UŽAS, POLJSKI NACIONALISTI TUKLI i ZLOSTAVLJALI izbeglice!
Page 1 of 1
UŽAS, POLJSKI NACIONALISTI TUKLI i ZLOSTAVLJALI izbeglice!
https://informer.rs/planeta/vesti/682281/nacionalisti-poljskoj-tukli-izbeglice
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: UŽAS, POLJSKI NACIONALISTI TUKLI i ZLOSTAVLJALI izbeglice!
Tukli su uvijek, poznato je da ne zele afrikance i muslimane s bliskoga istoka, to ste vi cetnici dobro znali i bilo vam je ok, sad je to kao odjednom uzas. Debilni pokusaj ocrnjivanje Poljske jer vama cetnicima i ona smeta sada. Mada razumljivo kada ste ruski satelit u Europi. A ti bi malo mogao Italijanima da prenosis vesti sa ruskoga informera a ne ovdje, mi znamo o komu se radi.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Tukli su uvijek, poznato je da ne zele afrikance i muslimane s bliskoga istoka, to ste vi cetnici dobro znali i bilo vam je ok, sad je to kao odjednom uzas. Debilni pokusaj ocrnjivanje Poljske jer vama cetnicima i ona smeta sada. Mada razumljivo kada ste ruski satelit u Europi. A ti bi malo mogao Italijanima da prenosis vesti sa ruskoga informera a ne ovdje, mi znamo o komu se radi.
Mozes i ti da nam preneses vise detalja.
Pazljivo te slusamo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Mogu ti detaljno pozeliti jebat cetnicku mater ali necu da mi prenese sifilis? Jesi li me pazljivo odslusao o prenosenju detalja?Serbinho-3 wrote:omni wrote:Tukli su uvijek, poznato je da ne zele afrikance i muslimane s bliskoga istoka, to ste vi cetnici dobro znali i bilo vam je ok, sad je to kao odjednom uzas. Debilni pokusaj ocrnjivanje Poljske jer vama cetnicima i ona smeta sada. Mada razumljivo kada ste ruski satelit u Europi. A ti bi malo mogao Italijanima da prenosis vesti sa ruskoga informera a ne ovdje, mi znamo o komu se radi.
Mozes i ti da nam preneses vise detalja.
Pazljivo te slusamo.
omni-
2014-04-12
Vise detalja od mene neces dobiti, vojna tajna, a ti neprijatelj, znas kako to ide...
omni-
2014-04-12
Similar topics
» MUP-ovci zbog đointa tukli i zlostavljali mladića
» Užas: Crnogorci tukli Hrvate
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Izbeglice iz Rusije :D
» Užas: Crnogorci tukli Hrvate
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Izbeglice iz Rusije :D