Ruska invazija na Ukrajinu
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Eto ga sada samo srediti najvecu sobu za vozda i da se ovo zavrsi. 10kvadrata, pola metra visine dosta, da moze dohvatit luster.AlfaOmega wrote:Rusi zauzeli psihijatrijsku bolnicu u blizini Kijeva.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Snage LNR napreduju te au zauzele mjesta Shandrigolovo, Aleksandrovka, Derilovo, Srednee i Lozovoye.
Snage DNR zauzele mjesta Rozovka, Trudzhenka, Znamenovka i Puzatoe.
Misim da će se Ukri na kraju pomiriti da će izgubiti Donbass.AlfaOmega wrote:Snage LNR napreduju te au zauzele mjesta Shandrigolovo, Aleksandrovka, Derilovo, Srednee i Lozovoye.
Vjerovatno će epilog mirovnih pregovora biti ovaj: Azov bataljun uništen, što će Putin proglasiti uspješnom denacifikacijom, Ukrajina će potpisati da neće u NATO, a Krim i Donbass će prećutno prepustiti. Rusima ni ne treba zvanično priznanje ni za Krim ni za Donbass. Ali bitno im je da Ukri shvate da je to bespovratno izgubljeno.
AlfaOmega wrote:Rusi zauzeli psihijatrijsku bolnicu u blizini Kijeva.
Pametno, konačno su osvojili nešto što im treba
niels-
2021-04-26
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
Što se demilitarizacije tiče, pa Putin i ni laga kad je reka da je to pri kraju. Vjerovatno će dodatna klauzula u mirovnom sporazumu biti ta da će Ukrajina morati odreći kupovine zapadnog naoružanja u budućnosti. Zauzvrat će im Rusi ostaviti nešto ovih T-72 koje su Ukri zaplijenili.
avion ruske vlade za pola sata
slece u vasington ...???
slece u vasington ...???
2020-04-21
Ja znam da je Bennet u Moskvi. Nezz za Vašington
Mislim da to nije Putinov plan nego cijela Ukrajina a nakon toga cijela Europa pa onda i cijeli svijet.AlfaOmega wrote:Misim da će se Ukri na kraju pomiriti da će izgubiti Donbass.AlfaOmega wrote:Snage LNR napreduju te au zauzele mjesta Shandrigolovo, Aleksandrovka, Derilovo, Srednee i Lozovoye.
Vjerovatno će epilog mirovnih pregovora biti ovaj: Azov bataljun uništen, što će Putin proglasiti uspješnom denacifikacijom, Ukrajina će potpisati da neće u NATO, a Krim i Donbass će prećutno prepustiti. Rusima ni ne treba zvanično priznanje ni za Krim ni za Donbass. Ali bitno im je da Ukri shvate da je to bespovratno izgubljeno.
RayMabus- Posts : 183920
2014-04-11
Sto reci??? Rusija se ukopava u sve dublji glib. Vise nema natrag a sitaucija da svi budu zadovoljni i proglase pobjedu je prosla kao baka sa kolacima. Nista vise nece biti kao prije. Drago mi je da mi je u mozak od dvije marke napokon doslo zastoi kako se radilo na zapadu oko Wokizma, islamizacije i sl. Deset dana rata i stvari sjednu na mjesto. Nadam se samo da ce kancelar visjeti objesen na Brandeburska vrata. Da i ono neka unija, takmicenje, glazbeno, sportsko i sl. Ekipe Rusija, Bjelorusija , Eritreja, Sjeverna Koreja i Sirija. Da nije katastrofalno zalosno bilo bi smijesno. Zao mi je Rusa. Naime Ukrajinci su najebali ali nista u poredjenju kako ce Rusi. Kurac mi je zao. Kako su sijali tako ce da zanju ili kako vec ide. Pokusavam samo biti PK. Muhahahahaha Kila jebenog mozga...
2014-04-14
Šandor Winnetou likes this post
Nekad puno misliš. Moraš malo smanjit. A i zdravije jeRayMabus wrote:Mislim da to nije Putinov plan nego cijela Ukrajina a nakon toga cijela Europa pa onda i cijeli svijet.AlfaOmega wrote:Misim da će se Ukri na kraju pomiriti da će izgubiti Donbass.AlfaOmega wrote:Snage LNR napreduju te au zauzele mjesta Shandrigolovo, Aleksandrovka, Derilovo, Srednee i Lozovoye.
Putin ima smisla za trivijalnost. Nakon što polupa 70% ukrajinske vojne tehnike (što je već skoro i uradija), te uništi Azov bataljun, moći će svečano ruskoj javnosti reći da su denacifikacija i demilitraizacija obavljene. Donbass će za Ukre biti bespovratno izgubljen, na priznavanju vjerovatno neće insistirati jerbo bi to značio pad vlade Zelenskog. Mislim da to Rusi u planu A ne žele, jerbo znaju da je Zelenski steka veliku popularnost među Ukrima. Plan B je vraćanje Janukoviča, ali to bi značilo pravljenje puppet statea sa autoritarnim režimom. Rusi bi tu morali odriješiti kesu da finansiraju njegovo održavanje na vlasti, obavještajne službe, kontra-obavještajne službe, lojalna policija, mediji, pičke materine... za rusko gospodarstvo bi to bio pritisak u predstojećem novom dobu tranzicije ruske ekonomije sa zapada na istok. Zato se Rusi moraju držati plana A.abraham wrote:Sto reci??? Rusija se ukopava u sve dublji glib. Vise nema natrag a sitaucija da svi budu zadovoljni i proglase pobjedu je prosla kao baka sa kolacima. Nista vise nece biti kao prije. Drago mi je da mi je u mozak od dvije marke napokon doslo zastoi kako se radilo na zapadu oko Wokizma, islamizacije i sl. Deset dana rata i stvari sjednu na mjesto. Nadam se samo da ce kancelar visjeti objesen na Brandeburska vrata. Da i ono neka unija, takmicenje, glazbeno, sportsko i sl. Ekipe Rusija, Bjelorusija , Eritreja, Sjeverna Koreja i Sirija. Da nije katastrofalno zalosno bilo bi smijesno. Zao mi je Rusa. Naime Ukrajinci su najebali ali nista u poredjenju kako ce Rusi. Kurac mi je zao. Kako su sijali tako ce da zanju ili kako vec ide. Pokusavam samo biti PK. Muhahahahaha Kila jebenog mozga...
Jos samo ovo. Naime neka netko popise sve ratove CCCP i Rusije od prvog svijetskog rata i mislim da ce ih biti ako ne i vise nego USA. Preseljavani su cijeli narodi i ubili su vise ljudi nego nacisti i USA zajedno. Jedina je razlika sta su oni lokalni siledzije i "ureduju" u onom sta oni misle da je njihovo dvoriste. USA je globalni igrac i tu je razlika. To je bit svega. Ovaj rat je pokazao kako je trulo Rusko drustvo a i vojska kao preslika drustva. Korupcija je dovela da u rat idu sa krntija bez goriva.... Mislim da su i zapadne obavjestajne zajednice ostale iznendjene. Dobro svaka diktatura ili kako ovo vec u Rusiji da zovemo, mora biti osnovana na korupciji. Korupcija je stup Putinove vlasti i razlog odrzanja , cistke i kontrole u koliko godine. Korupcija ga je odrzala ali ce ga i kostati i n jega osobno a i obicni svijet koji ga danas skoro 100%poodrzva. Poslije ce biti kao u vec vidjenim sranjima, nismo znali, lagao nam je, jebi ga imali smo svi kruha i votke.....Kila mozga
2014-04-14
michaellcmacha and Šandor Winnetou like this post
vuksadinare wrote:agentRingo10 wrote:Otkriveni agent.
Ili je samo imao drukcije ideje sta I kako treba
Kako to da su ga tek sada otkrili a godinama su skupa? Ah da otkrilo ga je to sto je imao drukcije ideje u svezi pregovora. A to nemre da bidne nego agent agentura i paf metak u celo tko je on da misli drukcije. Agentura.
Guest- Guest
Posli ovih zadnjih 48 neslavnih sati za RuAF, mislim da bi bilo zgodno da ubace PAK-FA u upotrebu. Ko ne riskira, ne profitira, jel
abraham wrote:Jos samo ovo. Naime neka netko popise sve ratove CCCP i Rusije od prvog svijetskog rata i mislim da ce ih biti ako ne i vise nego USA. Preseljavani su cijeli narodi i ubili su vise ljudi nego nacisti i USA zajedno. Jedina je razlika sta su oni lokalni siledzije i "ureduju" u onom sta oni misle da je njihovo dvoriste. USA je globalni igrac i tu je razlika. To je bit svega. Ovaj rat je pokazao kako je trulo Rusko drustvo a i vojska kao preslika drustva. Korupcija je dovela da u rat idu sa krntija bez goriva.... Mislim da su i zapadne obavjestajne zajednice ostale iznendjene. Dobro svaka diktatura ili kako ovo vec u Rusiji da zovemo, mora biti osnovana na korupciji. Korupcija je stup Putinove vlasti i razlog odrzanja , cistke i kontrole u koliko godine. Korupcija ga je odrzala ali ce ga i kostati i n jega osobno a i obicni svijet koji ga danas skoro 100%poodrzva. Poslije ce biti kao u vec vidjenim sranjima, nismo znali, lagao nam je, jebi ga imali smo svi kruha i votke.....Kila mozga
Bolje da rusi idu u ovim kako tvojih pol kile mozga kaze krntijama bez goriva nego da prijeđu na nuklearno gorivo. U tom slucaju ode tvojih pol kile mozga u pizdu materinu. Buahhhahaa kila mozga
Guest- Guest
Nema sumnje, i ukrajinski vojnici tamo gube moral. Kuže gdi vjetrovi puše i što se sprema.AlfaOmega wrote:Misim da će se Ukri na kraju pomiriti da će izgubiti Donbass.AlfaOmega wrote:Snage LNR napreduju te au zauzele mjesta Shandrigolovo, Aleksandrovka, Derilovo, Srednee i Lozovoye.
#Ukraine: A Ukrainian T-64BV tank was abandoned in #Volnovakha, Donetsk Oblast. pic.twitter.com/LTKk1pUv2r
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) March 5, 2022
vuksadinare wrote:di si bio?..koja postrojba?..mozes mi na pp poslati..lako se sve provjeriDragovit wrote:vuksadinare wrote:
..ak si ti bio jrvatski branitelj ja si jaja odrezem..
Reži jaja.
kako rekoh.
kad bi ti ili bilo tko ovdje bio netko ili nešto komu ja to moram slati - na sveto nigdarjevo, a možda niti tada.
ali nisi.
stoga reži si jaja.
ionako nikakve koristi više od njih.
drobina i sise ti narasle, izgledaš k'o stara baba.
neobrijana.
nego gledam našeg vojnog atašea u moskvi prije par dana.
dolazi lik s prevoditeljicom, izlazi iz auta, nema šapku hoću reći gologlav,
nosi civilni ruksak (ide na piknik?), čvarci mu na epoleti nepropisno izokrenuti.
koliko sam mogao razaznati brigadir.
spavao u odori?
razgovor s ruskim časnikom započinje na kvazi ruskom,
pa ''from zagreb'' i na kraju bog te pitaj što na hrvatskom.
umjesto da pusti prevoditeljicu da odradi svoj posao.
ako ga i ona zna.
ali nosi masku sa sinjskom alkom.
uvjeti za vojnog atašea inače znanje engleskog, može uz to i veća razina domicilnog jezika gdje je na službi.
čiji je to rođo iz hdz-a rane ti isusove?
smiju nam se ljudi.
a onda na nekom portalu čitam objavili rutu leta kanadskog zrakoplova koji prevozi oružje za ukrajinu.
sletio u zagreb po gorivo pa preko koprivnice kažu dalje.
sigurnosni aspekti u pičku te jebem.
k'o miha kad je cinkao izmještanje našeg oklopa pod ''bijelom ceradom''.
da je znao i mjesto izmještaja valjda bi i to izlajao na ovom forumu samo da ispadne pametan.
nas bez pardona u civilkama početkom 1991. utrpali u kamione, pojma nemamo kamo idemo,
vozili se, došli negdje na more, nigdje ni gluhe kuje.
dolazi brodina i pretovarujemo oružje.
rusko, rumunjsko, ovo, ono, rpg-ovi, streljiva svašta nešto.
vozimo se natrag stisnuti iza sanduka, oružje metak u cijev i zakočeno ako nam uleti jna ili tko
jer su tada još slobodno špartali po hrvatskoj.
tek poslije desetak dana doznali gdje smo bili.
i vi ćete ukrajinu braniti?
nemojte.
nije da mi je vas žao nego ukrajinaca.
izginut će svi.
i ti ćeš mene provjeravati ... hoćeš kako da ne.
jazavac.
Um čini ratnika a ne oružje.AlfaOmega wrote:Nekad puno misliš. Moraš malo smanjit. A i zdravije jeRayMabus wrote:Mislim da to nije Putinov plan nego cijela Ukrajina a nakon toga cijela Europa pa onda i cijeli svijet.AlfaOmega wrote:
Misim da će se Ukri na kraju pomiriti da će izgubiti Donbass.
Tv program i kokice i gledam kako mu uništavam živu silu, tehniku i ekonomiju a nisam nit jednog vojnika poslao u taj rat.
2014-04-11
Ringo10 wrote:Ponovo
Je li istina da su Ukri strijeljali svoga pregovaraca
izgleda.
čovjek valjda htio predložiti da se spasi što se spasiti može.
nećeš prika, odmah glava dolje.
I drink and I know things, jel to ta filozofija?RayMabus wrote:Um čini ratnika a ne oružje.AlfaOmega wrote:
Nekad puno misliš. Moraš malo smanjit. A i zdravije je
Iskreno zaboravio sam više odakle mi ta rečenica.AlfaOmega wrote:I drink and I know things, jel to ta filozofija?RayMabus wrote:Um čini ratnika a ne oružje.AlfaOmega wrote:
Nekad puno misliš. Moraš malo smanjit. A i zdravije je
Um čini ratnika a ne oružje.
Hmmmm
2014-04-11
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu