Ruska invazija na Ukrajinu
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
vjera mi ne dozvoljava da tako uopceno prihvacam stvari
ako on ne moze pisat onda mozemo slobodno putinizirati se
U biti ti tvrdiš da bi najbolji način obrane zapadnih saveznika protiv Hitlera bio ne vojnim sredstvima nego upotrebom miroljubive aktivne demokracije?
I mijenjaj vjeru, jer te je pretvorila u tešku naivčinu koja ima problem suočavanja sa realnošću.
Takvi prije ili kasnije jednostavno nestanu ili im se broj smanji na razinu beznačajnosti u smislu mogućnosti utjecaja na makar i najužu okolinu i makar samo u smislu propagiranja (aktivnog ili pasivnog) nekog idejnog odnosno misaonog koncepta.
Guest- Guest
Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Ajmo tata idemo odavde, vidis da je budala"
omni-
2014-04-12
Koji strah od nato,covjece,pa Putin je direktno zaprijetio Natou,Europi pa cak i US administraciji..daj se molim te informiraj umjesto sto navijas.omni wrote:Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Ajmo tata idemo odavde, vidis da je budala"
Informiraj se ti jbg, zasto je pokrenuo rat? Mislim na tu laz koju je izrekao ali ipak je kao razlog dolazak te pisljlive nesposobne vojne zajednice na "njegove" granice.Hartmann wrote:Koji strah od nato,covjece,pa Putin je direktno zaprijetio Natou,Europi pa cak i US administraciji..daj se molim te informiraj umjesto sto navijas.omni wrote:Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Ajmo tata idemo odavde, vidis da je budala"
Last edited by omni on 13/3/2022, 11:25; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
Jesus..NIJE ON pokrenuo rat,nego je to Zapad POKRENUO TRPAJUcI ORUZJE u Ukrajinu,i SMJESTAJUCI BIOLABORATORIJE na granici sa Rusijom..TO niti Zapad nije demantirao.Sada je u tijeku damage control,iliti,kako strpati sitnu ribu na rostilj..to se sad odvija na zapaduomni wrote:Informiraj se ti jbg, zasto je pokrenuo rat?Hartmann wrote:Koji strah od nato,covjece,pa Putin je direktno zaprijetio Natou,Europi pa cak i US administraciji..daj se molim te informiraj umjesto sto navijas.omni wrote:Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Ajmo tata idemo odavde, vidis da je budala"
nakon ovoga rata Rusija nije opasna vona konvencionalna sila. Jednostavno . Ja sam ali i hrpa drugih, smatrao sam da će Rusi za dva tjedna osvojiti Ukrainu itd(i Putin je to smatrao).omni wrote:Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Hajdemo tata vidis da je budala"
Pazi to je država koja već 15godina na vojsku troši trilijun kuna godišnje,a Ukrainski vojni proračun je nominalno tek zadnjih 8godina 5milijardi $ , u PPPu, to je 15ak milijardi $(radi pomoći, plus jeftinije ukraine kao države), i to je toliki razmjer u vojnoj potrošnji, plus Rusija ima iskustvo sa ratovima po bliskom istoku, nasljedila je i održava cijeli sustav tehnologija nasljeđen od bivše supersile SSSRa, , i zbog svega toga ja sam smatrao realnim da je Rusija čvrsto druga vojska svijeta, a Ruska kopnena vojska da je čak možda i jača od Američke.
A dobili smo kurac, od vojske za koju je ekipa po forumima pisala da će za dva tjedna doći do Madrida, ne Berlina nego Madrida, bore se oko selenderi po Ukraini, osim na jugu države gdje su Ukraince uhvatili spuštenih gaća, nisu uzeli niti jedan veći grad.
Da su se Ukrainci iti malo bolje pripremili, tipa da su se utvrdili u prilazima prema Krimu, i da su prije rata minirali sve prilaze od Rusije/Bjelorusije prema Ukraini, praktički nebi Rusi niti ovo osvojili što su osvojili..
usput da je umjesto Ukraine, recimo Turska kao protivnik Rusima, rat bi već prešao na teritorij Rusije federacije. Da su im Turci protivnici u Ukraini, Rusi bi se branili kod Kurska i Bjelograda a Lukašenko bi gledao kako da objavi rat Putinu
država koja realno zadnjih 20godina ulaže po trilijun kn godišnje u opremanje i modernizaciju i obuku vojske se ovako obruka , to je nerealno. Prije su bile simulacije da bi Rusi mogli osvojiti cijeli istok Europe , doći do Njemačkih granica prije nego bi USA pojačanje došlo stabilizirati frontu, a ovako kurac. Da se u rat uključi Poljska, Rumunjska, baltičke zemlje, Rusija bi veće počela gadno gubiti . a gdje je tek ostatak NATO alijanske, .. sada kada je Njemačka digla vojni proračun na 100 milijardi €godišnje, nema šanse, Rusi nisu nikakva konvecionalna prijetnja nikome. Prijetnja su još jedino zbog nuklearnog oružja.
Jbt uspjeh im se svodi na to što su jučer osvojili razrušeni gradić Volhonku koji je prije rata imao stanovnika kao Omiš(prije rata 2014), sada vjerojatno kao neki siromašni gradić u Slavoniji i gdje su zarobili par Ukrainskih T-64 tenkova (model iz 60tih godina prošlog stoljeća) gdje se naslikavaju sa njima..
neki govore "Rusija osvojila teritorij veličine Jugoslavije".. istina, ali prazan prostor, max 1.5 milijun stanovnika ima u tom osvojenom teritoriju veličine Yugoslavije koja je imala 25milijuna ljudi.. i to zahvaljući gradovima na jugu, Kersonu, Metiopolu,Berdjansku, gdje su Ukraince uhvatili spuštenih gaća, nisu uopće pripremili obranu.. čim su Ukrainci pripremili obranu i tu su Rusi zapeli..
možda osvoje Mariopol, ali pazi grad ima 50% populacije etničkih Rusa, a Rusi ruše grad artiljerijom jer nisu sposobni ga uzeti drugačije, par tisuća Azovaca brani grad od skoro pola milijuna ljudi sa 50% Ruske populacije , a ovi artiljeriom ubijaju i svoje Ruske civile, i pro-Ruske Ukraince i Mariopolu ... katastrofa..
dobit će na kraju grad, koji je razrušen ,gdje će ih i vlastiti Rusi mrziti itd
Sumnjam da će Rusija trajati duže od par desetljeća nakon ovoga debakla.. Ukraincima možda ne bi bilo loše izaći iz rata i dati Rusima neke ustupke, i onda čekati neizbježan raspad Rusije i vratiti sve to nazad, pa čak se i proširiti na teritorij Ruske federacije kada dođe do raspada Rusije
michaellcmacha likes this post
Ja jesam informiran,na Telegramu je moguce pisati istinu ,a ne sve blokirati,sto se zapadu ne svidja.Imam hrpu neovisnih kanala,a Ameri,u odnosu 8:1 su KATEGORICKI protiv onoga sto radi Zapad i US administracija,ako nista drugo,a ono sto enormne pare idu za Ukrajinu,dok u americi divlja inflacija..Mogao bi ti do sutra,a materijala imam...
On je napao suverenu drzavu prvi i to je pokretanje rata. Slus. Razlozi? O da i Hitler je imao puno razloga pa pljujete po njemu. Navijanje, o ne druze, ja zivim u drzavi kojoj taj tvoj liliputanac prijeti, to ne odredjujem ja, jbg, sad mi je rus neprijatelj sutra mozda netko drugi, ako dodje do sranja jedino sto mogu je da gledam da ustrijelim kojega Rusa ako stignem prije nego oni mene. Sva ostala prica je suplji kurac.Hartmann wrote:Jesus..NIJE ON pokrenuo rat,nego je to Zapad POKRENUO TRPAJUcI ORUZJE u Ukrajinu,i SMJESTAJUCI BIOLABORATORIJE na granici sa Rusijom..TO niti Zapad nije demantirao.Sada je u tijeku damage control,iliti,kako strpati sitnu ribu na rostilj..to se sad odvija na zapaduomni wrote:Informiraj se ti jbg, zasto je pokrenuo rat?Hartmann wrote:
Koji strah od nato,covjece,pa Putin je direktno zaprijetio Natou,Europi pa cak i US administraciji..daj se molim te informiraj umjesto sto navijas.
Last edited by omni on 13/3/2022, 11:32; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
michaellcmacha likes this post
AssadNaPodmornici wrote:nakon ovoga rata Rusija nije opasna vona konvencionalna sila. Jednostavno . Ja sam ali i hrpa drugih, smatrao sam da će Rusi za dva tjedna osvojiti Ukrainu itd(i Putin je to smatrao).omni wrote:Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Hajdemo tata vidis da je budala"
Pazi to je država koja već 15godina na vojsku troši trilijun kuna godišnje,a Ukrainski vojni proračun je nominalno tek zadnjih 8godina 5milijardi $ , u PPPu, to je 15ak milijardi $(radi pomoći, plus jeftinije ukraine kao države), i to je toliki razmjer u vojnoj potrošnji, plus Rusija ima iskustvo sa ratovima po bliskom istoku, nasljedila je i održava cijeli sustav tehnologija nasljeđen od bivše supersile SSSRa, , i zbog svega toga ja sam smatrao realnim da je Rusija čvrsto druga vojska svijeta, a Ruska kopnena vojska da je čak možda i jača od Američke.
A dobili smo kurac, od vojske za koju je ekipa po forumima pisala da će za dva tjedna doći do Madrida, ne Berlina nego Madrida, bore se oko selenderi po Ukraini, osim na jugu države gdje su Ukraince uhvatili spuštenih gaća, nisu uzeli niti jedan veći grad.
Da su se Ukrainci iti malo bolje pripremili, tipa da su se utvrdili u prilazima prema Krimu, i da su prije rata minirali sve prilaze od Rusije/Bjelorusije prema Ukraini, praktički nebi Rusi niti ovo osvojili što su osvojili..
usput da je umjesto Ukraine, recimo Turska kao protivnik Rusima, rat bi već prešao na teritorij Rusije federacije. Da su im Turci protivnici u Ukraini, Rusi bi se branili kod Kurska i Bjelograda a Lukašenko bi gledao kako da objavi rat Putinu
država koja realno zadnjih 20godina ulaže po trilijun kn godišnje u opremanje i modernizaciju i obuku vojske se ovako obruka , to je nerealno. Prije su bile simulacije da bi Rusi mogli osvojiti cijeli istok Europe , doći do Njemačkih granica prije nego bi USA pojačanje došlo stabilizirati frontu, a ovako kurac. Da se u rat uključi Poljska, Rumunjska, baltičke zemlje, Rusija bi veće počela gadno gubiti . a gdje je tek ostatak NATO alijanske, .. sada kada je Njemačka digla vojni proračun na 100 milijardi €godišnje, nema šanse, Rusi nisu nikakva konvecionalna prijetnja nikome. Prijetnja su još jedino zbog nuklearnog oružja.
Jbt uspjeh im se svodi na to što su jučer osvojili razrušeni gradić Volhonku koji je prije rata imao stanovnika kao Omiš(prije rata 2014), sada vjerojatno kao neki siromašni gradić u Slavoniji i gdje su zarobili par Ukrainskih T-64 tenkova (model iz 60tih godina prošlog stoljeća) gdje se naslikavaju sa njima..
neki govore "Rusija osvojila teritorij veličine Jugoslavije".. istina, ali prazan prostor, max 1.5 milijun stanovnika ima u tom osvojenom teritoriju veličine Yugoslavije koja je imala 25milijuna ljudi.. i to zahvaljući gradovima na jugu, Kersonu, Metiopolu,Berdjansku, gdje su Ukraince uhvatili spuštenih gaća, nisu uopće pripremili obranu.. čim su Ukrainci pripremili obranu i tu su Rusi zapeli..
možda osvoje Mariopol, ali pazi grad ima 50% populacije etničkih Rusa, a Rusi ruše grad artiljerijom jer nisu sposobni ga uzeti drugačije, par tisuća Azovaca brani grad od skoro pola milijuna ljudi sa 50% Ruske populacije , a ovi artiljeriom ubijaju i svoje Ruske civile, i pro-Ruske Ukraince i Mariopolu ... katastrofa..
Sumnjam da će Rusija trajati duže od par desetljeća nakon ovoga debakla.. Ukraincima možda ne bi bilo loše izaći iz rata i dati Rusima neke ustupke, i onda čekati neizbježan raspad Rusije i vratiti sve to nazad, pa čak se i proširiti na teritorij Ruske federacije kada dođe do raspada Rusije
Ti si prilicno glup..Rusija jest konvencionalno na tlu azije,Europe,najjaca sila.To sto je uposlila par promila svojih resursa,tebi je dokaz necemu??Glup si,suti..
Ameri i NATo stalno napadaju suverene države i nikom ništa.omni wrote:On je napao suverenu drzavu prvi i to je pokretanje rata. Slus. Razlozi? O da i Hitler je imao puno razloga pa pljujete po njemu.Hartmann wrote:Jesus..NIJE ON pokrenuo rat,nego je to Zapad POKRENUO TRPAJUcI ORUZJE u Ukrajinu,i SMJESTAJUCI BIOLABORATORIJE na granici sa Rusijom..TO niti Zapad nije demantirao.Sada je u tijeku damage control,iliti,kako strpati sitnu ribu na rostilj..to se sad odvija na zapaduomni wrote:
Informiraj se ti jbg, zasto je pokrenuo rat?
Dobro,vama ne treba objasnjavati,prazan trud...omni wrote:On je napao suverenu drzavu prvi i to je pokretanje rata. Slus. Razlozi? O da i Hitler je imao puno razloga pa pljujete po njemu.Hartmann wrote:Jesus..NIJE ON pokrenuo rat,nego je to Zapad POKRENUO TRPAJUcI ORUZJE u Ukrajinu,i SMJESTAJUCI BIOLABORATORIJE na granici sa Rusijom..TO niti Zapad nije demantirao.Sada je u tijeku damage control,iliti,kako strpati sitnu ribu na rostilj..to se sad odvija na zapaduomni wrote:
Informiraj se ti jbg, zasto je pokrenuo rat?
Koliko je amerika napala drzava ,direktno sto indirektno po cijelom svijetu?'Sto onda nisi lajao,kao sada?
Jel bilo razloga da napada Libiju,samo zato jer je Gadafi htio uvesi umjesto petrodolara zlato??
Na Tviteru su mu rekli da je pametan. Tamo je najveći stručnjak i jebač.Hartmann wrote:AssadNaPodmornici wrote:nakon ovoga rata Rusija nije opasna vona konvencionalna sila. Jednostavno . Ja sam ali i hrpa drugih, smatrao sam da će Rusi za dva tjedna osvojiti Ukrainu itd(i Putin je to smatrao).omni wrote:Inace meni jos nije jasno kako je onaj glupi kepec mogao u bas svemu da pogrijesi. Cak i strah od NATO je totalno neopravdan sudeci po tomu da je alijansa skup kukavica koje svim sredstvima pokusavaju da jos vise ne razljute mongoloidnog liliputanca. Dronovi prolijecu bez reakcije, sutra kada prva granata padne na teritorij Poljske clanice NATOa ce upozorit u stilu "Ajd jos jednom ako smijes". Kao u onom vicu kad tip odvali samarcinu tati pa sin kaze "ajd jos jedom ako smijes", ovaj ga odvali opet, kaze sin "E hajde samo jos jednom probaj", ovaj opet odvali starog. "Hajdemo tata vidis da je budala"
Ti si prilicno glup..Rusija jest konvencionalno na tlu azije,Europe,najjaca sila.To sto je uposlila par promila svojih resursa,tebi je dokaz necemu??Glup si,suti..
hipokriti to ne vide..dzango wrote:Ameri i NATo stalno napadaju suverene države i nikom ništa.omni wrote:On je napao suverenu drzavu prvi i to je pokretanje rata. Slus. Razlozi? O da i Hitler je imao puno razloga pa pljujete po njemu.Hartmann wrote:
Jesus..NIJE ON pokrenuo rat,nego je to Zapad POKRENUO TRPAJUcI ORUZJE u Ukrajinu,i SMJESTAJUCI BIOLABORATORIJE na granici sa Rusijom..TO niti Zapad nije demantirao.Sada je u tijeku damage control,iliti,kako strpati sitnu ribu na rostilj..to se sad odvija na zapadu
I sta to mene zaboli, ne navijam za ameriku, ti si tamo to su tvoji, ti napadas ne ja.Hartmann wrote:Dobro,vama ne treba objasnjavati,prazan trud...omni wrote:On je napao suverenu drzavu prvi i to je pokretanje rata. Slus. Razlozi? O da i Hitler je imao puno razloga pa pljujete po njemu.Hartmann wrote:
Jesus..NIJE ON pokrenuo rat,nego je to Zapad POKRENUO TRPAJUcI ORUZJE u Ukrajinu,i SMJESTAJUCI BIOLABORATORIJE na granici sa Rusijom..TO niti Zapad nije demantirao.Sada je u tijeku damage control,iliti,kako strpati sitnu ribu na rostilj..to se sad odvija na zapadu
Koliko je amerika napala drzava ,direktno sto indirektno po cijelom svijetu?'Sto onda nisi lajao,kao sada?
Jel bilo razloga da napada Libiju,samo zato jer je Gadafi htio uvesi umjesto petrodolara zlato??
omni-
2014-04-12
Nisu im servirali mediji u vidu porcije govana. Konzumerizam bez mozga i morala.
Hipokriti? Tvoja drzava, tvoja vlada, moja ne napada nikoga. VI napadate.
omni-
2014-04-12
Cim ovaj amerikanac o svojoj dezeli odmah cetnik doleti kao muha na govno :D Jel to precednikova direktiva a "vojvodo"? :D
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Jezus..Ono,doista nemam nis protiv Ukrajinaca,simpa ekipa,oni normalni,a to je vecina..nisam za rat definitivno niti za razaranje Ukrajine,no fakat je da je Zapad posto poto gurao rat,a mocne financijske sile su to jos i vise radile..amerika je u dugu,kojeg ne moze niti stampanjem valute pokriti,a kamoli na normalan nacin.JEDINI nacin je WW3,a mi smo vec debelo u njemu.Tk oto ne vidi slijep je.Gorjet ce Rusija,Europa,US..Jer su to tako svjetske financijske elite zamislile i to se provodi.dzango wrote:Na Tviteru su mu rekli da je pametan. Tamo je najveći stručnjak i jebač.Hartmann wrote:AssadNaPodmornici wrote:
nakon ovoga rata Rusija nije opasna vona konvencionalna sila. Jednostavno . Ja sam ali i hrpa drugih, smatrao sam da će Rusi za dva tjedna osvojiti Ukrainu itd(i Putin je to smatrao).
Pola godine sam na raznim mrezama,koje je Zapad polako ugasio,pa se mora probijati preko vPNova,kupiti mrcice informacije i slagati ih u puzzlu.Imam oko 500 gigabajta materijala,tekstovi,dokumenti,banirani videii.Jebote,pa to nije normalno sto se dogadja,a ovdje se mala ekipica uspjenila,sto netk oeto ima drugaciji stav i vjerovatno promislja na osnovu prikupljenih materijala,a ne na konto osjecaja i naklonosti,prema "zrtvi"..
Ovo je rat Rothschilda protiv ostatka svijeta..a oni imaju oko 500 triliona dolara osobnog bogatstva..Dakle,Svijet gubi definitivno.Rusija,US i ukrajina su samo pijuni i ljusture,koje mjenjaju svoje mjesto na mapi svijeta
Braniti putina i ovo ludilo može samo kompletan kreten. Međutim, za rat je kriv koliko i nadobudni kreten zelenski, usa+briti.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu