Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:ja sam za pregovore, ja sam od početka bio da su ukrainci trebali popustiti maximalno rusima, i sada smatram, tipa da im trebaju dati autonomiju, a krim ostaviti na neodređeno(rusija će vjerojatno propasti kroz par desetljeća pa mogu to maznuti)..Gnječ wrote:
ma toooo....udri po rujama jebeš pregovore udri sjebi sve rusima što imaju sve dok im ne ostane samo nuklearno oružje. poslije ćemo se brojat na'prste.
ali dok ne dođe do toga, ostaje nam situacija da komentiramo rat. i dalje se nadam da će se preknitu rat, i ja bih na mjestu ukraine dao neke ustupke.
međutim priče da moraju kapitulirati i takve gluposti ne dolaze u obzir.
treba ovu ukrajinsku bandu oligarha i korumpiranih sjecikesa i američkih klaunova oko Zelenskog a i njega prisiliti na pregovore jer će ta hrpa ukrajinaca američkih plaćenika idiota cijeloj planeti iskopati grob.
pa vidiš da uz svu ukrajinsku propagandu i fake snimke kako rusi gube, ne uspijevaju ruse zaustaviti. rusi idu kao vulkanska lava non stop se šire i zauzimaju teritorij. jedan padne drugi iza nastavlja nema stajanja i zajebavanja sa ukrima. rusi idu točno kao lava stvaraju male džepove koje onda pospajaju i ukri unutra su kaputt. takvu taktiku su imali u Siriji. mic po mic...
Svi ti ruski oligarsi su zidovi koje je Putin protjerao sa ruske sise i uvijek se sjetiim tebe kada si na onom forumu napisao da je ziklon zakon:)))))))
mentalitet- Posts : 5239
2020-07-05
mentalitet wrote:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:
ja sam za pregovore, ja sam od početka bio da su ukrainci trebali popustiti maximalno rusima, i sada smatram, tipa da im trebaju dati autonomiju, a krim ostaviti na neodređeno(rusija će vjerojatno propasti kroz par desetljeća pa mogu to maznuti)..
ali dok ne dođe do toga, ostaje nam situacija da komentiramo rat. i dalje se nadam da će se preknitu rat, i ja bih na mjestu ukraine dao neke ustupke.
međutim priče da moraju kapitulirati i takve gluposti ne dolaze u obzir.
treba ovu ukrajinsku bandu oligarha i korumpiranih sjecikesa i američkih klaunova oko Zelenskog a i njega prisiliti na pregovore jer će ta hrpa ukrajinaca američkih plaćenika idiota cijeloj planeti iskopati grob.
pa vidiš da uz svu ukrajinsku propagandu i fake snimke kako rusi gube, ne uspijevaju ruse zaustaviti. rusi idu kao vulkanska lava non stop se šire i zauzimaju teritorij. jedan padne drugi iza nastavlja nema stajanja i zajebavanja sa ukrima. rusi idu točno kao lava stvaraju male džepove koje onda pospajaju i ukri unutra su kaputt. takvu taktiku su imali u Siriji. mic po mic...
Svi ti ruski oligarsi su zidovi koje je Putin protjerao sa ruske sise i uvijek se sjetiim tebe kada si na onom forumu napisao da je ziklon zakon:)))))))
pa ja. Zyklon-B i daj mi par aviona i sve zaprašim.
Guest- Guest
Šandor Winnetou wrote:Pižon jedini brani čast srbije ako je to uopće moguće spasiti. U svakom slučaju bilježim veliki plus pižonu.kaya wrote:Daj pala sam skoro sa stolicepizzon wrote:najmanje 7 miliona ukrajinaca
stradalo je u staljenovoj
osveti, zbog otpora nasilnoj otimacini useva, izgladnjivanjem i sl.
podrska ukrajincima,
ukrajinci imaju pravo na svoj
put.
Pizzon je posljednji normalan u srbiji
Nešto kao posljednji mohikanac
Nije mi jasno kako su srpski chetnici protiv fashista a vi ih ovdje ocrnjujete da su koolabrocionisti.To mi fakat nije logiichno a da si ti bandera bez mozga govori tvoj potpis geslo banderasa d,dakle ortodoksni fashista.
gle dečko, tako razgovaraj sa mamom i tatom koji su te tako usrano odgojili a o napisanoj gluposti u vez rata da i ne pričamo jel, no budući da si pacijent sa posebnim potrebama ajmo polako da pokušaš uhvatiti nit; Sjestui za pregovarački stol dok agresuija traje je ok, no prihvatiti ruske zahtjeve je apsolutno neprihvatljivo i svaki njihov zahtjev je apsolutrno neprihvatljiv jer bi se Ukrajina izložila u budućnosti samovolji ruskih nasilnika. 1994 čini mi se Ukrajina je pristala na izmještanje nuklearnog naoružanja sa svog teritorija u zamjenu za rusko jamstvo o integritetu ukrajine. I što su rusi napravili? ne treba ponavljati jel i sad nakon takvog iskustva ukrajinci trebaju skinuti gaće i pristati na ruske zahtjeve? Idi bre begaj, spucaj si sačmu u glavu da budeš siguran da nećeš promaštiti, kužiš debilko?Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:A što im je alternativa? Skinuti gaće i čekati da ih rusi izjebu?Gnječ wrote:
ma toooo....udri po rujama jebeš pregovore udri sjebi sve rusima što imaju sve dok im ne ostane samo nuklearno oružje. poslije ćemo se brojat na'prste.
sjesti za pregovarački stol i pregovarati sa rusima. to je jedino riješenje. sve ostalo je gubitak života. ako se ti vlažiš na agresiju ratove i takva sranja odi hitno psoihijatru. uzmi ljekiće. sadi konoplju. radi nešto jer za kritičko razmišljanje nisi rođen.
Gnječ wrote:mentalitet wrote:Gnječ wrote:
Pa jebiga nemresh bash sve , valjda znash cilj i teritoriju:::))))
Ruski napad na Ukrajinu podržava 71% Rusa.
over big parts of #Zaporizhzhia-#Mariupol road.
— @Suriyak (@Suriyakmaps) March 5, 2022
-Meanwhile, after the failure of evacuation agreement, #DPR supporting by #RussianArmy restarted advances from yesterday positions north of #Mariupol pocket & reached the northern industrial center of the city.#UkraineRussiaWar pic.twitter.com/EkyPds12Ha
Ljudi dragi otvorite oči...
Rade nam o glavi i zelenski i putin i biden i schultz i Kenwood Kenon...
Zapad je pobio miljone svojih građana zadnje dvije godine i sad im je odjednom stalo do 312 poginulih ukrajinskih civila?
Slogan 'misli na druge, cijepi se' samo je ustupilo mjesto sloganu 'slava ukraini, smrt putinu'...
Sve je drugo isto...
Zapad je pobio miljone svojih građana zadnje dvije godine i sad im je odjednom stalo do 312 poginulih ukrajinskih civila?
Slogan 'misli na druge, cijepi se' samo je ustupilo mjesto sloganu 'slava ukraini, smrt putinu'...
Sve je drugo isto...
AssadNaPodmornici wrote:ukrainu je napao Putin više nego Rusija, jer unatoč svemu mislim da Ruski interesi nikako nisu bili napasti Ukrainu. Istina je da su mu Ameri postavili zamku ali sve jedno.Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:
amerima je u interesu rat. treba ići od te pretpostavke.
zelenski je predsjednik ukraine njemu bi interesi ukraine trebali biti na prvom mjestu.
i putinu interesi rusije. ne može putin zahtjevati recimo od zelenskog da prizna krim kao dio RF i da prizna one republike kao neovisne države. to neće niti jedna normalna država napraviti. zelenski da to napravi, njegovi bi ga ukrainci streljali.
ali da se može napraviti kompromis može.
mogu obje strane maknuti pregovore o krimu - do daljnjeg(do nikada).
što se tiče one regije, mogu pregovarati o autonomijiu. ukraina može imati neutralni status, i ne treba im NATO mogu se i bez NATOa braniti. pogotovo što će sada imati armiju sa jebenim realnim iskustvom.
a vidit ćemo. i jednima i drugima ne odgovara razaranje dugoročno.
a tako se to radi. bolje pregovarati sto godina nego ratovati i jedan dan. u svim ratovima uvijek najebu nedužni civili. vojska to je drugo znaš gdje si i šta te čeka ako ti loše padne grah.
ali činjenica ostaje da rusi nisu napali bezveze Ukrajinu jer eto tako nemaju pametnijeg posla. postoji vrlo dobar razlog zašto su to napravili a ona neocons psihopatska kučka Victoria Nuland zna točno koji je razlog. tako da amerofili bacite malo pogled na vaše gospodare you will be surprised.
a jebote Yoda pa tko je kome došao tamburati pod prozor i krenuo graditi vojne baze sa nuklearnim oružjem i biolabove za proizvodnju biološkog oružja? rusi amerima ili ameri rusima? rusi već desetljećima upozoravaju psihopatsku neocons žgadiju da se nemogu širiti i uvlačiti u nato države koje graniče sa Rusijom. ali zakurac nemoš ti neocons psihopatama ništa znaš kakvi su psihopate ne čuju ne vide ne osjećaju.
je nisu trebali napasti Ukrajinu i pustiti neoconse da dotegle nuklearno orućje u Ukrajinu i razvale Rusiju. jel bi ti takvo što dopustio? ne bi. ne bi ni ja. da mi dođe u susjedstvo netko rompat po jajima i vidim da ima namjeru oteti i moju parcelu pa zaorao bi ga i onda trančirao u male komade mesa koji bi mi služili za ješku kad idem na more bacit tunju.
ako je Putin napao Ukrajinu zašto onda sankcije Rusiji? ja bi sankcionirao samo Putina a ne sve ruse ako je samo Putin.
Guest- Guest
During the first ten days of the conflict #RussianArmy, #LPR & #DPR took control over a territory close to the 20% of #Ukrainian state. In addition pro-Russian rebels controls 65% of the territory they claimed under the name of "Novorrusia Federation"
Šandor Winnetou wrote:gle dečko, tako razgovaraj sa mamom i tatom koji su te tako usrano odgojili a o napisanoj gluposti u vez rata da i ne pričamo jel, no budući da si pacijent sa posebnim potrebama ajmo polako da pokušaš uhvatiti nit; Sjestui za pregovarački stol dok agresuija traje je ok, no prihvatiti ruske zahtjeve je apsolutno neprihvatljivo i svaki njihov zahtjev je apsolutrno neprihvatljiv jer bi se Ukrajina izložila u budućnosti samovolji ruskih nasilnika. 1994 čini mi se Ukrajina je pristala na izmještanje nuklearnog naoružanja sa svog teritorija u zamjenu za rusko jamstvo o integritetu ukrajine. I što su rusi napravili? ne treba ponavljati jel i sad nakon takvog iskustva ukrajinci trebaju skinuti gaće i pristati na ruske zahtjeve? Idi bre begaj, spucaj si sačmu u glavu da budeš siguran da nećeš promaštiti, kužiš debilko?Gnječ wrote:Šandor Winnetou wrote:
A što im je alternativa? Skinuti gaće i čekati da ih rusi izjebu?
sjesti za pregovarački stol i pregovarati sa rusima. to je jedino riješenje. sve ostalo je gubitak života. ako se ti vlažiš na agresiju ratove i takva sranja odi hitno psoihijatru. uzmi ljekiće. sadi konoplju. radi nešto jer za kritičko razmišljanje nisi rođen.
Chuj banderu koji govori o odgoju.pa to je isto kao da si opljachkao banku i kazesh muriji nisam ja on je iako si ti na kamerama.Zamjena teza ovdje nije nishta novo to je vash zashtitnichki logo ,a ja cu ti recii da je taj forumash pametniji od pola foruma i ima razvijeno logichno razmishljanje koje nema cijela tvoja obitelj.Jebiga nishta osobno ali ne pada jabuka pod krushku osim ako nije na nekom brdashcu iznad jabuke a to se zove mnemoguca matematichka greshka.
Sve to što si reka bilo je sadržano u Sporazumu iz Minska. Ali pogodi ko ga ni htija implementirati.AssadNaPodmornici wrote:
što se tiče one regije, mogu pregovarati o autonomijiu. ukraina može imati neutralni status, i ne treba im NATO mogu se i bez NATOa braniti. pogotovo što će sada imati armiju sa jebenim realnim iskustvom.
Ne mere se Ukrajina promatrati ka neko nevinašce, a sva krivnja bacati isključivo na zapad. Činjenica je - Zapad jest vrag koji je sidija Ukrima na ramenu i šapta što treba da rade, odnosno ne rade. Ali to ne opravdava onoga ko se proda vragu.
I ti imaš problema sa razumjevanjem? ajde pročitaj ponovno i reci tko je koga počeo vrijeđati. Ako nisi ukapirao majmune ajd da ti to napišem ovako, tjeraj se u tri pičke materine konjino retardirana, ne obraćam ti se ne obraćaj mi se a ako poželiš normalnu komunikaciju onda se prvo resetiraj i počni tako pisati pa možda i zavrjediš nečije poštovanje, do tada budu kuš i zaobilazi me u širokom luku.mentalitet wrote:Šandor Winnetou wrote:gle dečko, tako razgovaraj sa mamom i tatom koji su te tako usrano odgojili a o napisanoj gluposti u vez rata da i ne pričamo jel, no budući da si pacijent sa posebnim potrebama ajmo polako da pokušaš uhvatiti nit; Sjestui za pregovarački stol dok agresuija traje je ok, no prihvatiti ruske zahtjeve je apsolutno neprihvatljivo i svaki njihov zahtjev je apsolutrno neprihvatljiv jer bi se Ukrajina izložila u budućnosti samovolji ruskih nasilnika. 1994 čini mi se Ukrajina je pristala na izmještanje nuklearnog naoružanja sa svog teritorija u zamjenu za rusko jamstvo o integritetu ukrajine. I što su rusi napravili? ne treba ponavljati jel i sad nakon takvog iskustva ukrajinci trebaju skinuti gaće i pristati na ruske zahtjeve? Idi bre begaj, spucaj si sačmu u glavu da budeš siguran da nećeš promaštiti, kužiš debilko?Gnječ wrote:
Chuj banderu koji govori o odgoju.pa to je isto kao da si opljachkao banku i kazesh muriji nisam ja on je iako si ti na kamerama.Zamjena teza ovdje nije nishta novo to je vash zashtitnichki logo ,a ja cu ti recii da je taj forumash pametniji od pola foruma i ima razvijeno logichno razmishljanje koje nema cijela tvoja obitelj.Jebiga nishta osobno ali ne pada jabuka pod krushku osim ako nije na nekom brdashcu iznad jabuke a to se zove mnemoguca matematichka greshka.
Da, tek sad se govori Zelenskom treba da Ukrajina bude na prvom mistu. Pa je, treba. Ali zar je morao Putin popizditi da bi to nekome postalo jasno?
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:ukrainu je napao Putin više nego Rusija, jer unatoč svemu mislim da Ruski interesi nikako nisu bili napasti Ukrainu. Istina je da su mu Ameri postavili zamku ali sve jedno.Gnječ wrote:
a tako se to radi. bolje pregovarati sto godina nego ratovati i jedan dan. u svim ratovima uvijek najebu nedužni civili. vojska to je drugo znaš gdje si i šta te čeka ako ti loše padne grah.
ali činjenica ostaje da rusi nisu napali bezveze Ukrajinu jer eto tako nemaju pametnijeg posla. postoji vrlo dobar razlog zašto su to napravili a ona neocons psihopatska kučka Victoria Nuland zna točno koji je razlog. tako da amerofili bacite malo pogled na vaše gospodare you will be surprised.
a jebote Yoda pa tko je kome došao tamburati pod prozor i krenuo graditi vojne baze sa nuklearnim oružjem i biolabove za proizvodnju biološkog oružja? rusi amerima ili ameri rusima? rusi već desetljećima upozoravaju psihopatsku neocons žgadiju da se nemogu širiti i uvlačiti u nato države koje graniče sa Rusijom. ali zakurac nemoš ti neocons psihopatama ništa znaš kakvi su psihopate ne čuju ne vide ne osjećaju.
je nisu trebali napasti Ukrajinu i pustiti neoconse da dotegle nuklearno orućje u Ukrajinu i razvale Rusiju. jel bi ti takvo što dopustio? ne bi. ne bi ni ja. da mi dođe u susjedstvo netko rompat po jajima i vidim da ima namjeru oteti i moju parcelu pa zaorao bi ga i onda trančirao u male komade mesa koji bi mi služili za ješku kad idem na more bacit tunju.
ako je Putin napao Ukrajinu zašto onda sankcije Rusiji? ja bi sankcionirao samo Putina a ne sve ruse ako je samo Putin.
gle prvo te priče o labaratoriju čujem o tome tek na ovoj temi. nigdje drugdje. čak i ako je to istina, Putin je trebao samo bombardirati taj labaratorij i adio. Ispaliti par kstarećih raketa na njega . I kazati neću dozvoliti nikakve labaratorije sa virusima kraj Rusije, bla bla bla pa imao bi potporu pola planete.
Drugo to o nuklearnom oružju su ..priče.... Čak i da je Ukraina ili USA krenuli u stavljanje nuklearnog oružja, ja bih tu prvi opravdao Putinovu reakciju. Ima projektile dugog dometa opet kao u slučaju tih labaratorija može gađati i te lokacije gdje bi navodno Ukrainci/Ameri išli stavljati nuklearno oružje. kao što je reicmo Irak imao nuklearni program 80tih, pa im ga je Izrael stukao projektilima i nakon toga ga više nikada nisu realno pokrenuli. itd. Tako je i Putin koji ima najmoćnije projektile na svijetu mogao jednostavno na tu navodnu lokaciju koncetrirati projektile ako bi se to dogodilo u budućnosti. i stati na tome.
baš nitko mu ne bi zamjerio radi toga. ja opet prvi bi mu dao potpru.
ali zanmo da se ne radi o tome. lik je krenuo u klasično osvajanje, cilj mu je bio u početku osvojiti 2/3 ukraine(prema lukašenkovim mapama) uz minimalne žrtve kao ruske vojske tako i UKR infrastrukture i populacije.
Pošto mu taj plan nije uspio, sada je okružio gradove... pazi Kijev sa okolicom ima stanovnika kao Hrvatska, Harkiv ima stanovnika kao više od pola Hrvatske, a pazi u Harkivu svi govore Ruskim jezikom i svaki četvrti stanovnik je etnički Rus a ostatak stanovnika priča Ruski a on udara po gradu, neke explozije izgledaju kao da je pala atomska bomba. tu nema više opravdanja.
Šandor Winnetou likes this post
istina Ukrainci, ali sve jedno nije opravdanje za rat. Čim je Putin doveo vojsku tamo do granice još u 11-12 mjesecu bilo je mirno u toj regiji.AlfaOmega wrote:Sve to što si reka bilo je sadržano u Sporazumu iz Minska. Ali pogodi ko ga ni htija implementirati.AssadNaPodmornici wrote:
Pa kada je proglasio te dvije regije neovisnim državama još uvijek je bilo mirno, Ukrainci nisu metka ispalili. Mogao je doslovno stati na tome, uzeti ta područja kao Krim i Ukrainci ne bi ništa napravili. i Adio. a on je udrio na Kijev i Harkiv i dole Odesu, i luđak lukašenko je pokazao mapu sa Ruskim strateškim ciljeivma, a to je bila okupacija 2/3 države. sa te 2/3 države bi ili napravio puppet goverment , ili bi prisilio Ukr na kapitulaciju.
Ovo je novost...AlfaOmega wrote:AlfaOmega wrote:A pilot kojeg su zarobili je veteran iz Sirije. Ima njegova slika sa Assadom.Hektorović wrote:
Ovo je već drugi Su-34.
Jednostavno taktika niskog leta ne pali, Ukrajinci obaraju sa iglama bez problema.
Padobran drži sprijeda...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
mentalitet wrote:Gnječ wrote:mentalitet wrote:
Pa jebiga nemresh bash sve , valjda znash cilj i teritoriju:::))))
znam, don't worry imam koordinate imam GPS, GLONASS i Galileo navigaciju. mislim da bi trg sv. marka bio deratiziran za idućih 1000 godina. ne bi bilo čak nijedne muhe jer je no fly zone. ministarsta i neka institucije rade svoj posao bi samo zaprašio onako u otvor za klimatizaciju i to je to. ali rvacki političari bi bili genetski istrijebljeni nema više krađa lopina i otalog smeća koji cica ljudima energiju, novac i krv živote. game over. znam da će me državotvorne rvat'ne popljuvat ali to je moj stav i ne mijenjam ga.
Guest- Guest
T. wrote:Ljudi dragi otvorite oči...
Sve je drugo isto...
Nemoj jebat ,Putin ima zasluge jer je u jednom danu ubio virus u zapadnim medijima .Jebote trebao bi dobiti Nobelovu nagradu iz medicine ,a ovi zapadnjaci se sada deru pomozimo Ukrajini ali nikako da joj prvi pomognu.Ministar inozemnih poslova Ukrajine je izjavio NATO nije ono shto smo mislili.Bog te mazo teshko to zakljuciti jer ja kao laik znam kada dodje do frke prvo svatko svoje dupe spashava.Kada su toliiko mocni shto ne zatvore nebo iznad Ukrajine.Strah je veliki posebno kada si se sada uvjerio da ona suprotna strana ne blefiira.
AssadNaPodmornici wrote:istina Ukrainci, ali sve jedno nije opravdanje za rat. Čim je Putin doveo vojsku tamo do granice još u 11-12 mjesecu bilo je mirno u toj regiji.AlfaOmega wrote:Sve to što si reka bilo je sadržano u Sporazumu iz Minska. Ali pogodi ko ga ni htija implementirati.AssadNaPodmornici wrote:
Pa kada je proglasio te dvije regije neovisnim državama još uvijek je bilo mirno, Ukrainci nisu metka ispalili. Mogao je doslovno stati na tome, uzeti ta područja kao Krim i Ukrainci ne bi ništa napravili. i Adio. a on je udrio na Kijev i Harkiv i dole Odesu, i luđak lukašenko je pokazao mapu sa Ruskim strateškim ciljeivma, a to je bila okupacija 2/3 države. sa te 2/3 države bi ili napravio puppet goverment , ili bi prisilio Ukr na kapitulaciju.
ali su ameri u tajnosti krenuli graditi vojne baze i biolabove. to je bila kap koja je prelila čašu. ima negdje video ako ga nađem ili nije deletiran budem stavio.
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu