Ruska invazija na Ukrajinu
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
još veći za vas što im ne možete ništaRingo10 wrote:Problem sa ustasama je to sto postoje...
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mortal wrote:još veći za vas što im ne možete ništaRingo10 wrote:Problem sa ustasama je to sto postoje...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
aj ti sa mnom kuhat vojnicki grah momcima i vidat im rane, pusti muske da ratujumortal wrote:rakija?... ?AssadNaPodmornici wrote:ti ne čitaš. izila ti rakija mozak. quotaš moj post gdje se ja pitam gdje su ukrainske krstareće rakete neptun. to su ukri razvili i lansira se sa kopna i služi za gađanje brodova.mortal wrote:
ne čitaš
potopili brod, ne rakete
nakon toga ti pišeš da su ih "potopili"
ja pitam kako mogu potopiti vlastite obalne lansere projektila.
ti pričaš o nekom brodu?
ugl ne želim spamati temu, ali ono.. eto povlačim se upravu si
pročitaj ponovo
ionako ništa ne radiš
doci ce islamisti ceceni da nas deustasiziraju.. ...samo prvo moraju nekog pobjediti
2015-09-08
u ratu sam ih štitila da ne dobiju raneNoor wrote:aj ti sa mnom kuhat vojnicki grah momcima i vidat im rane, pusti muske da ratujumortal wrote:rakija?... ?AssadNaPodmornici wrote:
ti ne čitaš. izila ti rakija mozak. quotaš moj post gdje se ja pitam gdje su ukrainske krstareće rakete neptun. to su ukri razvili i lansira se sa kopna i služi za gađanje brodova.
ti pričaš o nekom brodu?
pročitaj ponovo
ionako ništa ne radiš
ovi ovdje nemaju kulture ni uvažavanja
ne zaslužuju ni grah
2014-04-16
dakle stvari su sada nešto jasnije,Rusija traži od Ukrajine da promijeni svoj ustav kako bi u njega unijela neutralnost,prizna Krim kao ruski teritorij i prizna neovisnost Donecka i Luhanska.
vili40-
2015-08-02
Kremlj: Ovo su naši uvjeti Ukrajinivili40 wrote:dakle stvari su sada nešto jasnije,Rusija traži od Ukrajine da promijeni svoj ustav kako bi u njega unijela neutralnost,prizna Krim kao ruski teritorij i prizna neovisnost Donecka i Luhanska.
RUSIJA traži od Ukrajine da zaustavi vojno djelovanje, promijeni svoj Ustav kako bi u njega unijela neutralnost, prizna Krim kao ruski teritorij i prizna neovisnost separatističkih republika Donjeck i Luhansk, rekao je glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov.
Peskov je kazao Reutersu da je Moskva poručila Kijevu da će odmah zaustaviti invaziju ako se ispune spomenuti uvjeti.
"Ukrajini smo rekli što tražimo"
To je dosad najjasnija ruska izjava o tome što želi nametnuti Ukrajini za zaustavljanje invazije koju Kremlj naziva "specijalnom vojnom operacijom".Peskov kaže da Ukrajina zna za te uvjete te "da im je rečeno da ovo u trenutku može biti zaustavljeno".
Što se tiče neutralnosti, Peskov je kazao kako Rusija zahtijeva ustavne amandmane kojima bi "Ukrajina odbacila ciljeve ulaska u bilo koji blok".
"To je moguće učiniti samo promjenama Ustava", kazao je.
"Ukrajina mora završiti vojno djelovanje"
Glasnogovornik Kremlja tvrdi da Rusija nije zainteresirana za dodatni ukrajinski teritorij."Mi zaista završavamo demilitarizaciju Ukrajine. Završit ćemo je. Ali glavno je da Ukrajina prekine svoje vojno djelovanje. Trebali bi okončati svoje vojno djelovanje i tada nitko neće pucati", rekao je.
"Također smo govorili o tome kako bi trebali priznati da je Krim ruski teritorij i da moraju priznati da su Donjeck i Luhansk neovisne države. I to je to. Prestat će za trenutak", kazao je Peskov za Reuters.
Peskov je iznio zahtjeve Kremlja uoči trećeg kruga ukrajinsko-ruskih pregovora u Bjelorusiji.
vili40-
2015-08-02
Dok god u madridu i carxacenteu leze kosti dva hrvatska lava dotle ce nas bitiRingo10 wrote:Problem sa ustasama je to sto postoje...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ti na nogometNoor wrote:aj ti sa mnom kuhat vojnicki grah momcima i vidat im rane, pusti muske da ratujumortal wrote:rakija?... ?AssadNaPodmornici wrote:
ti ne čitaš. izila ti rakija mozak. quotaš moj post gdje se ja pitam gdje su ukrainske krstareće rakete neptun. to su ukri razvili i lansira se sa kopna i služi za gađanje brodova.
ti pričaš o nekom brodu?
pročitaj ponovo
ionako ništa ne radiš
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
darth_vader likes this post
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1500465032966062082
Da ti mozak stane...
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Trebaju to prihvatiti, i onda kad se Rusi povuku uci u NATO :Pvili40 wrote:dakle stvari su sada nešto jasnije,Rusija traži od Ukrajine da promijeni svoj ustav kako bi u njega unijela neutralnost,prizna Krim kao ruski teritorij i prizna neovisnost Donecka i Luhanska.
omni-
2014-04-12
Amen. Ali nece.omni wrote:Trebaju to prihvatiti, i onda kad se Rusi povuku uci u NATO :Pvili40 wrote:dakle stvari su sada nešto jasnije,Rusija traži od Ukrajine da promijeni svoj ustav kako bi u njega unijela neutralnost,prizna Krim kao ruski teritorij i prizna neovisnost Donecka i Luhanska.
Dok god ona picka zelenski place dotle nece
2015-09-13
Velikosrpski recept, ganjaju "Ustase". Pobiju masu civila, naprave brdo zlocina jer ganjaju "naciste". .Eroo wrote:
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1500465032966062082
Da ti mozak stane...
omni-
2014-04-12
FRANK wrote:Ti na nogometNoor wrote:aj ti sa mnom kuhat vojnicki grah momcima i vidat im rane, pusti muske da ratujumortal wrote:
rakija?... ?
pročitaj ponovo
ionako ništa ne radiš
cek da se presvucem u dres (znamo čiji) i obujem kopacke
Od pocetka je bilo jasno da ne mogu dobiti ovo vojno, i ovo koliko su izdrzali je zivo cudo, sad trebaju da cuvaju ljude, al jbg najvjerojatnije nece.FRANK wrote:Amen. Ali nece.omni wrote:Trebaju to prihvatiti, i onda kad se Rusi povuku uci u NATO :Pvili40 wrote:dakle stvari su sada nešto jasnije,Rusija traži od Ukrajine da promijeni svoj ustav kako bi u njega unijela neutralnost,prizna Krim kao ruski teritorij i prizna neovisnost Donecka i Luhanska.
omni-
2014-04-12
Bez Gigijeva ne dolaziNoor wrote:FRANK wrote:Ti na nogometNoor wrote:
aj ti sa mnom kuhat vojnicki grah momcima i vidat im rane, pusti muske da ratuju
cek da se presvucem u dres (znamo čiji) i obujem kopacke
2015-09-13
Pa završi. Šta čekaš ?vili40 wrote:
Glasnogovornik Kremlja tvrdi da Rusija :
"Mi zaista završavamo demilitarizaciju Ukrajine. Završit ćemo je.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Slava ukrajinskim herojima ali ono smece sto gubi razum prid tv kamerama je sramotaomni wrote:Od pocetka je bilo jasno da ne mogu dobiti ovo vojno, i ovo koliko su izdrzali je zivo cudo, sad trebaju da cuvaju ljude, al jbg najvjerojatnije nece.FRANK wrote:Amen. Ali nece.omni wrote:
Trebaju to prihvatiti, i onda kad se Rusi povuku uci u NATO :P
2015-09-13
...evo napunili cetri kombija sa humanitarnom pomoci..krecemo u 2 ujutro preko madjarske u ukrajinu...
2015-09-08
Zaboravila se terapija jutros jeli generale galaksije zvano dete kretenRayMabus wrote:Pa završi. Šta čekaš ?vili40 wrote:
[size=44]Glasnogovornik Kremlja tvrdi da Rusija :[/size]
[size=44]"Mi zaista završavamo demilitarizaciju Ukrajine. Završit ćemo je. [/size]
2015-09-13
Pa jel reka da će je završit ? Je. Pa ja mu samo kažen da šta čeka ?FRANK wrote:Zaboravila se terapija jutros jeli generale galaksije zvano dete kretenRayMabus wrote:Pa završi. Šta čekaš ?vili40 wrote:
[size=44]Glasnogovornik Kremlja tvrdi da Rusija :[/size]
[size=44]"Mi zaista završavamo demilitarizaciju Ukrajine. Završit ćemo je. [/size]
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu