Užas: Bidenu ispao šalabahter
Page 1 of 1
Užas: Bidenu ispao šalabahter
WATCH: Joe Biden drops his cheat sheet during his interview with CNN's Jake Tapper.
--------
Kakva sramota.
crvenkasti-
2014-04-17
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Re: Užas: Bidenu ispao šalabahter
užas: srblje i ruslje popičkitis.
pa to ni za bilivit.
pa to ni za bilivit.
2014-12-30
kao da je to neka novost...veber wrote:užas: srblje i ruslje popičkitis.
pa to ni za bilivit.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a čedo još uvijek ne zna kaj je crveni križ na mom autu.
2014-12-30
T. wrote:Krečana...
Ne može izbrojat do tri...
Fakat kada malo bolje udjesh u taj problem onda shvatish da taj bolesni jadnik nije kriv ni za shto jer sa njime upravljaju zna se tko.To je i osnovnoshkolcu jasno.Medjutim ima jedna druga stvar koja je namjerno promakla takozvanim hrvatskim medijima ,a to je pochetak kraja takozvane Demokratske stranke u USA.Taj skup idiota,kriminalaca i bolesnika je uglavnom kriv za sve ono shto se negativno deshava u danashnjem svijetu.Dakle jedna od najvaznijih osoba je napustila tu stranku koja je dovela svijet do ruba nuklearnog rata.Evo link pa neka dobro poslushaju oni koji razumiju engleski.Sve cete chuti iz njenih usta a posebno ovi forumski idioti koji ne razumiju po kurca shto se deshava u svijetu i kamo li kamo to sve vodi.Bila je prije dvije godine kandidirana u takozvanoj DS za predsjednichkog kandidata ali su je "demokrati" sjebali na jedan pokvaren nachin tako da su doveli ovog jadnika na vlast i sada upravljaju njime kao u lutkarskom kazalishtu.No dolazi 11 mjesec i blizi se dan istine za nas ovdje ali i za cijeli svijet ako do tada ne opali kakva Atomska centrala u Ukrajini ili Poljskoj a onda tko ostane neka ugasi svijecu iza sebe.
https://twitter.com/TulsiGabbard/status/1579788950696185859?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1579788950696185859%7Ctwgr%5E49a68790fdad767174ac20a67b78b1e6801559aa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fnews%2F564475-tulsi-gabbard-leaves-democrats%2F
Tulsi je poštena osoba koja vidi šta se događamentalitet wrote:T. wrote:Krečana...
Ne može izbrojat do tri...
Fakat kada malo bolje udjesh u taj problem onda shvatish da taj bolesni jadnik nije kriv ni za shto jer sa njime upravljaju zna se tko.To je i osnovnoshkolcu jasno.Medjutim ima jedna druga stvar koja je namjerno promakla takozvanim hrvatskim medijima ,a to je pochetak kraja takozvane Demokratske stranke u USA.Taj skup idiota,kriminalaca i bolesnika je uglavnom kriv za sve ono shto se negativno deshava u danashnjem svijetu.Dakle jedna od najvaznijih osoba je napustila tu stranku koja je dovela svijet do ruba nuklearnog rata.Evo link pa neka dobro poslushaju oni koji razumiju engleski.Sve cete chuti iz njenih usta a posebno ovi forumski idioti koji ne razumiju po kurca shto se deshava u svijetu i kamo li kamo to sve vodi.Bila je prije dvije godine kandidirana u takozvanoj DS za predsjednichkog kandidata ali su je "demokrati" sjebali na jedan pokvaren nachin tako da su doveli ovog jadnika na vlast i sada upravljaju njime kao u lutkarskom kazalishtu.No dolazi 11 mjesec i blizi se dan istine za nas ovdje ali i za cijeli svijet ako do tada ne opali kakva Atomska centrala u Ukrajini ili Poljskoj a onda tko ostane neka ugasi svijecu iza sebe.
https://twitter.com/TulsiGabbard/status/1579788950696185859?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1579788950696185859%7Ctwgr%5E49a68790fdad767174ac20a67b78b1e6801559aa%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fnews%2F564475-tulsi-gabbard-leaves-democrats%2F
Ta kabala opsjednuta idejom svjetske svemoći dovela je svijet na rub propasti
Ukrajina je njihova velika žrtva
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
veber wrote:a čedo još uvijek ne zna kaj je crveni križ na mom autu.
Da li ti znas inzenjer raketnih turbo motora da je taj i svaki drugi znak dostupan kao objashnjenje u svakom Mercedesovom programu ili kako ga oni struchno zovu DAS.Eto vidish ja to imam i to krekovano od rusa a inache dileri i servisi to placaju po 20.000 tisuca golara.Dakle ,mozesh da pomocu drugih alata uz taj program dijagnosticirash svaki mercedes,da reprogramirash neke postavke ili da unesesh neke nove updejtovane od MB.Ti si fakat sirovina a ne vjerujem da te je napravio neki schwabo,prije ce biti da te smlatio neki shiptar ili bosanceros jer schwabe ipak nisu toliko glupe kao shto si ti.Pa davno te je provalio Gnjech kada si tvrdio da radish na nekom programu ali da ga teshko pokrecesh ili shto li si ono lupio pa ti je taj stari peder nashao na internetu postupak i rijeshenje kako se pokrece.Meni si od onda postao sumnjiv,a kada si izjavio da postoje Turbo raketni motori samo si potvrdio moju sumnju da si jedan obichni seljachic eventualno iz Velike Gorice ili okoline koji se dotepao iz BiH.Jer sve one rijechi koje si ovdje napisao od vesh mashine pa da ne nabrajam rodjeni zagrepchanac ne izgovara ili pishe taman da vishe ne zivi zadnjih 50 godina u Zagrebu .A oosebno to tvoje kajkanje je smijurija i samo se otkrivash josh vishe i vishe.Zato idiote,prochitaj par svojih postova pa cesh i dam uvidjeti koliko si kontradiktoran i koliko se blamirash.Dodushe ovi kreteni koji te podrzavaju bolesni su isto kao i ti pa po logici stvari spadate u istu vrstu ljudi,glupih,ljubomornih sa promashenim zivotima.Ako se zelish kurchiti,evo pa nauchi neshto o raketnim motorima na srpskom jeziku,ali se ne plashim da necesh razumjeti jer ti je to maternji.
https://www.youtube.com/watch?v=nvV4BnGWVfA&t=170s
srblje popičkitis.
križ na amg autima je isto što i xdrive na bmw.
kada već pišeš plahte koje nemaju smisla.
a amg ili m su slični.
kada već jedeš govna.
a amg ili m su slični.
kada već jedeš govna.
2014-12-30
lažeš ko da si srbin, a nisi samo si polutan ko i ćmrljavi.
2014-12-30
Neću više zajebavat vebera.
Nije mi ništa kriv.
Baš sam gad.
Vebere, oprosti mi!
Nije mi ništa kriv.
Baš sam gad.
Vebere, oprosti mi!
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Neću više zajebavat vebera.
Nije mi ništa kriv.
Baš sam gad.
Vebere, oprosti mi!
Pa jesi,srami se ,pokazujesh svoju intelektualnu superiornost nad bolesnim ljudima:::)))
veber wrote:srblje popičkitis.
a amg ili m su slični.
kada već jedeš govna.
Pa to konjino glupa zna svaki auto-mehanichar.Ajde da si rekao kako obrisati i ponovo instalirati u ABS program ili u nekom drugom MB ili BMW kompjuteru jer poznato je da ako ti rikne neki kompjuter u autu mozesh samo kupiti novi koji ima vec u sebi taj program ali nrki stari ABS unit koji je mehanichki dobar ne mozesh samo zamijeniti nego ga morash reprogramirati shto je inache po pravilima firme nemoguce ali pametni ljudi uvijek nadju nachina kako zajebati schwapske "inzenjere" kao shto si ti ,tako da i nije chudo da ih tamo neki rusi jebu u znanju kao majmune.A kreten navalio na taj crveni krizic:::)))Pa jebo ti bog mater glupu svaka budala moze to naci na Googlu.I da "inzenjer"nauchi se koristiti forumom i PC,pa kada se nekome obracash onda prvo klikni na ono dugme gore u desnom coshku Quote.A sad fino americhka kujice u kucicu i drhti tamo ,vjezbaj cvokotanje zuba jer dolazi jebena zima.:::::))
dolazi zima, a bit će popičkitis opet.
nasrao si pol plahte jer nisi znao kaj je križ na amg.
kao i svi srblji, samo znaš kenjat.
i comp košta srblje koje je ugroženo.
ostali ga promijene za 500€
ajd prestani bulazniti i probaj ne lagati.
kbk kaj ti voziš krntiju.
(a srbalj si i neću ti reći kako da uđeš u servisni mod od autao, pa ti plaćaj obične greške ko suve šljive)
i abs nemaš kaj "preprogramirat"
abs je obična bosch pumpa s 4 senzora.
oženio te zemo čim je vidio kako se kužiš u aute.
nasrao si pol plahte jer nisi znao kaj je križ na amg.
kao i svi srblji, samo znaš kenjat.
i comp košta srblje koje je ugroženo.
ostali ga promijene za 500€
ajd prestani bulazniti i probaj ne lagati.
kbk kaj ti voziš krntiju.
(a srbalj si i neću ti reći kako da uđeš u servisni mod od autao, pa ti plaćaj obične greške ko suve šljive)
i abs nemaš kaj "preprogramirat"
abs je obična bosch pumpa s 4 senzora.
oženio te zemo čim je vidio kako se kužiš u aute.
2014-12-30
Similar topics
» Doktoru ginekologije iz Kölna ispao šalabahter
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Šuica: Ne može se protiv službene šalabahter demokracije
» RONALDO ISPAO LJUDINA
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Šuica: Ne može se protiv službene šalabahter demokracije
» RONALDO ISPAO LJUDINA
Page 1 of 1