Užas: Crnogorci tukli Hrvate
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Užas: Crnogorci tukli Hrvate
Nikšićani u Budvi pretukli Hrvate
Mladići su se su zadobili teške telesne povrede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jednice uspeli su da uhapse Nikšićane
Budvanska policija uhapsila je Nikšićane Z.A (22), Đ.S (21) i Đ.R (20), za koje se sumnja da su u subotu rano ujutru na parkingu ispred popularne diskoteke nadomak Staroga grada brutalno pretukli i opljačkali dva hrvatska studenta.
Mladići su se su zadobili teške telesne povrede, a inspektori kriminalističke policije i pripadnici interventne jednice uspeli su da uhapse Nikšićane, koji u Budvi rade kao sezonski radnici. Studenti su došli u Budvu na Turizmijadu i preksinoć su sa svojim prijateljima bili u noćnom provodu u diskoteci, gde su se zadesili i Nikšićani.
„Sukob mladića započeo je u diskoteci, gde je obezbeđenje brzo reagovalo i uspelo da ih rastavi. Naređeno im je da napuste diskoteku“, ispričao je izvor iz policije.
Hrvatski studenti su krenuli ka hotelu gđe su smešteni, ali su ih sustigli Nikšićani, a tuča se nastavila na parkingu.
Jedan od hrvatskih studenata zadobio je teške povrede, slomljen mu je nos, dok je drugi primilio veliki broj udaraca po telu i glavi. Nakon što su ih pretukli. Nikšićani su im naredili da izvade sve iz džepova, uzeli su im novac i ručni sat, nakon čega su pobjegli“, rečeno je „Vijestima“.
Studenti su sve prijavili policiji, koja je tokom celog dana u opsežnoj akciji, uspela da utvrdi idnetitet napadača, a potom ih i locira i uhapsi, i zadrži ih stanici policiije po nalogu zamenika osnovnog državnog tužioca.
Njima se na teret stavljaju krivična dela nanošenje teških telesnih povreda, učestvovanje u tuči, nasilničko ponašanje i teška krađa na drzak način. Oni će danas biti privedeni tužiocu u Kotoru na salsušanje.
--------------------
Zar ti Crnogorci nisu protiv Srbije?
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: Crnogorci tukli Hrvate
http://www.telegraf.rs/vesti/1684360-crnogorci-brutalno-pretukli-srbina-u-budvi-lekari-mu-izvadili-slezinu-bore-se-za-njegov-zivot
2014-04-12
Zašto Hrvate, pa nisu Hrvati Srbi.
Eroo wrote:Zašto Hrvate, pa nisu Hrvati Srbi.
Ništa mi nije jasno.
crvenkasti-
2014-04-17
Mozda pokusali da proguraju Longijevu teoriju, kako su zapravo Hrvati kao i oni sa Trebinja.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ja vam lijepo kažem.... Su tijem Crnogorcima biće najviše problema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Počelo je u Crnoj Gori,a undje će i skončat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tebi su problem janezi,hrvati,sipci,crnogorci ali nikako da srbe spomenes koji to zapravo jesu na ovim prostorima..ko te zapravo najvise casti pivom,klopom?..jastreb wrote:Ja vam lijepo kažem.... Su tijem Crnogorcima biće najviše problema.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:tebi su problem janezi,hrvati,sipci,crnogorci ali nikako da srbe spomenes koji to zapravo jesu na ovim prostorima..ko te zapravo najvise casti pivom,klopom?..jastreb wrote:Ja vam lijepo kažem.... Su tijem Crnogorcima biće najviše problema.
kakav smo mi to problem
sta mi to radimo
Guest- Guest
Ja uopće nisam tvrdio da su Hrvati, rekao sam da nit Srbi nit Hrvati kao grupe nisu u taj prostor istočno od Neretve i južno od rijeke Pive nešto ulazili nego da je to tamo lokalnoj ilirsko stanovništvoSerbinho-3 wrote:Mozda pokusali da proguraju Longijevu teoriju, kako su zapravo Hrvati kao i oni sa Trebinja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako nije ?crvenkasti wrote:Eroo wrote:Zašto Hrvate, pa nisu Hrvati Srbi.
Ništa mi nije jasno.
HRVati su ZRTVE
nema tamo ilira, to je vecma srpsko i potomci nekih nedefiniraih divljih plemenaRayMabus wrote:Ja uopće nisam tvrdio da su Hrvati, rekao sam da nit Srbi nit Hrvati kao grupe nisu u taj prostor istočno od Neretve i južno od rijeke Pive nešto ulazili nego da je to tamo lokalnoj ilirsko stanovništvoSerbinho-3 wrote:Mozda pokusali da proguraju Longijevu teoriju, kako su zapravo Hrvati kao i oni sa Trebinja.
Riječ je o vremenskom periodu od sedmog do desetog stoljeća ne da ja tvrdim da je ovaj ili onaj ovdje otaj ili onaj od toga ili ovogaLeviathan2 wrote:nema tamo ilira, to je vecma srpsko i potomci nekih nedefiniraih divljih plemenaRayMabus wrote:Ja uopće nisam tvrdio da su Hrvati, rekao sam da nit Srbi nit Hrvati kao grupe nisu u taj prostor istočno od Neretve i južno od rijeke Pive nešto ulazili nego da je to tamo lokalnoj ilirsko stanovništvoSerbinho-3 wrote:Mozda pokusali da proguraju Longijevu teoriju, kako su zapravo Hrvati kao i oni sa Trebinja.
Pričam o sedmom do deseto stoljeće period
2014-04-11
aj dobro, imaju koji ilirski gen, al tu je puno aljbanskih gena pa onda tih divljijeh plemenaRayMabus wrote:Riječ je o vremenskom periodu od sedmog do desetog stoljeća ne da ja tvrdim da je ovaj ili onaj ovdje otaj ili onaj od toga ili ovogaLeviathan2 wrote:nema tamo ilira, to je vecma srpsko i potomci nekih nedefiniraih divljih plemenaRayMabus wrote:Ja uopće nisam tvrdio da su Hrvati, rekao sam da nit Srbi nit Hrvati kao grupe nisu u taj prostor istočno od Neretve i južno od rijeke Pive nešto ulazili nego da je to tamo lokalnoj ilirsko stanovništvoSerbinho-3 wrote:Mozda pokusali da proguraju Longijevu teoriju, kako su zapravo Hrvati kao i oni sa Trebinja.
Pričam o sedmom do deseto stoljeće period
sve je to zakurac bez obzira na genetiku, neobrazovano i poluobrazovano, maksimum im je neki divljacki ispad da se osjete ko alfe
Srbija je bila do rijeke Pive kao vazal Bizantu a dole je Zahumlje, Travunija i Duklja plus bizantski gradovi na obali plus primorska Hrvatska koja je savez Hrvata i Delmata i ostalih manjih ilirskih plemena i sve to zajedno u dogovoru s Bizantom da to tako bude kako bi štitili obalu koja tj gradovi dole su Bizant
Srbija je bila do rijeke Pive kao vazal Bizantu a dole je Zahumlje, Travunija i Duklja plus bizantski gradovi na obali plus primorska Hrvatska koja je savez Hrvata i Delmata i ostalih manjih ilirskih plemena i sve to zajedno u dogovoru s Bizantom da to tako bude kako bi štitili obalu koja tj gradovi dole su Bizant
2014-04-11
Eroo wrote:Zašto Hrvate, pa nisu Hrvati Srbi.
Misliš
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Koji kurac su išli kačit s Nikšićanima... tamo srbadija.
Last edited by mutava baštarda on 7/5/2018, 09:15; edited 1 time in total
nisu isli..ovi su se spustili u budvu a ovi naletili..mutava baštarda wrote:Koji kurac su išli u Nikšić.... tamo srbadija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A je sad vidim...vuksadinare wrote:nisu isli..ovi su se spustili u budvu a ovi naletili..mutava baštarda wrote:Koji kurac su išli u Nikšić.... tamo srbadija.
I Herceg Novi valja izbjegavati...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UŽAS, POLJSKI NACIONALISTI TUKLI i ZLOSTAVLJALI izbeglice!
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Crnogorci..
» Užas: Crnogorci razbili glavu Josipu Kerumu u sred Srbije
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Crnogorci..
Page 1 of 2