Rublja potonula na novi minimum prema dolaru i euru
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Rublja potonula na novi minimum prema dolaru i euru
Ringo10 wrote:Ne znam, ali na unutrašnjem tržištu Rusije pad ili uspon Rublje na znači mnogo
Uostalom pad je zaustavljen ... Rublja varira ali ne ide više ispod one tačke kad je maksimalno potonula
Rusija se ipak pripremila za ovo sve
bilo na tv-u ... veli rus koji će nam kurac dolar u rusiji?
plaćamo u rubljama i boli nas kurac i za dolar i euro.
njima je važno održavati kupovnu moć domaćeg stanovništva i ekonomiju bez većeg potresa.
kako će ameri kad im je cijena goriva skočila u nebo, to neka si oni misle.
kako kod tebe cijena goriva?
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
Kod mene benzin 2 dolara Prvi put to vidim u zivotu
Jos Australija ima svoje izvore gasa i nafte
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Rusija je iskljucena iz monetarnog sustava Zapada,kako onda..??
Benzin u Rusiji je oko pola Eura,hrana i ostalo,na normanom nivou..
Tema je besmislena
Tema je besmislena
Tako što $680 milijardi nije u funkciji, kao ni ušteđevine ruskih građana.Hartmann wrote:Rusija je iskljucena iz monetarnog sustava Zapada,kako onda..??
Tema je besmislena
Ostalo će ti objasniti znalci...ako budu mislili da to ima smisla tebi objašnjavati.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ringo10 wrote:Kod mene benzin 2 dolara Prvi put to vidim u zivotu
Preseli se u Rusiju, tamo je 0.5 €.
2016-07-22
Ne seri Eroo.Eroo wrote:Ringo10 wrote:Kod mene benzin 2 dolara Prvi put to vidim u zivotu
Ovo ne ide na dobro
2015-09-24
Zašto ste navijali za to rusko zlo? Sad vidiš što znači kletva pazi što želiš, moglo bi ti se to i ostvariti.Ringo10 wrote:Ne seri Eroo.Eroo wrote:Ringo10 wrote:Kod mene benzin 2 dolara Prvi put to vidim u zivotu
Ovo ne ide na dobro
Ima Putin 2300 tona zlata a i Rusija svake godine izvadi 300 tona.
1 tona je 60 miljona dolara pa sad računaj.
1 tona je 60 miljona dolara pa sad računaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim da sam izračunao da bi kovanica volumena od 5 kuna kad bi bila 99,99% zlato težila oko 20 grama.
Dakle to je onda , gram je 60 dolara , 1200 dolara.
Otisneš serijski broj i napraviš zlatnik 1 rublja i u centralnoj banci za to uvijek dobiješ 1 do 3% više nego da tu količinu zlata rastopiš.
Eto ti rješenje.
Dakle to je onda , gram je 60 dolara , 1200 dolara.
Otisneš serijski broj i napraviš zlatnik 1 rublja i u centralnoj banci za to uvijek dobiješ 1 do 3% više nego da tu količinu zlata rastopiš.
Eto ti rješenje.
2014-04-11
1 Kg je 1000 grama dakle , 50 zlatnika volumena kovancie od 5 kuna a svaki vrijedi 1200 dolara.
Fino ko 13 plaća državnim službenicima a u šta spadaju i časnici ruske vojske.
Kad ideš kupit auto koje košta 1300 dolar onda možeš platit i zlatnim rubljima jer njegova je vrijednost 1200 dolara i još dodaš protuvrijednost u papirnatim rubljima od 100 dolara i tamo na računu to piše i ta zlatna rublja se pratit i njen serijski broj na kojem je i godina izdavanja.
Eto ti rješenje.
Fino ko 13 plaća državnim službenicima a u šta spadaju i časnici ruske vojske.
Kad ideš kupit auto koje košta 1300 dolar onda možeš platit i zlatnim rubljima jer njegova je vrijednost 1200 dolara i još dodaš protuvrijednost u papirnatim rubljima od 100 dolara i tamo na računu to piše i ta zlatna rublja se pratit i njen serijski broj na kojem je i godina izdavanja.
Eto ti rješenje.
2014-04-11
Sada se kupuje rublja a kasnije prodaje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Novac je povjerenje a rublja je povjerenje države koja s zove Rusija a ona je to povjerenje izgubila.
Zato toliki pad rublje. Ne želi je nitko.
Zlato svatko želi. Rekoh šta je rješenje da se ne štampaju nule na toj novčanici od rublje.
Zlatna rublja, kovanica volumena i oblika kovanice od 5 kuna dakle 20 grama 99,99% zlata a vrijednosti oko 1200 dolara.
Zato toliki pad rublje. Ne želi je nitko.
Zlato svatko želi. Rekoh šta je rješenje da se ne štampaju nule na toj novčanici od rublje.
Zlatna rublja, kovanica volumena i oblika kovanice od 5 kuna dakle 20 grama 99,99% zlata a vrijednosti oko 1200 dolara.
2014-04-11
Sad je u ovome trenutku 117.58 Rubalja za dolar
Maksimum je bio prije dva ili tri dana 155.5
Maksimum je bio prije dva ili tri dana 155.5
2015-09-24
Meni je onaj ministar energetike a sad je on ministar vlade prezimenjak.
Ja san vas lipo upozorava prije ovog napada da je on rodom iz Donbasa i da mu je selo na prvoj liniji obrane i da on neće dat to azovcima.
Alexander Valentinovich Novak (Russian: Александр Валентинович Нóвак; born 23 August 1971 in Avdiivka, Donetsk Oblast, Ukrainian SSR), is a Ukrainian-born Russian politician who is the current Deputy Prime Minister of Russia since 2020.
Previously, he was the Minister of Energy of Russia between 2012 and 2020, before being replaced by the general director of RusHydro, Nikolay Shulginov.
Ja san vas lipo upozorava prije ovog napada da je on rodom iz Donbasa i da mu je selo na prvoj liniji obrane i da on neće dat to azovcima.
Alexander Valentinovich Novak (Russian: Александр Валентинович Нóвак; born 23 August 1971 in Avdiivka, Donetsk Oblast, Ukrainian SSR), is a Ukrainian-born Russian politician who is the current Deputy Prime Minister of Russia since 2020.
Previously, he was the Minister of Energy of Russia between 2012 and 2020, before being replaced by the general director of RusHydro, Nikolay Shulginov.
23 August 1971 (age 50) Avdiivka, Donetsk Oblast, Soviet Union (now Ukraine) |
2014-04-11
Kaže da od sankcija Rusija ima čak i koristi
Govoreći o sankcijama koje razmatra Rusija, smatra da zbog porasta cijena energenata u svijetu koristi ima i sama Rusija."Zanimljivo je što bi Rusija mogla poduzeti jer ona nije veliki izvoznik roba, osim energije. Najviše bi mogli naštetiti kad bi rekli da nema više isporuke plina i nafte. Pitanje je hoće li to napraviti jer paradoksalno je da, kako cijene rastu, i oni imaju koristi.
Izazvali su rat, posljedica su visoke cijene energenata, oni ih i dalje isporučuju i zarađuju puno više nego prije koji mjesec. Ako bi zaista htjeli naštetiti Europi, onda bi ovaj čas mogli prekinuti isporuku plina i nafte i to bi bio veliki udar na europsku ekonomiju", smatra Cvrtila.
Nastavio je da su Rusi rekli da rade popis sankcija koji bi mogao završiti ipak s metalima i rudama koje isporučuje Zapad.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/strucnjak-za-geopolitiku-cvrtila-rusi-od-prodaje-nafte-i-plina-sad-zaradjuju-jos-vise/2345998.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
2014-04-11
GLASNOGOVORNIK Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da je gospodarska situacija u Rusiji "apsolutno bez presedana" i okrivio Zapad za vođenje "ekonomskog rata" protiv Rusije.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kremlj-nase-gospodarstvo-je-dozivjelo-sok-ovo-je-rat-bez-presedana/2346196.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Zlatna rublja.
Ovako kako san ti opisa.
13 plaća državnim službenicima a u to upadaju i časnici ruske vojske.
Kovanica od 5 kuna, 20 grama, 1200 dolara.
Ako je stavi u rusku centralnu banku ona je isto valuta i ako želi isplatu u rubljima onda je 1 do 3% od trenutne cijene zlata ( tako da im se ne isplati rastopiti jer ovdje uvijek ima nešto veću vrijednost od one na tržištu ).
Serijski broj i godina proizvodnje te omogućavanje plaćanje u autosalonima u Moskvi i široj okolici koji će biti povezani s centralnom bankom Rusije i pratit će se po serijskom broju kretanje svake kovanice.
Također ako je ona već u trezoru centralne bake i netko dođe s takvim serijskim brojem to je lažnjak dakle hapšenje.
Uređaji za volumen su cijev i prorez. Ako kovancia ne može kroz to nije dobar volumen. Lažna je.
Nakon toga vaganje na specijalnoj vagi.
20 grama to je 1200 dolar dakle auto koje košta 1300 a želi kupit djetetu može i ovako 1 zlatna rublja a ostalo u papirnatim rubljama.
13 plaća za državne službenike i to je novac a pošto su oni država a ovo je lova oni će sami održavat taj sistem.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kremlj-nase-gospodarstvo-je-dozivjelo-sok-ovo-je-rat-bez-presedana/2346196.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
-
Zlatna rublja.
Ovako kako san ti opisa.
13 plaća državnim službenicima a u to upadaju i časnici ruske vojske.
Kovanica od 5 kuna, 20 grama, 1200 dolara.
Ako je stavi u rusku centralnu banku ona je isto valuta i ako želi isplatu u rubljima onda je 1 do 3% od trenutne cijene zlata ( tako da im se ne isplati rastopiti jer ovdje uvijek ima nešto veću vrijednost od one na tržištu ).
Serijski broj i godina proizvodnje te omogućavanje plaćanje u autosalonima u Moskvi i široj okolici koji će biti povezani s centralnom bankom Rusije i pratit će se po serijskom broju kretanje svake kovanice.
Također ako je ona već u trezoru centralne bake i netko dođe s takvim serijskim brojem to je lažnjak dakle hapšenje.
Uređaji za volumen su cijev i prorez. Ako kovancia ne može kroz to nije dobar volumen. Lažna je.
Nakon toga vaganje na specijalnoj vagi.
20 grama to je 1200 dolar dakle auto koje košta 1300 a želi kupit djetetu može i ovako 1 zlatna rublja a ostalo u papirnatim rubljama.
13 plaća za državne službenike i to je novac a pošto su oni država a ovo je lova oni će sami održavat taj sistem.
2014-04-11
Dragovit wrote:Ringo10 wrote:Ne znam, ali na unutrašnjem tržištu Rusije pad ili uspon Rublje na znači mnogo
Uostalom pad je zaustavljen ... Rublja varira ali ne ide više ispod one tačke kad je maksimalno potonula
Rusija se ipak pripremila za ovo sve
bilo na tv-u ... veli rus koji će nam kurac dolar u rusiji?
plaćamo u rubljama i boli nas kurac i za dolar i euro.
njima je važno održavati kupovnu moć domaćeg stanovništva i ekonomiju bez većeg potresa.
kako će ameri kad im je cijena goriva skočila u nebo, to neka si oni misle.
kako kod tebe cijena goriva?
Pa ono shto sam vec piisao kada je bio rat u Iraku opljackali su tu zemlju i dovlachili naftu u USA , Texas i pumpalii u prazne bushotiine a nas su odrali kao majmune jer tada je ciijena goriva prije rata biila 1.50 dolara galon a kada je rat pocheo skocchila na 5.Evo objashnjenje Puutinovo ameriima za viisoku cijenu goriva.Alii nisu uveli sankcije za gorivo atomskih centrala jer bi amerika stala a cijene elektrichne energiije bi skochile u nebo.Jebiga ne kazu dzaba ljudi da medalja ima dvije strane.Aono scwapsko govno shiri lazi o NJemachkoj kako nije ovisna o ruskim energentima dok mu onaj Schultz cvili ko pashche.
„Isporuke ruske nafte na američko tržište nisu bile veće od tri odsto. To je zanemarljivo mala količina. A cene im rastu. Mi s tim nemamo apsolutno ništa. I čak s tim nema nikakve veze zabrana uvoza ruske nafte. Prosto se kriju iza takvih odluka, kako bi ponovo obmanuli sopstveno stanovništvo“, rekao je Vladimir Putin nakon sastanka s premijerom Rusije Mihailom Mišustinom i članovima vlade o situaciji u ruskoj ekonomiji nakon novih zapadnih sankcija.
„Neprijateljske zemlje pozivaju svoje građane da stegnu kaiševe i da se oblače toplije, a nas okrivljuju za to. Mi, međutim, ispunjavamo sve svoje energetske obaveze“, rekao je Putin.
Rusija ima energente, ostali nista.
Rublja se sada kupuje.
Verujem i sa Zapada da kupuju spekulanti.
Rublja se sada kupuje.
Verujem i sa Zapada da kupuju spekulanti.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Eroo wrote:Ringo10 wrote:Kod mene benzin 2 dolara Prvi put to vidim u zivotu
Vrati se u svoju selendru pizda ti materina.Ti cesh govoriti nekome gdje da zivi staro smece.Pa piizda vam materina glupa ,ja sam trazio preseljenje u Rusiju ali mi nisu dali kada su vidjeli odakle dolazim .Ljudi su odlazili na zapad zato shto su tamo imali vec nekoga a znanje jezika je isto tako vazno kao i danas kada se odlazi odlazi se tamo tko ti moze pomoci uu prvim danima..Upoznao sam dosta rusa koji su nakon raspada SSSR otishli na zapad ii svi do jednoga su bili dobri radnici,vrijedni i poslushni valjda ih tako izdresirao komunizam,ali nikad od njih nisam chuo neshto loshe o drugim narodima.Ukrajinci i rusi se druzili i izmedju sebe govorili ruski.Jedino ruskinje su bile prefrigane ,kad vidi da imash lovu spremna je na sve valjda kao i sve zene ovog svijeta.
Požuri kupiti i obogati se...Serbinho-3 wrote:Sada se kupuje rublja a kasnije prodaje.
2016-07-22
Pizda ti materina.mentalitet wrote:Eroo wrote:Ringo10 wrote:Kod mene benzin 2 dolara Prvi put to vidim u zivotu
Vrati se u svoju selendru pizda ti materina.Ti cesh govoriti nekome gdje da zivi staro smece.Pa piizda vam materina glupa ,ja sam trazio preseljenje u Rusiju ali mi nisu dali kada su vidjeli odakle dolazim .Ljudi su odlazili na zapad zato shto su tamo imali vec nekoga a znanje jezika je isto tako vazno kao i danas kada se odlazi odlazi se tamo tko ti moze pomoci uu prvim danima..Upoznao sam dosta rusa koji su nakon raspada SSSR otishli na zapad ii svi do jednoga su bili dobri radnici,vrijedni i poslushni valjda ih tako izdresirao komunizam,ali nikad od njih nisam chuo neshto loshe o drugim narodima.Ukrajinci i rusi se druzili i izmedju sebe govorili ruski.Jedino ruskinje su bile prefrigane ,kad vidi da imash lovu spremna je na sve valjda kao i sve zene ovog svijeta.
Ovdje uopće ne pričamo o narodima. Ja nikada. Jesam li ikada i jednu lošu rekao o Rusima kao narodu?
Bravu, ako ne slijediš temu ne trebaš ni komentirati. OK? Pizda ti materina.
2016-07-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Turska lira snažno pala prema dolaru
» Korištenje bitcoina kao zakonskog sredstva za plaćanje počet će za 90 dana, a devizni tečaj bitcoina prema dolaru će odrediti tržište.
» Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
» Korištenje bitcoina kao zakonskog sredstva za plaćanje počet će za 90 dana, a devizni tečaj bitcoina prema dolaru će odrediti tržište.
» Ide novi val, 10 milijuna Iračana se pokrenulo prema Europi!
» Miro Bulj: Vlada Hrvatske se prema Hrvatima u BiH odnosi kao prema Indijancima
» silina mržnje prema Thompsonu i prema hrvatskim braniteljima
Page 3 of 4