Lukašenko: sljedeća je Moldavija
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lukašenko: sljedeća je Moldavija
Ne znam za Wuhan ali biolaboratoriji po Ukrajini i Gruziji nabavljaju genetski materijal etničkih Rusa ... to je i javno rečenoNoor wrote:u wuhanskom labosu se vrše eksperimenti s koronavirusima financirani američkim novcemRingo10 wrote:Ukrajina je De Facto postala dio NATOaNoor wrote:
...kojoj će luđak dati i nuklearno oružje
odmah uz plot poljskoj i pribaltičkim državama
to je u redu, po njima, jel....ali ukrajina u NATO nikako ne smije
U njoj su se postavljale misteriozne američke biolaboratorije. NATO strukture su se ugnijezdile u UKR
.
onda je i kina u NATO-u, jel tako?
Šta misliš zašto
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
moraš znati..je ili nije Kina u NATO-u?Ringo10 wrote:Ne znamNoor wrote:u wuhanskom labosu se vrše eksperimenti s koronavirusima financirani američkim novcemRingo10 wrote:
Ukrajina je De Facto postala dio NATOa
U njoj su se postavljale misteriozne američke biolaboratorije. NATO strukture su se ugnijezdile u UKR
.
Nije naravno i nemam pojma šta oni i Ameri rade u tim laboratorijima i nije me brigaNoor wrote:moraš znati..je ili nije Kina u NATO-u?Ringo10 wrote:Ne znamNoor wrote:
u wuhanskom labosu se vrše eksperimenti s koronavirusima financirani američkim novcem
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:moraš znati..je ili nije Kina u NATO-u?Ringo10 wrote:Ne znamNoor wrote:
u wuhanskom labosu se vrše eksperimenti s koronavirusima financirani američkim novcem
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pita Bosanac Njemca u Berlinu da uslika njega i uenu
Njemac:Was?
Bosanac:Ja Ja nas
Njemac:Was?
Bosanac:Ja Ja nas
2015-09-08
Ajde mi navedi unutar NATO saveza tko ima nuklearke i gdje su one raspoređene, ajde svega ti!Ringo10 wrote:Ukrajina je De Facto postala dio NATOaNoor wrote:...kojoj će luđak dati i nuklearno oružjeŠandor Winnetou wrote:
Obična ruska kujica spuštenih gaća
odmah uz plot poljskoj i pribaltičkim državama
to je u redu, po njima, jel....ali ukrajina u NATO nikako ne smije
Američki i britanski Plaćenici ratovali po Donbasu
Počelo se govoriti o američkim raketnim bazama. O ukrajinskom nuklearnom oružju
SVe je to neumitno vodilo velikom ratu između Rusije i AMerika sa NATOm
Ova akcija je spriječila taj scenarij. Putin je napravio s ovim veliku stvar da spriječi globalni rat.
Ok, ovo je sad previše. Nemam snage više čitati tvoje glupostiRingo10 wrote:Ne znam za Wuhan ali biolaboratoriji po Ukrajini i Gruziji nabavljaju genetski materijal etničkih Rusa ... to je i javno rečenoNoor wrote:u wuhanskom labosu se vrše eksperimenti s koronavirusima financirani američkim novcemRingo10 wrote:
Ukrajina je De Facto postala dio NATOa
.
Šta misliš zašto
pa nije...niti je UKRRingo10 wrote:Nije naravno i nemam pojma šta oni i Ameri rade u tim laboratorijima i nije me brigaNoor wrote:moraš znati..je ili nije Kina u NATO-u?Ringo10 wrote:
Ne znam
ali, ček malo..kako te nije broga što ameri rade u wuhanskom labpsu i drugdje po kini, al te briga što rade po ukrajini?
rusija graniči i s kinom i to u duljini 3645 km, ej
kak bi znao..vidis da cuci u australskom bushu i ceka da ga putin oslobodi od australskih nacistaNoor wrote:pa nije...niti je UKRRingo10 wrote:Nije naravno i nemam pojma šta oni i Ameri rade u tim laboratorijima i nije me brigaNoor wrote:
moraš znati..je ili nije Kina u NATO-u?
ali, ček malo..kako te nije broga što ameri rade u wuhanskom labpsu i drugdje po kini, al te briga što rade po ukrajini?
2015-09-08
australija ne podržava rusiju, ne znam jel tamo slobodno ovako otvoreno drukati za nju, obzirom da su i za prokleti covid imali onakve drakonske mjerevuksadinare wrote:kak bi znao..vidis da cuci u australskom bushu i ceka da ga putin oslobodi od australskih nacistaNoor wrote:pa nije...niti je UKRRingo10 wrote:
Nije naravno i nemam pojma šta oni i Ameri rade u tim laboratorijima i nije me briga
smijete se lukašenku?
ajmo malo vidjeti tko mu je s druge strane.
Kenwood Kenon u kijevu viče - krim je ukrajina.
neka sada ide tamo to ponoviti.
britanska ministrica vanjskih poslova tvrdila da nikada neće priznati rusku okupaciju rostova.
rostov u rusiji, nikad bio u ukrajini i nije je predmet ikakvog spora.
biden u svojem govoru o stanju nacije lupeta o uranijancima i irancima u ukrajini.
borrell se izlajao o aeroplanima i sad svima koji bi i htjeli to napraviti stavio metu na čelo.
ako ti avioni polete rusi će ih snimiti i srušiti čim uđu u zračni prostor ukrajine.
ako ih i švercaju u komadima pa pokušaju sklopiti u ukrajini kako su nama ruje švercale ovi će ih opet snimiti gdje god prođu i odoše u kurac.
smijete se još lukašenku?
lukašenko je za njih veliki mag.
a bome i za vas.
ajmo malo vidjeti tko mu je s druge strane.
Kenwood Kenon u kijevu viče - krim je ukrajina.
neka sada ide tamo to ponoviti.
britanska ministrica vanjskih poslova tvrdila da nikada neće priznati rusku okupaciju rostova.
rostov u rusiji, nikad bio u ukrajini i nije je predmet ikakvog spora.
biden u svojem govoru o stanju nacije lupeta o uranijancima i irancima u ukrajini.
borrell se izlajao o aeroplanima i sad svima koji bi i htjeli to napraviti stavio metu na čelo.
ako ti avioni polete rusi će ih snimiti i srušiti čim uđu u zračni prostor ukrajine.
ako ih i švercaju u komadima pa pokušaju sklopiti u ukrajini kako su nama ruje švercale ovi će ih opet snimiti gdje god prođu i odoše u kurac.
smijete se još lukašenku?
lukašenko je za njih veliki mag.
a bome i za vas.
Šandor Winnetou wrote:Ok, ovo je sad previše. Nemam snage više čitati tvoje glupostiRingo10 wrote:Ne znam za Wuhan ali biolaboratoriji po Ukrajini i Gruziji nabavljaju genetski materijal etničkih Rusa ... to je i javno rečenoNoor wrote:
Šta misliš zašto
k nozi.
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Exit, bre: Italija sljedeća
» Sljedeća pandemija mogla bi biti smrtonosnija
» JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
» O NABAVI BORBENIH AVIONA ODLUČIVAT ĆE SLJEDEĆA VLADA
» Moldavija želi u NATO
» Sljedeća pandemija mogla bi biti smrtonosnija
» JE LI SJEVERNA KOREJA SLJEDEĆA META TRUMPOVIH RAKETA?
» O NABAVI BORBENIH AVIONA ODLUČIVAT ĆE SLJEDEĆA VLADA
» Moldavija želi u NATO
Page 5 of 5