ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by kaya 9/3/2022, 23:14

vuksadinare wrote:
kaya wrote:Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci. 
Pa amerikanci nisu metak opalili, još.
A izlika da putin neće nato granici da ga ne napadnu je toliko glupa. Pa njega nato može napasti i iz amerike , ne mora biti na granici, da želi jel.
Razlog je taj da on želi biti veliko mudo , ne prizna suverenitet okolnih država, otima im dijelove teritorija i koji je on kurac na kraju krajeva da određuje u kojem vojnom savezu će biti okolne države. Kao da srbija kaže da slovenija i hrvatska ne mogu biti u nato paktu jer je to njima na granici.
tocno...srbija moze reci hrvatska i slovenija kao nato clanice nas ugrozavaju..idemo hrvatsku napast da je 'denacificiramo' i 'denatoiziramo' ne mislimo je okupirat samo cemo kao fol rukovodstvo promjeniti i staviti pupovca na celo..a usput cemo napraviti jedno desetak vukovara i stotinjak ovcara ali to je samo iz obrambenih razloga i sigurnosnih jer nas je hrvatska ugrozavala preko nato-a
E da, baš tako.

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/3/2022, 23:16

Hartmann wrote:Putin je zaprijetio bILO KOJOJ sili sa Zapada,ako se upetlja u rat,da ce proci jako lose.Biden je izjavio da mu ne pada napamet da zaratuje sa Rusijom..
Ameri koriste proxy idiote poput Ukrajine,i slicnih da napakosti Rusiji,oslabi joj ugled u svijetu,i pokusa je financijski unistiti.To se pak obija u glavu polako svima ,Rusiji najmanje,jer je usla u savez sa Kinom,Indijom,Pakistanom,Iranom,a sa njima potpisala dugogodisnje isporuke plina i nafte.
Biden je sam priznao da je svojim postupcima uspio samo napraviti drugo najvece ekonomsko trziste na svijetu..
Koji vrazji Ameri u ratu.lRatuju oni sa inflacijom i brutalnim rastom cijena energenata..
odi u rusiju zivjet ako sve ili ce 'bujati i cvjetati'..nego se klataris po njemackoj..naravno da se drzis one sigurice 'koga rus hrani..'...ti si poput drugih rusofila ovdje...'patis za prvom ljubavi ali se ozenio sa drugom jer ljubav ide kroz zeludac a ne simpatiju'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 9/3/2022, 23:16

Hartmann wrote:A kao Rusi su svjetsko zlo... :cleanteeth 

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Img_2020
Pa za susjede su zlo. Postavljaju im svoje predsjednike, okupiraju teritorij, objašnjavaju da su isto rusi ali to ne znaju i oslobađaju ih samih sebe.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Hartmann 9/3/2022, 23:17

Usput,direktno u US,je glasalo 8:1 ljudi protiv onoga sto radi US administracija.Ameri su kao prosjecni narod normalni,kao i bilo koji drugi obicni narod u bilo kojoj drzavi.Sranja prave administracije,pod uticajem interesno financijskih grupa,koje svojim bogatstvom kreiraju dogadjaje na planetu..

2021-01-04

Back to top Go down

Post by kaya 9/3/2022, 23:18

Idu oni boktehebo denacificirati susjednu državu, kao nisu ukrajinci nego rusi.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/3/2022, 23:19

Hartmann wrote:Usput,direktno u US,je glasalo 8:1 ljudi protiv onoga sto radi US administracija.Ameri su kao prosjecni narod normalni,kao i bilo koji drugi obicni narod u bilo kojoj drzavi.Sranja prave administracije,pod uticajem interesno financijskih grupa,koje svojim bogatstvom kreiraju dogadjaje na planetu..
Ma dosadan si s amerima, jesu oni u ovom ratu?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 9/3/2022, 23:19

AssadNaPodmornici wrote:
Gnječ wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Pa oni navijaju za rat a onda Putin pokrene rat.
Netko mi je pričao da je Putin njihov igrač što bi moglo imati smisla

Zanimljiva teorija zavjere. De malo to elaboriraj.

Pa to sam pročita negdje. Da je Putin isto igrač velikog reseta Putin će dovršiti posao što je korona započela. Ali to su teorije

Daj link ako postoji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/3/2022, 23:20

kaya wrote:
Hartmann wrote:Usput,direktno u US,je glasalo 8:1 ljudi protiv onoga sto radi US administracija.Ameri su kao prosjecni narod normalni,kao i bilo koji drugi obicni narod u bilo kojoj drzavi.Sranja prave administracije,pod uticajem interesno financijskih grupa,koje svojim bogatstvom kreiraju dogadjaje na planetu..
naivno im opravdanje...meni je dovoljno za koga su gnjec,drago,hartman,levi,alfa ja znam da sam na pravoj strani..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hartmann 9/3/2022, 23:21

kaya wrote:
Hartmann wrote:A kao Rusi su svjetsko zlo... :cleanteeth 

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Img_2020
Pa za susjede su zlo. Postavljaju im svoje predsjednike, okupiraju teritorij, objašnjavaju da su isto rusi ali to ne znaju i oslobađaju ih samih sebe.

Ovo sto zelim reci,je da je ovo samo predstava za obicne ljude.U pozadini se dogadjaju brutalne promjene.Jesi li cula da je WHO pritisnuo sve svjetske vlade,da potpisu dokumenat,u kojem daju apsolutnu vlast,WHO-u da kreira poteze,zaobilazeci drzavne institucije..Do 1.5. svi moraju potpisati.Nizozemska i Njemacka su vec potpisale,najesen krece OBAVEZNO cjepljenje,odnosno implementacija GENSKE TERAPIJE.Imam zanimljiv video,gdje su mocni likovi u farmaciji skinuli bijele rukavice,i otvoreno govore o genskoj terapiji,ne vise "vakcini"..

2021-01-04

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/3/2022, 23:22

kaya wrote:Idu oni boktehebo denacificirati susjednu državu, kao nisu ukrajinci nego rusi.
..isti ko i srbi..i oni su 91 krenuli na hrvatsku deustasizirati i posrbiti koga naravno postede..nek rusofili kazu da nije tako bilo..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/3/2022, 23:23

Ma idem lec pitaj boga gdje sam to pročita prije par dana. Osobno ne vjerujem u to, mislim da se Putin jednostavno žestoko zajeba, precijenio je svoju vojsku a podcijenio protivnika i sada vise gotovo ne osvaja ništa sada je rat kao u Bosni. Dovući će artiljeriju kraj okruženih gradova i sve će uništavati unutra. Uglavnom pobit će više civila u 4mjeseca nego srbi u 4 godine osim ako ne popuste malo oni malo drugi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hartmann 9/3/2022, 23:23

kaya wrote:
e ovako..Vidim da ti razmisljanje nije jaca strana,pa da...

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Img_2021

2021-01-04

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/3/2022, 23:23

Razina igre - Planetarna kontrola
U tijeku je igra za kontrolu planeta. To se aktivno odvija već stotinama godina. Ovo nije igra komunizma protiv kapitalizma, istoka protiv zapada ili katolika protiv heretika ili islama protiv nevjernika. Te igre i druge slične njima su skrojene "crvene haringe" i dobro su objavljene i korištene od strane modelara i kreatora scenarija kako bi izgledale kao najveće, koje privlače najviše pažnje, problematične, opasne, upletene, otkrivajuće, skupe, strašne i značajne igre i sukobi oko.

Ljudi u njih "vjeruju", žive i umiru u njih, mrze ih, vole ih, pokušavaju pobjeći od njih, itd. Oni su vrlo "stvarni" i stalno ih izvještavaju mediji.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t50782-putin-i-reptili-iz-amerike
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hartmann 9/3/2022, 23:25

AssadNaPodmornici wrote:Ma idem lec pitaj boga gdje sam to pročita prije par dana. Osobno ne vjerujem u to, mislim da se Putin jednostavno žestoko zajeba, precijenio je svoju vojsku a podcijenio protivnika i sada vise gotovo ne osvaja ništa sada je rat kao u Bosni. Dovući će artiljeriju kraj okruženih gradova i sve će uništavati unutra. Uglavnom pobit će više civila u 4mjeseca nego srbi u 4 godine osim ako ne popuste malo oni malo drugi
Stao je jer je ukrainska vlast dekretom proglasila izdajnike one koji pokusaju izici iz ratne zone,govorim o civilima,a kazna je za to dozivotna robija..

2021-01-04

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/3/2022, 23:26

nije daleko vrijeme kada ce rusofili se cupati..'ko ja rusofil?nisam majke mi i eura mi'...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/3/2022, 23:26

vuksadinare wrote:
kaya wrote:
naivno im opravdanje...meni je dovoljno za koga su gnjec,drago,hartman,levi,alfa ja znam da sam na pravoj strani..
na strani pravog sektora
a
znao sam da se u tebi krije mali nacik
tctct
koja ste vi lgtb ekipa, nevjerovat
ja ne opravdavam, ja podrzavam denacifikaciju  ukrajine, 
sta tu nije jasno

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 9/3/2022, 23:27

vuksadinare wrote:nije daleko vrijeme kada ce rusofili se cupati..'ko ja rusofil?nisam majke mi i eura mi'...
paz ako ides u ukrajinu da ne propjevas katjushu

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/3/2022, 23:27

Leviathan2 wrote:
vuksadinare wrote:
kaya wrote:
na strani pravog sektora
a
znao sam da se u tebi krije mali nacik
tctct
koja ste vi lgtb ekipa, nevjerovat
ja ne opravdavam, ja podrzavam denacifikaciju  ukrajine, 
sta tu nije jasno
po toj logici opravdas i agresiju srbije na hrvatsku..i oni su nas krenuli deustasizirati i mantrali su o ugrozenosti..isti narativ je i kod rusa..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 9/3/2022, 23:28

AssadNaPodmornici wrote:Ma idem lec pitaj boga gdje sam to pročita prije par dana. Osobno ne vjerujem u to, mislim da se Putin jednostavno žestoko zajeba, precijenio je svoju vojsku a podcijenio protivnika i sada vise gotovo ne osvaja ništa sada je rat kao u Bosni. Dovući će artiljeriju kraj okruženih gradova i sve će uništavati unutra. Uglavnom pobit će više civila u 4mjeseca nego srbi u 4 godine osim ako ne popuste malo oni malo drugi

Putin u biti imao jake globalističke poteze do sada, prvo je otvoreno htio u Nato, stalno pokušava utjecati u svjetskim aferama i krizistima, organizira olimpijadu i svjetsko prvenstvo kod rusa itd, ne bih se iznenadio da ima tu više nego znamo, teza i antiteza stvaraju sintezu, žrtvovao je svoje Ruse napadom s pološom vojskom, kako bi se mogao odviti alkemijski međunarodni proces koji sigurno ne možemo dalje predvidjeti...
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Hartmann 9/3/2022, 23:28

Hajte,ekipa laku noc..Nisam niti ocekivao objektivno razmisljanje...Navijanje je nesto sto je vrhuski domet,balkanskih plemena..

Pozdrav od Putina..

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 28 Img_2022

2021-01-04

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 9/3/2022, 23:29

Hartmann wrote:
Stao je jer je ukrainska vlast dekretom proglasila izdajnike one koji pokusaju izici iz ratne zone,govorim o civilima,a kazna je za to dozivotna robija..

Jebiga mobiliziraju muškarce za sveti domovinski rat protiv Rusije.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 50 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics