Hrga:'Ratnici iz Domovinskog rata su posljednja generacija alfa muzjaka.Sada muskarci nose gucci torbice i krzna oko vrata
Page 1 of 1
Hrga:'Ratnici iz Domovinskog rata su posljednja generacija alfa muzjaka.Sada muskarci nose gucci torbice i krzna oko vrata
https://direktno.hr/domovina/hrga-ratnici-domovinskog-rata-posljednja-su-generacija-alfa-muzjaka-sada-frajeri-nose-gucci-torbice-263559/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrga:'Ratnici iz Domovinskog rata su posljednja generacija alfa muzjaka.Sada muskarci nose gucci torbice i krzna oko vrata
bravo hrga..istinu zboris i to je ono za bogu plakati
2015-09-08
Re: Hrga:'Ratnici iz Domovinskog rata su posljednja generacija alfa muzjaka.Sada muskarci nose gucci torbice i krzna oko vrata
..i ne samo to..nekad kad smo zgrabili pucu zgrabili smo je u doslovnom smislu..u setnji ne samo zagrljeni nego ruka skliznula na guzu i cvrst stisak..danas..kak s trepavicama trepere i juhu
2015-09-08
kad je rat u pitanju mislim da su došla vremena kad bi se trebalo sve ljude obučiti za ratno djelovanje .. i muškarce i žene
i stare i mlade
ne znam tko je smislio da mladi muški svijet mora ginuti za ostale
a svi ostali mirno prihvatili odluke
iz kojeg je to predhistorijskog vremena
sve se živo izmjenjalo, čak i crkveni obredi u koje se ne smije dirati, a ovo i dalje na snazi
i stare i mlade
sve se živo izmjenjalo, čak i crkveni obredi u koje se ne smije dirati, a ovo i dalje na snazi
2014-04-16
Moderne zene,i jaka drzava odgajaju danasnje "muskarce"..rezultatu se nije cuditi."muskarci" moraju biti metroseksualni,meki i podatni,slusati zene i sluziti im.mortal wrote:kad je rat u pitanju mislim da su došla vremena kad bi se trebalo sve ljude obučiti za ratno djelovanje .. i muškarce i žene
i stare i mlade
Jel sam nesto progrijesio?
» Skice iz Domovinskog rata:Vinkovci vrata Hrvatske
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» 'Stručnjaci' zgroženi DP-OM 'ajme nami' :'Oni traže da žene budu domaćice i mame a muškarci vojnici i ratnici'
» IMIGRANTI – RATNICI NOVOG VELIKOG EUROPSKOG RATA
» jel ovo heroj domovinskog rata
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» 'Stručnjaci' zgroženi DP-OM 'ajme nami' :'Oni traže da žene budu domaćice i mame a muškarci vojnici i ratnici'
» IMIGRANTI – RATNICI NOVOG VELIKOG EUROPSKOG RATA
» jel ovo heroj domovinskog rata
Page 1 of 1