja sam jutros na glavu Bašara al Asada stavio miljone eura nagradu.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50840-oko-40-000-sirijskih-boraca-prijavilo-se-za-borbu-protiv-ukrajine
Samo glava. Dakle bez tijela.
Razlog : Ako pređem preko toga onda će i drugi iz Azije i Afrike tako slat sirotinju u Europu da ratuju protiv Evropljana za sitne pare.
Oni su do sada ratovali u svojoj državi ( Sirija ) a ovo nije Rusija pa ga Putin pozvao ko on njega nego ga je Putin pozvao da mu pomogne osvojit drugu državu u Europi i onda fino miljon eura za njegovu glavu pa nek malo osjeti na svojoj koži kakav je to osjećaj.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:prije 6hRazgovori Zelenskog sa Janšom, Morawieckim i Fialom
Premijeri Poljske, Češke i Slovenije stigli su u utorak u Kijev kako bi pokazali podršku ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom koji ih je obavijestio o toku rata s Rusijom, nakon invazije na njegovu zemlju 24. februara.
Mateusz Morawiecki, Peter Fiala i Janez Janša koji su u ukrajinsku prijestolnicu stigli vozom, prvi su strani lideri koji su posjetili Kijev nakon početka ruske invazije.
“Vaša posjeta Kijevu u ovo teško vrijeme za Ukrajinu snažan je znak podrške. Doista nam to puno znači”, napisao je Zelenski online.
Kratki snimak koju je objavio njegov ured prikazuje Zelenskog koji razgovara s Morawieckim, Fialom i Janšom.
Na tim je razgovorima bio i zamjenik poljskog premijera Jaroslaw Kaczynski, vođa vladajuće stranke Pravo i pravda, kojega se doživljava kao glavnog donositelja odluka u zemlji.
(EPA)
a gdje je plenki da zagrmi čiji je krim?
bio bi red da nam premijer barem jednom ode na ''prvu crtu bojišnice''.
michaellcmacha wrote:za par dana sam u splitu najviše dva tjedna, računaj da ćeš primiti poziv drugi ili treći dan... e onda ću te pitat za tabletice i zemun... a ti se razmisli što i kako... ;)... šupćino klošarska
samo traži gdje mješalica vrti.
ne možeš promašiti.
is'sati gotov si.
:D
nego što bi s onom nekom ukrajinskom kontraofenzivom kod gorlivke?
to kao nešto prešlo u rusku kontra-kontraofenzivu?
to kao nešto prešlo u rusku kontra-kontraofenzivu?
Dragovit wrote:michaellcmacha wrote:za par dana sam u splitu najviše dva tjedna, računaj da ćeš primiti poziv drugi ili treći dan... e onda ću te pitat za tabletice i zemun... a ti se razmisli što i kako... ;)... šupćino klošarska
samo traži gdje mješalica vrti.
ne možeš promašiti.
is'sati gotov si.
:D
idem i ja paliti svoju. treba se ziđati.
do tipkanja iz moskve.
Dragovit wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
idiotski da idiotskiji nije mogao biti... sve zajedno pas s maslom ne bi pokuso
zna se.
ali
Nema tu ali.
Svaki sukob na svijetu se može preko ali vrtiti u beskaraj unatrag, preko ali se može pokušati opravadavati sve.
Postoje crte i sredstva koji se ne prelaze. Rusija ju je prešla u Ukrajini i to će tako ostati, neovisno o ishodu svega.
Takvih stvari je bilo i prije ne samo od Rusije, nego i od SAD-a i drugih i bit će opet, povijest tako melje.
Ljudski je to prepoznati i osuditi, sve drugo je navijanje i emotivno pražnjenje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ruski ratni brodovi ispalili su u noći na srijedu rakete i artiljerijske projektile na obalna područja u regionu Odese, rekao je ukrajinski zvaničnik.
Ruske pomorske snage ispalile su ogromnu količinu municije sa velike udaljenosti na obalu u blizini sela Tuzla, objavio je na Twitteru Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.
On nije iznio detalje o eventualnoj šteti ili žrtvama, ali je rekao da "nije bilo pokušaja iskrcavanja trupa" kod historijskog lučkog grada Odesa na Crnom moru.
-
Tuzla, Odesa :
https://www.google.com/maps/@45.8737625,29.7543495,97707m/data=!3m1!1e3
20 km od rumunjske i moldavske granice.
Lijepo. Napredujemo.
Ruske pomorske snage ispalile su ogromnu količinu municije sa velike udaljenosti na obalu u blizini sela Tuzla, objavio je na Twitteru Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova.
On nije iznio detalje o eventualnoj šteti ili žrtvama, ali je rekao da "nije bilo pokušaja iskrcavanja trupa" kod historijskog lučkog grada Odesa na Crnom moru.
-
Tuzla, Odesa :
https://www.google.com/maps/@45.8737625,29.7543495,97707m/data=!3m1!1e3
20 km od rumunjske i moldavske granice.
Lijepo. Napredujemo.
2014-04-11
Ja bi da mi Komšiću damo šljem, pancirku, kalašnjikov i pet šanžera metaka i stavimo ga u tu Tuzlu kraj Odese i neka Rusima ponovi šta ja ne mogu :
Objavljeno: 13. lipanj 2021
Član BiH Predsjedništva Željko Komšić ocijenio je da Hrvatska ulazi u sukob s NATO-om pošto je predsjednik Zoran Milanović ranije u nedjelju rekao da neće prihvatiti završnu deklaraciju saveza bez da se u njoj spominje Daytonski sporazum i tri konstitutivna naroda.
"Zbog forsiranja prevladanog etničkog koncepta konstitutivnosti naroda, Hrvatska dolazi u sukob s NATO-om", rekao je Komšić kako ga citira Predsjedništvo BiH.
Hrvatska nema moć blokirati načela deklaracije, smatra Komšić.
"Teško da jedna Hrvatska može zaustaviti ono što je interes NATO-a, k tome zalažući se za ono što nisu NATO i EU standardi", dodao je Komšić.
Član BiH Predsjedništva Željko Komšić ocijenio je da Hrvatska ulazi u sukob s NATO-om pošto je predsjednik Zoran Milanović ranije u nedjelju rekao da neće prihvatiti završnu deklaraciju saveza bez da se u njoj spominje Daytonski sporazum i tri konstitutivna naroda.
"Zbog forsiranja prevladanog etničkog koncepta konstitutivnosti naroda, Hrvatska dolazi u sukob s NATO-om", rekao je Komšić kako ga citira Predsjedništvo BiH.
"Teško da jedna Hrvatska može zaustaviti ono što je interes NATO-a, k tome zalažući se za ono što nisu NATO i EU standardi", dodao je Komšić.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/komsic-tesko-da-jedna-hrvatska-moze-zaustaviti-ono-sto-je-interes-nato-a-15080642
2014-04-11
[size=36]Ruski veleposlanik: BiH može u NATO, ali Moskva će reagirati na prijetnju
D.D./Hinaožu 16, 2022[/size]
Ruski veleposlanik u BiH Igor Kalabuhov izjavio je kako ta zemlja ima pravo odlučiti hoće li biti članicom NATO-a, ali je upozorio kako i Moskva zadržava pravo reagirati na takvu mogućnost sukladno svojim interesima.
“Ako ona (BiH) odluči biti članica bilo čega to je unutarnja stvar. Ali druga stvar je naša reakcija. Na primjeru Ukrajine mi smo pokazali što očekujemo. Ako bude prijetnja, mi ćemo reagirati”, kazao je Kalabuhov za TV Federacije BiH (FTV) izričući tako jedva skrivenu prijetnju.
-
Ustvrdio je ipak kako je zapravo Zapad taj koji predstavlja prijetnju sigurnosti BiH kroz tvrdnje da Rusija “navodno priprema neki plan”.
“Nemamo mi nikakvih planova. Mi ćemo reagirati analizirajući stratešku i geopolitičku situaciju”, kazao je ruski veleposlanik dodajući kako je članstvo u BiH u NATO-u sada ionako u sferi fantazije jer oko toga ne postoji konsenzus u samoj zemlji i to se neće tek tako promijeniti.
-
https://www.geopolitika.news/vijesti/ruski-veleposlanik-bih-moze-u-nato-ali-moskva-ce-reagirati-na-prijetnju/
D.D./Hinaožu 16, 2022[/size]
Ruski veleposlanik u BiH Igor Kalabuhov izjavio je kako ta zemlja ima pravo odlučiti hoće li biti članicom NATO-a, ali je upozorio kako i Moskva zadržava pravo reagirati na takvu mogućnost sukladno svojim interesima.
“Ako ona (BiH) odluči biti članica bilo čega to je unutarnja stvar. Ali druga stvar je naša reakcija. Na primjeru Ukrajine mi smo pokazali što očekujemo. Ako bude prijetnja, mi ćemo reagirati”, kazao je Kalabuhov za TV Federacije BiH (FTV) izričući tako jedva skrivenu prijetnju.
-
Ustvrdio je ipak kako je zapravo Zapad taj koji predstavlja prijetnju sigurnosti BiH kroz tvrdnje da Rusija “navodno priprema neki plan”.
“Nemamo mi nikakvih planova. Mi ćemo reagirati analizirajući stratešku i geopolitičku situaciju”, kazao je ruski veleposlanik dodajući kako je članstvo u BiH u NATO-u sada ionako u sferi fantazije jer oko toga ne postoji konsenzus u samoj zemlji i to se neće tek tako promijeniti.
-
https://www.geopolitika.news/vijesti/ruski-veleposlanik-bih-moze-u-nato-ali-moskva-ce-reagirati-na-prijetnju/
2014-04-11
Taj kantunčić dole je slabo naseljen jer je to močvara i delta Dunava a ujedno žive Gaugazi a to su turkijski narod koji živi tu i u južnoj Moldaviji i uglavnom je proruski orijentiran.
Sad gađaju obalu iz dva razloga : da rastjeraju civile da budem manje žrtava te da unište obranu ali također može biti varka tj kao da će se tu iskrcat.
Sad gađaju obalu iz dva razloga : da rastjeraju civile da budem manje žrtava te da unište obranu ali također može biti varka tj kao da će se tu iskrcat.
2014-04-11
Dakle, i ruske snage iz Južne Osetije kreću ka Ukrajini
A Russian military convoy from Tskhinvali Region was spotted on the Transcaucasian highway near Alagir. pic.twitter.com/DBkIkw5Lu1
— Visioner (@visionergeo) March 16, 2022
epikur37 wrote:Dragovit wrote:Gnječ wrote:
zna se.
ali
Nema tu ali.
Svaki sukob na svijetu se može preko ali vrtiti u beskaraj unatrag, preko ali se može pokušati opravadavati sve.
Postoje crte i sredstva koji se ne prelaze. Rusija ju je prešla u Ukrajini i to će tako ostati, neovisno o ishodu svega.
Takvih stvari je bilo i prije ne samo od Rusije, nego i od SAD-a i drugih i bit će opet, povijest tako melje.
Ljudski je to prepoznati i osuditi, sve drugo je navijanje i emotivno pražnjenje.
ne seri.
ima tu ali-ja koliko hoćeš. na tone jebote.
tko kaže da se neke crte ne prelaze?
tko?
ti?
un?
amerika jebem joj mater?
Kenwood Kenon?
lol.
jedan potez vodi drugom pa trećem pa četvrtom i tako redom.
i ako tko ovdje navija, onda sam tu ja najmanji navijač od ''navijača''.
samo pratim logičan slijed i vidim najvjerojatniji rasplet.
a možda i griješim pa ćemo se svi protiv svoje volje naći u pički miloj materi zbog zapadnih vrijednosti ... jel'te?
druga je stvar što debele usrane navijačke pičke i poneke blajhuše ne mogu podnijeti realnost.
točno se vidi tko navija.
ista jebena stoka usrana kao i 2014.
plus naravno još neki jer ste u međuvremenu s previše osobnih podataka tu izašli
ili izmjenili pa se bojite da ne bi bilo kucanje policije na vrata ili ne daj bože cancel culture.
tako da mi ne kenjate o navijanju prilivodo i ti i onaj hektorović.
eto ode ti neka tuzla kod odese u tri lepe pizde materine.
kako u tvojoj?
RayMabus wrote:Ja bi da mi Komšiću damo šljem, pancirku, kalašnjikov i pet šanžera metaka i stavimo ga u tu Tuzlu kraj Odese i neka Rusima ponovi šta ja ne mogu :
"Teško da jedna Hrvatska može zaustaviti ono što je interes NATO-a, k tome zalažući se za ono što nisu NATO i EU standardi", dodao je Komšić.-https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/komsic-tesko-da-jedna-hrvatska-moze-zaustaviti-ono-sto-je-interes-nato-a-15080642
ovaj tulembus i ona srbijanska pjevaljka dačić zavrću uši hrvatskoj - nisu ni za dron spremni, a kamoli za dom.
na niske grane spadosmo. na jako niske.
sad se samo pitam možemo li niže?
naravno da možemo.
samo gledam kad i gdje.
doći će to.
Ništa Rusija nije prešlaepikur37 wrote:Dragovit wrote:Gnječ wrote:
zna se.
ali
Režim u Kijevu treba razjebat bez milosti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tko to mi? Srbi? Rusi? Dobri Bosnjani? Islamski Holandjani?Dragovit wrote:RayMabus wrote:Ja bi da mi Komšiću damo šljem, pancirku, kalašnjikov i pet šanžera metaka i stavimo ga u tu Tuzlu kraj Odese i neka Rusima ponovi šta ja ne mogu :
"Teško da jedna Hrvatska može zaustaviti ono što je interes NATO-a, k tome zalažući se za ono što nisu NATO i EU standardi", dodao je Komšić.-https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/komsic-tesko-da-jedna-hrvatska-moze-zaustaviti-ono-sto-je-interes-nato-a-15080642
ovaj tulembus i ona srbijanska pjevaljka dačić zavrću uši hrvatskoj - nisu ni za dron spremni, a kamoli za dom.
naravno da možemo.
samo gledam kad i gdje.
doći će to.
omni-
2014-04-12
Dragovit wrote:epikur37 wrote:Dragovit wrote:
zna se.
ali
Nema tu ali.
ne seri.
ima tu ali-ja koliko hoćeš. na tone jebote.
tko kaže da se neke crte ne prelaze?
tko?
ti?
un?
amerika jebem joj mater?
Kenwood Kenon?
lol.
jedan potez vodi drugom pa trećem pa četvrtom i tako redom.
i ako tko ovdje navija, onda sam tu ja najmanji navijač od ''navijača''.
samo pratim logičan slijed i vidim najvjerojatniji rasplet.
a možda i griješim pa ćemo se svi protiv svoje volje naći u pički miloj materi zbog zapadnih vrijednosti ... jel'te?
druga je stvar što debele usrane navijačke pičke i poneke blajhuše ne mogu podnijeti realnost.
točno se vidi tko navija.
ista jebena stoka usrana kao i 2014.
plus naravno još neki jer ste u međuvremenu s previše osobnih podataka tu izašli
ili izmjenili pa se bojite da ne bi bilo kucanje policije na vrata ili ne daj bože cancel culture.
tako da mi ne kenjate o navijanju prilivodo i ti i onaj hektorović.
eto ode ti neka tuzla kod odese u tri lepe pizde materine.
kako u tvojoj?
Ne pratim rat ni bojište, govorim o politici.
Cijelo vrijeme sam podržavao sigurnosni sporazum s Rusijom koji će uzeti u obzir kompletnu situaciju, vojnu neutralnost Ukrajine i nadao se implementirataciji Minskih sporazuma.
Uopće nisam očekivao invaziju i rat ovih razmjera. Čak sam se u prepirci s našom književnicom a čini se i aktivisticom Julijanom Matanović sprdao s tim.
Isto jutro kad je krenula invazija, to sam usudio kao nepotrebno, nerazmjerno i krivo. I tu i na fcb.
Ide u natrag kroz situaciju i postove, to je jednostavno tako.
Kao ona moja usporedba s ručnim kompasom, nadovezao se Marin Miletić, doduše on je blekast, ja sam pametan :)
Ovo će na kraju jasno završiti za stolom i napravit će se sporazum.
A bez rata je svakako moglo.
2015-08-06
Dragovit wrote:RayMabus wrote:Ja bi da mi Komšiću damo šljem, pancirku, kalašnjikov i pet šanžera metaka i stavimo ga u tu Tuzlu kraj Odese i neka Rusima ponovi šta ja ne mogu :
naravno da možemo.
samo gledam kad i gdje.
doći će to.
Pa kao što rekoh,
ova eskalacija i rat koji je rusija pokrenula obija se o glavu i HB
mujage su jedva dočekale da Hrvate i RH proglase Hagresorima ...
2015-08-06
omni wrote:Tko to mi? Srbi? Rusi? Dobri Bosnjani? Islamski Holandjani?Dragovit wrote:RayMabus wrote:Ja bi da mi Komšiću damo šljem, pancirku, kalašnjikov i pet šanžera metaka i stavimo ga u tu Tuzlu kraj Odese i neka Rusima ponovi šta ja ne mogu :
naravno da možemo.
samo gledam kad i gdje.
doći će to.
promašio se ''ceo fudbal''.
a da te uvjeravam u bilo što, ne pada mi napamet.
samo mi reci gdje sam neku činjenicu promašio?
drugi je par cipela što ti ne možeš podnijeti neke stvari.
ne mogu niti ja, pa ti ne pakiram da si ovo-ono.
dakle skuliraj se malo .... pezdec.
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu