Ruska invazija na Ukrajinu
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
gleHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Inače procurile neke informacije iz Ruskog vrha da su planirali rat završiti 26.veljače, tada su trebali uzeti kijev, krahiv, izaći na dnjepar u nekoliko pravaca , .. u tom trenutku je UKR trebala biti pod raspadom, obezglavljena bez funkcionalne vojske
to je očito strateški cilj bio ruskog blitzkriega , kao švabama uzeti moskvu, ukrainu, st petersrburg i naftna polja kavkaza..
ukrainu su uzeli, ali nisu moskvu, st petersburg i kakvaz.. kasnije je išlo puzajuće i sporo i gurnuti su nazad.
Možda neki pijani plan A.
Kažem, i Amerikancima je 2003 trebalo 18 dana do osvaanja Bagdada, a niti je Ukrajna pustinja, niti su Rusi nekakvi supermeni, nitu su Rusi Američka vojska, nit su Ukri jebena Arapska vojska nego 2. najjača kopnena vojska Europe.
ameri su u cijeloj okupaciji iraka u skoro 20godina imali - 4500 mrtvih. to oključuje to osvajanje i sve ostalo.
rusi će tu brojku od 20godina američke okupacije iraka doseći za tjedan dana. (prema ukraincima su je dosegli još jučer ali mislim da realnost je 7-10dana max)..
inače danas je dosta sporije..sve
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma kakav kolaps sta lupas
Kakve Iran trpi sankcije i Venecuela
I Srbija u devedesetima je imala horor sankcije pa niko nije propala
A ne jedna Rusija
Kakve Iran trpi sankcije i Venecuela
I Srbija u devedesetima je imala horor sankcije pa niko nije propala
A ne jedna Rusija
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa danas su "pregovori".AssadNaPodmornici wrote:
Pa neće ofenziva na najjaće dok su pregovori upravo u tijeku. To je kad propadnu pregovori.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Rusi do sada nisu imali ni 50 mrtvih
Ali dobro, Assad i Ray vjeruju u zapadne medije ko u Sveto Pismo, sta da im radis
Ali dobro, Assad i Ray vjeruju u zapadne medije ko u Sveto Pismo, sta da im radis
2015-09-24
Ne pratin ti ja to tako. Ima mrtvih al šta je to bitno kad ionako Putin šta osvoji to im ne misli vratit pa je to uračunato u računicu osvajanja.Ringo10 wrote:Rusi do sada nisu imali ni 50 mrtvih
Ja ti više pogledan ovako avione, brodove i tako to. Nešto konkretno.
Jebeš Ruse i Ukrajince. Bar toga ima na bacanje.
Last edited by RayMabus on 28/2/2022, 14:04; edited 1 time in total
2014-04-11
nema ti gore kad se specijaliziraš, a ukratko... bolje idi na posa i ne beri brigu...AlfaOmega wrote:Jesam dio, ali sam bio pijan pa nisam moga sve. De ukratko o tom katičkom, nemoj mi cili elaborat, žurim na posa, ovdi je jutro u mene.michaellcmacha wrote:nemoj brkati osnovne pojmove, nego jesi pročitao ono u vezi proliferacije... ako jesi budem ti stavio i da naučiš što je taktičko nuklearno oružje da proširiš specijalnosti sa konvencionalnog i na nadgradnju konvencionalnih bojevih sustava... ;)AlfaOmega wrote:Ok, strateški ciljevi su Kijev, Zelenski i full aneksija. Et
2015-08-08
AssadNaPodmornici wrote:gleHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Inače procurile neke informacije iz Ruskog vrha da su planirali rat završiti 26.veljače, tada su trebali uzeti kijev, krahiv, izaći na dnjepar u nekoliko pravaca , .. u tom trenutku je UKR trebala biti pod raspadom, obezglavljena bez funkcionalne vojske
to je očito strateški cilj bio ruskog blitzkriega , kao švabama uzeti moskvu, ukrainu, st petersrburg i naftna polja kavkaza..
ukrainu su uzeli, ali nisu moskvu, st petersburg i kakvaz.. kasnije je išlo puzajuće i sporo i gurnuti su nazad.
Možda neki pijani plan A.
Kažem, i Amerikancima je 2003 trebalo 18 dana do osvaanja Bagdada, a niti je Ukrajna pustinja, niti su Rusi nekakvi supermeni, nitu su Rusi Američka vojska, nit su Ukri jebena Arapska vojska nego 2. najjača kopnena vojska Europe.
ameri su u cijeloj okupaciji iraka u skoro 20godina imali - 4500 mrtvih. to oključuje to osvajanje i sve ostalo.
rusi će tu brojku od 20godina američke okupacije iraka doseći za tjedan dana. (prema ukraincima su je dosegli još jučer ali mislim da realnost je 7-10dana max)..
e jutros sam vidio nešto snimki uništene ruske tehnike, zarobljenih, mrtvih ali i ukrainskih žrtava.. inače za razliku od jučer gdje je bilo snimke i droniranja, i dvije snimke doslovno uništenih ruskih kolona, i par snimki sa manjom štetom, danas su te snimke ruske uništene tehnike( i nešto ukrainske) puno manje..
naravno i dalje treba voditi računa da većina toga se ne uspije snimiti, ali i ovo je znak da je neko "zatišje".. vjerojatno jedni i drugi ližu rane i čekaju pregovore..
lako moguće da se krahiv, kijev, mariopolj , sumi, cherkaiv itd pretvore u neka "sarajeva" ali mislim da to nije cilj niti ukraincima niti rusima.. očito da ti gradovi neće pasti bez brutalnih uličnih borbi i brutalnog razaranja
inače nisam strateg ali ne znam šta bi sa UKR vojskom koja bi se našla okružena dole između donjecka i krahiva.. (u tom donbasu).. dali je pametno ukraincima povlačiti vojsku, ali puštaš rusima teritorij, ili ih pustiti da stoje u okruženju, utvrde se u hrpi gradova(ima dole hrpa gradova veličine splita koji su pod ukr kontrolom još od 2014 godine) i neka vežu ruske postrojbe, i neka se "Žrtvuju" , ali UKR onda mora na zapadu izgraditi nove divizije naoružane zapadnim oružjem..
nisam pametan. (mi smo to napravili u vukovaru, sovjeti u staljingradu i isplatilo se), dok recimo crvena armija je tako popušila ogromnu količinu vojnika u kijevu 1941(600 000 zarobljenih x mrtvih itd) nisu puno usporili švabe..
Ma kojih mrtvih, nije ih na obje strane bilo ni 10% od onoga sto se valja po medijima
Ovaj rat do sada je bez veze
Vidi i budala da Rusi i Ukrajinci ne zele da se ubijaju
Ali sve se moze promijeniti
Ovaj rat do sada je bez veze
Vidi i budala da Rusi i Ukrajinci ne zele da se ubijaju
Ali sve se moze promijeniti
Last edited by Ringo10 on 28/2/2022, 14:07; edited 1 time in total
2015-09-24
jebli te zapadni mediji u guzicu.Ringo10 wrote:Rusi do sada nisu imali ni 50 mrtvih
gdje sam ja stavio iti jedan link sa zapadnih medija. nigdje
ja i alpha-omega, i hektor očtio pratimo iste jebene izvore. gledamo različite ukrainske/ruske twtiter profile, i filtiramo informacije. recimo UKR stave na twiteru da je uništen Ruski tenk, a onda ja uvijek bacim komentare, pa ekipa napisala da je to Ukrainski itd.
nisam stavio niti jednu fake informaciju. hrpu snimka droniranja dok je ludi safet ovdje lijepio ja nisam dok nisam potvrdio da je fake ili true.
jebli te zapadni mediji u guzicu, tako i epi priča da čitam index, taj šugavi index nisam linkao niti jedanput na ovoj temi...
Last edited by AssadNaPodmornici on 28/2/2022, 14:07; edited 1 time in total
samo da imaju neko adria ili allianz osiguranje, volga i ural osiguravajuće kuće teško da će moći pokriti štetu...AlfaOmega wrote:Čini se da ni Ukri nisu ostali "dužni". Prži se po Donetsku, vjerovatno pri napuštanja ta oblasti. Ono, oproštajna salvaAftermath of shelling in #Donetsk, Kievsky district todaypic.twitter.com/bCWwKzIvIf
— marqs (@MarQs__) February 28, 2022
2015-08-08
Ja san nikidan priča kako ću spustit cijenu zlata sa 60 dolari na 20 dolari a na kraj pameti mi Rusija ( rat nije ni počeo ).
Mislija san opelješit Talijane al štaš. Možemo i Ruse.
Oću cijenu zlata 20 dolara gram, 60 dolara je brate previše, ne dan, 20 dolara najviše i ni centa više od toga.
Idemo u euro pa onda ne kujemo više svoje kune i lipe pa da im materijala jeftino za kovat rvacke kovanice od zlata, srebra, platine itd.
20 dolar i ni centa više.
Al opelješit ću ja i Talijane. Oni su mi glavna meta.
Mislija san opelješit Talijane al štaš. Možemo i Ruse.
Oću cijenu zlata 20 dolara gram, 60 dolara je brate previše, ne dan, 20 dolara najviše i ni centa više od toga.
Idemo u euro pa onda ne kujemo više svoje kune i lipe pa da im materijala jeftino za kovat rvacke kovanice od zlata, srebra, platine itd.
20 dolar i ni centa više.
Al opelješit ću ja i Talijane. Oni su mi glavna meta.
Last edited by RayMabus on 28/2/2022, 14:13; edited 2 times in total
2014-04-11
Jedino u Donbasu se ubijaju jer tamo su ekipe uz Zapadne Ukrajine
Ali vec sad se prica da ce Poljaci poklopiti Zapadnu UKR. Britanci ih guraju
Pa nek im je na zdravlje
Ali vec sad se prica da ce Poljaci poklopiti Zapadnu UKR. Britanci ih guraju
Pa nek im je na zdravlje
Last edited by Ringo10 on 28/2/2022, 14:10; edited 2 times in total
2015-09-24
Suljo se samopojebao,srbija je odabrala stranu i kao što sam neki dan napisao,eu neće preći preko toga no to je tek početak što ih još čeka.Sad mogu slobodno prekrižiti ulazak u eu,bar za jedan naraštaj.
Švedski političar: Srbija se zbog Rusije diskvalificirala iz procesa pristupanja EU
Švedski političar: Srbija se zbog Rusije diskvalificirala iz procesa pristupanja EU
vili40-
2015-08-02
a i oba bjeloruska spodoba osmuđenih brkova će doći na red
vili40-
2015-08-02
Šandor Winnetou likes this post
Ukrajina saziva izvanrednu izvanrednu sjednicu Opće skupštine UN-a
27.02.2022 04:07
Ukrajina je zatražila od članova Vijeća sigurnosti UN-a da sazovu hitnu posebnu sjednicu Opće skupštine.
"Prvi rezultat ove važne sjednice za našu zemlju trebalo bi biti usvajanje rezolucije Opće skupštine UN-a s jasnim signalima za zaustavljanje ruske agresije na Ukrajinu i ponovnu uspostavu mira prekidom vatre i povlačenjem vojnika iz Ukrajine unutar njezinih međunarodno priznatih granica, kao i niz drugih važnih signala, uključujući i humanitarnu sferu, – priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova.
Ukrajinski diplomati istaknuli su kako taj korak više neće dopuštati Rusiji, koja godinama nekažnjeno zlorabi svoje pravo veta u Vijeću sigurnosti, da blokira usvajanje ovog važnog međunarodnog dokumenta za Ukrajinu.
"Također se radujemo sljedećem sastanku Vijeća sigurnosti UN-a 28.
Vijeće sigurnosti UN-a poduprlo je u ponedjeljak odluku o sazivanju posebne sjednice Opće skupštine UN-a kako bi se usvojila rezolucija o privođenju Rusije pravdi zbog agresije na Ukrajinu. Tijekom glasovanja u Vijeću sigurnosti, samo je rusko izaslanstvo govorilo protiv toga.
2014-04-16
po političkim stavovima ni ti ne bi smio biti u EURingo10 wrote:Sta, Srbi nece u EU
Blago njima
2014-04-16
pa što to odmah nisu rekli nego se šmajhaju i uzimaju pare od iste,sad je sa parama gotovo a i sa ostalim pogodnostimaRingo10 wrote:Sta, Srbi nece u EU
Blago njima
vili40-
2015-08-02
sad im preostaje jedino da i oni krenu putem putina glavom u zid,kosovo,bosna,crna gora...ima toga jer je sve to njihovo
vili40-
2015-08-02
Jebo vas EU
Cisti kolonijalizam ali sa konceptom da budale ne skontaju da su kolonizirane
Gdje to pise u statutu EU da kandidat mora uvodit nekome sankcije...demokracija kurac moj
Jebo vas EU
Cisti kolonijalizam ali sa konceptom da budale ne skontaju da su kolonizirane
Gdje to pise u statutu EU da kandidat mora uvodit nekome sankcije...demokracija kurac moj
Jebo vas EU
Last edited by Ringo10 on 28/2/2022, 14:19; edited 2 times in total
2015-09-24
immortal likes this post
Vučiću nije ostalo puno prostora za izražavanjevili40 wrote:Suljo se samopojebao,srbija je odabrala stranu i kao što sam neki dan napisao,eu neće preći preko toga no to je tek početak što ih još čeka.Sad mogu slobodno prekrižiti ulazak u eu,bar za jedan naraštaj.
Izjavio je da nije za rat, da Ukrajina nije smjela biti napadnuta ali pošto Rusi Srbima nisu uvodili sankcije 91. ovaj jednostavno nije mogao ući u skupinu svvih ostalih zemalja koje su prihvatite sankcije Rusiji
Suljo se i dalje nada ulsku u EU
možda im srca omekšaju.... nada se
Mučno vrijeme za mnoge zemlje
ne daj Bože goreg
2014-04-16
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu