Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
....nikad pid ruskom cizmom slava ukrajini...nikad pod sektaskom krivoslavnom ruskom i srpskom 'crkvom'..europa europljanima azija azijatima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:....nikad pid ruskom cizmom slava ukrajini...nikad pod sektaskom krivoslavnom ruskom i srpskom 'crkvom'..europa europljanima azija azijatima
ne boj se,sve ce biti u redu..
Hartmann wrote:Niti jedni niti drugi..Rotschildovi i onaj Klaus Schwab.Oni agitiraju za rat,a imaju brutali uticaj.Naravno stoka sitna zuba vidi ono sto im je iskljucivo pred nosom.nema tu kapaciteta za kriticko promisljanjeGnječ wrote:RayMabus wrote:De prestanite se svađat radi gluposti.
Vidim da puno vas pokušava ovo ubijanje civila opravdat nekakvom Amerikom, gmazovima i šta ti ja znam.
Prebolesno.
A tko je sve ovo zapoceo pizda ti materina. Jel Putin ili ameri?
Pa oni navijaju za rat a onda Putin pokrene rat.
Netko mi je pričao da je Putin njihov igrač što bi moglo imati smisla
vuksadinare wrote:....nikad pid ruskom cizmom slava ukrajini...nikad pod sektaskom krivoslavnom ruskom i srpskom 'crkvom'..europa europljanima azija azijatima
Ajd pusi kurac nepismena dinarska izdrkotino. Koji odron bog te jebo. Jel su svi rvati taki ili ima i gorih?
Guest- Guest
Malo preocito,jel?Netko mi prica??..necemo se tako igrati...AssadNaPodmornici wrote:Hartmann wrote:Niti jedni niti drugi..Rotschildovi i onaj Klaus Schwab.Oni agitiraju za rat,a imaju brutali uticaj.Naravno stoka sitna zuba vidi ono sto im je iskljucivo pred nosom.nema tu kapaciteta za kriticko promisljanjeGnječ wrote:
i ima..samo ovi zadojeni rusofili to ne kuze..kome je ova putinova agresija nastetila?..pa upravo najvise onima koji su ga simpatizirali i bili mu saveznici a najmanje putinu...srbija ni u snu vise ne moze racinati na kosovo a pogotovo srpsku..dodik je shvatio da ga je putler zajebao..orban takodjer..milis zeman od jednog od najvecih obozavatelja putina sad ga vrijedja..zajebo je trumpa...koji se poceo politicki oporavljati i sad mu putin agresijom kajlu metne a bidnog promovira prakticno u dobitnika..cak i kazahstan je od putina rikverc napravio..AssadNaPodmornici wrote:Hartmann wrote:Niti jedni niti drugi..Rotschildovi i onaj Klaus Schwab.Oni agitiraju za rat,a imaju brutali uticaj.Naravno stoka sitna zuba vidi ono sto im je iskljucivo pred nosom.nema tu kapaciteta za kriticko promisljanjeGnječ wrote:
2015-09-08
Hartmann wrote:vuksadinare wrote:....nikad pid ruskom cizmom slava ukrajini...nikad pod sektaskom krivoslavnom ruskom i srpskom 'crkvom'..europa europljanima azija azijatima
ne boj se,sve ce biti u redu..
:D
AssadNaPodmornici wrote:Hartmann wrote:Niti jedni niti drugi..Rotschildovi i onaj Klaus Schwab.Oni agitiraju za rat,a imaju brutali uticaj.Naravno stoka sitna zuba vidi ono sto im je iskljucivo pred nosom.nema tu kapaciteta za kriticko promisljanjeGnječ wrote:
Zanimljiva teorija zavjere. De malo to elaboriraj.
Guest- Guest
Ubi nas argumentima.Dobro,navijanje je lijepo,no ako zelim objektivnu situaciju,onda moramo podastrijeti argumente,nije li tako.OVO tvoje su osjecaji i navijanje,jer su Rusi pravoslavci,a to vam smeta..vuksadinare wrote:i ima..samo ovi zadojeni rusofili to ne kuze..kome je ova putinova agresija nastetila?..pa upravo najvise onima koji su ga simpatizirali i bili mu saveznici a najmanje putinu...srbija ni u snu vise ne moze racinati na kosovo a pogotovo srpsku..dodik je shvatio da ga je putler zajebao..orban takodjer..milis zeman od jednog od najvecih obozavatelja putina sad ga vrijedja..zajebo je trumpa...koji se poceo politicki oporavljati i sad mu putin agresijom kajlu metne a bidnog promovira prakticno u dobitnika..cak i kazahstan je od putina rikverc napravio..AssadNaPodmornici wrote:Hartmann wrote:
Niti jedni niti drugi..Rotschildovi i onaj Klaus Schwab.Oni agitiraju za rat,a imaju brutali uticaj.Naravno stoka sitna zuba vidi ono sto im je iskljucivo pred nosom.nema tu kapaciteta za kriticko promisljanje
..i netko je dobro napisao..putin je potpao potpuno pid veliko rusku politiku ruske pravoslavne crkve kirila..kakav je to poglavar koji zaziva ubijanje pripadnika iste vjere i jos tko to ne cini nije krscanin..to si samo mogao cuti iz usta popcina iz spc-a..a takvima kajlu drzi agentura poput draga,hartmana,alfe,gnjeca,levija,ringai jos nekih..sve dokazanih od prije 'zastitnika' hrvatskih interesa i ne samo na ovoj temi rusija ukrajina...dokaza koliko hoces...
2015-09-08
a ja se čudim što smo u kurcu k'o država.
čudo je da nismo i gori.
odoh.
do zavrtva tovariši.
čudo je da nismo i gori.
odoh.
do zavrtva tovariši.
Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci.
Pa amerikanci nisu metak opalili, još.
A izlika da putin neće nato granici da ga ne napadnu je toliko glupa. Pa njega nato može napasti i iz amerike , ne mora biti na granici, da želi jel.
Razlog je taj da on želi biti veliko mudo , ne prizna suverenitet okolnih država, otima im dijelove teritorija i koji je on kurac na kraju krajeva da određuje u kojem vojnom savezu će biti okolne države. Kao da srbija kaže da slovenija i hrvatska ne mogu biti u nato paktu jer je to njima na granici.
A izlika da putin neće nato granici da ga ne napadnu je toliko glupa. Pa njega nato može napasti i iz amerike , ne mora biti na granici, da želi jel.
Razlog je taj da on želi biti veliko mudo , ne prizna suverenitet okolnih država, otima im dijelove teritorija i koji je on kurac na kraju krajeva da određuje u kojem vojnom savezu će biti okolne države. Kao da srbija kaže da slovenija i hrvatska ne mogu biti u nato paktu jer je to njima na granici.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha likes this post
ne smetaju meni pravoslavci oni pravi..poput ukrajinaca,makedonaca,grka,rumunja,crnogoraca..ali velikopravoslavci ili velikokrivoslavci i sektasi poput rpc-a i spc-a da...Hartmann wrote:Ubi nas argumentima.Dobro,navijanje je lijepo,no ako zelim objektivnu situaciju,onda moramo podastrijeti argumente,nije li tako.OVO tvoje su osjecaji i navijanje,jer su Rusi pravoslavci,a to vam smeta..vuksadinare wrote:i ima..samo ovi zadojeni rusofili to ne kuze..kome je ova putinova agresija nastetila?..pa upravo najvise onima koji su ga simpatizirali i bili mu saveznici a najmanje putinu...srbija ni u snu vise ne moze racinati na kosovo a pogotovo srpsku..dodik je shvatio da ga je putler zajebao..orban takodjer..milis zeman od jednog od najvecih obozavatelja putina sad ga vrijedja..zajebo je trumpa...koji se poceo politicki oporavljati i sad mu putin agresijom kajlu metne a bidnog promovira prakticno u dobitnika..cak i kazahstan je od putina rikverc napravio..AssadNaPodmornici wrote:
2015-09-08
Jedno je sigurno, rusofili imaju stvarno bujnu maštu.kaya wrote:Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci.
tocno...srbija moze reci hrvatska i slovenija kao nato clanice nas ugrozavaju..idemo hrvatsku napast da je 'denacificiramo' i 'denatoiziramo' ne mislimo je okupirat samo cemo kao fol rukovodstvo promjeniti i staviti pupovca na celo..a usput cemo napraviti jedno desetak vukovara i stotinjak ovcara ali to je samo iz obrambenih razloga i sigurnosnih jer nas je hrvatska ugrozavala preko nato-akaya wrote:Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci.
2015-09-08
Putin je zaprijetio bILO KOJOJ sili sa Zapada,ako se upetlja u rat,da ce proci jako lose.Biden je izjavio da mu ne pada napamet da zaratuje sa Rusijom..
Ameri koriste proxy idiote poput Ukrajine,i slicnih da napakosti Rusiji,oslabi joj ugled u svijetu,i pokusa je financijski unistiti.To se pak obija u glavu polako svima ,Rusiji najmanje,jer je usla u savez sa Kinom,Indijom,Pakistanom,Iranom,a sa njima potpisala dugogodisnje isporuke plina i nafte.
Biden je sam priznao da je svojim postupcima uspio samo napraviti drugo najvece ekonomsko trziste na svijetu..
Koji vrazji Ameri u ratu.lRatuju oni sa inflacijom i brutalnim rastom cijena energenata..
Ameri koriste proxy idiote poput Ukrajine,i slicnih da napakosti Rusiji,oslabi joj ugled u svijetu,i pokusa je financijski unistiti.To se pak obija u glavu polako svima ,Rusiji najmanje,jer je usla u savez sa Kinom,Indijom,Pakistanom,Iranom,a sa njima potpisala dugogodisnje isporuke plina i nafte.
Biden je sam priznao da je svojim postupcima uspio samo napraviti drugo najvece ekonomsko trziste na svijetu..
Koji vrazji Ameri u ratu.lRatuju oni sa inflacijom i brutalnim rastom cijena energenata..
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:Hartmann wrote:
Niti jedni niti drugi..Rotschildovi i onaj Klaus Schwab.Oni agitiraju za rat,a imaju brutali uticaj.Naravno stoka sitna zuba vidi ono sto im je iskljucivo pred nosom.nema tu kapaciteta za kriticko promisljanje
Zanimljiva teorija zavjere. De malo to elaboriraj.
Pa to sam pročita negdje. Da je Putin isto igrač velikog reseta Putin će dovršiti posao što je korona započela. Ali to su teorije
Jako bujnu. Oni su jedino krivi što ih ovakvi ne mogu napasti jer se ne usude. Eto da su tu ukrajinu stvarno primili u nato putin ne bi samo tako poslao tenkove. I ne bi ih dirao. Onda nije ni čudo da susjedi ovakvih žele u nato.Šandor Winnetou wrote:Jedno je sigurno, rusofili imaju stvarno bujnu maštu.kaya wrote:Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci.
Last edited by kaya on 9/3/2022, 23:13; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaya wrote:Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci.
Kako je lijepo biti plavusa.
Guest- Guest
Hartmann- Posts : 2008
2021-01-04
E da, baš tako.vuksadinare wrote:tocno...srbija moze reci hrvatska i slovenija kao nato clanice nas ugrozavaju..idemo hrvatsku napast da je 'denacificiramo' i 'denatoiziramo' ne mislimo je okupirat samo cemo kao fol rukovodstvo promjeniti i staviti pupovca na celo..a usput cemo napraviti jedno desetak vukovara i stotinjak ovcara ali to je samo iz obrambenih razloga i sigurnosnih jer nas je hrvatska ugrozavala preko nato-akaya wrote:Meni je ovo s amerikancima fakat već presmiješno. Napadne slobo sa svojim zmazancima i barbarima rh , tko je kriv , amerikanci jer su priznali rh. Napadne putin s rusima ukrajinu , krivi opet amerikanci.
2015-08-15
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu