Ruska invazija na Ukrajinu
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Ne igraj se glavom...ebenica wrote:https://net.hr/danas/svijet/americki-vojni-analiticar-upozorava-putin-nije-lud-i-ruska-invazija-ne-propada-a92d3008-9acc-11ec-bd70-263dfc22ffbb
ovo je jedan od realnijih tekstova.
Nisi čuo da se uskoro 'ide po kućama' po ruske agente i simpatizere...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
prokleti ameri. No nisu im samo tada pomogli. Raspadom sovjetskog saveza ameri su utukli milijarde da ruje mogu osiguravati nuklearni arsenal jer im se doslovce sve raspadalo i kao takvo bilo izloženo što havarijama što krađi kojekakvih terorističkih organizacija, švercera i lopova svih kalibara.FRANK wrote:Znaci da amerika i tadasnja europa nisu poslali pomoc danas se u moskvi nebi govorilo njet nego Nein
FRANK wrote:Nikad bolje.niels wrote:Hej, kako si?
Zabrinuo si me stari.
Farma radi
Hedonizam teski.
Plivanje u costaricanskim potocima
Skakanje iznad vodopada u jezerca rijeke.
Ujutro grejp
Sok od articoke
Pa onda omlet
Pa joint
Pa rucak na egzoticnoj bazi
Nahranim blago
Skupim mlijeko
Predam ga
Joint
Kupanje
Igra sa psom
Dodju povremena zena i djeca
Utakmice
Filmovi
Lagano drogiranje.
good life
Ne. To je dobar tekst.T. wrote:Ne igraj se glavom...ebenica wrote:https://net.hr/danas/svijet/americki-vojni-analiticar-upozorava-putin-nije-lud-i-ruska-invazija-ne-propada-a92d3008-9acc-11ec-bd70-263dfc22ffbb
ovo je jedan od realnijih tekstova.
Nisi čuo da se uskoro 'ide po kućama' po ruske agente i simpatizere...
Ovakvi ko Ringo će biti uskoro fizički eliminirani.
Ja ne trpin prijetnje a posebno ne od đubradi.
I ne trpin one koji takve podržavaju.
DRAGA VAM JE RUSIJA JE LI ?
SAD ĆETE JE DOBIT.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Nego sto kupiti pred predstojecu krizu, zlata sam uzeo, je li vrijedi bacati jos novca na Bitcoin?
omni-
2014-04-12
kic likes this post
FRANK wrote:Dabogda ti se sirili i oko melbourneaRingo10 wrote:U ratu se gine..normalno
Podrucje pod ruskom kontrolom se siri
darth_vader-
2014-04-17
pa nije korona dosla sa zapada vec istoka..zuti su lavinu pokrenuliT. wrote:To ti je to...prckov wrote:danas u kanadi na sudenju jedna indijanka koja je ucestvovala u mirnim protestima protiv maski
prijeti joj kazna do 20 godina a sud odbio kauciju radi toga sto je opasna po drustvo
u sudnicu usla u lancima na nogama
u srcu demokracije
Al sigurno kanadski parlamentarci, tv voditelji i tzv. poznate osobe nose odjeću u žuto-plavoj kombinaciji ili imaju barem onu malu žuto-plavu trakicu na reveru...
U znak podrške ukrajinskoj demokraciji te prkosa ruskom diktatoru...
Takvih je pun i hrvatski sabor i htv...
Nama ispiru mozak 2 godine, ukinuli su i zadnje tragove demokracije, uništili ljudima zdravlje živote i poslove, ali nećeš proći krvniče ruski...
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
To su te demokratske vrijednosti koje zapad brani?RayMabus wrote:-
[size=49]PRIJE SAT VREMENA[/size]
FRANCUSKA ZAPLIJENILA GOLEMU SUPERJAHTU PUTINOVOG OLIGARHA
[size=54]Francuska je zaplijenila superjahtu za koju tvrde da je povezana s ruskim oligarhom Igorom Sechinom.
[/size]>> Opširnije
Uzmi čovjeku jahtu jer je 'pogrešne' nacionalnosti?
Čak ni ne tvrde da je u njegovom vlasništvu već je kažu 'povezana' sa njim, čime, konopcem?
Mislite da će ovo stati na rusima ili da će prestati s prestankom rata u ukrajini?
2014-04-14
kic and n_razbojnik like this post
...imam informaciju da ce nasi dragovoljci unutar međunarodne brigade osnovati hrvatsku bojnu...posto ih je vec preko 200
2015-09-08
meni je zanimljivije pitanje kako se on našao zarobljen kad je osiguravao bitnice podalje od prve crte? Dirvezanti ih ne bi zarobili nego porokali. E sad ima samo dvije opcije, ili je ruski kreten sam tražio na prvu liniju ili su ukrajinske snage porokale sve na tom području i vratili ga u svoje ruke.michaellcmacha wrote:znači njegov ratni put je trajao ravno 3 dana, malo je uživao dok rakovi tuku po ukronacistima i onda ga zapala družba sa istim tim ukronacistima... i što je najgore teško mu je sad reći da nije znao kud ide i da nije htio sudjelovati u agresiji...
..kak je ringo nasjeo...kojih dvjesto..otislo je mozda tridesetak ljudi sve skupa...
2015-09-08
To ti je slobodno trziste, osim za Ruse i jahte povezane sa RusimaT. wrote:To su te demokratske vrijednosti koje zapad brani?RayMabus wrote:-
[size=51]PRIJE SAT VREMENA[/size]
FRANCUSKA ZAPLIJENILA GOLEMU SUPERJAHTU PUTINOVOG OLIGARHA
[size=54]Francuska je zaplijenila superjahtu za koju tvrde da je povezana s ruskim oligarhom Igorom Sechinom.
[/size]>> Opširnije
Uzmi čovjeku jahtu jer je 'pogrešne' nacionalnosti?
Čak ni ne tvrde da je u njegovom vlasništvu već je kažu 'povezana' sa njim, čime, konopcem?
Mislite da će ovo stati na rusima ili da će prestati s prestankom rata u ukrajini?
Ocekujem da strijeljamo po dolasku u RH Lovrena, Jedvaja , Moru, Utemovica i ine, jer sta koji q imaju zabavljat Putina i ostale
2014-04-15
kic likes this post
Rumunji iako nisu direktno uključeni u sukob već gomilaju gubitke u ljudstvu i ratnoj tehnici...RayMabus wrote:Ovi pripametni Rumunji zabranili prijeoz oružja za Ukrajinu preko svog teritorija i napravili grešku jer Rusi će im ovako doć na granice a meni napravili to da svo oružje ide u istočnu Poljsku za obranu Bijele Hrvatske i općenito zapadne Ukrajine.
Hvala Rumunji.
Eto vam sad čika Putin na granicama kad ste tako pripametni.
To čak ni nama nije pošlo za rukom, još, da ne ureknem...
2014-04-14
Ne znam.T. wrote:Mislite da će ovo stati na rusima ili da će prestati s prestankom rata u ukrajini?
-
Znam samo da ima 200 naših gore kojima ovaj general okupator prijeti nekakvim nepostojanjem međunarodnog prava a u osnovi on nema pravo na to, on je okupator koji krši sva moguća međuanrodna prava.
Pošto je to licemjerje a ujedno i prijetnja meni a ja sam em general GF s pet zvjezdica em anđeoska hijerarhija naredio sam : FIZIČKU LIKVIDACIJU SVIH RUSA I PRORUSA U DRŽAVAMA KOJIMA RUSIJA PRIJETI.
Ja ću njemu likvidirat 2 miljona Rusa i prorusa radi tih 200 mojih pa neka se misli.
A ujedno ću ljubiteljima Rusije dati ono šta podržavaju a to je Rusija i njen mentalni sklop protiv neistomišljenika tj udovoljit ću njihovim željama i fantazijama.
IMAŠ NEKIH PROBLEMA I MORALNIH DILEMA S MOJOM ODLUKOM ODNOSNO NAREDBOM JER JA NAREĐUJEM A NE PREGOVARAM S NIKIM KAD DONESEM ODLUKU A TA NAREDBA JE : LIKVIDIRAJTE SVE RUSE I PRORUSE U DRŽAVAMA KOJIMA JE RUSIJA ZAPRIJETILA.
MUČI TE NEKA MORALNA DILEMA ?
BAŠ ŠTETA.
MENE NE.
KOOOOOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Toten hoces se boriti za hrvatsku ako nas rusi napadnuT. wrote:Rumunji iako nisu direktno uključeni u sukob već gomilaju gubitke u ljudstvu i ratnoj tehnici...RayMabus wrote:Ovi pripametni Rumunji zabranili prijeoz oružja za Ukrajinu preko svog teritorija i napravili grešku jer Rusi će im ovako doć na granice a meni napravili to da svo oružje ide u istočnu Poljsku za obranu Bijele Hrvatske i općenito zapadne Ukrajine.
Hvala Rumunji.
2015-09-08
nemoj tako, ringo misli da je u umobolnici zaštićen i da ga nitko neće diratiFRANK wrote:Dabogda ti se sirili i oko melbourneaRingo10 wrote:U ratu se gine..normalno
Podrucje pod ruskom kontrolom se siri
napunit ce ti poljaci i slovaci blagajnu..vole oni doc na nase more...nemoj cmizdriti...vuksadinare wrote:Toten hoces se boriti za hrvatsku ako nas rusi napadnuT. wrote:Rumunji iako nisu direktno uključeni u sukob već gomilaju gubitke u ljudstvu i ratnoj tehnici...RayMabus wrote:Ovi pripametni Rumunji zabranili prijeoz oružja za Ukrajinu preko svog teritorija i napravili grešku jer Rusi će im ovako doć na granice a meni napravili to da svo oružje ide u istočnu Poljsku za obranu Bijele Hrvatske i općenito zapadne Ukrajine.
Hvala Rumunji.
2015-09-08
alo budaletino, otišli su braniti nekoga. Onog trena kad stupe nogom u rusiju koja je agresor u ovom slučaju piši što hoćeš a do tada budi kušRingo10 wrote:A dobro, ovi sto hvale i podrzavaju ovih 200, zasto im se ne pridruze
Tih 200 ima muda ako vec mozga nemaju ali sta glume ovi Internet ratnici
ista škola, isti mentalni sklopmichaellcmacha wrote:eno gledam video kako udaraju zarobljebog ukrajinskog vojnika zato što ima istetovirano slava ukrajini... srboruske metode šipka i malj
pa i njima su sve uzeli, zar ne?Noor wrote:ma ne, nego šalju pomoć ukrajinskim rusima koji su se maknuli preko granice iz donbasa u rusiju u belgorod dok traje paljbaŠandor Winnetou wrote:humanitarci ti prvo sve otmu, spale, poubijaju a onda glume dobričine koje im kruha dajuNoor wrote:
jel šalju humanitarnu pomoć i ukrajincima koju su izbjegli s istoka ukrajine u poljsku?
zato pitam jel šalju pomoć i ukrima koji su iz istočne i svake druge strane ukrajine pred klanjem pobjegli u poljsku...
aha, malo sutra
ha ha..ovi srbi popušili rusku dezinformaciju o '200 hrvatskih plačenika'..srbi ih vec zovu naravno ustasama...dobro veli šeler..totalno neozbiljno od rusa..pa mi ne mozemo na prosvjedima skupiti 200 ljudi a ne da idu u ukrajinu
2015-09-08
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu