ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 10/3/2022, 00:34

michaellcmacha wrote:ja podržavam derusofilizaciju u europskim državama i nemam ništa protiv da se to sprovede korištenjem brutalnih metoda... brutalne idiote i kretene poput Levog, svetozara i još tu nekih se može jedino brutalnim metodama derusofilizirati...
Previše ti sebe u to unosiš.

Ja sam hladan kao led.Donosim odluke na temelju zdravog razuma ii konzulatacije s drugima.

Kad padne Mariupolj ruskim državljanima na Zapadu se neće produžiti boravak.

Vrati se u Rusiju.

Ti si vjernik te crkve i njen podržavatelj.

NE ŽELIM TO SMEĆE NA SVOM TERITORIJU.

ČISTIM TERITORIJ OD SMEĆA.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo 10/3/2022, 00:37

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Screenshot-1914

Komentar s b92.
No, međutim, za sada rusofili i dalje vode sa 65:35.
Kako rat bude išao kraju tako će se i omjer smanjivati,
a Veliki vođa će zatražiti članstvo u NATO-u.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/3/2022, 00:40

Kina je već bacila oko na Sibir.

Pusti mene da vodim ratove.

Daj dite materi.

Ja sam ti general gf s pet zvjezdica.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/3/2022, 00:41

Sad bi Kina mogla zaposjesti Mongoliju pošto vide da su ovi kurac od ofce pa da se fino uvale tu šta prije dok ovi ratuju s Europom.

Tv program i kokice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/3/2022, 00:45

Leviathan2 wrote:
mentalitet wrote:
Leviathan2 wrote:jebe Vladimir Vladimirovic i ne vadi

dizel 2,20€
a navodno je u tijeku sjednica, mozda zavrnu plin i naftu europi, prodaja iskljucivo u rubljama
hodocastili nakon venecuele ameru u saudiju i emirate da spasavaju europu i ameriku , ovi ih poslali isto nekuda gdje nije lijepo opisivat
ostao im jos iran   lol! lol!

Kod mene diizel vec 5.5 dolara a bio je do prije mjesec dana 3 pa ti viidii.Ajde i ne vozim se puno pa me zabolii njonjo ali kako je krenuulo shto ce biti sa ciijenom hrane jer u Usa je jeftina energija osnov svega a glavni dostavljachi su kamiondzije.
pa kod mene svaki drugi dan cijene u ducanu idu gore po par centi
ono kao neprimjetno
al ajd, mi iz plemena ionako vecinu hrane vozimo iz sela
medjutim, jebe nas gorivo,  imamo uskladisteno 10 000 litara al to je kurac ako pukne lanac opskrbe
to se potrosi za par dana koliko nas ima
idem onaj drugi vikend u selu, savjet je pa cu predlozit dici skladiste bar jos 2 puta tolko

Ja sam nekada vozio na lozionu,jave ovi sa pumpe da josh nisu bacili farbuu i onda dodjesh sa deset bachvi,natankash ii miiran si godinu dana.Bila su to prava vremena,Jebii ga ovdje toga nema a ne spashava me jedan dva tanka nego mii kriivo kako nas deru i to sve u ime demokracije a oni buksaju lovu u dzep dpk ovce bleje.Shvatio sam jednom u svom ziivotu ,ako je netko glup treba ga gurnuti josh dublje u rupu i ne pomagat mu jer budalu pomagati je siisiifov posao.Nego to drzanje do plemena je iisto tako ,jer u plemenu uvijek postoje oni koji bi neshto mukte zato se drzim formule iz Biiblije,pomozi si sam pa ce tii i bog pomoci,odnosno kada vidim da netko nece sam sebii prvo pomoci zaobiilazim ga a kada viidiim da se netko trudi a ne ide mu a ja mogu pomoci rado to uchinim ii ne trazim niishta za uslugu.Sve u svemu vjerujem u tvoje informacije o Rusiiji i Ukrajiini i nitko niije bolji od tebe u tome.ZIVIO Mi 100 god.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 00:45

michaellcmacha wrote:ja podržavam derusofilizaciju u europskim državama i nemam ništa protiv da se to sprovede korištenjem brutalnih metoda... brutalne idiote i kretene poput Levog, svetozara i još tu nekih se može jedino brutalnim metodama derusofilizirati...

Jedan brutalni potres ce te otrijezniti. Zaboraviti ces na derusofilizaciju itd. A znas da tamo moze potres roknut bilo kad.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/3/2022, 00:55

Gnječ wrote:

Jedan brutalni potres ce te otrijezniti. Zaboraviti ces na derusofilizaciju itd. A znas da tamo moze potres roknut bilo kad.

Nemoj ga plashiiti majke ti, ne budi brez srca.Ali provaljen je ovdje liijechi svoje frustraciije mrzeci ruuse ii Puutina a podsvjesno mislii to o Plenkovicu i HDZ odnosno hrvatima koji su ga ostavili na cjedilu a on se boriio za njih.Ovca ne zna da je to politika koja preferira podmuklo protjeriivanje i ono malo srba shto je ostalo u Cro a on se uselio u neku srpsku kucu pa bii da mu to popravlja hrvatska drzava.Njega ii Vuka je najbolje opisa onaj ustasha FRANK.Jest da mi je malo izgledao glup ali skidam kapu za mentalno seciranje ,a jebiga kad iih njiihov tako opishe morash mu vjerovati.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Eroo 10/3/2022, 01:13

1/2
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Screenshot-1915
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 10/3/2022, 01:14

2/2

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 31 Screenshot-1916

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 01:15

mentalitet wrote:
Gnječ wrote:

Nemoj ga plashiiti majke ti, ne budi brez srca.Ali provaljen je ovdje liijechi svoje frustraciije mrzeci ruuse ii Puutina a podsvjesno mislii to o Plenkovicu i HDZ odnosno hrvatima koji su ga ostavili na cjedilu a on se boriio za njih.Ovca ne zna da je to politika koja preferira podmuklo protjeriivanje i ono malo srba shto je ostalo u Cro a on se uselio u neku srpsku kucu pa bii da mu to popravlja hrvatska drzava.Njega ii Vuka je najbolje opisa onaj ustasha  FRANK.Jest da mi je malo izgledao glup ali skidam kapu za mentalno seciranje ,a jebiga kad iih njiihov tako opishe morash mu vjerovati.

Aj nemoj svrshavati jer bi i tebe mogao otpuhnuti neki uragan. A imene bi mogao puknut grom sto se vec desilo ali ne znam da li bi prezivio jos jedan udar groma. Tako da svi mi kad tad trebamo nekoga i poziv na linc je budalastina. Ja pozivam na linc rvacke politicare ali to i tako nisu ljudi ni zivotinje nego sjecikese lopine kriminalci pa je moj linc opravdan.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/3/2022, 01:22

FRANK wrote:
mentalitet wrote:
RayMabus wrote:Sad se neće nitko kladit kad sam ja rekao šta je ulog.

Zanimljivo.

A srat znate.

Dobro ti je napisao onaj FRANK da si bolestan.Pa bog te jebo zar je ovo za kladjenje.Bolesno.
Besposlicar uljez 
Mjesavina zohara i onog bilog taloga sto se skupi izmedju usana.
Bezvrijedno bice niskoristi.
Vjerujem da ta budaletina nema skime ppoiti ni kavu.
Izopcen od drustva u skoli zlostavljan od vrsnjaka.
Zivot posvetio izdrkavanju i pokazivanjz svoje umne zaostalosti na ovome forumu di je sebi jedan bezvridnibtelac dao titulu General Galaksije. A u biti picka koja se boji svoje sjene

Stari u mnogo chemu se nas dvojica ne bi slozili ali tiinajbolje znash kakvi su ovo likovi i pogodio si im karakter i mentalitet u sridu.Kapa dole za ovo.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/3/2022, 01:34

Gnječ wrote:
mentalitet wrote:
Gnječ wrote:

Nemoj ga plashiiti majke ti, ne budi brez srca.Ali provaljen je ovdje liijechi svoje frustraciije mrzeci ruuse ii Puutina a podsvjesno mislii to o Plenkovicu i HDZ odnosno hrvatima koji su ga ostavili na cjedilu a on se boriio za njih.Ovca ne zna da je to politika koja preferira podmuklo protjeriivanje i ono malo srba shto je ostalo u Cro a on se uselio u neku srpsku kucu pa bii da mu to popravlja hrvatska drzava.Njega ii Vuka je najbolje opisa onaj ustasha  FRANK.Jest da mi je malo izgledao glup ali skidam kapu za mentalno seciranje ,a jebiga kad iih njiihov tako opishe morash mu vjerovati.

Aj nemoj svrshavati jer bi i tebe mogao otpuhnuti neki uragan. A imene bi mogao puknut grom sto se vec desilo ali ne znam da li bi prezivio jos jedan udar groma. Tako da svi mi kad tad trebamo nekoga i poziv na linc je budalastina. Ja pozivam na linc rvacke politicare ali to i tako nisu ljudi ni zivotinje nego sjecikese lopine kriminalci pa je moj linc opravdan.

Pa on nije poliitichar nego takozvani domoljub koji bi neshto mukte.Kladim se da su mu podrumi puni perilica ,prozora ,frizidera i ostalih kucanskih aparata koje je pokrao po Bniji pa su mu ovi politiichari normalna biica jer su iz iistoga miljea.A shto se tiiche Uragana to je vec testirano par puta jedino da lupi neki 8_sme kategorije onda bii mozda najebo,ali toga do sada nije bilo i znam da sam na krov potroshio osobno viishe nejlsa i strapsi nego na drvenariju, tak da , kuzish .Oni su krali na zeljezuu priliikom obnove kuca poslije rata ,hrvatska ciganija ne toliko iz koriistii nego da napakoste.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Guest 10/3/2022, 01:41

mentalitet wrote:
Gnječ wrote:
mentalitet wrote:

Pa on nije poliitichar nego takozvani domoljub koji bi neshto mukte.Kladim se da su mu podrumi puni perilica ,prozora ,frizidera i ostalih kucanskih aparata koje je pokrao po Bniji pa su mu ovi politiichari normalna biica jer su iz iistoga miljea.A shto se tiiche Uragana to je vec testirano par puta jedino da lupi neki 8_sme kategorije onda bii mozda najebo,ali toga do sada nije bilo i znam  da sam na krov potroshio osobno viishe nejlsa i strapsi nego na drvenariju, tak da , kuzish .Oni su krali na zeljezuu priliikom obnove kuca poslije rata ,hrvatska ciganija ne toliko iz koriistii nego da napakoste.

Stereotipsko razmishljanje jednog srbina. Jebo te bog koliko si vec godina na Floridi a ti josh jashesh po forumu. Da sam ja na Floridi bolio bi me kurac za balkanske prijebine.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/3/2022, 02:39

Cijela postsovjetska  Ukrajina je dio američkog strateškog projekta GLADIO. 

Ovo što Zelenski priča nema nikakvu težinu kao što ni on nema nikakvu realnu vlast.

Tamo su stvarna vlast likovi poput Arsena Avakova ili Andreja Bileckog ili Dmitra Jaroša i ostalih neonacističkih vođa koji su opet potpuno u rukama Amerikanaca i NATO pakta

Zato nema ništa od pregovora niti pregovori Americi trebaju

I zato će rat ići do kraja, do potpunog sloma banderovske Ukrajine
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/3/2022, 05:03

Leviathan2 wrote:
kaya wrote:
Leviathan2 wrote:
kajo, denacifikacija ukrajine ce se sastojat,  a ti si preglupa da otkrijes sta su naciki radili 10 godina po ukrajini
Ovo ne znam što uopće znači, izgleda da su te denacificirali indijanci pa pišeš plemenski.
za pocetak pogledaj sto su radili naciki po ukrajini 8 godina, gore sam krivo upisao
upisi samo alea angelov donjeck
jebote, postala si ko mortalka, ne kuzi kurca a spama o poslednjoj bolnici i poslednjem sklonistu za pse i slicne spike koje su se vec izlizale u siriji

evo ti vide na jubitu, pogledaj nema krvi
tako su i jadni srbi stavljali videe i potamanili par tisuća nesrba skote smrdljivi, a sve u vrijeme dok  su bili ugroženi...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 10/3/2022, 05:18

Osam godina traje ubijanje I pokolj naroda Donjecka i Luganska
I tome dolazi kraj
Bivsi sef SB Ukrajine je u pravu. 2014te vlast u Kijevu us stranu asistenciju uzela je najgora zlocinacka banda koja se moze zamisliti.
Fanaticni nacisti i kriminalci najgore vrste, upropastili su Ukrajinu
Teror nad nacionalnom manjinama je bio nepodnosljiv
Ta banda je stvarna vlast u UKR a ne Zelenski i slicni 
I tu Rusija mora biti nemilosrdna u likvidaciji tih likova.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 05:39

mentalitet wrote:
Gnječ wrote:

tko govori o glupim..kaja te najbolje opisala..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 05:40

Ringo10 wrote:Osam godina traje ubijanje I pokolj naroda Donjecka i Luganska
I tome dolazi kraj
Bivsi sef SB Ukrajine je u pravu. 2014te vlast u Kijevu us stranu asistenciju uzela je najgora zlocinacka banda koja se moze zamisliti.
Fanaticni nacisti i kriminalci najgore vrste, upropastili su Ukrajinu
Teror nad nacionalnom manjinama je bio nepodnosljiv
Ta banda je stvarna vlast u UKR a ne Zelenski i slicni 
I tu Rusija mora biti nemilosrdna u likvidaciji tih likova.
cuj ovoga..pa ti si vec na piku..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 05:43

dzango wrote:
Leviathan2 wrote:
dzango wrote:Šta kažu na Tviteru? Koliko desetina ruskih aviona su oborili danas?
8 i 11 helikoptera
Plus onaj dron što je baba sa terase oborila teglom džema. Dobro je da je Tvitera, ili bi Ukrajinci već izgubili rat.
pa kad pogledas na sto slice tuski vojnici i tegla djema je dovoljna
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 10/3/2022, 05:46

Gnječ wrote:

napisao sam ti da je najbolje da raspravu nastavimo voditi na nekoj drugoj temi... ovdje sam svoje rekao i pobogu upoznali smo se kroz mnoge razgovore, valjda si skužio da je ovo sad ozbiljnije nego bilo što do sada. zašto svodim komentare i izravnu prepisku na minimum sa četnikom koji je pobjegao i izbjegao sigurnu smrt, pa zato što mi se ne da sa ogorčenim lešom koji hoda raspravljati. 
ali kad već potenciraš moj Gnječ, poslučaj moj savjet jer ipak imam prilike čuti od nekih ljudi koji su u sustavu što se događa i što će se događati ukoliko se sukob proširi, a proširit će se... sad u ovom trenutku dok se sukob nije proširio derusofilizacija se aktivno sprovodi na najširoj osnovi i na svim poljima od 1917 pa na ovamo, ali se još ne koriste brutalne metode, ali će se i one početi koristiti u jednom trenutku. shodno tomu moj ti je savjet da zapratiš onog šupka epikura koji ima perfektan filing za nanjušiti kad postaje opasno rusofilizirati... onog trenutkak kad rus upotrijebi TNO u kyivu, vi svi koji bilo gdje i po bilo kojoj osnovi drukate za ruse će te se naći u velikim problemima, zapamti što sam ti sad napisao... nemoj se dovoditi u situaciju da na grub način spoznaš da griješiš, tvoje spoznaje o tom tko je prvi počeo i tko je kriv, će ti biti mala utjeha u tom slučaju... vi niste svjesni da će u tom trenutku svi demokratski uzusi biti suspendirani, a gle s obzirom da znam da nisi toksičan nego povodljiv moj savjet te ide u dobroj vjeri... 

za toksične likove poput Levog. Dinga, ovog četnika što je pobjegao iz zagreba me boli krc... u reali bi oni odjebali karijeru

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/3/2022, 05:47

Leviathan2 wrote:
vuksadinare wrote:
Leviathan2 wrote:
na strani pravog sektora
a
znao sam da se u tebi krije mali nacik
tctct
koja ste vi lgtb ekipa, nevjerovat
ja ne opravdavam, ja podrzavam denacifikaciju  ukrajine, 
sta tu nije jasno
po toj logici opravdas i agresiju srbije na hrvatsku..i oni su nas krenuli deustasizirati i mantrali su o ugrozenosti..isti narativ je i kod rusa..
na, srbi su  bili idioti i popusili su
to je zivotna skola, 
propaganda cuda cini, vidljivo i sada
ti i lgbt ekipa ste kao srbi 90, pusite svako sranje koje vam serviraju
nije ni cudo, niste dovoljno inteligentni da najdete pozadinu
kakvo atomsko oruzje, kakvo biolosko, i eno  nuland priznaje
ahah
medjitim vi ste to izignoriralii i dalje pilite po svojemu
glupi ste ko setanje na korzu
....aha..'srbi su bili idioti i popusili su'..ali su imali razloga da nas satru..deustasiziraju i denacificiraju..a ovo idioti i popusili vise kao kritika...brafo..znao sam da ste ista valna duzina...e franjo franjo sto postedi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 31 of 50 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics