Doktoru ginekologije iz Kölna ispao šalabahter
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Doktoru ginekologije iz Kölna ispao šalabahter
I to je istina... no, kad je već društvo takvo...samoobrana je temeljno ljudsko pravo.jastreb wrote:Obadvije slike su za kurac.michaellcmacha wrote:sad će ti manager uletit i reć da je desna slika fejkana...;)Neoliberalni portugalac wrote:
Jebeš ti to društvo u kojem su žene prisiljene nositi oružje i same se braniti od nasilnih kozojeba.
Da je to društvo iole zdravo branili bi ih muškarci.
Guest- Guest
ništa od njega, a ja se ponadao da će uočiti da to nije glock... ;) a i njoj ne bi puno pomogo jer bi joj vrlo vjerojatno ispao iz ruke kod prvog šlusa...
2015-08-08
"U listu Der Tagesspiegel navodi se da je u Turskoj za oko 10.000 žena potrebno oružje kako bi se zaštitile od nasilja. Djevojkama i ženama se također dijele i vrlo kontroverzni savjeti da još prije vjenčanja nauče pucati kako bi u braku bile spremne na sve."
to je savjet za deset tisuća udavača... a koliki je broj posavjetovanih koje se upuste u odlazak od točke A do točke B bez pratnje... vjerojatno puta 1000, al samo zato što ostale ne stignu posavjetovati...
inače moj savjet je da žene ukoliko osjete nasušnu potrebu da se naoružaju, je da si nabave revolver manjeg kalibra i da pucaju u donji dio trupa napadaču.... pa gdje pogode....
evo curke iz ovog morete pucati i pogoditi a da vas ne uplaši dok roštiljate po "ginekolozima"
to je savjet za deset tisuća udavača... a koliki je broj posavjetovanih koje se upuste u odlazak od točke A do točke B bez pratnje... vjerojatno puta 1000, al samo zato što ostale ne stignu posavjetovati...
inače moj savjet je da žene ukoliko osjete nasušnu potrebu da se naoružaju, je da si nabave revolver manjeg kalibra i da pucaju u donji dio trupa napadaču.... pa gdje pogode....
evo curke iz ovog morete pucati i pogoditi a da vas ne uplaši dok roštiljate po "ginekolozima"
2015-08-08
Moze za pocetak i spray, arapi su velike pizdurine, kad jedan obnevidi daju se u vristanje i dozivanje allaha, prilika za povlacenje. A ako ih ni to ne nauci pameti onda hoce kakva malokalibarska igrackica.michaellcmacha wrote:"U listu Der Tagesspiegel navodi se da je u Turskoj za oko 10.000 žena potrebno oružje kako bi se zaštitile od nasilja. Djevojkama i ženama se također dijele i vrlo kontroverzni savjeti da još prije vjenčanja nauče pucati kako bi u braku bile spremne na sve."
omni-
2014-04-12
ovo je sasvim ok i po pitanju zaustavne moći i po pitanju trzaja, a i nije bučan... taman toliko da ginekologu snizi libido, ostane u ruci nakon opaljenja i ne uplaši korisnicu.... a ostatak konzilija da preispita dijagnozu koju je naumilo korisnici postaviti....
2015-08-08
Ne, nego me čudi merkelicina radna snaga, od svih rijeci jedino ih zanima, ljubiti, ubiti, jebati?!prckov wrote:kaja_333 wrote:Zasto nisu tražili prijevod za rijeci " raditi"?!
i ti si im od svega to zamjerila, da su jos dodali hocu radit sve bi bilo ok
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa na to se svode radne vještine i kulturna baština.... sve je to rad a ti reci da nije...kaja_333 wrote:Ne, nego me čudi merkelicina radna snaga, od svih rijeci jedino ih zanima, ljubiti, ubiti, jebati?!prckov wrote:kaja_333 wrote:Zasto nisu tražili prijevod za rijeci " raditi"?!
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa dobro doci ce i posao na red, nakon dvadesetak godina, poslije zabave.kaja_333 wrote:Ne, nego me čudi merkelicina radna snaga, od svih rijeci jedino ih zanima, ljubiti, ubiti, jebati?!prckov wrote:kaja_333 wrote:Zasto nisu tražili prijevod za rijeci " raditi"?!
omni-
2014-04-12
Je, rad u pustinji .. Al ovi su ih planirali u autoindustriju ubaciti. Ne znam kako ce samo uklopiti sa ovim šalabahterima..michaellcmacha wrote:pa na to se svode radne vještine i kulturna baština.... sve je to rad a ti reci da nije...kaja_333 wrote:Ne, nego me čudi merkelicina radna snaga, od svih rijeci jedino ih zanima, ljubiti, ubiti, jebati?!prckov wrote:kaja_333 wrote:Zasto nisu tražili prijevod za rijeci " raditi"?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ebes auto koji ovi sastave, Trabant ce bit pojam za to.kaja_333 wrote:Je, rad u pustinji .. Al ovi su ih planirali u autoindustriju ubaciti. Ne znam kako ce samo uklopiti sa ovim šalabahterima..michaellcmacha wrote:pa na to se svode radne vještine i kulturna baština.... sve je to rad a ti reci da nije...kaja_333 wrote:Ne, nego me čudi merkelicina radna snaga, od svih rijeci jedino ih zanima, ljubiti, ubiti, jebati?!prckov wrote:kaja_333 wrote:Zasto nisu tražili prijevod za rijeci " raditi"?!
omni-
2014-04-12
ma nema veze, preselit će se autoindustrija u australiju i na novi zeland, a dok ne počnu štancati biće dobri i nisan patrol i mitsubishikaja_333 wrote:Je, rad u pustinji .. Al ovi su ih planirali u autoindustriju ubaciti. Ne znam kako ce samo uklopiti sa ovim šalabahterima..michaellcmacha wrote:pa na to se svode radne vještine i kulturna baština.... sve je to rad a ti reci da nije...kaja_333 wrote:Ne, nego me čudi merkelicina radna snaga, od svih rijeci jedino ih zanima, ljubiti, ubiti, jebati?!prckov wrote:kaja_333 wrote:Zasto nisu tražili prijevod za rijeci " raditi"?!
odlični su... za instalirat dšk novije revizije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas: Bidenu ispao šalabahter
» Navijači Kolna namjeravaju napasti Delije molotovljevim koktelima!?
» Šuica: Ne može se protiv službene šalabahter demokracije
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Hasanbegović ispao iz utrke kao kandidat DP za mjesto gradonačelnika Zagreba
» Navijači Kolna namjeravaju napasti Delije molotovljevim koktelima!?
» Šuica: Ne može se protiv službene šalabahter demokracije
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Hasanbegović ispao iz utrke kao kandidat DP za mjesto gradonačelnika Zagreba
Page 2 of 2