ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 5/3/2022, 18:42

RayMabus wrote:
AlfaOmega wrote:Najnovija mapa. Još malo i kotao 2 spreman. Mislim da će Ukri uskoro početi masovnu bižaniju iz Donbassa, stvarno bi tragedija bila da se ovo zatvori a da Zelenski, filovan sa zapada, ne popusti.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 FNEgqxDXoAIAsYR?format=jpg&name=large
Koga brige ?

Ako nisi stavio ulog brige te na koju stranu će pasti novčić.

Ruje će biti genocidaši a Srbija dobit sankcije.

Opet ja pobjedio.

Um čini ratnika a ne oružje.
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 K_23085473_640

Jao jao.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 18:43

može popušiti kurac, a ne pregaziti plitak potok... pa samo probaj zamisliti da ukrajinci imaju mlrs sustave jedno 15 konzola... rusi bi sada kmečali da to nisu istine... a onda zamisli da su sad u sudaru sa nato snagama kojima baš i ne pucaju gume i vojnici im ne jedu napoj kojem je istakao rok prije 7 godina... ovo je precrtano iz našeg rata... jebote mi smi imali za pojest.. pred svaku akciju si mogao doslovno birati kerafeke... ako je tko bio pripadnik gardijske brigade može potvrditi... evo Tre npr... ovi ruski bokci jedu splačine i potom idu u smrt... pilot koji upravlja strojem koji vrijedi pitaj boga koliko krmak od 140 kila, podbuo od alkohola jer se vjerojatno usrao od straha pred polijetanje... kakva je to vojska... pripadnici elitne jurišne brigade, stavio sam sliku cijela borbena skupina svi do jednog poubijani od 3 razine manje obučene postrojbe... o čemu pričamo mi .... sramota ove epohe će biti ako ih se pusti da se izvuku iz ovog sranja koje su pokrenuli... iskreno cijeli zapadni svijet nek sam sebi popuši kurac, ako ovo ne dovrši kako Bog zapovjeda... Bog, a ne krivoslavna sotona...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2022, 18:46

michaellcmacha wrote:može popušiti kurac, a ne pregaziti plitak potok... pa samo probaj zamisliti da ukrajinci imaju mlrs sustave jedno 15 konzola... rusi bi sada kmečali da to nisu istine... a onda zamisli da su sad u sudaru sa nato snagama kojima baš i ne pucaju gume i vojnici im ne jedu napoj kojem je istakao rok prije 7 godina... ovo je precrtano iz našeg rata... jebote mi smi imali za pojest.. pred svaku akciju si mogao doslovno birati kerafeke... ako je tko bio pripadnik gardijske brigade može potvrditi... evo Tre npr... ovi ruski bokci jedu splačine i potom idu u smrt... pilot koji upravlja strojem koji vrijedi pitaj boga koliko krmak od 140 kila, podbuo od alkohola jer se vjerojatno usrao od straha pred polijetanje... kakva je to vojska... pripadnici elitne jurišne brigade, stavio sam sliku cijela borbena skupina svi do jednog poubijani od 3 razine manje obučene postrojbe... o čemu pričamo mi .... sramota ove epohe će biti ako ih se pusti da se izvuku iz ovog sranja koje su pokrenuli... iskreno cijeli zapadni svijet nek sam sebi popuši kurac, ako ovo ne dovrši kako Bog zapovjeda... Bog, a ne krivoslavna sotona...
Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 2Q==

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 18:52

niels wrote:Ukrajince bi moglo spasiti samo da vežu velike ruske snage na strateški nevažnom mjestu koje bi bilo klopka, recimo iznimno snažno minirano i da ih tu uvuku i zatuku, ali pošteno, tako da odjekne svijetom. Onda se ukopaju i pripreme da kroz opsadu nanesu dodatne teške gubitke Rusima.

Ali tu bi moralo biti izbačeno iz stroja 50.000 vojnika, a u kupljeno vrijeme Ukrajinci bi trebali izbaciti iz stroja oko 100.000 dodatnih vojnika.

Rusi će onda ili posegnuti za taktičkim nuklearnim naoružanjem ili će sjesti za pregovarački stol.

Ali teško da će Ukrajinci uspjeti to izvesti, Rusi su spori i oprezni.
moraju izdržati dok broj stradalih civila dosegne kritičnu točku kad će zapad reći dosta... i tad će biti ili ili... garantiram da će se u krugu NaTO država stvoriti krug koji će inzistirati na uključenju u sukob i to je kao 1+1... tome možemo svjedočiti u manje od 10 dana... iz dostupnih materijala u mjestima koja su rusi zauzeli vidi se da će im ukrajinci stvarati probleme i kao taoci... oni su sad u jednom tremensu gdje se dovode u po život opasne situacije a da toga nisu ni svjesni i tu će rusima pucati živci i u kratkom vremenu će umjesto u zrak početi pucati u nenaoružane ljude, a ovo je vrijeme kad će to istog trenutka biti svjetskoj javnosti poznato... kako rekoh može se raditi, što hoćeš, može i koliko hoćeš, ali ne može dokle hoćeš, uvijek je tako bilo i tako će biti i uovom slučaju...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2022, 19:01

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
pa dobit će ju i on, dobit će ju i kinezi i indijci, svi koji su bili suzdržani ili za rusiju dobit će porciju... jesi to ukalkulirao... ono što mora biti mora biti... ja osobno se toga ne bojim, jer me ta bomba ne mre dva puta ubiti, a i kad me bude ubijala neću ni osjetiti... ti se moraš brinuti jer bi ti mogao oslijepiti, moglo bi ti otpadati meso s kostiju i mogao bi umirati u agoniji jer nećeš biti blizu primarne aktivnosti nuklearnog udara...

Pa onda cu tebe i takve poput tebe smatrati krivima za apokalipsu jer vi bas cackate mecku. Imas totalno iracionalan pristup situaciji koja se desava. To je kao da cackas bordosku dogu i onda ti pas u trenu zdrobi pola ruke pa se ti onda pitas kme kme pa evo reko sam vam da je pas opasan. A ja tebe pitam zasto cackas i nadolijevas ulje na vatru? Zar se tako gasi ratni pozar da ga jos vise rasplamsas a znas da te proti vnik moze pregaziti ko plitki potok bez da trepne.

Totalno iracionalno je tvoje razmisljanje izdominirale su te emocije i u takvim okolnostima je uzaludno uopce diskutirati i debatirati jer imam ispred sebe fanatika.
ma puca ti patka što je mene briga što ti mene držiš odgovornim što je glupi kreten radi svoje staračke impotencije krenuo sprovoditi suludegenocidne ideje za koje btw niti ima muda niti snage, pa onda kao i četničko partizanska bagra uvjetuje da se ciljana skupina samopoveže žicom i klekne pa da ju on pijukom tuče po tjemenu... jebiga gnječ ovaj put to ne bi išlo, svak s ove strane duboko žali zašto amerikanac do 1949 godine nije pomeo sssr dok boljševički skotovi nisu imali njukove... uglavnom koliko god ti iz potpuno iracionalnog razloga držao lojtru nekom komu ne pripadaš ni po jednoj osnovi nisi toliko nesposoban da shvatiš da si u totalnoj manjini a koliko si pogrešan zajedno sa tom manjinom u prilog tomu činjenica da samo u jednom ruskom gradu ima više oponenata ruske politike nego na cijelom zapadu kontraša poput tebe... ali ja ne sumnjam da će i značajan broj vas uključujući i tebe u kratkom roku skužiti da griješite... zašto ne sumnjam,pa zato što na ono što slijedi ne može drugačije... mislim može ali onda ste stvarno sistemski u kuršlusu.
e da i koja uvrnuta logika ja fanatik, a psihopata iz kremlja ko malo dijete, baca se po podu i histerizira ako mi ne date da i ja budem veliko mudo bacat ću bombe uokolo... ono koji debil kao on ih ima a drugi ih nemaju pa se može kurčiti... e moj gnječ gdje si ti bio kad je meni lik prijetio bombom a ja mu iščupao osigurač i uhvatio ga za vrat pa mu rekao ajde majmune sad ju baci... preklinjo me da vratim osigurač u bombu...

vidjeti ćemo šta bude. do sada se nisam niti jednom prevario u procijeni ako budem ovo će mi biti prvi puta u životu da sam fulao šefa i stanicu.

a gdje sam bo dok ste se vas dvoje driblali ručnom bombom? ja ne znam kad je to vaše driblanje bilo a možda je to bilo u vrijeme kad sam zamalo zginul ispred restorana kad je onaj luđak Rambo ustaša ili kako se već preziva neću tu napisati ispalio tromblonsku minu u ulaz restorana. pio sam pivo i odjednom me oparila nek jebena jebena nelagoda i neki čudan osjećaj i nagon da moram odmah otići sa tog mjesta jebeš pivo. pustio sam pivo i otišao. nakon otprilike dvije tri minute čula se detonacija eksplozija. da nisam slušao sebe bio bih razbacan po cijelom kvartu. nisam ja bio target nego neka mafijaška ekipa koja je u to vrijeme sjedila u restoranu.

tako, imao sam i ja svojih bliskih susreta sa smrću.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2022, 19:02

Sama ideja ( ušetat ćemo vojskom, narod će nas dočekati sa cvijećem, postavit ćemo svoju marionetu na vlast, ukinit ukrajinsku crkvu i izbacit atlatiste itd i postavit ruski svijet ) i vojna provedba tog istog im je propala.

Ovo šta sad izvode ( jednu trećinu pobiti, jednu trećinu potjerati, jednu trećinu prekrstiti u moskovsku crkvu ) ....

Mislim šta da kažem ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 19:03

kic wrote:
Ringo10 wrote:Ovdje ljudi podcjenjuju ukrajinsku vojsku jer se kao cude drljavim Rusima koji su kao trebali pregaziti Ukre za dva dana

Ukri su osam godina trenirali, spremali i svojski naoruzavali vojsku i na mnogim pozicijama se zestoko utvrdili.
To je iza ruske druga najjaca vojska u Europi.
Oni i Rusi, to je isti genetski materijal

ne, Ukrajinci se pokazuju izrazito hrabrima, od  najobičnijeg svijeta do vrha..  tako da, samo zbog toga će dobiti na kraju.
pa hvala krcu više... nisam sumnjao, al sam znao da si ko kremenjača... :)... šalu na stranu... ne mogu ukrajinci sami dobiti ovaj rat ali mogu izdržati u ovom odnosu snaga kako nitko drugi ne bi izdržao... i svatko tko ima bar malo kičme mora im barem odati priznanje, a oni koji imaju malo više od malo kičme, im i pomoći na adekvatan način pa kad bude biti ili ne biti i izravno pomoći što košta da košta...
gledam kako ti dečki prkose strahu za život i izlaze pred ruski oklop koji je solidno zaštićen i rokaju ih bez jebemti, vrati se nazad uzme novi šlus i opet van i udri... pa to bar onaj tko je ratovao mora poštivati... sory jebiga ja to poštujem... toliki oklop uništiti, ali i značajan broj zarobiti... pa to je jednostavno za ne vjerovati...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

kic and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 19:05

Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:

Pa onda cu tebe i takve poput tebe smatrati krivima za apokalipsu jer vi bas cackate mecku. Imas totalno iracionalan pristup situaciji koja se desava. To je kao da cackas bordosku dogu i onda ti pas u trenu zdrobi pola ruke pa se ti onda pitas kme kme pa evo reko sam vam da je pas opasan. A ja tebe pitam zasto cackas i nadolijevas ulje na vatru? Zar se tako gasi ratni pozar da ga jos vise rasplamsas a znas da te proti vnik moze pregaziti ko plitki potok bez da trepne.

Totalno iracionalno je tvoje razmisljanje izdominirale su te emocije i u takvim okolnostima je uzaludno uopce diskutirati i debatirati jer imam ispred sebe fanatika.
ma puca ti patka što je mene briga što ti mene držiš odgovornim što je glupi kreten radi svoje staračke impotencije krenuo sprovoditi suludegenocidne ideje za koje btw niti ima muda niti snage, pa onda kao i četničko partizanska bagra uvjetuje da se ciljana skupina samopoveže žicom i klekne pa da ju on pijukom tuče po tjemenu... jebiga gnječ ovaj put to ne bi išlo, svak s ove strane duboko žali zašto amerikanac do 1949 godine nije pomeo sssr dok boljševički skotovi nisu imali njukove... uglavnom koliko god ti iz potpuno iracionalnog razloga držao lojtru nekom komu ne pripadaš ni po jednoj osnovi nisi toliko nesposoban da shvatiš da si u totalnoj manjini a koliko si pogrešan zajedno sa tom manjinom u prilog tomu činjenica da samo u jednom ruskom gradu ima više oponenata ruske politike nego na cijelom zapadu kontraša poput tebe... ali ja ne sumnjam da će i značajan broj vas uključujući i tebe u kratkom roku skužiti da griješite... zašto ne sumnjam,pa zato što na ono što slijedi ne može drugačije... mislim može ali onda ste stvarno sistemski u kuršlusu.
e da i koja uvrnuta logika ja fanatik, a psihopata iz kremlja ko malo dijete, baca se po podu i histerizira ako mi ne date da i ja budem veliko mudo bacat ću bombe uokolo... ono koji debil kao on ih ima a drugi ih nemaju pa se može kurčiti... e moj gnječ gdje si ti bio kad je meni lik prijetio bombom a ja mu iščupao osigurač i uhvatio ga za vrat pa mu rekao ajde majmune sad ju baci... preklinjo me da vratim osigurač u bombu...

vidjeti ćemo šta bude. do sada se nisam niti jednom prevario u procijeni ako budem ovo će mi biti prvi puta u životu da sam fulao šefa i stanicu.

a gdje sam bo dok ste se vas dvoje driblali ručnom bombom? ja ne znam kad je to vaše driblanje bilo a možda je to bilo u vrijeme kad sam zamalo zginul ispred restorana kad je onaj luđak Rambo ustaša ili kako se već preziva neću tu napisati ispalio tromblonsku minu u ulaz restorana. pio sam pivo i odjednom me oparila nek jebena jebena nelagoda i neki čudan osjećaj i nagon da moram odmah otići sa tog mjesta jebeš pivo. pustio sam pivo i otišao. nakon otprilike dvije tri minute čula se detonacija  eksplozija. da nisam slušao sebe bio bih razbacan po cijelom kvartu. nisam ja bio target nego neka mafijaška ekipa koja je u to vrijeme sjedila u restoranu.

bio sam vojnik ali nisam podnosio sprovođenje samovolje i maltretiranje civila od strane kretena koji popiju, a nemaju za platiti pa prijete bombom...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hartmann 5/3/2022, 19:05

Naravno,da US vlada i NATO zele u bilo kojoj drzavi manipulacijama instalirati nuklearne raketne sustave,pretvarajuci ih u proxy idiote,kao sto je bila namjera i sa Ukrajinom,to balkanskom zapadnom plemenubi bilo nesto sasvim normalno. Cinjenica jest da da je slicne pokusaje instaliranja komunizma u srednje i juznoamericke drzave rezultiralo slanjem americkih odreda smrti i svrgavanjem postojecih vladara i instaliranjem kriminalnih poslusnika,koje i danas vidimo na vlasti,a vidimo i sto se dogadja sa tim drzavama.Kriminal udara u strop,a trgovina oruzjem,narkoticima i ostalim,sprecaa razvoj normalnog drustva.
Ukrajina je naivno,kao i sve druge siromasne i naivne drzave pohitala u zagrljaj EU i Nato-u,vodeci se mislju,da ce im biti bolje..Avaj,davno su otkrivne namjere dobrohotnog zapada,no Ukrajinci bas teze sljepilu i nepromisljanju,sto je dokacilo njihove susjede.
Tako vidimo0 jos jednu razorenu i podjeljenu drzavu,kojoj je zapad obecao brda i doline,US i NATO zastitu u svakom smislu,ali kad je krenulo po zlu,vidimo,kako niti nATO niti US,nemaju bas volje da se ukljuce u fajt,osim da jalovo udaraju sankcije,koje ce se ,opet,obiti najvise samoj Europi o glavu..
De javu..Amen

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Hartmann 5/3/2022, 19:08

Usput,cijena benzina u Europi je blizu 2 eura,u Americi gadna inflacija,a redovi ispred pumpi u zapadnoj Europi sve duzi,podsjecaju na neke nemile scene iz filmova katastrofi,tamo jos 80tih.Ajmo,curice,hajmo djecaci... :rasta

2021-01-04

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2022, 19:12

Hartmann wrote:Usput,cijena benzina u Europi je blizu 2 eura,u Americi gadna inflacija,a redovi ispred pumpi u zapadnoj Europi sve duzi,podsjecaju na neke nemile scene iz filmova katastrofi,tamo jos 80tih.Ajmo,curice,hajmo djecaci... :rasta
To je samo dokaz da se treba skinuti s ovisnosti o nafti.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 3500
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 19:14

niels wrote:
Ringo10 wrote:Koje gluposti pricaju. Koji dugotrajni rat i sta je dugotrajni rat
Rusi mogu ratovati sest mjeseci
Pa nisu debili pa da nisu znali kakva je Ukro vojska i koliko me Ukrajina
A sad o Ukrajincima bajke pricate. Oni vise nisu u stanju raditi vece ofenzovne akcije.

Mi smo ratovali u dvije države 5 godina, i to sigurno godinu dana ratom ovakvog intenziteta.

Ok, nisu to bile zamašne operacije, ali smo u zimu ‘91 imali 500.000 ljudi mobilizirano, ali slabo naoružanih. Obratno, u ljeto smo imali 150-200.000 ljudi solidno naoružanih, ali ništa posebno, pa ste izgubili u prvom danu. Tri dana praktički smo vas slijedili dok ste se povlačili, psihološki ste pukli.

Naravno da je Rusija spremna na dugotrajni rat i brutalne sankcije, izolaciju koja će trajati desetljećima. Pitanje je samo da li se isplati tako žrtvovati.
nismo imali 91. u zimi 500 000 ljudi pod oružjem... maksimalno 130 000 plus plavci kojih je bilo oko 25 000 sa pričuvom i sjp koje su formirane po većim pu ne više od 2000 ukupno i atj lučko koji je brojao oko 300 ljudi... službeni brojevi su i manji...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hartmann 5/3/2022, 19:20

RayMabus wrote:
Hartmann wrote:Usput,cijena benzina u Europi je blizu 2 eura,u Americi gadna inflacija,a redovi ispred pumpi u zapadnoj Europi sve duzi,podsjecaju na neke nemile scene iz filmova katastrofi,tamo jos 80tih.Ajmo,curice,hajmo djecaci... :rasta
To je samo dokaz da se treba skinuti s ovisnosti o nafti.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 42 3500
Kojesta..frend mi ima Porshe taycan,autonomiju 300 kilometara."Natankao" je za 300 kilometara-90 eura..a struje se pravi iz...?? :rasta

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2022, 19:20

michaellcmacha wrote:
Gnječ wrote:
michaellcmacha wrote:

a gdje sam bo dok ste se vas dvoje driblali ručnom bombom? ja ne znam kad je to vaše driblanje bilo a možda je to bilo u vrijeme kad sam zamalo zginul ispred restorana kad je onaj luđak Rambo ustaša ili kako se već preziva neću tu napisati ispalio tromblonsku minu u ulaz restorana. pio sam pivo i odjednom me oparila nek jebena jebena nelagoda i neki čudan osjećaj i nagon da moram odmah otići sa tog mjesta jebeš pivo. pustio sam pivo i otišao. nakon otprilike dvije tri minute čula se detonacija  eksplozija. da nisam slušao sebe bio bih razbacan po cijelom kvartu. nisam ja bio target nego neka mafijaška ekipa koja je u to vrijeme sjedila u restoranu.

bio sam vojnik ali nisam podnosio sprovođenje samovolje i maltretiranje civila od strane kretena koji popiju, a nemaju za platiti pa prijete bombom...

toga je bilo i u Puli dođe ekipa sa kalašima i tko zna kakvim sve vrstama automatskog oružja i okićena grozdovima bombi ko božićne jelke i isprazne cijeli šank popiju sve osim vode i ne plate. dobro dok je jedan solo a kako bi sredio njih osam ili desetak? u takvim slučajevima je najbolje poslušati onu mudru izreku: šuti, kenjaj i brzine mijenjaj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2022, 19:21

Prije sat vremena
RUSKO MINISTARSTVO: ZAUZELI SMO NEKOLIKO GRADOVA I SRUŠILI 4 AVIONA
Rusko ministarstvo obrane tvrdi da su ruske snage zauzele nekoliko gradova i oborile četiri ukrajinska aviona SU-27, javlja Reuters, pozivajući se na Interfax.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2022, 19:23

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su četiri ukrajinska jurišna aviona Su-27 u vazdušnoj borbi kod Žitomira i jedan Su-25.

-U vazdušnoj borbi u oblasti Žitomira oborena su četiri aviona Su-27 Oružanih snaga Ukrajine i jedan Su-25 su oborile snage PVO u Nežinskoj oblasti. Snage PVO uništile su i helikopter Mi-8 ukrajinskog vazduhoplovstva i bespilotnu letelicu 'Bajraktar ​​TB-2'“, rekao je general.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 19:24

Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:
ebenica wrote:
maidan je bio prosvjed protiv legitimno izabranog ukrajinskog predsjednika, dolaze dva američka diplomata, mccain i nuland, jedan drži govore a druga dijeli kruh.
mrš u 3 pizde materine nepodojene sa svojom tablicom legitimnih izbora. :coffee
legitimno izabrane predsjednike brane elektori, kojih ima na milijune... ovaj je ko pizda pobjegao i sad sve ovo vrijeme gle čuda živi pod zaštitom rusije koja vrši agresiju na ukrajinu čiji je on kakti bio legitimno izabran... je al u kurcu... legitimnog predsjednika ukrajine trenutno brani vojska ukrajine, ukrajinski nacisti, iako im je predsjednik židov, i onaj jadni nenaoružani narod koji prkosi naoružanim ruskim agresorima... od kojih su mnogi rusi...
:tu :tu :tu
Nitko od rusofila ne želi reći da je upravo januković postavljen od ruske tajne službe za preddjednika ukrajine a onda kad su ga smjenili ide vriska i galama iako su dvoje izbora od tada bili. I što je još žalosnije ekipa rusofila se poziva na demokraciju u uvjetima kada je putin 20 godina političkim manervima gospodar života i smrti u rusiji, kada donosi zakon o 15 godina zatvora za prosvjednike koji drugalije definiraju rusku agresiju od od onoga što im službene vlasti kažu...i onda ti i ja ovdje ispadnemo negativci jer smo dobronamjerno napisali pto slijedi u slučaju sukoba
kužimo se mi koji znamo kako je kad grmi, ovi mlađi njima treba malo vremena... šupke i pičke poput Levog, epikura  ovog bolesnika ringa... ma ko ih jebe nisu vrijedni spomena...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Hartmann 5/3/2022, 19:24

Rat n ikako nije dobar,a iz svega sto pricam sa ljudima,i pokusavam izvuci iz nezavisnih medija,samo gore slijedi.Lovasi kupuju zlato,prodaju nekretnine u gradovima,bjeze u neke "sigurne" pripizdine i tako to..Kako rekoh,danas sam cekao 45 minuta u redu za gorivo,na prilicno velikoj benzinskoj u gradu..sto reci?Gluvo bilo,zlo ne culo(rat)

2021-01-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 5/3/2022, 19:25

AlfaOmega wrote:Rusi zauzeli psihijatrijsku bolnicu u blizini Kijeva.
valjda imaju nekakvog Legiju da zađe i da pobije te jadne ljude... pa da to spočitaju ukrajinskim ustašama

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/3/2022, 19:27

Nemaju baš nešto ti Ukri aviona. Ovo će brzo po zakonu brojeva bit svedeno na nula.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force

Ostaje im najviše s tla da ih obaraju i rade diverzije dok su ovi parkirani na aerodromu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/3/2022, 19:33

https://www.dnevno.hr/domovina/ruski-placenici-podsjecaju-me-na-cetnike-pukovnik-hv-a-u-ovome-ratu-ni-nato-nije-neduzan-1920532/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics