Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
RayMabus wrote:Moskva je puna muslimana i sad kad standard padne lokalni Rusi će postat nadrkani na pridošlice i onda imaš antagonizam a njima su sve te pridošlice u osnovi muislimani s Kavkaza il centralne Azije.
Napravit ću in rat.
JEBAT ĆU POPOVIMA U MOSKVI I PUTINU I NJIMA SVIMA TAMO MAJKU RADI OVOGA.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
kak nije...bilo je tweetova tu...ne pratišAlfaOmega wrote:Pa ni još niko, u tome je i problem.Noor wrote:a-ha...sad vidimAlfaOmega wrote:
Jel iko pročita... To su pro-ukrajinski Čečeni.
onda jesu su oni tvoje čečene naprašili..ili ukrajinci?
Još im i takse masno plaćam.Noor wrote:gnoji po zapadu, a živi od njega....jebeno ljigavo i gadljivoEroo wrote:Ma kakvu Rusiju. Južnije, tamo je tužnije, zato i je tu. Prosjak.Noor wrote:
kaćeš ti u rusiju?
evo, Putinu fali bande za klanje
It's official - Europe won't transfer fighter planes to Ukraine. Poland decided not to, and Slovakian defense ministry spokesperson confirms to me just now: “Slovakia will not provide fighter jets to Ukraine."
— Paul McLeary (@paulmcleary) March 1, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Izaberi neki broj, sigurno ćeš pogriješiti.AssadNaPodmornici wrote:Ima Adem Vuchiqi mozga. Možda mu je narod nepismen i primitivan ali ovaj ima mozga.Noor wrote:"SRBIJA se pridružuje svakom glasanju u pogledu kršenja teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali se neće pridružiti uvođenju sankcija Rusiji, a tako će biti bar dok možemo izdržati", izjavio je danas srpski predsjednik Aleksandar Adem Vuchiqi.
još oni njegovi debili navijači se naslađuju sa ratom u Ukraini. Lik moli boga da prestane rat u Ukraini, jer u roku par dana/tjedana morat će Srbija uvesti totalne sankcije Rusiji ili će prosječna plaća u Srbiji pasti na 200€ a nezaposlenost skočiti na 35% a Rusija će to doživjeti kao totalnu izdaju a populacija će mu popizditi.
2014-04-11
Hvala, ali nije trebalo.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:eto vidiš. maka sam te sa bloka.Eroo wrote:
A tebe ni Bog ne može više spasit. Otlizao si u nepovrat.
Ja mogu čak i u tvoje Sarajevo, ali ti ne možeš. Nisi nam rekao zašto?
Možeš ovdje reći, neće ti niko ništa. Izjadaj se, bit će ti lakše.
kako je on pukao na ovoj temi, lik je sada bolesnik, čak niti alphaomega nije takav luđak, takav si ti bio bolesnik na temi o koroni, i takav je bolesnik trenutno Putin.
starijim ljudima od 60godina bi trebalo zabraniti da upravljaju državama ili ičim.. mislim većina njih su normalni, ali par % vas ode na psihu totalno i ako ste na poziciji moći opasnost ste za okoliš.
i ja sam Eru maknula s ignora...ovo nema veze s korona terorom :D
Ja i dalje imam vebera na ignore. Kad imam stav (ne mišljenje već ST) to ne mijenjam.
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Ne mogu sve upratiti, jbg. De, gdi? Iskopaj gdi su ovi naprašili one? Ili oni ove, svejedno.Noor wrote:kak nije...bilo je tweetova tu...ne pratišAlfaOmega wrote:Pa ni još niko, u tome je i problem.Noor wrote:
a-ha...sad vidim
onda jesu su oni tvoje čečene naprašili..ili ukrajinci?
Noorka je mekog srca, a ti tvrdolinijaš. E moj safete, gdi će ti duša.Eroo wrote:Hvala, ali nije trebalo.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:
eto vidiš. maka sam te sa bloka.
kako je on pukao na ovoj temi, lik je sada bolesnik, čak niti alphaomega nije takav luđak, takav si ti bio bolesnik na temi o koroni, i takav je bolesnik trenutno Putin.
starijim ljudima od 60godina bi trebalo zabraniti da upravljaju državama ili ičim.. mislim većina njih su normalni, ali par % vas ode na psihu totalno i ako ste na poziciji moći opasnost ste za okoliš.
Ja i dalje imam vebera na ignore. Kad imam stav (ne mišljenje već ST) to ne mijenjam.
RayMabus wrote:RayMabus wrote:Moskva je puna muslimana i sad kad standard padne lokalni Rusi će postat nadrkani na pridošlice i onda imaš antagonizam a njima su sve te pridošlice u osnovi muislimani s Kavkaza il centralne Azije.
Napravit ću in rat.
2014-04-11
Što bi ti braća u'Bosni rekla-HARAČ. Tako sam i mislio. Rob.AlfaOmega wrote:Još im i takse masno plaćam.Noor wrote:gnoji po zapadu, a živi od njega....jebeno ljigavo i gadljivoEroo wrote:
Ma kakvu Rusiju. Južnije, tamo je tužnije, zato i je tu. Prosjak.
2016-07-22
Nisam ti od braće, jebiga. Ne možeš se meni prodavati, čak ni sa lošom ikavicom.AlfaOmega wrote:Noorka je mekog srca, a ti tvrdolinijaš. E moj safete, gdi će ti duša.Eroo wrote:Hvala, ali nije trebalo.Noor wrote:
2016-07-22
gle bez daljnjega lik je i dalje psihički bolesnik kao Putin samo me zanima što bolesnik piše, lako ga vratiti na spam. vidim na koroni se ne oglašava, malo se napjenio jer Putin je "izliječio svijet od korone" i to je to.Noor wrote:AssadNaPodmornici wrote:eto vidiš. maka sam te sa bloka.Eroo wrote:
A tebe ni Bog ne može više spasit. Otlizao si u nepovrat.
Ja mogu čak i u tvoje Sarajevo, ali ti ne možeš. Nisi nam rekao zašto?
Možeš ovdje reći, neće ti niko ništa. Izjadaj se, bit će ti lakše.
Jedan od uvjeta Putina Ukrajini je da prizna Krim ruskim
Indikativno je da ne spominje Donbas i priznanje neovisnosti Donbasa
Dakle, kad se Ukrajina unormali I dobije normalnu vlast i kad bude opet prijateljska Rusiji i Bjelorusiji, Donbas ide nazad u Ukrajinu...kao autonomija i slicno.
A kad bude u Federaciji sa Rusijom i Bjelorusijom, lijepo ce dobiti nazad i Krim
Dakle, kad se Ukrajina unormali I dobije normalnu vlast i kad bude opet prijateljska Rusiji i Bjelorusiji, Donbas ide nazad u Ukrajinu...kao autonomija i slicno.
A kad bude u Federaciji sa Rusijom i Bjelorusijom, lijepo ce dobiti nazad i Krim
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ko će se tebi prodati, meDŽede hercegovački.Eroo wrote:Nisam ti od braće, jebiga. Ne možeš se meni prodavati, čak ni sa lošom ikavicom.AlfaOmega wrote:Noorka je mekog srca, a ti tvrdolinijaš. E moj safete, gdi će ti duša.Eroo wrote:
Hvala, ali nije trebalo.
neće ih slati u ukrajinski zračni prostor, ali ako ih vješti ukrajinski piloti ukradu s aerodroma noću...nisu krivi :)Hektorović wrote:It's official - Europe won't transfer fighter planes to Ukraine. Poland decided not to, and Slovakian defense ministry spokesperson confirms to me just now: “Slovakia will not provide fighter jets to Ukraine."
— Paul McLeary (@paulmcleary) March 1, 2022
Ruse čeka sranje i to ogromno.RayMabus wrote:RayMabus wrote:RayMabus wrote:Moskva je puna muslimana i sad kad standard padne lokalni Rusi će postat nadrkani na pridošlice i onda imaš antagonizam a njima su sve te pridošlice u osnovi muislimani s Kavkaza il centralne Azije.
Napravit ću in rat.
Rekao sam vam da sam anđeo znanja.
Također sam vam rekao da Lucifer iskušava ljude dok ih ja učim pameti a to u prevodu znači da je Lucifer mila majka prema meni kad se ja negdi pojavin jer učenje pameti kad je budala nasuprot može se napraviti i šakom u glavu.
Neki i tako uče. Šaka u glavu. Ne čuju.
Normalno da češ na čelo vojske galaktičke federacije stavit nekoga tko zna znanje a ne nekoga tko ne zna a zna se tko je nabolji kandidat za to.
Jedan od razloga zašto sam i general gf s pet zvjezdica iako bi ja najradije neku ležajku u bašti i drijemanje a ne ratovi i te gluposti nižih razina svijesti.
Eto to vam je odgovor kako ću sredit Čečene : okrenit ću Ruse koji su kršćani protiv muslimana i obratno.
2014-04-11
Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
Ja mnogo volim Noorku ali ovdje smo na suprotnim stranama
Ona ovo smatra agresijom a ja spasavanjem blesave Ukrajine I njenog blesavog naroda
Ona ovo smatra agresijom a ja spasavanjem blesave Ukrajine I njenog blesavog naroda
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Bit će to sve ok. Kad se Ukrajina vrati Rusima i Bjelorusima, i safet će se vratiti koroni. I disbalans bude opet balans.Ringo10 wrote:Jedan od uvjeta Putina Ukrajini je da prizna Krim ruskim
Njen ti je san bija da bude stjuardesa. Avioni su uvik bili njena neprežaljena ljubav.Ringo10 wrote:Hehehe Noorka stalno navija za te avione is Poljske
Putin completes his first objective of the war: a land bridge connecting Donbas with #Crimea. https://t.co/9OXJeFm2AB
— The Intel Crab (@IntelCrab) March 1, 2022
Posli nepunih 6 dana, jel. Ni loše for the military achievement.
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu
Page 36 of 50