Ruska invazija na Ukrajinu
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Neće Zeleni pristati. On to ne može sadaAlfaOmega wrote:Pa nije. Yanuković bi bila nepopularna odluka, ali nužna ak do nje dođe. Rusi bi se radije dogovorili sa Zelenskim (koji je na vrhuncu popularnosti među Ukrima), da lik jednostavno prihvati denacifikaciju, odjebe zapadno naoružanje, i potpiše da neće u NATO. Rusi se povuku.Noor wrote:Ringo10 wrote:
Ne znam hoće li postaviti Janukoviča i šta će biti sa Zelenskim
Rusi imaju neko rješenje sigurno
i sigurno je odlično, čim je rusko...
Vidi to ovako - ak instaliraju Yanukovića, Ukrajina sigurno ulazi u CSTO i Evro-azijsku Uniju. Ovak ak ostane Zelenski, Ukri ostaju neutralni, ni tamo ni vamo, ka Srbija. S tim da, ka i uslučaju Srbije, nije isključen eventualni ulazak u EU.
Kaj bi ti radije noorka, da je Ukrajina ka Srbija (sa mogućnošću ulaska u EU), ili ka Bjelorusija (ono, full ruska kuja)? A nemreš birati treću gdi pristupaju NATO-u, jerbo je sad već izvjesno da će Rusi u ovom ratu izvojevat pobjedu.
Rusi će postaviti nekoga kao prijelazno rješenje do izbora... na kojima naravno neće moći sudjelovati proameriučke stranke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noorka, kako tebi nije jasno da je Putin sa ovim vjerojatno spriječio veliki globalni ratNoor wrote:Ringo10 wrote:Ne znam hoće li postaviti Janukoviča i šta će biti sa ZelenskimAlfaOmega wrote:
Instaliranje šefa države od strane Rusije (pa makar to bija i sam Yanuković koji je do puča koji su organizirale zapadne obavještajne službe bija legitimni predsjednik te iste Ukrajine) bi bilo krajnje nužno zlo. U tom slučaju taj bi lik mora biti novi Lukašenko, ono gvozdena vladavina bez oporbe, itd...
Zato mislim da je to tek nepopularni plan B koji će Rusi sprovesti sam ak Zelenski odluči ići do kraja u svom odbijanju pregovora, što opet ni isključeno, jer je očito da ga u tome ohrabruje zapad, ka što ga je i ohrabriva da ne implementira Sprazum iz Minska. U tom slučaju ide se na totalnu vojnu pobjedu, svrgavanje Zelenskog i instalacija gore pomenutog.
2015-09-24
pa, ako već mene pitaš, ja bi da oni sami odrede kud bi i što bi....na to svaka suverena zemlja ima pravoAlfaOmega wrote:Pa nije. Yanuković bi bila nepopularna odluka, ali nužna ak do nje dođe. Rusi bi se radije dogovorili sa Zelenskim (koji je na vrhuncu popularnosti među Ukrima), da lik jednostavno prihvati denacifikaciju, odjebe zapadno naoružanje, i potpiše da neće u NATO. Rusi se povuku.Noor wrote:Ringo10 wrote:
Vidi to ovako - ak instaliraju Yanukovića, Ukrajina sigurno ulazi u CSTO i Evro-azijsku Uniju. Ovak ak ostane Zelenski, Ukri ostaju neutralni, ni tamo ni vamo, ka Srbija. S tim da, ka i uslučaju Srbije, nije isključen eventualni ulazak u EU.
Kaj bi ti radije noorka, da je Ukrajina ka Srbija (sa mogućnošću ulaska u EU), ili ka Bjelorusija (ono, full ruska kuja)? A nemreš birati treću gdi pristupaju NATO-u, jerbo je sad već izvjesno da će Rusi u ovom ratu izvojevat pobjedu.
Pa neće najvjerovatnije jer mu je zapad odredija ulogu mučenika. Ono, umri za svoj ideal neposustajanja "zlom okupatoru". A motiv zapada je - ka što rekoh, Ukrajina po uzoru na Bjelorusiju, a što bi na zapadu samo izazvalo još jaći otpor i animozitet prema Rusiji.
Ovakve kao ringo, levi, sveto su već počeli centurirati po svijetu.
Najbolje da ih kic otpraši i odavde. Neka idu pisati po ruskim forumima. Mada bi ih i tamo rusi poslali u pičku materinu. Najbolje da piše po informerovom forumu..
Najbolje da ih kic otpraši i odavde. Neka idu pisati po ruskim forumima. Mada bi ih i tamo rusi poslali u pičku materinu. Najbolje da piše po informerovom forumu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Točno, ali ako se srbi ovaj rusima to ne sviđa onda ćemo vam jebati majku i srušiti pola ukrajineNoor wrote:pa, ako već mene pitaš, ja bi da oni sami odrede kud bi i što bi....na to svaka suverena zemlja ima pravoAlfaOmega wrote:Pa nije. Yanuković bi bila nepopularna odluka, ali nužna ak do nje dođe. Rusi bi se radije dogovorili sa Zelenskim (koji je na vrhuncu popularnosti među Ukrima), da lik jednostavno prihvati denacifikaciju, odjebe zapadno naoružanje, i potpiše da neće u NATO. Rusi se povuku.Noor wrote:
Noor likes this post
Suverenost završava tamo gdje počinje smrtna ugroza za nekoga drugogaNoor wrote:pa, ako već mene pitaš, ja bi da oni sami odrede kud bi i što bi....na to svaka suverena zemlja ima pravoAlfaOmega wrote:Pa nije. Yanuković bi bila nepopularna odluka, ali nužna ak do nje dođe. Rusi bi se radije dogovorili sa Zelenskim (koji je na vrhuncu popularnosti među Ukrima), da lik jednostavno prihvati denacifikaciju, odjebe zapadno naoružanje, i potpiše da neće u NATO. Rusi se povuku.Noor wrote:
I Kuba je imala pravo na izbor pa je 1962 umalo izbio treći svjetski rat
2015-09-24
ma jasno mi je, kako nije...pred 3 dana je moja baba svijetu zaprijetila nuklearnim oružjemRingo10 wrote:Noorka, kako tebi nije jasno da je Putin sa ovim vjerojatno spriječio veliki globalni ratNoor wrote:Ringo10 wrote:
Dobro, vrijeme će pokazati sveNoor wrote:ma jasno mi je, kako nije...pred 3 dana je moja baba svijetu zaprijetila nuklearnim oružjemRingo10 wrote:Noorka, kako tebi nije jasno da je Putin sa ovim vjerojatno spriječio veliki globalni ratNoor wrote:
2015-09-24
Pa Rusi zapravo nikad nisu ni rekli Ukrima smiju ili ili ne smiju u EU npr. Ali što se tiče vojnog saveza NATO-a, jbg, to ih se tiče. Tiče ih se širenje istoga na ruske granice, jerbo isti ima neprijateljsko raspoloženje prema Rusiji.Šandor Winnetou wrote:Točno, ali ako se srbi ovaj rusima to ne sviđa onda ćemo vam jebati majku i srušiti pola ukrajineNoor wrote:pa, ako već mene pitaš, ja bi da oni sami odrede kud bi i što bi....na to svaka suverena zemlja ima pravoAlfaOmega wrote:
Pa nije. Yanuković bi bila nepopularna odluka, ali nužna ak do nje dođe. Rusi bi se radije dogovorili sa Zelenskim (koji je na vrhuncu popularnosti među Ukrima), da lik jednostavno prihvati denacifikaciju, odjebe zapadno naoružanje, i potpiše da neće u NATO. Rusi se povuku.
Nešto što je trebalo umrijeti sa krajem hladnog rata (jerbo je zbog toga i postojalo), ne samo da nije umrlo, neg se i nastavilo širiti ka Rusiji, iako su čak i dali obećanje da neće. Dali, pa prekršili. Isto ka što i Zelenskog ohrabruju da odjebe Sporazum iz Minska. Kršenje obećanog im je praksa. A onda je Rusija ka isključivi negativac kad počnu pizdarije.
Last edited by AlfaOmega on 2/3/2022, 17:06; edited 3 times in total
Ukrajina u EU Rusima nije bila problem. Ali NATO je problem, to je za Ruse pitanje života i smrti
2015-09-24
...iz olujeRingo10 wrote:Crveni kakve su ti ovo slike i odakle
vuksadinare- Posts : 100114
2015-09-08
Kao što je pokazalo da si u pravu sa cvijećem i ruskim zastavama?Ringo10 wrote:Dobro, vrijeme će pokazati sveNoor wrote:ma jasno mi je, kako nije...pred 3 dana je moja baba svijetu zaprijetila nuklearnim oružjemRingo10 wrote:
Noorka, kako tebi nije jasno da je Putin sa ovim vjerojatno spriječio veliki globalni rat
Sporzum iz Minska ... AMeri su sve uradili da spriječe implementaciju... isto ko što su spriječili Aliju da implementira Lisabonski sporazumAlfaOmega wrote:Pa Rusi zapravo nikad nisu ni rekli Ukrima smiju ili ili ne smiju u EU npr. Ali što se tiče vojnog saveza NATO-a, jbg, to ih se tiče. Tiče ih se širenje istoga na ruske granice, jerbo isti ima neprijateljsko raspoloženje prema Rusiji.Šandor Winnetou wrote:Točno, ali ako se srbi ovaj rusima to ne sviđa onda ćemo vam jebati majku i srušiti pola ukrajineNoor wrote:
pa, ako već mene pitaš, ja bi da oni sami odrede kud bi i što bi....na to svaka suverena zemlja ima pravo
Nešto što je trebalo umrijeti sa krajem hladnog rata (jerbo je zbog toga i postojalo), ne samo da nije umrlo, neg se i nastavilo širiti ka Rusiji, iako su čak i dali obećanje da neće. Dali, pa prekršili. Isto ka što i Zelenskog ohrabruju da odjebe Sporazum iz Minska. Kršenje obećanog im je praksa. A onda je Rusija ka isključivi negativac kad počnu pizdarije.
I huškali Ukre ekstremiste da teroriziraju ruskojezični narod ... samo da bi izbio rat
Eto sad su dobili rat
2015-09-24
I isto ka što sad ohrabruju Bošnjake da odjebu Dejton. Doslovce su vrag koji sjedi na ramenu naivaca, a naivci puše.Ringo10 wrote:Sporzum iz Minska ... AMeri su sve uradili da spriječe implementaciju... isto ko što su spriječili Aliju da implementira Lisabonski sporazumAlfaOmega wrote:Pa Rusi zapravo nikad nisu ni rekli Ukrima smiju ili ili ne smiju u EU npr. Ali što se tiče vojnog saveza NATO-a, jbg, to ih se tiče. Tiče ih se širenje istoga na ruske granice, jerbo isti ima neprijateljsko raspoloženje prema Rusiji.Šandor Winnetou wrote:
Točno, ali ako se srbi ovaj rusima to ne sviđa onda ćemo vam jebati majku i srušiti pola ukrajine
Nezz jel ovaj u nekom svom paralelnom svitu ili? Inače je lik Ukrajinac koji Ruse nemre organski. Još jedan koji je bija vatreni navijač kanibala.
Wow!
— Fuat (@lilygrutcher) March 2, 2022
Reports that ZSU recaptured Berdyansk and Melitopol, Zaporozhye province, South Ukraine.
crvenkasti wrote:Nad ovim bi se svatko zgrozio.
jbg, bumerang za sva sranja koja ste izasrali, obilo se o glavu
AleksinacRingo10 wrote:Crveni kakve su ti ovo slike i odakle
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu