ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 9 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Ringo10 Mon 28 Feb - 21:54

Pticate gluposti...kakvo blato...Nije vam ovo 2. Svjetski

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Slovoslagar Mon 28 Feb - 21:55

AssadNaPodmornici wrote:
Slovoslagar wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
ove naše budale šalju oružje, najgore od svega mi nemamo nikakvo oružje koje može pomoći ukraincima , u značajnoj količini mi smo razoružani 
a rusi prijete da će kazniti one koji šalju oružje. 

lipo nas je ovaj Crazy Vlad naciljao sa nuklearnim projektilima.  nedaj bože da izbije rat NATo vs Rusija, kladim se da Budimpešta neće sigurno biti gađana nuklearnim oružjem ali bi Zagreb mogao biti pogođen. Radi debila Plenkovića.

Mi nesmijemo slati oružje tamo, trebamo se angažirati oko primanja Ukrainskih izbjeglica i pozivati na pregovore i primirje.
Pišem od prvog dana da ono što moramo napraviti je da ostanemo izvan ovoga svega.
Ali neeeeeeeeee, mi smo veliki ratnici-pravednici.

Ne mora biti ništa od svega na kraju pa će se budale koje forsiraju ovo osjećati fantastično.
Ali može biti da nas u slučaju krajnje ekslacije malo posole pokojim balističkim projektilom koji kvadrira brzinu svjetlosti.

Postoji i srednja opcija - da opizde s nekoliko konvencionalnih krstarećih raketa pomno odabrane mete. Npr. nuklearku Krško, Plomin, par većih hidrocentrala, veća petrokemijska postrojenja u Rijeci i Sisku. Imat ćemo na tisuće mrtvih, desetine milijardi kuna štete i ekonomski ćemo otići u 1980. godinu + gratis dugotrajna kontaminacija okoliša.
a ne možemo okrenuti rat. 

možemo raditi sankcije, to radi cijela EU, trebali bi smo slati humanitarnu non-lethal pomoć, inako bogati ameri i britanci koji su jako upleteni u ukrainu, oni imaju neograničene količine oružja, mi praktički nemamo šta poslati nego kalašnikove i OSE , pa takvih sranja imaju i sami ukrainci na tisuće tona. 

njima trebaju za prvu ruku sniperi sa noćnom vizijom, javelini, stingeri,  - što prođe brzu obuku, zatim kompleksniji sustavi na kojima bi trebalo nekoliko mjeseci obuke ako se rat oduži.. itd. mi ništa od toga nemamo. 
iskreno najbolje se maknuti iz velikih gradova i potencijalnih meta ruskih (nuklearnih) projektila ako sve ovo ode ukurac
Kada sam rekao "izvan ovoga svega" mislio sam na oružani aspekt sukoba - ono na što se i ti referiraš.
Bezveze si stavljamo Damoklov mač nad glavom. Za koga?

Čak i bez toga postoje stanoviti rizici ako ovi udare po susjedstvu.

U svakom slučaju, podržavam ono što si ti rekao - pomagati i zbirnjavati izbjeglice, dati sklonište ženama, djeci i starcima, slati medicinsku pomoć i sl. Više od toga ne, ne na razini službenih odluka vlade. Neka Englezi i Amerikanci i Nijemci šalju vojne pomoći koliko god ih je volja. Fala Bogu imaju.
Slovoslagar
Slovoslagar

Male
2021-04-25

kic and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Mon 28 Feb - 21:56

AlfaOmega wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače dva moguća su sada scenarija..

ovaj ruski blitzkrieg je propao - 
dakle ili će biti neki mir
ili će se nastaviti rat- ali onda će rusi umjesto precizne municije koju su potrošili, rokati smerčovima i termobaričkim bombama i artiljerijom ogromnog kalibra po gradovima i rušiti sve živo. pa umjesto 400 ubijenih civila u tjedan gana, ginuti će toliko na uru

nema to nikakvo interesa rusiji, nego vladimir putin je lako moguće psihički pukao pod stare dane , kao naš forumaš safet npr.
Čak ni hard core ukro navijači na twitteru ne forsiraju tu tezu kak su Rusi potrošili preciznu municiju. Mereš li ičim potkrijepit tu svoju tezu?
par analiza od raznih ljudi tipa hofman, plus navodno jedan intel koji je procurio iz rusije... inače baš gledam hofmanovu mapu ruskog napada prije nego se desio, lik je odlično procjenio kuda će se sve to kretati

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 28 Feb - 21:56

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by melkior Mon 28 Feb - 21:56

Ringo10 wrote:Nije Vlad pukao nego vise nema kud.
Zapad je svojom agresijom i arogancijom svijet doveo na rub svjetskog rata.
Ako se is ovoga izvucemo bit ce cudo.
Vlad je jednom rekao - ne treba nam svijet bez Rusije. I to zvuci zlokobno.
A Ukri...mater im jebem debilnu oni su najkrivlji za ovo sve  ...jebo im Bandera mater
Putin ima dvije opcije: ili će, kao što Yoda kaže, početi rokati civile masovno i sravniti Kijev sa zemljom da ne ostane kamen na kamenu, ili će roknuti atomsku na Washington. Dakle, ili ukrajinski civili ili kabala u Washingtonu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 28 Feb - 21:56

Kolika panika radi nekih tamo atomskih eksplozija.

--
Da vidimo šta Komšić kaže.

-
Za predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića (DF) je loš potez člana Predsjedništva Milorada Dodika (SNSD) da razgovara s ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejom Lavrovom.

Ovo je izjavio tokom večerašnjeg gostovanja u Dnevniku 2 Federalne televizije (FTV). Obrazložio je zašto misli da je riječ o lošem potezu.
"U današnjem svijetu dezinformacija, ko zna o čemu su oni razgovarali. Činjenica je da je do razgovora došlo na Dodikov zahtjev, a ne ruske strane, je po meni još jedan pogrešan Dodikov potez. Danas s Moskvom razgovaraju samo Lukašenko (predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko, op.a.) i Dodik. Ne znam šta je Dodik tu govorio i šta je tražio, ali iz njegovih postupaka narednih dana ćemo zaključiti o čemu se tu radilo", konstatovao je Komšić.
-
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komsic-razgovor-s-lavrovom-je-dodikov-los-potez/220228156
-
I ti ćeš se Komšiću ponudit kao rješenje i još jedna fotelja ? Ja mislin da nećeš jer bi tek onda Hrvati pukli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Mon 28 Feb - 21:57

Ringo10 wrote:Pticate gluposti...kakvo blato...Nije vam ovo 2. Svjetski
asu najveće gluposti ti pričaš.

ima tona videa gdje ruski tenkovi i sustavi zapeli u blatu. neke ukrainci izvlače i uzimaju za sebe. čak sam vidio 2-3 videa gdje su i tenkovi zapeli u blatu. jebeno je to blato u ukraini. zato se moraju kretati po cesti, a onda su izloženi udarima ukrainske artiljerije a izgleda i dronova pomalo

2018-06-14

Back to top Go down

Post by kic Mon 28 Feb - 21:58

AlfaOmega wrote:Mere li mi neko objasniti fenomen kak to da su više ruskih tenkova uzeli ukrajinski civili neg ukrajinski vojnici?

Već ev drugi dan gledam ovakve snimke

ne znam, ali ohrabrivanje civila s ukrajinske strane da se opiru i nogama i rukama, prave se kokteli i dijele kalaši, a sigurno da nemaju baš iskustva s tim, ne znam, u trenucima kad ipak nisu meta ruske vojske, mislim da samo može im se loše vratiti.. s druge strane Rusi će vidjeti da je narod protiv njih i da odjebu..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 28 Feb - 21:58

Hrvati moraju da se kurce. Idioti.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

melkior and Službenik like this post

Back to top Go down

Post by epikur37 Mon 28 Feb - 22:00

Dragovit wrote:
Leviathan2 wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:

Ameri još najtiši jebote....koliki moraš biti genij da ove u EU koji se ne mogu dogovoriti oko toga koje je govno boje ujediniš oko nečega. Švicarska ej......Švedska šalje oružje.
jbte, koji ste vi strucnjaci u picku materinu :D
ono
emate blage veze sto se tamo dogadja i sad ste stratezi
a za rusi krkani i drljavi, rusi su jedino pogrijesili jer oce tretirat ukrajince kao bracu i ne nanositi preveliki uscrb kako oni kazu
sto se tice kolona, satrate su im 2-3 kolone i sto, poklopili ih gradovima, isto su i oni poklopili ukrajince i u jos vecem broju samo sto ukrajinci to ne pokazuju, cak ni ovi iz donbasa pokazuju ciste snimke naselja
danas su zavrsili pregovore i nista nije dogovoreno, a kako je najavio lukasenko, ako pregovori ne uspiju onda ide mesorubka
vec danas su poceli raditi VKS iliti avijacija i napravila pomor machica u kramatrorsku
sve moji stratezi ide po planu, uzimanje nekih al nekih gradova, harkov herson, nikolajev odesa, ove manje ostavljaju, kijev je skoro okruzen i stigle su nove jedinice koje ce stiskati ujro jedinice koje salju sa zapadne ukrajine

a inace, ne treba bit genij za ujedinit europu protiv rusije, ona je cijelo vrijeme bila ujedinjena pa  cak i svicarska je uvela sankcije jos davno
ja se cudim kako je putin to tolerirao do sad
premekan je
zirinovski bi prvo ukrima jebo sve po spisku onda bi pitao erdogana koliko teritorija oce za malde turke u europi
i to vec odavno
a maks je glup ko kurac, , ko da rusi ne znaju za sredstva veze i ostala sranja, oni to lako podave al pokusavaju da ne ostete civilnu infrastrukturu za razliku ud ukra koji to koriste pa se skrivaju sa reaktivnim sistemima i topnistvom po naseljima
ono, drljavo, lol
u 4 dana su uzeli teritorij veci nego je cijela hrvatska
ao checeni nisu drljavi, checeni nemaju tih moralnih bratskih ogranicenja kao rusi
ciste gore iznad kijeva sve u 16

začistke.
a gle, zaman ti pred prasce biserje bacati.
uvijek sam se pitao kako smo mi hrvati dogurali do ovakvog naroda kakvi danas jesmo nakon pobjede u domovinskom ratu?
što nam se to dogodilo?
neuspjela potrošna kolonija washingtona, berlina i bruxellesa.
a onda pogledaš forum. i sve bude jasno da jasnije ne može biti. 
naš hrabri premijer inače po dijagnozi anemičar kako bi izbjegao vojnu obvezu sada šalje oružje ukrajini.
oni koji su mu do nedavno jebali mater izdajničku sada čvrsto uz njega.
to valjda za zahvalu što su nama ukrajinci prodavali oružje tijekom rata.
čekaj maloooooo!! nisu baš ukrajinci nego rusi. fuck!!   
i kao amerika nema dosta toga za isporučiti pa moramo mi?
za razliku od nas mađarska neće slati oružje niti dopustiti prijevoz ubojitog oružja preko mađarskog teritorija.
glupi mađari i njihov suverenizam koliko god i on bio okrnjen svime ovime što se događa. 
i tko je vidio ostaviti barem neki izlaz u slučaju pizdarije? ma što će to nama?
koji genijalac. 
ok. ovim smo postali u potpunosti legitiman cilj. 
tako bih ja to vidio da sam rus. 
i neka smo. 
tko je vidio učiti iz povijesti? 
to samo budale.

do zavrtva. ;)

Leviatan je bio razboritiji od tebe, njegova kritika je iz slavenskog duha, rekuć slavenofilije.

Tebe muči neki resantiman prema Hrvatskoj, to je već nešto što nije dobronamjerno.

Naš forum nije reprezentativan, ljudima rade traume, svatko ima svoju opsesiju i film u ostalom, rat je psihoza, ali povrh svega:

RH je članica NATO pakta i EU, nama je slijediti politiku saveza i to nije samo pasivan stav nego se naslanja i na vlastitu geopolitičku sigurnost i iskustva.

To je osnovno i tu nitko razborit nema prigvora, ali

jednako tako možemo raspravljati o tome je li bila ispravna politika uvlačenja Ukrajine u NATO pakt.

Sve pokazuje da nije, kao što nije ispravno inzistirati dalje na tome u ovom ratu.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by immortal Mon 28 Feb - 22:01

Ringo10 wrote:Ameri su ovo izveli maestralno koristeci debilne Ukre kao svoj instrument.
Svaka cast i kapa do poda.
Nisu napali Ukri, nego Putin
Zašto je ?? Jel mu netko kriv?
Mogao je pregovarati, pridobiti, ali je i njemu očito cilj cijela Ukrajina
 Nije razlog Amerika ni Nato
To su samo izgovori

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by melkior Mon 28 Feb - 22:01

Ne razumijem zašto šaljemo oružje u Ukrajinu. Totalno promašena politika. Vidjela žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu. Jel ima svjetsko bojište na koje se Hrvati ne guraju, da im jebem glupu mater?
melkior

2015-08-09

kic and T. like this post

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 28 Feb - 22:02

Predsjednik ruske naftne kompanije Lukoil Vagit Alekperov je, navodi američki CNBC, već krenuo svojom jahtom iz Barcelone prema Crnoj Gori. Njegova jahta zove se Galactica Super Nova i predstavlja vrh nautičke industrije, opremljena je impresivnim bazenom s vodopadom kao i heliodromom te velikim noćnim klubom. Alekperovo bogatstvo procjenjuje se na oko 25 milijardi američkih dolara.
Američki mediji podsjećaju da je Crna Gora članica NATO saveza, kao i da će se ta zemlja, koja je još 2008. pokrenula proceduru za prijam u članstvo Europske Unije, pridružiti sankcijama protiv Rusije. Nije stoga posve jasno zašto su milijarderi odlučili izabrati baš Crnu Goru. No, Maldivi su turistički raj usred Indijskog oceana koji godinama privlači brojne bogate Ruse i tamo mogu biti posve sigurni.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ruski-oligarsi-u-panicnom-strahu-od-sankcija-svoje-megajahte-hitno-salju-u-indijski-ocean-i-jadransko-more-15164120
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 28 Feb - 22:05

AssadNaPodmornici wrote:

ima tona videa gdje ruski tenkovi i sustavi zapeli u blatu. neke ukrainci izvlače i uzimaju za sebe. čak sam vidio 2-3 videa gdje su i tenkovi zapeli u blatu. jebeno je to blato u ukraini. zato se moraju kretati po cesti, a onda su izloženi udarima ukrainske artiljerije a izgleda i dronova pomalo

haha ostavljaju T-90tke uz jestu jer su ostali bez goriva... a sve je nekih 100-200 kilometara od Ruske granice.

Pa Sirijska vojska i Hizbe su naspram njih genijalci koji su godinama imali urednu logistiku po Aleppu i Deir el Zoru...
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by melkior Mon 28 Feb - 22:06

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

haha ostavljaju T-90tke uz jestu jer su ostali bez goriva... a sve je nekih 100-200 kilometara od Ruske granice.

Pa Sirijska vojska i Hizbe su naspram njih genijalci koji su godinama imali urednu logistiku po Aleppu i Deir el Zoru...
Ma debilana od rata, i to malo žešća.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 28 Feb - 22:06

RayMabus wrote:Predsjednik ruske naftne kompanije Lukoil Vagit Alekperov je, navodi američki CNBC, već krenuo svojom jahtom iz Barcelone prema Crnoj Gori. Njegova jahta zove se Galactica Super Nova i predstavlja vrh nautičke industrije, opremljena je impresivnim bazenom s vodopadom kao i heliodromom te velikim noćnim klubom. Alekperovo bogatstvo procjenjuje se na oko 25 milijardi američkih dolara.
Američki mediji podsjećaju da je Crna Gora članica NATO saveza, kao i da će se ta zemlja, koja je još 2008. pokrenula proceduru za prijam u članstvo Europske Unije, pridružiti sankcijama protiv Rusije. Nije stoga posve jasno zašto su milijarderi odlučili izabrati baš Crnu Goru. No, Maldivi su turistički raj usred Indijskog oceana koji godinama privlači brojne bogate Ruse i tamo mogu biti posve sigurni.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ruski-oligarsi-u-panicnom-strahu-od-sankcija-svoje-megajahte-hitno-salju-u-indijski-ocean-i-jadransko-more-15164120
Rekoh vam da se opustite.

Tko mi bude paničarija dobit će plesku.

Oće li gađat ovog lika koji sad ovdje dolazi ?

NEĆE.

AJ ZAČEPITE VIŠE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Mon 28 Feb - 22:06

https://twitter.com/Liveuamap/status/1498401775703015426

jedan video gdje ukrainci droniraju rusku željeznicu koja nosi gorivo.. duboko u pozadini. eh sada, čekam potvrdu da je ovo ukrainski napad, ali eto. 

i zanimljivo još jedan video gdje civili voze napuštena ruska vozila. 
https://twitter.com/ConflictTR/status/1498401011408732161

to mi je sada zanimljivije nego stavljati mrtve ruse i uništenu tehniku..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by melkior Mon 28 Feb - 22:08

AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/Liveuamap/status/1498401775703015426

jedan video gdje ukrainci droniraju rusku željeznicu koja nosi gorivo.. duboko u pozadini. eh sada, čekam potvrdu da je ovo ukrainski napad, ali eto. 

i zanimljivo još jedan video gdje civili voze napuštena ruska vozila. 
https://twitter.com/ConflictTR/status/1498401011408732161

to mi je sada zanimljivije nego stavljati mrtve ruse i uništenu tehniku..
Tata ja bi jedan tenkić... cheers
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 28 Feb - 22:08

kic wrote:
AlfaOmega wrote:Mere li mi neko objasniti fenomen kak to da su više ruskih tenkova uzeli ukrajinski civili neg ukrajinski vojnici?

Već ev drugi dan gledam ovakve snimke

ne znam, ali ohrabrivanje civila s ukrajinske strane da se opiru i nogama i rukama, prave se kokteli i dijele kalaši, a sigurno da nemaju baš iskustva s tim, ne znam, u trenucima kad ipak nisu meta ruske vojske, mislim da samo može im se loše vratiti..  s druge strane Rusi će vidjeti da je narod protiv njih i da odjebu..

Nisu čak civili oteli nego su Ruje ostale bez goriva i pobjegle... idu u jako malim grupicama po cestama, tenkovi bez pješadijske podrške, pješadija bez tenkovske podrške, logistika totalno nezaštićena a dosta je zapelo u cestovnim gužvama pored granice, Kofman je sve jako dobro pojasnio.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Ringo10 Mon 28 Feb - 22:08

Blato...
Pa ako docekas blato ukopas se dve mjeseca do kraja Svibnja i pocetka vrucina
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 28 Feb - 22:09

melkior wrote:Ma debilana od rata, i to malo žešća.

E da nije Trump dronirao generala Sulejmania, sad bi ga Putler zvao za pomoć.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics