Srbija osudila Ruski invaziju HAHAHAAHAH
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srbija osudila Ruski invaziju HAHAHAAHAH
baš čudno da su zabili nož u leđa braći rusima.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
AssadNaPodmornici wrote:pa su me napali ringo, mentalitet, dzango itd ekipa da pričam pizdarije, da srbija ima kičmu, da smo ospjednuti sa srbijom itd. ovo ide tako brzo :D
A sta je tebi smijeshno?ljudi su ovdje postavili link od prije par dana da je na sjednici vijeca za nacionalnu bezbijednost donesena odluka da Srbija osudjuje vojnu intervenciju na Ukrajinu ali da ne uvodi sankcije Rusiji i to ponovila na UN.Dakle, imash problema sa razumijevanjem prochitanog a u toj izjavi je dokazala da je svoja i da ima muda.Kadace tvoja vukojebina razmishljati racionalno u ovakvim situacijama ? Sa sigurnoshcu nikada,i shto sad trebam se smijati ko lud na brashno,nije to za smijeh nego roni gorke suze shto ti je domovina obichna zapadna kujica .Jebo takvu domaju pisham se na nju
aRingo vam je dobro objasnio da zbog par svojih gluposti to mozete skupo platiti jer imate glupe politichare shto nije ni chudo kada su birachi josh gluplji dakle, Glup gluplji josh gluplji.Tko shto ,s kim ili chim zakljuchi sam u shto sumnjam jer mozak ti je kao u tukt.
https://www.instagram.com/p/CacxvmyJNFc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f4927b65-9d37-49d1-a212-869b318e042a
officialoliverstone@ Amid all the hysteria of Western media, screaming bloody murder at #Putin, omitting key facts when inconvenient, it’s most important to understand the full spectrum of what’s happening -- and, above all, to think clearly. With the help of the Internet, I’ve found some helpful and honest analyses. I cite them below in order of importance to me.
Pearls and Irritations, a little-known progressive Australian platform, was sent to me by Zach Sklar, my cowriter on “JFK.” Tony Kevin was an Australian senior diplomat who was posted to their Embassy in Moscow. Here, he gets right to the crux of the matter.
https://bit.ly/3skj0h9
Dobro, ne treba sad toliko kritizirati srblje.IL Risorto wrote:Jebo te bog,prodali su veru za večeru.Srpska nejač okreće se u grobu kao ventilator u srpnju,zato što su ove čede prodanovići svrstali se uz belosvetske satrape koji stoljećima genocidišu nedužnu nejač.AssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-osudio-napad-a-tko-podrzava-rusiju-pogledajte-interaktivnu-kartu/2344032.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
evo na interaktivnoj mapi Srbija je obojana u "plavo" ,dakle spada u ostale zapadne zemlje koje su osudile rat u rusiji.. dosta zemalja je neutralno(tu je bila i srbija do nazad uru vremena sada je srbija na strani hrvatske, amerike, njemačke, britanije itd :D ) i nekoliko je dalo podršku rusiji.. sirija, venezuela, iran, mijamar, sjeverna koreja i par ljudožderskih zemalja iz afrike
Nije to nista novo kod bizantinaca.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou and niels like this post
....hm...meni se cini da su rusi ludji od srba..daju oruzje drzavi koja se nikad nece zrtvovat zbog rusije..ili rusi toliko vjeruju u 'ljubav' srba prema njima ili su toliko ocajni pa moraju na jedan nacin drzat srbiju uz sebe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzango wrote:Koliko sasam razumeo, Srbija je već osudila narušavanje teritorijalnog integriteta (čitaj Kosovo), ali se nije pridružila sankcijama. Šta je sad novo?
Ma chovjeche ovo su bolesnici,boli njih kurac shto svojom vojnom pomoci Ukrajini dovode sebe u opasnost nedaj boze da im Putko rokne atomsku centralu u Krshkom i eto sranja.Poslije mogu otpisati Hrvatsku za sva vremena.Ta mogucnost je njima smijeshna.Bolesno ,bog te mazo.Kada bi mogli birati atomsku ako Srbija dobije sankcije da ce Hrvatska dobiti atomsku ti idioti bi rekli tko jebe atomsku daj Srbiji sankcije.Sanjima se ne vrijedi raspravljati nego im svima jebati glupu mater i otici sa foruma.
budi bez brige ako se rat oduži budete i vi uveli sankcije rusiji i slali pomoć ukraini.. pomalo
tsssss
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2344071&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2344071&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
2015-09-08
Ja nisam oni ali sam na njihovoj strani od 1990 jer mi se Hrvatska zgadila za sva vremena,naime gadi mi se taj podanichki mrntalitet vishe od govneta na cesti.AssadNaPodmornici wrote:budi bez brige ako se rat oduži budete i vi uveli sankcije rusiji i slali pomoć ukraini.. pomalo
https://youtu.be/3pJIEJyVRJU
2015-09-08
vuksadinare wrote:tsssss
Ma sto to pricha Soroshov medij propagira Globalizam ,jednu vjeru,jednu vladu i da ne nabrajam dalje.Davno sam ih prestao chitati kao i B92 jer su zadnje kujice soroshove klike u prevodu nadiruceg liberalizma pomijeshanog sa fashizmom.Pa taj zidov je prodavao rodjeni narod u Madjarskoj za par DM i tako se obogatio ,a danas radi za CIA-u jer onako star sam si ni pelene ne moze promijeniti a kamo li smishljati kakve strategije.
Službenik likes this post
mentalitet wrote:dzango wrote:Koliko sasam razumeo, Srbija je već osudila narušavanje teritorijalnog integriteta (čitaj Kosovo), ali se nije pridružila sankcijama. Šta je sad novo?
Ma chovjeche ovo su bolesnici,boli njih kurac shto svojom vojnom pomoci Ukrajini dovode sebe u opasnost nedaj boze da im Putko rokne atomsku centralu u Krshkom i eto sranja.Poslije mogu otpisati Hrvatsku za sva vremena.Ta mogucnost je njima smijeshna.Bolesno ,bog te mazo.Kada bi mogli birati atomsku ako Srbija dobije sankcije da ce Hrvatska dobiti atomsku ti idioti bi rekli tko jebe atomsku daj Srbiji sankcije.Sanjima se ne vrijedi raspravljati nego im svima jebati glupu mater i otici sa foruma.
ma ne sad otići.
pozdravimo se s njima kad ukrajina potpiše ''mirovni sporazum''.
pa se onda okupimo kod sljedećeg pičvajza.
tako ja.
Pa to je vest od pre nekoliko dana.
Zapad je puk'o, vriste umesto da pokazu kako su zapravo
Vojna Alijansa.
Betmen, Eurovizija, drustvo za zastitu kanarinaca i slicne nebuloze sankcije, pokazuju samo nemoc.
Kurcili su se nad Srbijom, kurci se opet?
Imas sada jednu zemlju, vas 30 nema jaja da udare.
UN nece vise postojati a ni Medjunarodno Pravo, koje
od divljanja 1999 i Kosova, Haga, realno vise i ne poatoji.
Blizu su nuklearnog rata, ovaj nema problema da stisne dugme.
Probude se ujutro, vide vest o Atomskoj bombi, Hektor puk'o,
Bajden vristi.
Salju oruzje Ukrajini, misleci da nece njih.
Odakle im tolika suverenost.
Cena gasa skace, vojno ili u miru, nije im ostalo
jos puno
Vojna Alijansa.
Betmen, Eurovizija, drustvo za zastitu kanarinaca i slicne nebuloze sankcije, pokazuju samo nemoc.
Bajden vristi.
jos puno
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Dragovit wrote:mentalitet wrote:dzango wrote:Koliko sasam razumeo, Srbija je već osudila narušavanje teritorijalnog integriteta (čitaj Kosovo), ali se nije pridružila sankcijama. Šta je sad novo?
ma ne sad otići.
pozdravimo se s njima kad ukrajina potpiše ''mirovni sporazum''.
pa se onda okupimo kod sljedećeg pičvajza.
tako ja.
Koliko sam ja shvatio u svojoj glavi forumi bi trebali da sluze sucheljavanjem argumenata do istine a ne tko je pametniji po svaku cijenu. Mada pametnima uvijek skidam kapu i zahvalim se ako sam neshto novo nauchio.Ovdje nemam shto nauchiti osim shto mi se ta vrsta ljudi josh vishe gadi a da li su sluchajno hrvati ili tko zna koji kurac mada mislim da se iza tih kriju posrbljeni takozvani hrvati neshto ciganije i po koji zidov kome je urodjeno da muti vodu iz svog interesa.
Srbija nije smela da se dira, koliko.puta im je ponovio.
Presvukli su i Americku zgradunu Moskvi sa Time i
Bombardovanjem Srba.
Glup si, ides za seljom iz Arkanzasa, trci
rulja, sada kuku lele.
Izadjite na crtu kao sa Srbijom i pokazite da
li ste muskarci ili pickice sa kikicama.
Usput padne tu i tamo neka atomska.
Krenuo da se siri a nema jaja.
Presvukli su i Americku zgradunu Moskvi sa Time i
Bombardovanjem Srba.
Glup si, ides za seljom iz Arkanzasa, trci
rulja, sada kuku lele.
Izadjite na crtu kao sa Srbijom i pokazite da
li ste muskarci ili pickice sa kikicama.
Usput padne tu i tamo neka atomska.
Krenuo da se siri a nema jaja.
2014-08-25
dzango wrote:Koliko sasam razumeo, Srbija je već osudila narušavanje teritorijalnog integriteta (čitaj Kosovo), ali se nije pridružila sankcijama. Šta je sad novo?
pa novo je što krelcu zavrću uši, eto
Serbinho-3 wrote:Pa to je vest od pre nekoliko dana.
Vojna Alijansa.
Bajden vristi.
jos puno
Pa pazi ovo Jutarnji ili neki drugi list vec objavljuje upute kako reagirati u sluchaju atomskog udara i opisuje situaciju ako nedaj boze bomba eksplodira na Aerodromu Pleso .Uzas jebo to .Povijest je pokazala da uvijek najebu mali od malog chovjeka do banana drzavica.Boli mene kurac za Putina ,Bajdena ,Zelenskog i bilo kojeg politichara na kugli zemaljskoj ali da ne bude samo toga rata neka bude sto god hoce i neka pobijedi tko god hoce.Samo ima jedna logichna stvar ,kada nekoga stavish pred zid a on ima dugme koje ce unishtiti i njega i tebe on ce stisnuti jer ako ja ne mogu da zivim necesh ni ti,to je psihologija a ne moja zelja.
A da skupimo kakvu lovu i pošaljemo mu koji luster, onako prijateljski jel. srbaljska ekipa bi nam bila zahvalna do kraja života :)marcellus wrote:dzango wrote:Koliko sasam razumeo, Srbija je već osudila narušavanje teritorijalnog integriteta (čitaj Kosovo), ali se nije pridružila sankcijama. Šta je sad novo?
pa novo je što krelcu zavrću uši, eto
mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Pa to je vest od pre nekoliko dana.
Vojna Alijansa.
Bajden vristi.
jos puno
Pa pazi ovo Jutarnji ili neki drugi list vec objavljuje upute kako reagirati u sluchaju atomskog udara i opisuje situaciju ako nedaj boze bomba eksplodira na Aerodromu Pleso .Uzas jebo to .Povijest je pokazala da uvijek najebu mali od malog chovjeka do banana drzavica.Boli mene kurac za Putina ,Bajdena ,Zelenskog i bilo kojeg politichara na kugli zemaljskoj ali da ne bude samo toga rata neka bude sto god hoce i neka pobijedi tko god hoce.Samo ima jedna logichna stvar ,kada nekoga stavish pred zid a on ima dugme koje ce unishtiti i njega i tebe on ce stisnuti jer ako ja ne mogu da zivim necesh ni ti,to je psihologija a ne moja zelja.
Previse je on jak kalibar za njih.
Tu je samo Tramp znao da balansira, jer je on
otkacio NATO, Nemacku i tu ekipu iz EU uz
izgovor o neplacenim racunima Nemacke.
Sankcije na gas sami sebi udarili.
Nemaju oni u toj igri sta da traze.
Sta on ima u glavi, ne znamo.
Tramp da je na vlasti, ne bi doslo do
ovoga.
2014-08-25
jel neko rekao soros bez boze petrovamentalitet wrote:vuksadinare wrote:tsssss
Ma sto to pricha Soroshov medij propagira Globalizam ,jednu vjeru,jednu vladu i da ne nabrajam dalje.Davno sam ih prestao chitati kao i B92 jer su zadnje kujice soroshove klike u prevodu nadiruceg liberalizma pomijeshanog sa fashizmom.Pa taj zidov je prodavao rodjeni narod u Madjarskoj za par DM i tako se obogatio ,a danas radi za CIA-u jer onako star sam si ni pelene ne moze promijeniti a kamo li smishljati kakve strategije.
Sa pšenicom i kukuruzom apsolutno nećemo imati nikakvih problema. Kada govorim o kukuruzu, tu mislim i na stočni kukuruz, tako da ni za stočni fond neće faliti ništa. Donijeli smo odluku da nećemo još ograničavati izvoz, jer naši seljaci trebaju zaraditi novac. Pripremili smo mjere da ograničimo izvoz pšenice i kukuruza na 20 posto od ukupne proizvodnje ako to bude bilo potrebno. Ali za sada apsolutno nikakvih problema nemamo", rekao je Adem Vuchiqi.
Dodao je da Srbija ima povrća više nego dovoljno za domaće potrebe, ali i da još čeka velike količine mlijeka u prahu. "Paradajza, krastavaca, višnje, trešnje, jabuke, svega imamo više nego dovoljno za domaće potrebe. Mlijeko u prahu je sada kao respirator. Sve ostalo smo uspjeli nabaviti. Šećera, ulja, ljudi uopće ne trebaju brinuti. Imamo nešto manje posađene repe, ali ljudi o tome ne trebaju brinuti", dodao je.
prvorodjeni briljira u poznavanju poljoprivrede
za to vrijeme njegov paz provodi plan
Dodik je sjednicu Predsjedništva BiH u Sarajevu u bijesu napustio samo petnaestak minuta nakon što je ona počela, a potom je novinarima pojasnio kako je to učinio jer su predsjedatelj Željko Komšić i bošnjački član Šefik Džaferović odbili njegov zahtjev da se na dnevni red uvrsti rasprava o ukrajinskoj krizi, u kojoj bi on zatražio da BiH zauzme 'neutralno stajalište' o njoj.
Optužio je Komšića i Džaferovića da su odbijanjem tog njegovog zahtjeva prekršili ustav i doveli u pitanje opstanak BiH, ne nudeći za takvu tvrdnju nikakvu argumentaciju.
'Svaki pokušaj da se očuva ustavna struktura danas je srušen i neizvjesno je na koji će se način nastaviti dalje', kazao je Dodik.
Ustvrdio je kako je neustavno i nezakonito sada se pozivati na izjavu Predsjedništva BiH iz 2014., donesenu nakon što je Rusija okupirala i anektirala Krim, kada je BiH izrijekom podržala teritorijalnu cjelovitost Ukrajine.
Komšić je novinarima kazao kako je Dodik na sjednici Predsjedništva zapravo 'održao govor' koji je potpuno neprihvatljiv, inzistirajući na tome da su na teritoriju Ukrajine sada 'priznate dvije nove države'. Komšić kaže kako mu se čini da je Dodik ovime zapravo započeo provedbu svog ranijeg dogovora s Rusijom s ciljem destabilizacije BiH.
'Jasno je da postoji jedan plan, on je očevidno pokrenut', kazao je Komšić, podsjećajući da je Dodik prije dva dana telefonski razgovarao s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejom Lavrovom. Nakon toga je iz ruskog veleposlanstva u Sarajevu potvrđeno kako je na dnevnom redu bila provedba Dodikovog 'dogovora s Putinom', postignutog u prosincu prošle godine, tijekom njegova posjeta Moskvi, no sadržaj tog navodnog dogovora ostao je nepoznanica.
Dodik je u srijedu kazao da on podupire integritet svih zemalja, pa tako i Ukrajine, no optužio je Zapad da 'histerično reagira' te je ustvrdio kako se EU i SAD sada ponašaju na isti način kao i 1992., što je za njega neprihvatljivo.
Za njega su očekivanja od BiH da se pridruži sankcijama i potpora koju tome daju Komšić i Džaferović zapravo 'obračun sa Srbima'.
'Ovo je krah cjelokupnog sustava, ako pada ustav, pada i država', zlokobno je poručio Dodik, kazavši kako je za njega u postojećim okolnostima potpuno neprimjereno nastaviti rad u Predsjedništvu BiH.
kako ce saveznik kolega @hektora i @epikura dobit po lampi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Adem Vuchiqi odrvenio od šoka
ne može drugačije nego onako kako ne želi
ne može drugačije nego onako kako ne želi
2014-04-16
Može. Ne bi bilo prvi put.Noor wrote:al EU mož' duvede Srbijidzango wrote:Srbija ne može da uvede sankcije Rusiji.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija nema love za ruski plin
» Srbija šalje ruski helikopter u sjevernu Makedoniju
» Dodik za ruski Sputnjik: Neminovno je da RS i Srbija budu jedno
» Kina žestoko osudila Ameriku!
» 75 upucanih u Cikagu za Vikend, Bela Kuca osudila nasilje
» Srbija šalje ruski helikopter u sjevernu Makedoniju
» Dodik za ruski Sputnjik: Neminovno je da RS i Srbija budu jedno
» Kina žestoko osudila Ameriku!
» 75 upucanih u Cikagu za Vikend, Bela Kuca osudila nasilje
Page 2 of 4