Ruska invazija na Ukrajinu
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Posli nepunih 6 dana, jel. Ni loše for the military achievement.
AlfaOmega- Posts : 10378
2015-09-11
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/kosarka/fifa-i-uefa-izbacili-rusiju-iz-svih-natjecanja---697980.html?fbclid=IwAR3jmSpn6VCgcwNXqHVFUSZKTP1VSdJ3itV-PHOqq9tjZTJsR8n7Rc-XzOg
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
ovi bu gori od albanije envera hoxe
2015-09-08
Kak stvari stoje, za drugi uvjet se u potpunosti mogu složiti. Jasno je da je većina ukrajinske tehnike u Donbassu gdi se ustvari i vode najžešće borbe. U ostatku zemlje ruskim tenkovima se suprotstavljaju ugl. civili i tek pokoja organizirana skupina vojnika naoružanih ATGM-ovima.Ringo10 wrote:Uspjet ce Putin.
Prvi uvjet - neutralnost, Ukri su nacelno pristali
Drugi uvjet- demilitarizacija, fakticno je sprovedena. Denacifikacija ce ici teze ali ici ce, likvidacija Azova Desnog sektora i slicnih. Zapadni Ukrajinu ni Bog nece denacifirati, ali mogu se uklonitii iz vlasti i utjecaja
Treci uvjet- priznavanje Krima ruskim of strane UKR, to nece ici, Ali taj uvjet je besmisleni i Rusi mogu odustati od toga
Stvarno je vidim zasto se ne bi mogli dogovoriti
Ali ukloniti americki utjecaj is Ukrajine, e to je problem Ali to je neophodno da bi se Ukrajina normalizirala
Americki utjecaj je rak...kuga I guba
to ko klinka, istinaAlfaOmega wrote:Njen ti je san bija da bude stjuardesa. Avioni su uvik bili njena neprežaljena ljubav.Ringo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
Ja mnogo volim Noorku ali ovdje smo na suprotnim stranama
Ona ovo smatra agresijom a ja spasavanjem blesave Ukrajine I njenog blesavog naroda
imala sam u obitelji i stjuardesu i civilnog i borbenog pilota, šta se čudiš
Um je zaista čudesan kad je u pitanju samoobmanaRingo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
Ona ovo smatra agresijom a ja spasavanjem blesave Ukrajine I njenog blesavog naroda
ajde neka tebe, samo mi je žao što nisam zabilježio sve gluposti koje si nadrobio i preobrazbe koje si prošao
vuksadinare wrote:ovi bu gori od albanije envera hoxe
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Ne čudim. Slatko je toNoor wrote:to ko klinka, istinaAlfaOmega wrote:Njen ti je san bija da bude stjuardesa. Avioni su uvik bili njena neprežaljena ljubav.Ringo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
imala sam u obitelji i stjuardesu i civilnog i borbenog pilota, šta se čudiš
lik je nenadjebiv...ni cudo da su ga muje kurcem po glavi tukleŠandor Winnetou wrote:Um je zaista čudesan kad je u pitanju samoobmanaRingo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
ajde neka tebe, samo mi je žao što nisam zabilježio sve gluposti koje si nadrobio i preobrazbe koje si prošao
2015-09-08
Mrtav je već takoreći. Kada bi dobio ovaj rat a neće i onda je mrtav. A rusija ne može više...a ni pjevat na eurosongu a kamoli nešto drugo. Svaki dan siromašnija za miljarde.Ringo10 wrote:Uspjet ce Putin.
Ja vjerujem da već i njegovi razmišljaju da ga ubiju i spase se.
Last edited by kaya on 1/3/2022, 15:54; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo, pišeš danima nezamislive gluposti, šta ti je?Ringo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
daj se osvijesti
Možda i bi da se kepec nije zabarkadirao u kremlj i od tamo zapišava kartu svijetakaya wrote:Mrtav je već takoreći. Kada bi dobio ovaj rat a neće i onda je mrtav. A rusija ne može više...a ni pjevat na eurosongu a kamoli nešto drugo. Svaki dan siromašnija za miljarde.Ringo10 wrote:Uspjet ce Putin.
U krivu sam. Ima nešto tehnike i kod Kharkiva.AlfaOmega wrote:Kak stvari stoje, za drugi uvjet se u potpunosti mogu složiti. Jasno je da je većina ukrajinske tehnike u Donbassu gdi se ustvari i vode najžešće borbe. U ostatku zemlje ruskim tenkovima se suprotstavljaju ugl. civili i tek pokoja organizirana skupina vojnika naoružanih ATGM-ovima.Ringo10 wrote:Uspjet ce Putin.
Prvi uvjet - neutralnost, Ukri su nacelno pristali
Drugi uvjet- demilitarizacija, fakticno je sprovedena. Denacifikacija ce ici teze ali ici ce, likvidacija Azova Desnog sektora i slicnih. Zapadni Ukrajinu ni Bog nece denacifirati, ali mogu se uklonitii iz vlasti i utjecaja
Treci uvjet- priznavanje Krima ruskim of strane UKR, to nece ici, Ali taj uvjet je besmisleni i Rusi mogu odustati od toga
Stvarno je vidim zasto se ne bi mogli dogovoriti
Ali ukloniti americki utjecaj is Ukrajine, e to je problem Ali to je neophodno da bi se Ukrajina normalizirala
Americki utjecaj je rak...kuga I guba
A destroyed Ukrainian BTR-4 IFV near Kharkiv :flag_ua:
— Oryx (@oryxspioenkop) March 1, 2022
This is the 8th BTR-4 confirmed to have been lost by Ukrainian forces. pic.twitter.com/kYtCFmd9Bl
naravnokaya wrote:Mrtav je već takoreći. Kada bi dobio ovaj rat a neće i onda je mrtav. A rusija ne može više...a ni pjevat na eurosongu i kamoli nešto drugo. Svaki dan siromašnija za miljarde.Ringo10 wrote:Uspjet ce Putin.
čitam da je u izolaciji (KGB-ovac stari, zna on zašto), a i da je obitelj sklonio u bunker u kojem su sigurni od nuklearnog napada
bila ili ne bila teorija zavjere, posve moguće je
Ne znam zašto uopće više pišete o tim avionima kad sam sve o njima rekao šta planiram s time.
Bugarska nema raspoložive avione. Dakle Poljska i Slovačka i njih držim tamo jer Putin neće gađat aerodrome koji su na terioriju NATOa a ako se probliži Bijeloj Hrvatskoj di su katolici onda ti avioni idu Ukrima i meni su iznad glave da mi čuvaju iz zraka jedinice na tlu.
Bugarska nema raspoložive avione. Dakle Poljska i Slovačka i njih držim tamo jer Putin neće gađat aerodrome koji su na terioriju NATOa a ako se probliži Bijeloj Hrvatskoj di su katolici onda ti avioni idu Ukrima i meni su iznad glave da mi čuvaju iz zraka jedinice na tlu.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Zelenski jedva čekaRingo10 wrote:Jedan od uvjeta Putina Ukrajini je da prizna Krim ruskim
Indikativno je da ne spominje Donbas i priznanje neovisnosti Donbasa
Dakle, kad se Ukrajina unormali I dobije normalnu vlast i kad bude opet prijateljska Rusiji i Bjelorusiji, Donbas ide nazad u Ukrajinu...kao autonomija i slicno.
A kad bude u Federaciji sa Rusijom i Bjelorusijom, lijepo ce dobiti nazad i Krim
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sta mu je lik je kameleon..staljinist,titoist,putinovac,krscanin,islamist,komunist..lik kaze da putler spasava krscanstvo a vodi sa sobom islamiste i totemiste...na krscane...a najvise od svih se sposrao papa sranjo koji sad ckomi ko mrtvacka tisina..jer mu je u stvari misija propala i njegovo papinsko poslanje vise nema svrhe..orao pao kao i ringoNoor wrote:Ringo, pišeš danima nezamislive gluposti, šta ti je?Ringo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
daj se osvijesti
2015-09-08
Šandor Winnetou wrote:Možda i bi da se kepec nije zabarkadirao u kremlj i od tamo zapišava kartu svijetakaya wrote:Mrtav je već takoreći. Kada bi dobio ovaj rat a neće i onda je mrtav. A rusija ne može više...a ni pjevat na eurosongu a kamoli nešto drugo. Svaki dan siromašnija za miljarde.Ringo10 wrote:Uspjet ce Putin.
"Nakon što je Zapad uveo Rusiji ekonomske sankcije bez presedana, a Putinova vojska se muči s prodorom u Ukrajinu, ruski predsjednik počeo je bjesniti na svoje podređene unatoč činjenici da je i dalje izoliran od ostatka Kremlja, djelomično i zbog zabrinutosti oko COVID-19 ( ). Radi se o nekom tko je očito zatečen snagom ukrajinskog otpora. Izolirao se i ne provodi mnogo vremena u Kremlju", rekao je senator Mark Warner, predsjednik kongresnog odbora za obavještajne službe.
"To je neobično jer Putin inače ne pokazuje emocije. Više nije onaj hladnokrvni diktator kakav je bio 2008.", rekao je bivši ravnatelj CIA-e John Brennan.
Last edited by Noor on 1/3/2022, 16:00; edited 1 time in total
Rusi se probili u sami centar Khersona.
Russian forces have made it to the center of #Kherson:
— The Intel Crab (@IntelCrab) March 1, 2022
pic.twitter.com/QDUj2T2LN3
interesantno kako je ruski i pravoslavni agent papa sranjo u vatikan samo primio ruske ili kgb sefove van protokola..drugog nikog..ukrajinsko veleposlanstvo je samo nazvao..sranjo vec trazi azil a predpostavka je poznata
2015-09-08
Jebiga zna on kako se to u rusiji riješava kad kod masu ljudi i bogataša digneš živac, nije da nije trovao gdje god je stigao jel.Noor wrote:Šandor Winnetou wrote:Možda i bi da se kepec nije zabarkadirao u kremlj i od tamo zapišava kartu svijetakaya wrote:
Mrtav je već takoreći. Kada bi dobio ovaj rat a neće i onda je mrtav. A rusija ne može više...a ni pjevat na eurosongu a kamoli nešto drugo. Svaki dan siromašnija za miljarde.
"Nakon što je Zapad uveo Rusiji ekonomske sankcije bez presedana, a Putinova vojska se muči s prodorom u Ukrajinu, ruski predsjednik počeo je bjesniti na svoje podređene unatoč činjenici da je i dalje izoliran od ostatka Kremlja, djelomično i zbog zabrinutosti oko COVID-19 ( ). Radi se o nekom tko je očito zatečen snagom ukrajinskog otpora. Izolirao se i ne provodi mnogo vremena u Kremlju", rekao je senator Mark Warner, predsjednik kongresnog odbora za obavještajne službe.
Noor likes this post
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu