Zabrinjavajući rezultati demografske analize Splita: izumiremo brže od hrvatskog prosjeka
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zabrinjavajući rezultati demografske analize Splita: izumiremo brže od hrvatskog prosjeka
Sve pet, dok kakva ukrainka ne zaluta u apartman :)RayMabus wrote:Pa sad .....ono kad sam prije nekih 7 godina vidija to šta sam vidija i pocea proucavat šta se tu dešava pa shvatio šta je emanicpacija i matrijah .....stvarno se ne vidim kao tata a niti obiteljski covjek.Riplex wrote:
P.S. Longi podbacio
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Re: Zabrinjavajući rezultati demografske analize Splita: izumiremo brže od hrvatskog prosjeka
longi, mogao si fino otici u mongoliju i dofurat zensku, zene samo takve, ni traga feministickim sranjima
Azijatkinje u mojem gradu koje su uvezene - garancija 100% da će biti žena kakvu želiš.Leviathan2 wrote:longi, mogao si fino otici u mongoliju i dofurat zensku, zene samo takve, ni traga feministickim sranjima
Guest- Guest
U matrijahu bi bilo da se one same oplođuju , banka sperme , nepoznati donator i te šeme il ovako neki stranac , imigrant uleti pa napravi ....hebo ti njih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Doslovno je rasturio u studiju i još došao lik u stilu "Ljudi! Halo! Daj otvorite oči majku mu, jel vi znate što znači 30% sirijskog stanovništva npr. u HR?" "Tko će pucati po tim ljudima?". Haha, čovjek je bio maksimalno iskren.Riplex wrote:Ja se čudim kako je dobio medijski prostor nakon prvog nastupa. Ono ognjštar itd.Fénix wrote:Rastura Šterc zadnjih 3-4 mjeseca, nema šta... U javnosti je razvalio na TV-u budale oko trpačine Europe i demografiji Azije i Afrike, sad opet na domaćem terenu sakuplja plodove... Rijetke kao što vidimo.dijagram wrote:yoda,...tebe se ceka:)
P.S. Longi podbacio
Guest- Guest
Nek djecu pravi tko je kreten il tko ima para. Ajde bježi coece. Bolje psa nabavit.
2014-04-11
2014-04-11
Uvik mi takvi vrate nadu. Ima još Ljudi kod nas. Ljudina bolje rećFénix wrote:Doslovno je rasturio u studiju i još došao lik u stilu "Ljudi! Halo! Daj otvorite oči majku mu, jel vi znate što znači 30% sirijskog stanovništva npr. u HR?" "Tko će pucati po tim ljudima?". Haha, čovjek je bio maksimalno iskren.Riplex wrote:Ja se čudim kako je dobio medijski prostor nakon prvog nastupa. Ono ognjštar itd.Fénix wrote:Rastura Šterc zadnjih 3-4 mjeseca, nema šta... U javnosti je razvalio na TV-u budale oko trpačine Europe i demografiji Azije i Afrike, sad opet na domaćem terenu sakuplja plodove... Rijetke kao što vidimo.dijagram wrote:yoda,...tebe se ceka:)
P.S. Longi podbacio
Ja se slažem da treba demografska obnova al prvo ovo mora sve demografski krahirat pa krah ekonomije pa globalni rat i slom sistema pa onda nova pravila jer brak je ekonomija ....znaci lova plus sigurnost ....heba ti ovo kad ona komandira kako ona oce i da je po njenome a ako nije rastava , djeca njoj , tebi alimentacija , crnći a nit kuceta nit maceta. AJ ZDRAVO.
2014-04-11
što radite ovdje..brže na aktivnost koju tako orno propovijedate
2014-04-12
Jesi uspaval djecu, neka pričica i tako to?maggie13 wrote:što radite ovdje..brže na aktivnost koju tako orno propovijedate
Guest- Guest
Umijesto brojanja rođenih i umrlih pametnije bi vam se bilo bazirat na cinejnicu da je brak ekonomija ...al ne samo za nju nego i za nejga.
Pa tko će se ženit sa ovim danas ?
Ajde ima iznimki al to se vec udalo a šta vi mislite da to ono primjerak ženskog roda pa još obrazovan 30 godina da će ta trpit svašta.
Ako nije po njenome ODEEEEEEEEEEE
Tebi ostaje alimentacija , crnćiš do kraja života tj dokle ovi imaju pravo na alimentaciju a nit kuceta nit maceta.
PA KOJI JE SMISAO TOGA ?!?!?
Pa tko će se ženit sa ovim danas ?
Ajde ima iznimki al to se vec udalo a šta vi mislite da to ono primjerak ženskog roda pa još obrazovan 30 godina da će ta trpit svašta.
Ako nije po njenome ODEEEEEEEEEEE
Tebi ostaje alimentacija , crnćiš do kraja života tj dokle ovi imaju pravo na alimentaciju a nit kuceta nit maceta.
PA KOJI JE SMISAO TOGA ?!?!?
2014-04-11
Još vam treba i pričice pričat?! Samo se vi sami uspavljujteFénix wrote:Jesi uspaval djecu, neka pričica i tako to?maggie13 wrote:što radite ovdje..brže na aktivnost koju tako orno propovijedate
2014-04-12
Ti si prava govornica, dok kažeš keks odradiš i ona su mirna.maggie13 wrote:Još vam treba i pričice pričat?! Samo se vi sami uspavljujteFénix wrote:Jesi uspaval djecu, neka pričica i tako to?maggie13 wrote:što radite ovdje..brže na aktivnost koju tako orno propovijedate
Guest- Guest
Naš longi je još bolji govornik..sad će on, otišao se napit i ovlažit grlo da može nastavit pričat.....
2014-04-12
Brak je ekonomija a ja ekonomske racunice sa njima u matrijahu ne vidim. Za seks uvik mogu platit kurvu. Djeca me ne zanimaju a ako me budu zanimala i uopće ih budem moga imat platit ću nekoj.
Država u matrijahu ako oće stimulirat natalitet neka njima placa po djetetu mjescno koliko treba a one neka se pune spermom u banci sperme il hebu sa strancima , imigrantima i vec sa nekim koga nije brige tj nema kune u đepu.
Država u matrijahu ako oće stimulirat natalitet neka njima placa po djetetu mjescno koliko treba a one neka se pune spermom u banci sperme il hebu sa strancima , imigrantima i vec sa nekim koga nije brige tj nema kune u đepu.
2014-04-11
Samohrana majka šema ....ono koliko djece nebitno cija su država plaća za finaciranje istih.
Eto to je to.
Odvojite mega lovu iz proracuna jer inace :
Eto to je to.
Odvojite mega lovu iz proracuna jer inace :
2014-04-11
A ako im ovo ne platiš onda ćeš imat demografsku eroziju pa ćeš za 20 godina plakat kako nema djece te kako si staracko stanovništvo te ovo te ono.
A jbga pravi ih onda sam.
A jbga pravi ih onda sam.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» UPOZORENJE HRVATSKOG NAUČNIKA: Korona virus nije oslabio! Širi se brže nego ikada
» DANAS NAPOKON REZULTATI REVIZIJE, JE LI TODORIĆ ZAMRAČIO MILIJARDE? ‘Zavio je u crno pola hrvatskog gospodarstva’
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» ‘Nepovratno izumiremo, a politička vrhuška ni okom da trepne!’
» Zabrinjavajući i frapantan podatak za Srbiju: 850.000
» DANAS NAPOKON REZULTATI REVIZIJE, JE LI TODORIĆ ZAMRAČIO MILIJARDE? ‘Zavio je u crno pola hrvatskog gospodarstva’
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» ‘Nepovratno izumiremo, a politička vrhuška ni okom da trepne!’
» Zabrinjavajući i frapantan podatak za Srbiju: 850.000
Page 3 of 3