Ad acta...svi Srbi koji su bili za vrijeme rata u HV,mupovcima,ABiH,HVO,UCK su IZDAJICE SRPSTVA
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ad acta...svi Srbi koji su bili za vrijeme rata u HV,mupovcima,ABiH,HVO,UCK su IZDAJICE SRPSTVA
SANU(srpska akademija nauka i umetnosti) je 28.decembra 2015 usuglasila se sa podnositeljima zahtjeva za osudu pripadnika srpske nacionalnosti koji su za vrijeme ratova na prostorima bivse Jugoslavije sluzili neprijateljske vojske.Podnositelji zahtjeva osude cina izdajstva su SRS,Ravnogorski pokret,Dveri,Drustvo izgnanih iz Republike Srpske Krajine,Drustvo logorasa Republike Srpske,Kosovski Bozur,Veterani srpske otadjbinske vojske,Drustvo Krajina u srcu,Vlada Republike Srpske Krajine u izgnanstvu.glassrpske.rs
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ad acta...svi Srbi koji su bili za vrijeme rata u HV,mupovcima,ABiH,HVO,UCK su IZDAJICE SRPSTVA
Jasna poruka...svaki srbin koji nije na liniji 'od beograda do trsta tri prsta'...izdajnik...ovaj proglas je inacica srpske fetve a blagoslovio neizbjezni SANUY ceka.se jos 'ekumenist' irinej
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ad acta...svi Srbi koji su bili za vrijeme rata u HV,mupovcima,ABiH,HVO,UCK su IZDAJICE SRPSTVA
Ha ha ha ha ha
....
....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U suštini ovo je poziv za protjerivanje svih Srba iz Hrvatske , BIH , Kosova i svugdje gdje ovi mogu biti peta kolona.
2014-04-11
Horny je nahebo.
2014-04-11
Hornyja zaboli ćošak za SANU.
Guest- Guest
Znam ja to ....znaju li to ljudi niže inteligencije .....tzv ustaše ?Starhemberg wrote:Hornyja zaboli ćošak za SANU.
Jel shvacaš šta su ovi donijeli deklaraciju ?
I te kako se tice tebe.
Srbin u drugoj državi.
Peta kolona.
2014-04-11
2014-04-11
horny je kod mene na spisku i njemu ne bu ni dlaka pofalila s glave a ni glava... ali s obzirom da mi je podosta pacificiran, a dobro barata s olovčicom raspored mu je iako odgovoran, ipak u pozadini, da je pak "krdžo" jebiga onda bi ga za pomoćnog strojničara denuli...;) ali bez obzira na položaj ima da blista u maskirnoj....:)))RayMabus wrote:Horny je nahebo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne znam ja ništa.
NIsam ja ovu odluku donio a niti znam šta će ljudi niske inteligencije a ustaše su odlucit u svom kraju šta će sa petom kolonom.
NIsam ja ovu odluku donio a niti znam šta će ljudi niske inteligencije a ustaše su odlucit u svom kraju šta će sa petom kolonom.
2014-04-11
On je u svojoj državi. Crveni je recimo u drugoj, na žalost.RayMabus wrote:Znam ja to ....znaju li to ljudi niže inteligencije .....tzv ustaše ?Starhemberg wrote:Hornyja zaboli ćošak za SANU.
Jel shvacaš šta su ovi donijeli deklaraciju ?
I te kako se tice tebe.
Srbin u drugoj državi.
Peta kolona.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne znam ja ništa.
Ja sam diplomirani ustaša .....nisam onaj sa niskom inteligencijom.
Ja kužim ......nisam siguran jel kuže ovi niži.
Ja sam diplomirani ustaša .....nisam onaj sa niskom inteligencijom.
Ja kužim ......nisam siguran jel kuže ovi niži.
2014-04-11
Da skratimo pricu pošto niste moja visine inteligencije.
Za tako šta mora biti rat u toj državi nakon šta su ovo izglasali ....ne vidim baš tu opciju da ovi u Hr nešto naprave ....al bi mogli u BiH ......
....Znaci Horny mirno spavaj ....samo sam te zahebavao.
Za tako šta mora biti rat u toj državi nakon šta su ovo izglasali ....ne vidim baš tu opciju da ovi u Hr nešto naprave ....al bi mogli u BiH ......
....Znaci Horny mirno spavaj ....samo sam te zahebavao.
2014-04-11
šta se čudis vučko. koji status
predlazeš za hrvate i ostale koji
bili za jna i uz srbe. sve ono sto
smo mi vama to ste vi nama i plus
Guest- Guest
Izginite svi na braniku srbstva ....tko vas hebe.pizzon wrote:šta se čudis vučko. koji status
2014-04-11
vidim. mi sve mirniji. a šiptari i
ostali sve nervozniji
ostali sve nervozniji
Guest- Guest
Jeste da, jeste plakali Rusiji danas..pizzon wrote:vidim. mi sve mirniji. a šiptari i
ostali sve nervozniji
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
treba to gledati i sa pozitivne strane... ovakve nedorasle poruke će potaknuti mnoge srbe koji žive u hrvatskoj da se u većem broju odrede pozitivno spram hrvatske države, poučeni dosadašnjom "iskrenom" brigom srbije za svoje prečane. pogotovo značajan dio populacije srpske manjine po gradovima.... eto nama uskoro i stranke hrvatskih srba i pravoslavne crkve hrvatskih srba.... i to na njihovu inicijativu....
2015-08-08
Ništa od famozne pomirdbe, heheheheh.
Guest- Guest
Ma kakva bre pomirdba :
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin stigao je večeras u Beograd, a na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić
Foto Tanjug
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin stigao je večeras u Beograd, a na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Predstavnici Rusije i Srbije razgovarali su večeras u VIP salonu beogradskog aerodroma, ali još nisu objavljeni detalji tog razgovora.
Dačić i Rogozin su kopredsednici srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, a zasedanje tog komiteta najavljen je za 11. i 12. januar.
Rogozin stigao u Srbiju
Beta | 09. januar 2016. 20:47 | Komentara: 0Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin stigao je večeras u Beograd, a na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić
Foto Tanjug
Srodne vesti
Rogozin pucao sebi u nogu!
- Mihajlović: Srbija će do 2020 biti deo Evropske unije
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin stigao je večeras u Beograd, a na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.
Predstavnici Rusije i Srbije razgovarali su večeras u VIP salonu beogradskog aerodroma, ali još nisu objavljeni detalji tog razgovora.
Dačić i Rogozin su kopredsednici srpsko-ruskog Međuvladinog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju, a zasedanje tog komiteta najavljen je za 11. i 12. januar.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Aca Vulin otkrio sve karte:'Svi Srbi ce zivjet u jednoj drzavi.Ako to mogu Njemci koji su otpoceli dva svjetska rata zasto to ne bi mogli Srbi'
» Ovako je Arkan docekao u Srbiji 'srpske izdajice' koje su pobjegle za vrijeme 'Oluje'
» Socijalisti su cijelo vrijeme bili u pravu: Srednja klasa nestaje!
» CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
» Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
» Ovako je Arkan docekao u Srbiji 'srpske izdajice' koje su pobjegle za vrijeme 'Oluje'
» Socijalisti su cijelo vrijeme bili u pravu: Srednja klasa nestaje!
» CIA tajni dokumenti govore da su Milošević i Tuđman bili cijelo vrijeme u kontaktu
» Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
Page 1 of 2