Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
Page 1 of 1
Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=17&nav_category=167&nav_id=1734461
Serbinho-3- Posts : 27698
2014-08-25
Re: Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
Mesić je, što bi Bosanci rekli, prdimahovina.
Doduše ne znam što to točno znači, ali okvirno predpostavljam.
Doduše ne znam što to točno znači, ali okvirno predpostavljam.
Uvijek oni koji pokrenu rat, pa ga izgube, najviše nastradaju
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Uvijek oni koji pokrenu rat, pa ga izgube, najviše nastradaju
Nine baš. Rusi nisi pokrenuli rat protiv Hitlera, a najviše su stradali.
A možda i jesu? Što piše u novim hrvatskim povijesnim udžbenicima? Tke je koga napao?
Last edited by crvenkasti on 17/9/2020, 23:35; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
Nego zanimljivo, Mesić je odšutio ovu Dodikovi posjetu, očito ne želeći da se zamjeri Zokiju... jer ipak sad sa Zokojem ima pristup do najviše razine vlasti...
A dobro zna kakav je Zokijev karakter.
A dobro zna kakav je Zokijev karakter.
2018-04-10
crvenkasti wrote:Hektorović wrote:Uvijek oni koji pokrenu rat, pa ga izgube, najviše nastradaju
A možda i jesu? Što piše u novim hrvatskim povijesnim udžbenicima?
Njemačka je rat dočekala potpuno porušena...
Rusa je poginulo, no puno više bjelorusa i ukra... ali Njemci nisu imali tu razornu snagu strateškog bombardiranja kao zapadni saveznici
2018-04-10
Hektorović wrote:crvenkasti wrote:Hektorović wrote:Uvijek oni koji pokrenu rat, pa ga izgube, najviše nastradaju
A možda i jesu? Što piše u novim hrvatskim povijesnim udžbenicima?
Njemačka je rat dočekala potpuno porušena...
Rusa je poginulo, no puno više bjelorusa i ukra... ali Njemci nisu imali tu razornu snagu strateškog bombardiranja kao zapadni saveznici
Je li Njemačka napala SSSR?
I tko je više stradao?
crvenkasti-
2014-04-17
Primjećujem da na bošnjačkim portalima svaki put skupe hrvatski politički otpad
da im komentiraju neku odluku hrvatske vlade ili predsjednika, kako bi im javnost
dobila dojam da su u pravu. Isto je i u Srbiji, ali doduše u manjoj mjeri.
Pomislim da se radi o plaćenicima, inače ne vidim svrhu toga. Evo gledam Kosorova
i Pusićka su odmah iskočile iz paštete. U jednom svom komentaru sam ih najavio
prije nego što su se pojavile. Najavio sam i Mesića, ali me je iznenadio i evo ga u
srpskim medijima i ne u muslimanskim. Valjda po onoj "ko da više".
da im komentiraju neku odluku hrvatske vlade ili predsjednika, kako bi im javnost
dobila dojam da su u pravu. Isto je i u Srbiji, ali doduše u manjoj mjeri.
Pomislim da se radi o plaćenicima, inače ne vidim svrhu toga. Evo gledam Kosorova
i Pusićka su odmah iskočile iz paštete. U jednom svom komentaru sam ih najavio
prije nego što su se pojavile. Najavio sam i Mesića, ali me je iznenadio i evo ga u
srpskim medijima i ne u muslimanskim. Valjda po onoj "ko da više".
Sta to sad izvodi Dzipsi-Mesic
Nakon desetljeca lizanja guzice muslimanima i Siptarima sad evo lize guzicu Srbima.
A gdje je ono - Srbi nisu donijeli srpsku zemlju na opancima
Ili ono - ne treba Srbe na vrbe, nego Srbe na Srbe
A sad im se uvlaci u debelo crijevo
Ali nije on problem, frajer pokvaren rodjen i sta da mu radis
Problem je narod koji ga izglasao za Presidenta u dva mandata
E kakav je to narod da takvog izdajnickog otpada izglasa i to u dva mandata ...jad od naroda
To je problem, a ne Dzipsi-Mesic
Nakon desetljeca lizanja guzice muslimanima i Siptarima sad evo lize guzicu Srbima.
E kakav je to narod da takvog izdajnickog otpada izglasa i to u dva mandata ...jad od naroda
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A.G Matoš o agenturi i petoj koloni u svoje vrijemeRingo10 wrote:Sta to sad izvodi Dzipsi-Mesic
'Hrvati su jako čudan narod.Imaju više izdajica nego cijela Europa zajedno.No,na čudan način postupaju sa njima.Francuzi svojim izdajicama sijeku glave.Englezi ih povješaju po podrumima.Srbi ih jednostavno pokolju a Hrvati ih njeguju kao najveće nacionalno bogatstvo.'Midao AG Matoša i upozorenje za sva vremena.Tko zeli biti upozoren naravno.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Opis klasicne agenture i petokolonasa
1.Najvaznije mu je njegovo imovinsko stanje i ne bira sredstvo kako da dođe do njega.Ako mu to omoguci i tuljan on ce biti njegov najvjerniji pas.
2.Ljudi sa manjkom samopouzdanja i vjere u sebe i spas nalazi ako treba i kod neprijatelja vlastite obitelji samo da bude netko i nesto i da lijeci komplekse.
3.Salonska intelektualna 'elita' tko im omoguci kišobran da ne smoci lakirane cipele i frizuru taj je njihov.
4.Osobe koje vjecno traze sebe a nikako da nađu pa ih obicni miš uvjeri da su u stvari miševi i u to povjeruju.
5.Čobani(ne pravi čobani) koji žele biti 'građani' i onda nađe drugog čobana iz druge ergele i međusobno s euvjeraju da su eto oni pravi drugovi i gradžani a svi drugi zatucani seljoberi koji vole više svoju obitelj nego od 'gradžana i druga' iz druge obitelji.
1.Najvaznije mu je njegovo imovinsko stanje i ne bira sredstvo kako da dođe do njega.Ako mu to omoguci i tuljan on ce biti njegov najvjerniji pas.
2.Ljudi sa manjkom samopouzdanja i vjere u sebe i spas nalazi ako treba i kod neprijatelja vlastite obitelji samo da bude netko i nesto i da lijeci komplekse.
3.Salonska intelektualna 'elita' tko im omoguci kišobran da ne smoci lakirane cipele i frizuru taj je njihov.
4.Osobe koje vjecno traze sebe a nikako da nađu pa ih obicni miš uvjeri da su u stvari miševi i u to povjeruju.
5.Čobani(ne pravi čobani) koji žele biti 'građani' i onda nađe drugog čobana iz druge ergele i međusobno s euvjeraju da su eto oni pravi drugovi i gradžani a svi drugi zatucani seljoberi koji vole više svoju obitelj nego od 'gradžana i druga' iz druge obitelji.
2015-09-08
Mesić se još nije oglasio oko Dodikovog dolaska :D
Zna stari lisac kakav je Zoki ako ga nažifciraš...
2018-04-10
pa zna...ali zokiisto zna kakav je mesic...a zoki ima kratki fitilj pa jež ne smije da ga samo tako povlaci za jezik...agenturska poslaHektorović wrote:Mesić se još nije oglasio oko Dodikovog dolaska :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa zna...ali zokiisto zna kakav je mesic...a zoki ima kratki fitilj pa jež ne smije da ga samo tako povlaci za jezik...agenturska poslaHektorović wrote:Mesić se još nije oglasio oko Dodikovog dolaska :D
Ukratko, Zoki čak i Mesića primirio :D
Dominacija.
2018-04-10
kao što postoji donja granica za poslovnu sposobnost, 18 godina, tako bi trebala postojati i gornja...
Džipsi-Mesić je čovjek unikat.
nešto mislim da ne postoji na globusu još takav neko, hoću reći ne postoji više neko ko bi bio istovjetan otpad kao što je Džipsi-Mesić
Jedinstven na svijetu... mogli bi ga koristiti kao turističku atrakciju
nešto mislim da ne postoji na globusu još takav neko, hoću reći ne postoji više neko ko bi bio istovjetan otpad kao što je Džipsi-Mesić
Jedinstven na svijetu... mogli bi ga koristiti kao turističku atrakciju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa ne znam što je pogrešno rekao. To i ja stalno ovdje pišem.Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=17&nav_category=167&nav_id=1734461
Samo što je zaboravio(ili prešutio) reći da su hrvatskim Srbima uz bok,bosanski Hrvati,što ja isto stalno pišem.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Niti to nije posve točno. Realno, najveće žrtve su Hrvati u RS-u. No, to je za neku drugu temu.jastreb wrote:Pa ne znam što je pogrešno rekao. To i ja stalno ovdje pišem.Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=17&nav_category=167&nav_id=1734461
Samo što je zaboravio(ili prešutio) reći da su hrvatskim Srbima uz bok,bosanski Hrvati,što ja isto stalno pišem.
I u Federaciji. Srednja Bosna. Sarajevo. Tuzla. Zenica. Kakanj,Bugojno, Travnik, Zavidovici, Maglaj, Kralj. Sutjeska, Vares...Eroo wrote:Niti to nije posve točno. Realno, najvieće žrtve su Hrvati u RS-u. No, to je za neku drugu temu.jastreb wrote:Pa ne znam što je pogrešno rekao. To i ja stalno ovdje pišem.Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=17&nav_category=167&nav_id=1734461
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Serbinho-3 wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=17&nav_category=167&nav_id=1734461
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
Similar topics
» Nu2: Stjepan Mesić
» STJEPAN MESIĆ U ŠKRIPCU
» Sretan vam 10. Travnja - Drug Stjepan Mesic
» Stjepan Mesić postao počasni građanin Gostivara
» Stjepan Mesić:Tito je najveći Hrvat u povijesti!
» STJEPAN MESIĆ U ŠKRIPCU
» Sretan vam 10. Travnja - Drug Stjepan Mesic
» Stjepan Mesić postao počasni građanin Gostivara
» Stjepan Mesić:Tito je najveći Hrvat u povijesti!
Page 1 of 1