Fekalovci drukaju za ruse i koriste rat da bi srali po Hrvatskoj
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Fekalovci drukaju za ruse i koriste rat da bi srali po Hrvatskoj
https://pescanik.net/jezik-za-ocnjacima/
govno nad govnima, ivančić:
"Vremena su ozbiljna. Nužno je odazvati se gromkim jednoglasjem i punim emotivnim angažmanom. Ukrajinskim izbjeglicama valja pružiti siguran smještaj i humanitarnu pomoć, ukrajinskim braniteljima poslati oružje i borbenu opremu, a jednima i drugima osigurati pune torbe solidarnog šovinizma. Nije dovoljno zadržati se u protuputinovskom raspoloženju. Traže se i proturuski osjećaji."
https://hr.n1info.com/kolumne/boris-dezulovic/je-li-ukrajinski-rat-nas-rat/
Na kraju, iz seta glupih potpitanja za ovu priliku izdvajamo: je li pristojno o ovome govoriti dok Vladimir Putin tenkovima gazi Ukrajinu? Je li pristojno pisati o ukrajinskim nacistima dok ruski projektili upravo s opravdanjem „denacifikacije Ukrajine“ ubijaju civile i djecu? Naravno da nije. Nije nepristojno usred Putinove „denacifikacije“ u nacističkim uniformama hapsiti i pljačkati luhanske Ruse, već je nepristojno o tome usred „denacifikacije“ pisati.
govno nad govnima, ivančić:
"Vremena su ozbiljna. Nužno je odazvati se gromkim jednoglasjem i punim emotivnim angažmanom. Ukrajinskim izbjeglicama valja pružiti siguran smještaj i humanitarnu pomoć, ukrajinskim braniteljima poslati oružje i borbenu opremu, a jednima i drugima osigurati pune torbe solidarnog šovinizma. Nije dovoljno zadržati se u protuputinovskom raspoloženju. Traže se i proturuski osjećaji."
https://hr.n1info.com/kolumne/boris-dezulovic/je-li-ukrajinski-rat-nas-rat/
Na kraju, iz seta glupih potpitanja za ovu priliku izdvajamo: je li pristojno o ovome govoriti dok Vladimir Putin tenkovima gazi Ukrajinu? Je li pristojno pisati o ukrajinskim nacistima dok ruski projektili upravo s opravdanjem „denacifikacije Ukrajine“ ubijaju civile i djecu? Naravno da nije. Nije nepristojno usred Putinove „denacifikacije“ u nacističkim uniformama hapsiti i pljačkati luhanske Ruse, već je nepristojno o tome usred „denacifikacije“ pisati.
jel to neki kao i ti, osvješteni, zaglavljeni u 41oj?
ne otvaram nikaj tipa ovakvih stranica, kao ni tvojih jer ne želim da moj klik doprinosi glupostima.
kratki rezime.
jel partizan, četnik ili usraša?
ne otvaram nikaj tipa ovakvih stranica, kao ni tvojih jer ne želim da moj klik doprinosi glupostima.
kratki rezime.
jel partizan, četnik ili usraša?
2014-12-30
Re: Fekalovci drukaju za ruse i koriste rat da bi srali po Hrvatskoj
fekalovci su govna koja bi svakako trebala dobiti zabranu pristupa bilo kojem mediju i internetu. To je u najblažoj varijanti. Ne bi spominjao one ne tako blage opcije
Šandor Winnetou wrote:fekalovci su govna koja bi svakako trebala dobiti zabranu pristupa bilo kojem mediju i internetu. To je u najblažoj varijanti. Ne bi spominjao one ne tako blage opcije
Zašto ne? Strijeljat
Danas sam pola sata proveo u svojevrsnoj paradigmi.
Poslije se kćerka počela derati da što radim toliko unutra i istjerala me van.
Poslije se kćerka počela derati da što radim toliko unutra i istjerala me van.
crvenkasti-
2014-04-17
preblago i prejednostavno za ta *ovnamarcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:fekalovci su govna koja bi svakako trebala dobiti zabranu pristupa bilo kojem mediju i internetu. To je u najblažoj varijanti. Ne bi spominjao one ne tako blage opcije
Zašto ne? Strijeljat
Meni samo nije jasno zašto mi nismo petu kolonu zakucavali čavlima na stupove ko ukrajinci... njima prolazi
Ivančiću su ovakve situacije kao lokve vode u pustinji, mjesta gdje on može ići najjače kontra struje.
Nakratko udahnjuju život njegovom potrošenom liku.
Dežulović je još uvijek vitalna mrcina, unatoč njegovom raku testisa on ne gubi priliku škopiti po hrvatskom prostoru.
Ali i,
zazivanje revolucije u Hrvatskoj bilo s lijeve ili desne strane, je bespredmetno i zlonamjerno.
Dežulović je još uvijek vitalna mrcina, unatoč njegovom raku testisa on ne gubi priliku škopiti po hrvatskom prostoru.
Ali i,
zazivanje revolucije u Hrvatskoj bilo s lijeve ili desne strane, je bespredmetno i zlonamjerno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ivančiću su ovakve situacije kao lokve vode u pustinji, mjesta gdje on može ići najjače kontra struje.
Ali i,
dobra dijagnoza te dvojice jadnika
a što se revolucije tiče - hrvatska kleptokracija udbaške provenijencije se ne razlikuje od ruske i treba je lustrirat, revolucionarne metode nisu isključene.
Eu i svijet se na nama učio i drago mi je da ukrajinci ne moraju stati na grablje na koje smo mi stali.marcellus wrote:Meni samo nije jasno zašto mi nismo petu kolonu zakucavali čavlima na stupove ko ukrajinci... njima prolazi
Uostalom prije par dana eu je detektirala RPC i SPC kao remetilačke faktore a to znači da je netko napokon skužio odakle vjetar puše osim što je jasno da dolazi s istoka.
Šandor Winnetou wrote:Eu i svijet se na nama učio i drago mi je da ukrajinci ne moraju stati na grablje na koje smo mi stali.marcellus wrote:Meni samo nije jasno zašto mi nismo petu kolonu zakucavali čavlima na stupove ko ukrajinci... njima prolazi
Uostalom prije par dana eu je detektirala RPC i SPC kao remetilačke faktore a to znači da je netko napokon skužio odakle vjetar puše osim što je jasno da dolazi s istoka.
Čim Rusija padne i Srbija je gotova.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:epikur37 wrote:Ivančiću su ovakve situacije kao lokve vode u pustinji, mjesta gdje on može ići najjače kontra struje.
Ali i,
dobra dijagnoza te dvojice jadnika
a što se revolucije tiče - hrvatska kleptokracija udbaške provenijencije se ne razlikuje od ruske i treba je lustrirat, revolucionarne metode nisu isključene.
Korupcija je sistemski problem koji prvenstveno dolazi iz narodnog mentaliteta.
Tu nema preciznih kirurških intervencija a svako ideološko uplitanje je samo korak natrag, politička i ancionalna šteta.
Isto tako, kako god korupcija jest problem ne treba ju potencirati nacioalnim kompleksima.
I drugi su korumpirani nismo samo mi, svugdje ima prehlade i gripe...nismo mi invalidi zato što kašljemo.
2015-08-06
Šandor Winnetou wrote:Eu i svijet se na nama učio i drago mi je da ukrajinci ne moraju stati na grablje na koje smo mi stali.marcellus wrote:Meni samo nije jasno zašto mi nismo petu kolonu zakucavali čavlima na stupove ko ukrajinci... njima prolazi
pa kažem ja "braći", mogli bi se ameri (pičke) iskalit na njima kad se već ne usude zaratit s rusima (čija je vojska očito tigar od papira i kurac na biciklu)
epikur37 wrote:
Tu nema preciznih kirurških intervencija a svako ideološko uplitanje je samo korak natrag, politička i ancionalna šteta.
a je, sistemski je, ali vi predstavljate sistem
revolucija nije precizna kirurška intervencija nego masovna koljačina, ne boj se nećete stradat samo vi
bidnom je potreban rat pa eto ono ako mu je baš priša..marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Eu i svijet se na nama učio i drago mi je da ukrajinci ne moraju stati na grablje na koje smo mi stali.marcellus wrote:Meni samo nije jasno zašto mi nismo petu kolonu zakucavali čavlima na stupove ko ukrajinci... njima prolazi
pa kažem ja "braći", mogli bi se ameri (pičke) iskalit na njima kad se već ne usude zaratit s rusima (čija je vojska očito tigar od papira i kurac na biciklu)
marcellus wrote:Šandor Winnetou wrote:Eu i svijet se na nama učio i drago mi je da ukrajinci ne moraju stati na grablje na koje smo mi stali.marcellus wrote:Meni samo nije jasno zašto mi nismo petu kolonu zakucavali čavlima na stupove ko ukrajinci... njima prolazi
Ovo je prilika da se opet bombardira Srbija i, recimo, Vojvodina i Sandžak oslobode od srpske okupacije.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:epikur37 wrote:
a je, sistemski je, ali vi predstavljate sistem
revolucija nije precizna kirurška intervencija nego masovna koljačina, ne boj se nećete stradat samo vi
Ne možeš narod i mentalitet promijeniti revolucijom,
kratkotrajno pražnjenje političkih frustracija da,
ali po cijeni da bude gore nego što jeste
koliko god formalno ostaješ u snobovštini tvoj modus operandi sve lakše prelazi u pučko-revolucionarni
2015-08-06
Još nisu pocrkali ti žohari?
Joža ih napojio i otkrio im izvor mladostiT. wrote:Još nisu pocrkali ti žohari?
....bas sam se pitao gdje su...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Liberalni mediji drukaju protiv Sisija a za Muslimansko bratstvo
» Stranka centra ne može formirati vladu sa 7 stranaka, a desničari drukaju za centar i udaraju, hahah
» Od Eurozone jedine koriste ima Njemačka
» Seizmolozi koriste aparate iz 1908
» Kome koriste subvencije za proizvodnju mlijeka?
» Stranka centra ne može formirati vladu sa 7 stranaka, a desničari drukaju za centar i udaraju, hahah
» Od Eurozone jedine koriste ima Njemačka
» Seizmolozi koriste aparate iz 1908
» Kome koriste subvencije za proizvodnju mlijeka?
Page 1 of 2