Nešto je palo na Zagreb
Page 5 of 22
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re: Nešto je palo na Zagreb
Smrdi na njegovo maslo...vili40 wrote:ako se nešto pokvari i otme kontroli na toj udaljenosti od Ukrajine,kolika je vjerojatnost da se nađe baš nad Zagrebom?
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
IL Risorto likes this post
koja količina pizdarija se ovdje napiše, to nije normalno.
ja sam imao dron s 4 kamere, GPS, frekvncije upravljanja različite. imao je gravitacijski ograničenje do nekih 300m u visinu od polazne točke i tri kilometra u najboljim uvjetima domet po horizontali.
s obzirom na radio signal domet mu nije bio kubni već sferni.
unatoč svim tehnologijama "zbrisao" je pa su ga našli u velikoj gorici i uredno me nazvali i uz otkupninu od par piva dobio sam ga natrag.
isti sam nakon potresa dao mupu, sada imam malo napredniji.
svaki modelar RC upravljivih modela zna kaj se može desiti gubitkom signala.
cestovni rc modeli stanu, vodene struja odnese model broda, zračni znaju završiti 100ak kilometara dalje od mjesta polaska.
ako je ovom bilo odjebana veza mogao je završiti i u italiji.
ja sam imao dron s 4 kamere, GPS, frekvncije upravljanja različite. imao je gravitacijski ograničenje do nekih 300m u visinu od polazne točke i tri kilometra u najboljim uvjetima domet po horizontali.
s obzirom na radio signal domet mu nije bio kubni već sferni.
unatoč svim tehnologijama "zbrisao" je pa su ga našli u velikoj gorici i uredno me nazvali i uz otkupninu od par piva dobio sam ga natrag.
isti sam nakon potresa dao mupu, sada imam malo napredniji.
svaki modelar RC upravljivih modela zna kaj se može desiti gubitkom signala.
cestovni rc modeli stanu, vodene struja odnese model broda, zračni znaju završiti 100ak kilometara dalje od mjesta polaska.
ako je ovom bilo odjebana veza mogao je završiti i u italiji.
veber-
2014-12-30
veber wrote:
ja sam imao dron s 4 kamere,
ja imam dron s 5 kamera
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
koliko si ga platioepikur37 wrote:veber wrote:
ja imam dron s 5 kamera
2014-04-16
sakrio petokrakuzganci_i_jetrica wrote:Smrdi na njegovo maslo...vili40 wrote:ako se nešto pokvari i otme kontroli na toj udaljenosti od Ukrajine,kolika je vjerojatnost da se nađe baš nad Zagrebom?
2014-04-16
Stanojko- Posts : 8339
2014-05-05
Nisu smjeli rušiti jer bi to značilo objavu ratavili40 wrote:Pilot Selak o padu letjelice: Sad je vjerojatno panika u NATO-ovoj kontroli leta
zganci_i_jetrica- Posts : 1405
2021-06-05
epikur37 wrote:veber wrote:
ja imam dron s 5 kamera
Ja ću kupiti sa 6.
crvenkasti-
2014-04-17
rumunjima i madjarima se fuckalo nek padne negdje drugdje...palo kod nas a sad se ovi cesljaju
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
ukrajinci tvrde da letjelica nije njihova i da njihove letjelice imaju drugačije oznake.Ostaju rusi,nije se ništa pokvarilo i izgubilo signal već je tako i navođena jer bi sve ostalo bilo prava slučajnost a u slučajnost tog tipa malo tko ozbiljan vjeruje.Poslana nam je jedna vrsta upozorenja a usput da se testira spremnost nato država.Onima koji vjeruju u bajke i slučajnosti poručujem da navečer ne propuste crtić.
vili40-
2015-08-02
IL Risorto likes this post
svi ste stručnjaci u tri Pi terma.vuksadinare wrote:rumunjima i madjarima se fuckalo nek padne negdje drugdje...palo kod nas a sad se ovi cesljaju
ne moramo letjeti, samo se prizemljimo, odnosno primorimo.
na radaru i plotteru garmina ne vidš kaić barbe ante dok se valja morem, a kaić je nekih pet metara, samo mu je profil nikakav, a nema ni GPS signal da bi bio s tobom u interakciji.
barba je bodul pa ga ne jebu niti propisana svijetla niti držanje strane kod mimoilaženja.
barba tebe čuje kada dolaziš s konjicom i misli da i ti njega čuješ.
ali ne čuješ ga pa ga prepoloviš u noći.
nisko profilnu letjelicu nemreš vidjeti pogotovo kada leti ispod brda.
za teoretičare zavjera dušu dalo.
bilo tko da je mislio poslati "poruku" napravio bi to u doba odlaska na posao, fakultet i sl.
većina tih dronova ima "gray landing" odnosno u travu, polje, parking.
veber-
2014-12-30
bog te jebo kaj i ti počeo sa supstitutima u hrani.vili40 wrote:ukrajinci tvrde da letjelica nije njihova i da njihove letjelice imaju drugačije oznake.Ostaju rusi,nije se ništa pokvarilo i izgubilo signal već je tako i navođena jer bi sve ostalo bilo prava slučajnost a u slučajnost tog tipa malo tko ozbiljan vjeruje.Poslana nam je jedna vrsta upozorenja a usput da se testira spremnost nato država.Onima koji vjeruju u bajke i slučajnosti poručujem da navečer ne propuste crtić.
jebenoj velesili rvackoj poslana poruka. anemiju da se ne miješa.
mogli bi biti jezičac na vagi sukoba velesila.
of kors.
izgleda da si i ti zagorio u koroni.
bogvasjebo mutave, pa šalješ poruku rumunjskoj ili bugarskoj-direktno uz granicu.
ili janši koji zagovara nuklerni napad na rusiju.
bulaznite. korona vas ubila.
veber-
2014-12-30
Ja ću pričekat službeno izvješće i slike o tome čija je to točno letjelica.
Ideja da je to poruka Hrvatskoj mi je malo glupa s obzirom da je prvo preletila Rumunjsku i Mađarsku pa onda valjda prije poruka njima nego nama jelte.
Posebno mi je to glupa logika u kontekstu toga šta se Orban ne želi uključivati u taj rat a sad mu ovo preko cijele države preletilo.
Nema baš nekog smisla jel.
Ideja da je to poruka Hrvatskoj mi je malo glupa s obzirom da je prvo preletila Rumunjsku i Mađarsku pa onda valjda prije poruka njima nego nama jelte.
Posebno mi je to glupa logika u kontekstu toga šta se Orban ne želi uključivati u taj rat a sad mu ovo preko cijele države preletilo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
1979–1989 |
142 |
Nije ih puno napravljeno a rađene su u Harkivu dakle u Ukrajini i oni su ih nešto obnovili itd a Rusija koliko vidim ima samo modele do 200 km dometa.
Ima ona oznaku i serijski broj a samo ih je 142 komada napravljeno od kojih mnogi nisu u funkciji tako da ne triba sad mozgat nego pričekajte pa će vam reč čija je.
2014-04-11
ova letjelica nije poput vaših dječjih igračaka,ovo je veliko poput borbenog aviona a netko je to morao natankati gorivom,lansirati i usmjeriti.I da,baš poslana poruka Hrvatskoj koja se na sva usta hvali da šalje oružje i prijeti srbima da neće tako brzo u eu ako ne nametnu sankcije.Kome je interes podmetnuti požar na balkanu i tko im najviše smeta?Ima toga još...veber wrote:bog te jebo kaj i ti počeo sa supstitutima u hrani.vili40 wrote:ukrajinci tvrde da letjelica nije njihova i da njihove letjelice imaju drugačije oznake.Ostaju rusi,nije se ništa pokvarilo i izgubilo signal već je tako i navođena jer bi sve ostalo bilo prava slučajnost a u slučajnost tog tipa malo tko ozbiljan vjeruje.Poslana nam je jedna vrsta upozorenja a usput da se testira spremnost nato država.Onima koji vjeruju u bajke i slučajnosti poručujem da navečer ne propuste crtić.
jebenoj velesili rvackoj poslana poruka. anemiju da se ne miješa.
mogli bi biti jezičac na vagi sukoba velesila.
of kors.
izgleda da si i ti zagorio u koroni.
bogvasjebo mutave, pa šalješ poruku rumunjskoj ili bugarskoj-direktno uz granicu.
ili janši koji zagovara nuklerni napad na rusiju.
bulaznite. korona vas ubila.
vili40-
2015-08-02
Vili aj malo brate pričekaj.
Ljudi u nedostatku podataka izmišljaju iste.
Ne diži mi tlak.
Ne diži mi tlak.
2014-04-11
a nije ti glupo da letjelica preleti skoro 1000 kilometara i padne baš na Zagreb?RayMabus wrote:Ja ću pričekat službeno izvješće i slike o tome čija je to točno letjelica.
vili40-
2015-08-02
onda slušaj komentare pilota pa reci dal izmišljaju i oniRayMabus wrote:Vili aj malo brate pričekaj.
Ne diži mi tlak.
vili40-
2015-08-02
Page 5 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Similar topics
» Nešto je palo na Zagreb
» Nešto s neba palo na Zagreb
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» Nešto s neba palo na Zagreb
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
Page 5 of 22