Ruska invazija na Ukrajinu
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Dakle ostaje eventualno Kub.
Zemlje koje imaju Kub sistem rakete :
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1500057299074887682?t=hIB6x8a3vx4iX1fUvA_wqg
Zarobljeni živ Rus i jedan poginuli. Imate na ovim likovima još slika, ispitivanje, objavili su imena itd.. Dakle od jutros dvije snimke. Opet ponavljam da većina toga se ne snimi uopće
Ukrajina nije Sirija.
Drugi pilot nije preživio...znači bio je dvosjed.
Eroo- Posts : 79092
2016-07-22
ne znam koji ti je da imaš problem sa činjenicama...
2015-08-08
znači krivoslavni i čečenske vehabije kao nekad rame uz rame...debotoijusto wrote:Muftija Čečenije Salah Mežiev, prijatelj i duhovni vođa Putinovog sluge Ramzana Kadirova izdao je fetvu čečenskim borcima da je borba na strani Rusije u Ukrajini džihad i da će oni koji poginu na tom putu biti šehidi, piše Dnevnik.ba.
Šehid je riječ iz arapskog jezika, a znači mučenik ili žrtva i šehidom se smatra svaka osoba koja pogine u džihadu te automatski ima mjesto u dženetu, odnosno raju.
- Čečenski borci koji odlaze u Ukrajinu da sudjeluju u vojnom sukobu, odlaze u džihad i bore se za Allaha, rekao je muftija Salah Mežiev u poruci borcima Ramzana Kadirova koja je objavljena na kanalu Grozni TV.
Muftija je još dodao da je .rat u Ukrajini blagoslovljen za muslimane, a oni koji su umrli u ovom ratu postat će šehidi.
- Stoga, oni koji se bore tamo, bore se zbog Kur'ana, zbog Allaha. Oni su na džihadu, nema sumnje u to, zaključio je Mežiev.
biljezim i upliv vjere u nosenje samsung 65" na nejakim plecima
2015-08-08
Šandor Winnetou likes this post
Accoridng to BMPD Blog's aircraft delivery record, this Su-34 (bort "24" red) belonged to the 2nd Guard Bomber Aviation Regiment, 21st Mixed Aviation Division (14th Air & Air Defense Army) based in the Central MD. It was delivered to the VKS in 2018.
— Guy Plopsky (@GuyPlopsky) March 5, 2022
(:camera_with_flash:/russianplanes.net) https://t.co/eISW4ihUCX pic.twitter.com/c4rLB9uvkf
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:Pogođen i Ruski borbeni avion, jedan pilot mrtav jedan zarobljen, naravno reći će Ringo i Levi sve je to Fejk. Postoji video ja sam u gym kasnije stavim.
Ukrainski pzo brutalno skida ruse
Ovo je već drugi Su-34.
Jednostavno taktika niskog leta ne pali, Ukrajinci obaraju sa iglama bez problema.
2018-04-10
To je jedini takvi avion s takvim dizajnom jer je osmišljen kao lovac bombarder.
Dakle sjede jedan pored drugoga u kabini.
Ovako :
2014-04-11
#BREAKING: Anti-#Putin protest now in #Moscow, people are protesting the #Russian dictator over invading #Ukraine. The war in Ukraine will led to fall of Putin's regime. pic.twitter.com/wbiau8RRm0
— Babak Taghvaee - Μπάπακ Τακβαίε - بابک تقوایی (@BabakTaghvaee) March 5, 2022
2018-04-10
RayMabus likes this post
Kod obaranja je pravo čudo da pilot preživi. Velika brzina, premalo visine za usporavanje...Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pogođen i Ruski borbeni avion, jedan pilot mrtav jedan zarobljen, naravno reći će Ringo i Levi sve je to Fejk. Postoji video ja sam u gym kasnije stavim.
Ovo je već drugi Su-34.
Jednostavno taktika niskog leta ne pali, Ukrajinci obaraju sa iglama bez problema.
Drugi pilot nije preživio.
2016-07-22
michaellcmacha wrote:nisu gluposti, ti bi bar trebao znati što je elektronsko ometanje... pa prati razvoj situacije na terenu, jedno je po špranci kako bi trebalo biti, a drugo je stvarno stanje na terenu... do sad smo imali prilike vidjeti da rusima itekako šteka i koordinacijia i subordinacija a sustavi veza im nisu ful postojani...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
upozorava ukrajinska služba da se što manje detaljnih podataka objavljuje, dano je i pojašnjenje... ukoliko ukrajinske snage unište određena sredstva ruske vojske, za veći učinak obrane važno ja da rusi što duže žive u uvjerenju da su im određena sredstva i dalje aktivna...
Koje su to budalastine u picku materinu. Rusi nemaju radio vezu sa svim svojim postrojbama nego salju golubove? Imaju satelitsku radio i video vezu znaju u realnom vremenu sta se desava. Jebote taj Zelensky ko da je izasao iz teatra apsurda.
Ma. Elektronsko ometanje je u takvim uvjetima zakurac jer ometas i svoje linije komunikacije. Ne ide to tako kako ti mislis. Daj se otrijezni vise.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:upravo zato što im sustavi veza nisu postojani imaju situacije da im djelovi postrojbi nemaju pojma gdje se nalaze, da rusi odbijaju preuuzeti tijela mrtvih jer uopće nisu u mogućnosti 100% utvrditi da su im dijelovi postrojbi uopće dezintegrirani... a upravo iz dosadašnjih videa i fotografija je vidljivo da su određeni dijelovi ruskih postrojbi u potpunosti dezintegrirani...
ne znam koji ti je da imaš problem sa činjenicama...
Ne nisu postojani valjda ti to znas jer imas dokaze iz Kremlja. Da bi ti ometao neciji radio signal moras imati odasiljac ometac puno vece snage nego sto ima odasiljac kojeg zelis ometati. Ali ni to danas ne funkcionira bas. Je dezorijentirani su jer su im ukri promijenili putokaze po cestama. Kao da rusi nemaju svoj GLONASS za navigaciju nego voze napamet i usput stanu pa pitaju nekog farmera kuda se ide za Kijev.
Guest- Guest
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1500033163879456771
Nije se uspio ni dignit i jebiga...
2016-07-22
Hektorović wrote:Od kud si ti Gnječ ovako proruski?
Ti si zabrijao zestoko. Odakle tebi pomisao da sam ja ovako proruski? Boli me kurac za ruse ukre azov naciste i psihopatske americke neoconse. Gledam na situaciju objektivno a ne subjektivno nikakvih emocija nemam prema stranama u sukobu tako da ne razmisljam emocijama nego kriticki sto ti naravno nemozes shvatiti niti da hoces jer si indoktriniran da moras zauzeti neciju stranu bez obzira na sve bila ta strana u krivu ili u pravu evriting goes pa cak i naj apsurdnije lazi gutas kao krempitu.
Prvog dana sam vas osjetio da ste ireverzibilmo sjebani u mozgu. Roba sa greskom. Nema od vas nista turski bizantski makjavelisticki mentalitet vam je vec u genima uz ogromnu dozu arhetipskog sadizma i psihopatije. Ne pomazu vam tu ni vjesta komunikacija izvrtanje i sufliranje rijecima jednostavno ste mentalno sjebani. Vidis ti da se ponasate kao da imate posthipnoticku naredbu na određeni trigger vi se transformirate u zvijeri. Znali su osmanlije posal i know how kako napraviti pasminu krvolocnih zvijeri.
Guest- Guest
#Ukraine: It appears that when Russian forces took #Kherson they captured a UA depot, capturing quite a few vehicles; we are unsure of the serviceability of them. We see: 2x T-80BV, 1x MT-LB, 5x BDRM-2, a BAT-2 engineering vehicle, and many transport trucks. pic.twitter.com/D4MZg5U1eM
— :flag_ua: Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) March 5, 2022
Ostali samo dugmici.Eroo wrote:
VIDEO:
https://twitter.com/i/status/1500033163879456771
Nije se uspio ni dignit i jebiga...
omni-
2014-04-12
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
michaellcmacha wrote:RB je poprilično izložen i u rusiji i u Ukrajini, uvezani su sa nekim ruskim mirovinskim fondom i bajbolje ti je pogledati vrijednost RB... do sredine veljače su bili na 28 dolara, sad su pali na 13 dolara, eto to su sve provjerljive relacije...Venus wrote:michaellcmacha wrote:ekipa ako tko ima otvoren račun u raiffeisen banci ili tamo drži novac moj savjet je da pod hitno mijenjate banku
Štednju rađe držim u madracu i čuvam na toplom i sigurnom nego kod tih jazzavaca.
Nego kad daješ savjet de objasni zašto to savjetuješ.
Jesi vidio koliko je trebalo da HPB "kupi" Sber ovdje, sve dogovoreno u 48 sati. Sve je to dirigirano, neće im ništa bit.
Guest- Guest
A pilot kojeg su zarobili je veteran iz Sirije. Ima njegova slika sa Assadom.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pogođen i Ruski borbeni avion, jedan pilot mrtav jedan zarobljen, naravno reći će Ringo i Levi sve je to Fejk. Postoji video ja sam u gym kasnije stavim.
Ovo je već drugi Su-34.
Prebaci se na ovu temu ako te zanimaju detalji oko mučke s bankama :Venus wrote:michaellcmacha wrote:RB je poprilično izložen i u rusiji i u Ukrajini, uvezani su sa nekim ruskim mirovinskim fondom i bajbolje ti je pogledati vrijednost RB... do sredine veljače su bili na 28 dolara, sad su pali na 13 dolara, eto to su sve provjerljive relacije...Venus wrote:
Štednju rađe držim u madracu i čuvam na toplom i sigurnom nego kod tih jazzavaca.
Nego kad daješ savjet de objasni zašto to savjetuješ.
Jesi vidio koliko je trebalo da HPB "kupi" Sber ovdje, sve dogovoreno u 48 sati. Sve je to dirigirano, neće im ništa bit.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50699-europska-banka-sberbank-europe-ce-vjerojatno-propasti
Mi ovdje vodimo rat.
2014-04-11
AlfaOmega wrote:A pilot kojeg su zarobili je veteran iz Sirije. Ima njegova slika sa Assadom.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Pogođen i Ruski borbeni avion, jedan pilot mrtav jedan zarobljen, naravno reći će Ringo i Levi sve je to Fejk. Postoji video ja sam u gym kasnije stavim.
Ovo je već drugi Su-34.
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
» Ruska invazija na Ukrajinu