Neolibaralizam hrabro korača dalje: I crnci počeli jebavat Švabice
Page 1 of 1
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kermit-
2014-04-17
Re: Neolibaralizam hrabro korača dalje: I crnci počeli jebavat Švabice
Da mi ovako udari clana obitelji napravio bi od njega ronilacko odjelo.
omni-
2014-04-12
Ovaj priča francuski koliko ja čujemasilovski wrote:
Ne bi njima pomoglo promjeniti politički kurs ni da marsovci počnu jeb avat oko tornja katedrale u Kolnu.
Ima njih pun kujac pogotovo po francuskoj, Po Parizu samo gledaju kako i gdje ce te zayebat za novac, zgadili su mi se kad sam posjetio taj kurac od grada, nikada vise, jedino na tenku.scorpion wrote:Ovaj priča francuski koliko ja čujemasilovski wrote:
omni-
2014-04-12
tako loše? U Barceloni i općenito Španjolskoj nisu toliko napadni, vjerojatno ih ovi ne bendaju puno...omni wrote:Ima njih pun kujac pogotovo po francuskoj, Po Parizu samo gledaju kako i gdje ce te zayebat za novac, zgadili su mi se kad sam posjetio taj kurac od grada, nikada vise, jedino na tenku.scorpion wrote:Ovaj priča francuski koliko ja čujemasilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ma ko o tome govori? Ove crnje dakle nisu napali njemicu, nego francuskinjuIma njih pun kujac pogotovo po francuskoj, Po Parizu samo gledaju kako i gdje ce te zayebat za novac, zgadili su mi se kad sam posjetio taj kurac od grada, nikada vise, jedino na tenku.
A Francuskinju... Sad mi je lakše... Samo da nije Nijemica.scorpion wrote:Ma ko o tome govori? Ove crnje dakle nisu napali njemicu, nego francuskinjuIma njih pun kujac pogotovo po francuskoj, Po Parizu samo gledaju kako i gdje ce te zayebat za novac, zgadili su mi se kad sam posjetio taj kurac od grada, nikada vise, jedino na tenku.
Govorim da je naslov netočan, a ne da je manje važnoprovocator wrote:A Francuskinju... Sad mi je lakše... Samo da nije Nijemica.scorpion wrote:Ma ko o tome govori? Ove crnje dakle nisu napali njemicu, nego francuskinjuIma njih pun kujac pogotovo po francuskoj, Po Parizu samo gledaju kako i gdje ce te zayebat za novac, zgadili su mi se kad sam posjetio taj kurac od grada, nikada vise, jedino na tenku.
Kontam Goranko Fižulić, Neno Bakić i ostala ekipa zbrajaju na abakusu profit koji tek treba uslijediti kada dođe novi val visokoobrazovnog kadra i intelektualaca iz arapskog svijeta. Incidenti, neredi i tragedije će se sami od sebe riješiti.
Guest- Guest
Podržavam crnčuge u deranju Švabica. Samo derite.
Još tri milijuna ove godine, najmanje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne. Za ubuduće.Ringo10 wrote:Podržavamcrnčugeu deranju Švabica. Samo derite.
Guest- Guest
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Njemačka vlada dijeli pamflete kako da emigrantzi guze švabice
» Kozojebi masovno namlatili muriju i drpali švabice na festivalu, murija nema pojma ko ih mlati
» Udruga 'Hrabro dijete' pokrenulo ovrhu protiv Šitumovih....
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Njemačka vlada dijeli pamflete kako da emigrantzi guze švabice
» Kozojebi masovno namlatili muriju i drpali švabice na festivalu, murija nema pojma ko ih mlati
» Udruga 'Hrabro dijete' pokrenulo ovrhu protiv Šitumovih....
Page 1 of 1